fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Etimesgut Minik Anaokulu

Özel Etimesgut Minik Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Etimesgut Minik Anaokulu Hakkında

Özel Etimesgut Minik Anaokulu, MEB müfredatına uygun olarak tam ve yarım gün esaslı eğitim vermektedir. MEB'in amaçları doğrultusunda çağımızın gerekliliklerine uygun bir eğitim öğretim yaklaşımı benimseyen okul, yöntem ve teknikleri ile, öğrencilerin beceri, ilgi ve yeteneklerini destekleyerek geliştirmektedir. Okulda perşembe günleri psikolojik danışman bulunmaktadır ve çocukların gelişimlerini takip etmektedir. Böylece çocukların sağlıklı gelişimleri desteklenmiş ve durumları velilerle paylaşılmaktadır. Okulun amacı, çocukların, farklı kaynaklardan kazandıkları bilgileri birleştirerek çeşitli sanat etkinlikleri ile kullanmaları Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Özel Etimesgut Minik Anaokulu’nda çocuklar için bir çok etkinlik ve aktiviteler uygulanmaktadır. Her gün İngilizce dersleri görülmektedir. Çocukların zeka gelişimleri için akıl ve zeka oyunları, sanatsal anlamda gelişimleri için görsel sanatlar dersleri yürütülmektedir. Okulda oyun alanlarının bulunduğu bahçe, çocuklara keyifli ve ferah bir ortamda eğitim imkanı sunmaktadır. Çocuklar okulda yapılan mutfak etkinliklerinde yemek yapmayı öğrenmektedir. Okulda doğum günlerinde kutlamalar yapılmaktadır. Belirli özel gün ve haftalarda etkinlikler düzenlenmektedir. Okulda yemekler aşçılar tarafından yemekhanede hazırlanmaktadır. Oyun çocuklar için yaşantının bir yansımasıdır ve bunun bilinciyle çocuklara oyun ve çocuk odaklı bir eğitim yaklaşımıyla yaklaşılır. Çocukların sosyal becerilerini geliştirmek de oldukça önemlidir. Bunun için Özel Etimesgut Minik Anaokulu’nda yaratıcı drama, spor, dil etkinlikleri, müzik, binicilik, seramik etkinlikleri verilmektedir. Çocuklar böylece ilgi ve yeteneklerinin farkına varacak ve potansiyellerini ortaya çıkarabileceklerdir.
Zaman zaman geziler düzenlenmektedir. Eğitim dönemi tamamlandıktan sonra başlayan yaz okulu döneminde çocuklar çeşitli aktiviteler ile eğitime devam etmektedir. Özel Etimesgut Minik Anaokulu'nda deneyimli öğretmen kadrosu çocukların yaparak-yaşayarak öğrenmesine imkan sağlamaktadır. Okula ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Etimesgut Minik Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Etimesgut Minik Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Etimesgut Minik Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Etimesgut Minik Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Etimesgut Minik Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Etimesgut Minik Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Etimesgut Minik Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Etimesgut Minik Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Etimesgut Minik Anaokulu Yorumları (12)

  • g

    merhbalar. okulun önünden geçerken bahçesine ve görünüşünü çok beğendim için içeri girip kurucu melike çelik ile görüştüm. kapıyı açan öğretmen tutun da koridor da karşılaştığım tüm öğretmenlerin gülerek hoş geldin sözleriyle karşılandım. sıcak samimi bir ortam. akşama çocuğumla geldiğimde kayıt olarak çıktık . okulun eğitim-öğretimi , çocuklara verdikleri değer , benim için dış görüşünden daha değerliydi .tuğçe öğretmenim ilk günden kızıma çok sevecen yaklaştı. teşekkür ederiz minik anaokulu ailesi iyi ki varsınız. :)

  • EP

    Önerebileceğim bir okul. Herkes ilgili ve saygiliMenü daha zengin olabilir

  • HS

    Okulda ilk yılımız her anne gibi illaki benimde kaygılarım oldu ama bunları değerli Melike Hanım ve Tuğçe Hanım sayesinde çözdük çok anlayışlılar ve sorun çözme odaklılar Öğretmenimiz Tuğçe hanımdan cok memnunuz iyiki tanıştık kızım onun sayesinde artık sevinerek okuluna gidebiliyor özel minik Anaokulu ile yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız iyiki varsınız

  • Ns

    İlgi ve alakalarinizdan dolayı başta Melike hanım ve Tuğçe öğretmen ve diğer öğretmen arkadaşlara çok teşekkür ederim

  • Minik anaokulu,kizimin her sabah keyifle gittiği yerdir.Sosyal medya da paylaşım artirilabilir

  • Sv

    Kızımın 2 yıldır severek isteyerek gittiği okulu. İyi ki yollarımız kesişmiş okulumuzu ve öğretmenlerimizi çok seviyoruz.

  • Sa

    Hem akademik hem sosyal anlamda özverili, samimi ve güvenilir bir kurum. Çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyor.

  • Minik anaokulunda 3. Yılımız okula kaydımızı yapmamızdaki ilk ve en önemli neden okul sahibimiz Melike öğretmenin eğitim e öğretim e Cumhuriyet e ATATÜRKe verdiği değer oldu. Kendisi de ömrünü eğitim e adamış bir öğretmen. Ve tabi ki miniklerimizin öğretmenleri hepsi birbirinden sevgi dolu biz anne babaların kendi çocuklarına göstermediği sabrı belki onlar daha fazla gösteriyor diyebilirim. Ve bizim için şu an en kıymetlimiz Tuğçe öğretmen. Her miniğin hayatına kalbine eğitimine dokunması gereken bir öğretmen. Çok kalabalık olmayan aile sıcaklığında geniş aile diyebiliriz okulumuza. İyi ki girdiniz hayatımıza Sizden daha iyisi şu an yok. Alınan ücretle yapılabileceğin en iyisi

  • Ya

    Kısa sürede çocuğumda farkedilcek hareket ve ilerleme gördüm iki çocuğumda bu kreşe gitmekte ve gelişim yönünden çok gozlegorulur şekilde ilerleme var emeğinize ve mücadele verdiğiniz için teşekkürler gözü kapalı emanet edilesi kreş Tuğçe öğretmenimize katkılarından dolayı da teşekkürlerimi iletirim kurucusu Melike hanım tam eğitimci guleryuzlu herkese tavsiye ederimOrganizasyon etkinlikleri olması sinema ve buna benzer

  • Geçen sene tanıştık büyük oğlum anasınıfı küçük oğlum 3 yaş grubu ile başladı. Bizim en büyük şansımız oldular. Gözümüz kapalı bırakıyoruz. Büyük oğlum okuma yazmayı, basit işlemleri,ingilizce basit kelime ve cumleleri vs öğrenerek mezun oldu ve birinci sınıfa hazır başladı. Canım Berivan hocamın ve tabiki beni en başta ikna eden Melike hocamın emeği çok büyük. Küçük oğlum 4 yaş grubu ile devam ediyor ve onun olumlu değişimini gelişimini görmek bizi çok mutlu ediyor.Çocuklarımın ikinci evi. Biz hiç sorun yaşamadık en başından bu yana inşallah böylede devam ederiz. İyi ki minik anaokulu diyebilirim.

  • Okulumuz eğitim öğretim ve öğrenciye yaklaşım olarak çok iyi bir okuldur. Hergun yeni bir bilişsel duyussal geliştirici etkinlikler yapmaktadir.. Oğlum hergun severek okula gitmektedir. Kurucusu Melike hanım ve öğretmenimiz bahar hanıma sonsuz teşekkürler

  • Bir çocuğun yüreğine dokunmak bulunduğu ortamda mutlu olması ile mümkündür 4 yaşında oğlumun her gün okula isteyerek gitmesi bizim için tercih sebebi olmaya yetti Teşekkürler Minik Anaokulu ♥️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Etimesgut Minik Anaokulu İletişim Bilgileri

Alsancak Mah. 2201. Cad. No:5/15-16, Etimesgut/Ankara
0 312 963 1720
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum