fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dimari Koleji Anaokulu

Özel Dimari Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:30
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Dimari Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Dimari Koleji Anaokulu İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde Sarıgöl Mahallesi’nde yer almaktadır. Alanında başarılı eğitmenler ile, okul öncesi eğitim 3 - 6 yaş arasındaki çocuklara verilmektedir. Kurumda yapılan sanat ve mutfak atölyelerinde çocuklar yeni ürünler ortaya çıkarmaktadır. Bu sayede erken yaşta bir şeyler üretmeye başlayan çocuklar gelecekteki yaşamlarında daha üretken olmaktadır. Drama, atletizm, futbol, jimnastik ve yüzme gibi etkinliklerle çocuklar fiziksel olarak gelişmektedir. Bu aktivitelerin bir diğer avantajı da çocuğun eğilimli olduğu alanı öğrenip o alanda yoğunlaşmasını sağlamaktır. Kurumda çocukların sadece fiziksel gelişimleri değil öğretilen oyunlarla zihinsel gelişimleri de desteklenmektedir. Bu oyunlara örnek olarak satranç, drama ve akıl ve zeka oyunları verilmektedir.
Özel Dimari Koleji Anaokulu verdiği değerler eğitimi ile de çocuklara nazik, hoşgörülü, bilinçli ve yardımsever olmayı öğretmektedir. Bunları öğrenen çocuklar gelecekte topluma yararlı bireyler olmaktadır. Yabancı dilin önemini kavrayan kurum çocuklara okul öncesi eğitimlerinde İngilizce öğretmektedir. Çocukların İngilizceyi sevmesi için yabancı dil kulübü bulunmaktadır. Ayrıca İngilizce drama etkinlikleri de yapılmaktadır. Bu sayede erken yaşta İngilizce ile tanışan çocuklar ileride yapacakları işlerde kolaylık sağlamaktadır.
Özel Dimari Koleji Anaokulu tam gün, sabahçı ve öğlenci olmak üzere 3 farklı zamanda çocuklara ve ailelere hizmet sağlamaktadır. Çalışan veliler bu sayede iş saatlerine göre çocuklarını uygun zamanda anaokuluna göndermektedir. Böylece çalışan ailelerin işteyken çocuklarını düşünmelerine gerek kalmamaktadır. Kurumda ayrıca yaz okulu da bulunmaktadır.

Özel Dimari Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Waldorf Pedagojisi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Dimari Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Dimari Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Dimari Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dimari Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Dimari Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Dimari Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dimari Koleji Anaokulu Yorumları (24)

  • ED

    Okul müdürüde dahil tüm kadroya nezaketleri , güler yüzleri ve ilgilerinden dolayi buradan da teşekkür ederim. Her gün farklı bir etkinlik yapiliyor, gelişimine faydasi olduğunu gözlemliyorum. Okul binasinda güvenlik sorunu yaşamadik. Tavsiye ederimDış etkinlikler bazen tehlikeli olabiliyor ancak okul dışında geçirecekleri vakitte faydalı olur diye düşünüyorum ( akvaryum, at binme, itfaiye vs).

  • TD

    Temizlik, calisan herkes cok guler yüzlü ve iyi bir egitimci. Yapilan etkinlikler ozenle secilmis ve uygulaniyor.Biraz daha fazla fiziksel etkinlikler yapılabilir.

  • GT

    Yaşına ve düşüncelerime uygun eğitim içeriği için tercih ediyorum.Satranç öğrenimi vs gibi atölyeler olabilir. Ders içeriğine açık hava ve doğa aktiviteleri daha fazla dahil olabilir.

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Gelecek dönem gezilerimiz ve branş derslerimiz daha sıklıkla olacak. =)

  • Kaliteli eğitimi olan ve öğretmeninden personeline hepsi güler yüzlü, şefkatli ve ilgili... Kızımın unutamadığı bir okul... Sıra oğlumda 2 yıl sonra yine dimari koleji diyeceğiz

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nesilden nesile görüşmek dileğiyle:)

  • SY

    Okulumuzdan çok memnunum. Çocuklarımızın geleceğinin en güzel temeli dimaride atılıyor :)

  • HB

    Gerek eğitim öğretim gerekse güleryüzlü öğretmenleri ve çalışanlarıyla okuldan çok memnunuz alışma süreci zor geçen oğlumu mükemmel bir şekilde idare ettikleri için ayrıca çok teşekkürederim

  • ÖM

    Kızımı 3 yıl gözüm arkada kalmadan emanet ettim.okul hayatıyla alakalı tek bir olumsuz anı yaşamadı. Birlikte saglam temeller attık. İlkokulunda cok saygılı, kuralları bılen, ögretmenine ve arkadaslarına sevgıyle yaklaşan bir çocuk oldu. Bütün Ogretmenlerımızden personelıne kadar,yıldızları fazlasıyla hakeden kalıteli ve tertemiz bir okul. Dimari hayatımızda hep olacak. Sizi seviyoruz❤️

  • NY

    Oğlum daha önce dimari deydi.Okul hayatımız 1.sınıf başladığında beni dimariye götür diye çok ağlamıştı.Öğretmenlerimiz ve yönetim den eğitiminden çok memnun kaldık.en önemlisi oğluma her yönüyle gelişiminde kattıkları her değer çok kıymetliydi.Tekrar teşekkür ediyorum.

  • Es

    Dimari kolejiyle bu yıl tanıştık genel olarak hiç bir sıkıntı yaşamadık. Kapıda bizi karşılayanlarından tutun mutfakta aşçı olarak çalışanlarına kadar güven hissediyorsunuz güler yüz, samimiyet ve güvenli bir ortam çocuğumu emin ellere teslim ettiğimi düşünüyorum.

  • Öncelikle görüşmeye gittiğimde Meltem Hanımın güler yüzlü ve okulun Işıl Işıl olması çok hoşuma gitmişti. Okulun dekorasyonu da gezdiğim diğer okullardan farklı gelmişti bana. Kızım öğretmenini ve arkadaşlarını seviyor. Ayrıca diğer öğretmenleri de çok iyi tanıyor ve evde güzel şeyler anlatıyor. Okuldaki Seda abla, Sezen Abla, Nilüfer Abla da çok ilgililer kızım onları da çok seviyor ve evde hep onlardan bahsediyor. Aile gibi sıcak bir ortam olması benim için çok önemliydi. Herkesin beklentisi farklıdır, okul benim beklentimi karşılıyor. Kızım okula başladığı günden itibaren el becerisi, olayları algılama şekli, oyun kurması çok gelişti. Öğretmeni Gamze Hanım ile de bu gelişimi için hep iletişim halindeyiz. Her zaman sorularıma, sorunlarımıza ilgiyle cevap verip destek oldu, öğrencisini iyi takip ediyor ve öğrencisinin kişiliği hakkında tam bilgi sahibi. Yeni dönem için de kayıt yaptırdık bu aşamaya kadar çok şükür bir sıkıntı yaşamadık inşallah sıkıntısız bir dönem daha geçiririz.En azından haftada toplamda bir saat jimnastik ve bale dersi de eklenirse daha iyi olacağını düşünüyorum.

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İçten yorumlarınız için çok teşekkür ederiz:) Branş derslerini geliştirme konusunda haklısınız..

  • ÖY

    Ben bu okuldan çok memnunum gerek temizliyo gerek disiplini heleki ögretmenlerinden çok memnunuz özellikle ESRA ögretmenden çok memnunuz

  • SC

    Kızımı iki senedir bu okula gönderiyorum, hijyen ve temizliğe önem veren bir okul,arka kısımda açık alanda parki ve yeşil bir alanı olması beni cezbetti diyebilirim, müdürümüz Meltem hanım, öğretmenimiz Gamze hanım ve Esra Hanım diğer ismini sayamadığım okulumuzun kıymetli öğretmenleri ve yardımcıları çok ilgililer en önemlisi sevgi dolu, güler yüzlü insanlar. üzerimizde emekleri çoktur.Kizim her gün mutlu gidiyor okuluna .Gözümüz arkada kalmadan gönül rahatlığı ile ev ortamı sıcaklığında bir dönem yaşattılari için ne kadar teşekkür etsek az kalır...iyi ki sizi tanımışız.

  • Kg

    Özelikle ilk kres tecrübesı ıcın cocukları adapte kabliyetlerı yüksek. Yazın bahceden cocuklar cok keyıf alıyor

  • Merhaba, Yaklaşık 2 yıldır kızımı Dimari kolejine göndermekteyim gamze öğretmen ile başlayıp esra öğretmen ile devam etmekteyiz okula alışmasında öğretmenlerin büyük katkısı sabrı disiplini ve bu işi gerçekten severek yapmaktalar kızıma 2 senede aşırı katkıları olmuştur iyi ki bu okula verdim iyiki ilk eğitimini bu okulda aldı :)Okula gönderme sebebim insanlardan çekinme geç konuşma paylaşmama sorunları vardı hepsi öğretmenleri sayesinde aşmış bulunmaktayız

  • DD

    Oğlum çok severek gıdıyor, kendım çocuk gelışımcı olmama rağmen hergun bu kadar etkınlık detaylı nasıl akıllarına gelıyor şaşırıyorum

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikler yorumunuz için çok teşekkürler. Etkinlikler için de Dimari deki öğretmen kadromun farkı diye biliriz her güne başka bir pencereden bakıyoruz =)

  • AP

    Geçen sene çok okul araştırdık ve sonunda dimari de karar kıldık çok doğru bir karar vermişiz öğretmenimiz Gamze hanım ve okul müdürü Meltem hanım çok ilgililer . Eğitim süper bence hiç düşünmeden bu okula çocuklarınızı güvenle verebilirsiniz :)

  • BT

    Üç buçuk yaşında bir kızım var ve kayıt yaptırmadan önce bu lokasyonda çokça okul gezdim.Ulkenin malum güvenlik problemi nedeniyle de epey şüpheci yaklaştım herkese.Icerde erkek varsa kayıt yaptırmak istemedim,öğretmenlerin kendi aralarındaki diyalogu gözlemlemeye çalıştım ve dahi çocuklara olan tavırlarına baktım vs. Dimari'ye guvendim.Henuz bir ay oldu ancak güler yüzleri,temizliği ve güvenliği sebebiyle an itibariyle memnunum.Beklentinizin ne olduğuna bağlı olarak yorumlar elbette değişebilir ancak benim beklentim bu yaştaki kızıma robotik kodlama öğretmenleri değil;keyifli bir şekilde oyun oynayarak sosyalleşmesiydi.Bu anlamda Dimari beklentimi karşılıyor.Yeri de son derece merkezi. Öğretmenler genç,dolayısıyla hayattan ve çocuklardan çok sıkılmamis görünüyorlar.Benim için önemli bir konu da depreme dayanıklı olmasıydı ki bulundugu site olan Haliç Panorama'ya da bu anlamda güvenim yüksek.Ozetle kendilerine teşekkürü borç bilirim:)Belki bale,jimnastik gibi etkinlikler getirilebilir.

  • GG

    Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edeceğiniz çok güvenilir bir kurum. Okul müdürü Meltem hanım her çocukla ayrı ayrı ilgileniyor. Sınıf öğretmenimiz Vildan öğretmenimiz ise vazgeçilmezimiz. Hepsine çocuğumun gelişimi için kattıkları değerlerden ötürü minnettarım. Kızım Seda ablasına da bayılıyor bu arada ☺️☺️

  • Öğretmenimizin ilgisi, işleyişin şeffaflığı ve etkinliklerin çeşitliliği çok güzel. Bulunduğu bölgede muadili yok diyebilirim :)

  • BA

    Uzun araştırmalar sonucu okula kaydımızı yaptırdık ve seneye erken dönem için bile tekrar kayıt yeniledik :) Gerek öğretmenimiz gerek diğer çalışan ablalar ve Müdüremiz Meltem Hanım son derece ilgili ve duyarlı olup istediklerimize anında dönüş sağlıyorlar.Hijyen,etkinlik,eğitim,park alanı ve özellikle yemekler tam da olması gerektiği gibi düşünmeden okulla görüşme sağlayıp kayıt yaptırabilirsiniz :)

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu nasıl içten bir yorum çok teşekkür ederiz...

  • ey

    Onca araştırmalarım sonucunda bu okulu tercih ettiğim için asla pişman olmadım. Sınıfların çok kalabalık olmaması öğretmenin öğrenci ile olan ilişkisine epey bir etki ediyor, sağolsun tüm okul çalışanları da her öğrenci ile ayrı ayrı ilgileniyor. Özellikle Öğretmenimiz ve müdürümüze bize göstermiş olduğu sabır ve anlayışları için çok teşekkür ederim.Geliştirilmesi gereken kısımlar servisin olmaması :) ek olarak etkinlikleri takip ettiğimiz çocuğum yanımda uygulamasının biraz daha gelişmesi gerekiyor.

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yaptığınız yorum bizi çok mutlu etti. Çocuğum yanımda uygulaması bu sene bizi de fazlasıyla üzdü. Muhtemelen yeni dönemde başka bir uygulama ile çalışacağız. Talep olursa servis konusunda da varızzz :)

  • ŞV

    Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebileceğiniz temiz, çocuğa uygun bir dil kullanan ve kaliteli zaman geçirebilecekleri yetkin bir kurum. Daha uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle...

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Uzun yıllar sizleri aramız da görmekten mutluluk duyarız...

  • EH

    Okul Yönetimi & Öğretmenimiz & Yardımcı ablalarımız hepsi muhteşemler. Gönül rahatlığı ile kızımı okula gönderiyorum.Gelişimi için inanılmaz faydalı olduğunu düşünüyorum okulumuzun.

  • Özel Dimari Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Asıl sizler ve çocuklarımız muhteşem ..Bu bir ekip işi velilerimiz de destek halinde olunca güzel bir dönemi geride bırakmış oluyoruz =)

  • Mb

    Kızım yaklaşık 5qydır devam ediyor. Başka okuldan buraya geçtik. Herseyınden memnunuz. Çocukların oyun ortamları sınıfları kullanılar malzemeler hersey çok güzel. Bizim ıhtıyacımız olan ve en büyük ıstegımız etkınlık fazlalıgıydı Dimarıde bunu fazlasıyla buldukAyda bır velilerın gıdıp görüsebilecegi bazı yardımları ve destekleri alabıleceğimiz bir pedagog olmasını istiyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dimari Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Sarıgöl Mah. Ordu Cad. Haliç Panorama Rezidans Dükkan No:83/A, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum