fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bedi Sanat Anaokulu

Özel Bedi Sanat Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30

Özel Bedi Sanat Anaokulu Hakkında

Özel Bedi Sanat Anaokulu; Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan ve sanat temelli eğitim üzerine kurulmuş özgün bir okul öncesi eğitim merkezidir.
Özel Bedi Sanat Anaokulu; klinik psikolog, aile danışmanı ve eğitim koordinatörü eşliğinde, çocuk odaklı bir müfredatla açılışını gerçekleştirdi. Bedi Sanat Anaokulu, her bir öğrencisini birey olarak kabullenmeyi, gelişimlerini akranlarının becerisi doğrultusunda değil, kendi yeteneklerinin ışığında değerlendirmeyi misyon edinmiştir. Bu amacın ışığında hedefimiz; kendini tanıyan, sanata değer veren ve yeteneklerinin bilincinde sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Diğer kurumlardan ayırıcı özelliğimiz, çocuklarımızın kendilerini ve yaşamı keşfetme yolculuğunda sanatla ve doğal olanla iç içe ilerleyerek, bağımsız birey olmalarına ortam sağlamaktır. Bu bağlamda; yazar Gogol'un şu sözlerini kendine rehber edinmiştir.

"...Vaaz vererek öğretmek benim işim değil, sanat zaten başlı başına bir öğrenme süreci. Benim işim, yaşayan görüntüler aracılığıyla konuşmaktır, yargılar aracılığıyla değil. Hayatı, hayat olarak ele almalı ve asla ucuzlatmamalıyım."

Bedi Sanat Anaokulu’nda; Robotik kodlama, deneysel bilim, yoga, modern dans, yaratıcı drama, orff eğitimi, görsel sanatlar, tiyatro, ingilizce, çocuk yogası, hikaye oluşturma gibi farklı branş dersi mevcuttur.

Özel Bedi Sanat Anaokulu'nda çocuklar; diyetisyen tarafından hazırlanan özel beslenme programıyla sağlıklı beslenirler. Öğrenciler uyku problemi yaşamazlar ve öz bakım becerilerini geliştirecekleri bir ortam mevcuttur. Bedi Sanat aileleri, güvenlik endişesi yaşamazlar. Alarm sistemleri, panik butonları 24 saat kesintisiz çalışır.
Çocukların sevgi ve aidiyet ihtiyaçları, sosyal ve duygusal gelişimleri profesyonel bir ekip tarafından her daim gözlemlenir, herhangi bir problemde klinik psikolog, psikolojik danışman ve öğretmen durumu değerlendirerek aile ile işbirliği içine girer.

Bedi Sanat’ta haftada dört saat İngilizce dersi mevcuttur ve bu derslerde öğrenciler yabancı dili deneyimleyerek, doğal bir şekilde öğrenir.

Yaratıcı drama atölyeleri, görsel sanatlar eğitimi, temel sanatlar eğitimi, modern dans dersleri, masal atölyeleri gibi etkinliklerle öğrencilerin yaratıcılıklarını ve sanatsal becerilerini geliştirmesi desteklenir.

Özel Bedi Sanat Anaokulu; çocuklarımızın bireysel farklılıklarını tanıması, kendilerini sanatsal anlamda geliştirebilmeleri, akranlarıyla sağlıklı iletişim kurabilmeleri adına yenilikçi bir bakış açısı ve özenle kurulmuş olup; yeni öğrencilerini heyecanla beklemektedir.

Özel Bedi Sanat Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- Waldorf Pedagojisi

- P4C Eğitim Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Bedi Sanat Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bedi Sanat Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bedi Sanat Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Bedi Sanat Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bedi Sanat Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bedi Sanat Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bedi Sanat Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bedi Sanat Anaokulu Yorumları (19)

  • M

    Çocuğunuzun sanatla sevgi ile okula alışmasını istiyorsanız kesinlikle BEDİ SANAT OKULU

  • FE

    BEDİSANAT Keşke çocuk olsam da ben de gitsem dediğim anaokulu. Kurucusu Bedisa hocam iki çocuğuma da yaratıcı drama dersi vermiştir yıllarca. Başka çocuğum olsa da göndersem dediğim anaokulu. Çocuklarımdaki değişime her geçen gün hayran kaldım ve tabii kendisine de. Ayrıca çok da iyi bir yazardır kendisi. Özetle gözünüz kapalı çocuklarınızı teslim edebileceğiniz bir kurum yaratmış. Sanattan insani değerlere, bilimden tarıma, spordan yabancı dile kadar her alanda başarılı çocuklar yetiştirebilecek, her türlü donanıma sahip harika bir eğitim yuvası olmuş. Çocuklarımızla birlikte bizimde vizyonumuz gelişmişti. Meğer 2 küçük sanatçı doğurmuşum :) dedirtmişti bize.

  • GY

    Kişisel gelişime değer veren işlerini severek ve sahiplenerek yapan insanların çalıştığı, çocuklarımızın geleceklerine çok güzel bir şekilde hazırlanan mükemmel bir kurum..

  • GK

    Çocukların gelişim düzeylerine uygun mutlu bir ortamda vakit geçirmeleri için her türlü imkân düşünülmüş. Sağlamış oldukları sportif, sanatsal ve akademik aktiviteler de cazibesini bir üst seviyelere taşıyor. Çocuğunuz hem eğlensin hem mutlu olsun kendisini de evindeki konforundaymış gibi hissetsin ve güvende olsun istiyorsanız hiç şüphesiz doğru adrestesiniz.

  • CT

    Bedisa Hanım sadece bir öğretmen değil aynı zamanda bir sanatçıdır. Çocuklarla inanılmaz iyi iletişimi de cabası. Çocuğunuza ilkokula başlayana kadar sadece düzgün davranmaktan ve iyi vakit geçirip sosyalleşmekten çok daha fazlasını kazandıracaktır. Küçük yaşta çocuklarınızı sanatla tanıştırarak ileride onlara bambaşka dünya görüşleri kazandıracak, kendilerini düzgün ifade etmelerini sağlayacak, belki de bir sanatsal yeteneklerini keşfedeceksiniz. Bunlar bir veli olarak bence çok kıymetli şeyler. Bedisa Hanım'a, bu branştaki disiplinine ve kurduğu kadrosuna güvenim bu yüzden sonsuz.

  • HD

    Güvenli,sıcacık,samimi bir atmosferi var,daha kapıdan adım atar atmaz bunu rahatlıkla hissedebiliyorsunuz,sınıflar öğrencilerin gelişim düzeyine uygun hem öğretmenleri hem de birbirleriyle etkileşim içerisinde olacakları şekilde düzenlenmiş.Kurucu müdür Bedisa hanıma ilgi ve alakasi için teşekkür ediyorum.

  • ÜK

    Kurucu müdürünün sanat odaklı eğitim anlayisina ve başarısına aynı okulda görev yaptığım zaman hayranlıkla tanık oldum. Yeni açtığı bu kurumun fiziki özellikleri açısından evinizden güvenli olduğunu görüyorum. Nitelikli eğitimci kadrosu ile çocuklarınız için en dogrusunu sizleri de paydaş ederek yapacaktır. Görmeden karar vermeyinZamanla çocuklarınızla büyüyecek bitki çeşitleri için bahçe düzenlemesi yapılabilir.

  • Bir okulun başında Bedisa hoca varsa orası sadece bir okul değil gerçek bir eğitim yuvası,ilim,bilim, kültür ve sanat merkezidir.Bedisanat anaokulunda çocuklarıniz kazanacağı gelişim,ilerleme,bilgi ve becerileri görünce ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Bedisa hocanın cocuklarin hayatlarına nasıl dokunduğuna,o çocukların iyi yönde nasıl değişimler geçirdiğine birebir şahit olmuş biri olarak şunu söylemeliyim ki Bedisanat anaokulu sadece bir çocuğu anaokuluna göndermek için göndereyim denilecek bir okuldan ziyade çocuğunuzun gercekten birşeyler kazanmasini, en iyi,en doğru şekilde pozitif yönde gelişim göstermesini istiyorsaniz tercih edilmesi gereken bir okuldur.Bir çocuk için en iyisini istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edilecek bir eğitim öğretim yuvası.Daha öncesinde yeğenim kendisinden özel eğitim almış olup 1 yil gibi kısa bir sürede gördüğüm gözle görülür değişimden sonra bir çocuk için en ideal anaokulu Bedisanat diyorum.

  • MB

    Okulun kurucusu Bedisa'yı yıllardır tanırız ve kızım doğduğundan beri birlikteyiz sayılır. İşini çok ciddiye alan ve hakkıyla yapan nadir insanlardandır. Sanat onun için çok önemlidir. Kızımda bu sene tiyatroya bekliyor sayesinde. Dramanın bizim hayatımıza kattıklarını anlatmak yetmez. Herşey için teşekkür ederiz Bedisa❤️❤️

  • BB

    BediSanat donanımlı kadrosuyla, verdiği eğitimin içerik ve kalitesiyle, fiziki şartlarıyla çocuğunuzu düşünmeden emanet edebileceğiniz bir yuvadır. Yuva olarak ifade etmemdeki en büyük etken bir eğitimci olarak yakından gözlemleme imkanım olmasından dolayıdır. Çocuğunuzun zihinsel gelişimini besleyecek eğitim programlarıyla, güler yüzlü çalışanlarıyla BediSanat ailesine katılmanın bir şans olduğunu düşünüyorum. Erken kayıt fırsatını kaçırmamak ve bahsettiğim hususları gözlemlemek için ilk fırsatta ziyaret etmenizi öneririm.

  • CA

    Çocuklarımızın böyle bir okulda, eğitim ve öğrenim hayatlarına başlamaları bizim için bulunmaz bir fırsat oldu. Teşekkür ederiz.

  • Dk

    Gidip görüşme yaptım. Çok beğendim. Çok ilgili ve tatlılar. Temiz, eğlenceli ve sanatla iç içe bir okul olmuş. Çocuğum şuan küçük ama ilk tercihim olacak.

  • GY

    Okulu gezip görme fırsatı bulduğumda ortamın çocukların mutluluğu , gelişimi ve eğitimi için hazırlanmış olması beni çok mutlu etti ve içimi rahatlattı. Çocuğumun sanatı temel alan bir yuvada yetişmesini istiyorum. Tavsiye ederim :)

  • NS

    Bedisa oğlumun hayatına giren en doğru insan çocukların ruhundan anlayan onlara sadece öğretmen değil arkadaş olup hayati yüreklerine dokunarak öğreten mükemmel bir eğitimci oğluma o kadar çok şey kattı ki hayatının her alanında yanında oldu olmayada devam ediyor ve oğlum gibi nice çocuk onun ellerinde yüreği guzelleserek büyüdü şimdi her ayrıntısını düşünüp her yerine emek verdiği anaokulunda olacak çocuklar onu taniyacaklari çok şanslılar

  • HL

    Çocuklarınızın okul öncesi dönemde taşıtların kıyasla daha nitelikli bir gelişim kaydetmesini, evrensel bir bakış açısıyla "dünya vatandaşı" olmak için gereken altyapıyı kazanmasını, bireysel yeteneklerine odaklanmasını ve kurucusunun bilgi-birikim ve deneyimleri sayesinde sanatlar eğitimi ile içiçe bir gelişim yaşamasını istiyorsanız en muhteşem seçim BediSanat olacaktır.

  • Bedi Sanat Anaokuluna girdiğimiz ilk dakikadan itibaren yöneticilerin bizlerle kurduğu bağ çok güzeldi. Çocuğumuzu güvenli bir şekilde eğitim dolu bu kuruma yazdıracağımız için çok mutluyum.

  • MC

    Kızımın ilk öğretmeni, bütün çocukların dostu Bedisa anaokulu açmış geç bile kalmış

  • A

    Yeniden doğup okumak isteyeceğim bir yer. Mimik yüreklerin yeniliklere adım attığı bir yer.İstanbul’a da bir şube açmasını istiyoruz.

  • MC

    Gerek çalışma disiplini ve vizyonuyla gerekse birbirinden değerli çalışanlarıyla örnek alınması gereken bir kurum. Çocuklarınızın gelişimine harika bir destek sağlayacağınız, okuldan öte bir kurum ❤️❤️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bedi Sanat Anaokulu İletişim Bilgileri

Hilal Mah. Alexsander Dupçek Cad. Altınvadi Sitesi, No:82, Çankaya / Ankara
0 312 963 0925
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum