fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Cansın Preschool

Özel Cansın Preschool

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-5,5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:45

Özel Cansın Preschool Hakkında

İstanbul Kadıköy 'de okul öncesi eğitim veren Özel Cansın Preschool tecrübeli ve en önemlisi işini seven eğitmen kadrosu ile birlikte özgür, yaratıcı, farklı düşünen, temel becerilerinin farkında, düzgün ilişkiler kurabilen ve duygu-düşüncelerini karşısındakine aktarabilen bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Geleneksel eğitim modellerinin aksine Özel Cansın Preschool öğrenmeyi öğretmeyi hedeflemiş, özgür ve yaratıcı ortam yaratmışlardır. Okul öncesi dönemde başarı odaklı olmak ve akademik hedefler belirlemek çocukları mutsuz edeceği için kişisel becerilere dayalı eğitim sistemi ( Creative Curriculum) benimsemişlerdir. Creative Curriculum’un temeli; her çocuğun farklı olduğunu ve buna saygı duyulması üzerine kurulmuş bir sistemdir. Batılı ülkelerde geliştirilmiş okul öncesi eğitim felsefelerini benimseyip ülkemizde de uygulamaya başlamışlardır. Alternatif eğitimin örneklerinden; Montessori, Reggio Emilia, High Scope, Waldorf pedogojisi ve Creative Curriculum’u analiz edip kaliteli bir eğitim verme amacı gütmektedir. Çocuğu tanımanın dışında aile ve yaşam çevresinin de çok iyi anlaşılması ve bu çevrelerle çok sıkı iş birliği yapılması gerektiğini düşünerek hareket etmekteler. Okulda uzman klinik psikolog rehberlik hizmeti vermektedir. Özel Cansın Preschool çocukların mutlu bir ortamda oyun ve aktivitelerle öğrenmelerini sağlamaktadır. Çocuklar güne müzik eşliğinde yoga ve jimnastik aktiviteleri ile başlamaktadır. Daha sonra çocuklarla birlikte tüm gün boyunca bale-modern dans, kukla, müzik, İngilizce ve İspanyolca drama, satranç, tiyatro ve kitap okuma aktiviteleri yapılmaktadır. Okulda velilerinde çocuklarla birlikte yapılan etkinliklere katılması sağlanmaktadır. Özel Cansın Preschool 'da çocukların dışarıda da vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla sinema, tiyatro, piknik, müze ve hayvanat bahçesi gezileri düzenlemektedir.

Özel Cansın Preschool Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Waldorf Pedagojisi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

Özel Cansın Preschool Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Cansın Preschool ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Cansın Preschool hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:45 şeklindedir.
  • Özel Cansın Preschool hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Cansın Preschool yaş aralığı nedir?
    2-5,5
  • Özel Cansın Preschool yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Cansın Preschool psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Cansın Preschool Yorumları (9)

  • nb

    Çocuğumuz iki buçuk yaşından beri Cansın'da, artık hazırlık sınıfına geçeceği için veda etmek üzereyiz. Her okulun sistemi her çocuğa uymaz ancak bizim çocuğumuz için çok doğru bir seçimdi. Bence öncelikle çocuğunuz için ne beklediğinizi bilmeniz ve okulun sistemini anlamınız gerekir. Bizim öncelikli hedefimiz onun okula mutlu gidip gelmesiydi ve bunu Cansın'da başardık. Başladığında konuşamıyordu bile ancak 1 ay sonraki değişimi görmek çok güzeldi. Hem İngilizce hem de Türkçe dil gelişimi bir anda ivme kazandı (Arada İspanyoca bir şeyler çıkıyor ağzından ama keşke anlayabilsem:)). Diğer taraftan şunu söyleyebilirim doğayı çok güzel tanıdı; tohum ekmek, onun yetişmesini gözlemlemek ve ektiği şeyi toplamak ya da çamurla, toprakla, suyla oynamak ve en önemlisi geri dönüşüm bilinci. El becerileri açısından; örneğin gerçek bir köpek kulübesi yaptılar. Çevreyi tanıdı; yaşadığı çevredeki manav, kasap, fırın onları ziyaret ettiler, pizza yapıp götürdüler. Kedileri, köpekleri oldu, eve bıldırcın yumurtasıyla geldi. Bilmem anlatabiliyor muyum? Biz ebeveyn olarak bu yaştaki çocuğumuz için bunları bekledik ve bize yetti. Ben her gün aranmayı ve rapor almayı beklemedim hiç, çünkü çocuğumla ilgili çözülemeyen bir sorun varsa zaten anında haberimiz oldu. Şunu söylemeden geçemeyeceğim hem sınıf öğretmeni hem de okulun psikoloğu en ufak bir sorunda bile anında dönüş yaptı. Örneğin çok ufak bir günlük problemde bile öğretmeninden destek isteğimde akşamında o problem çözülmüş olarak geliyordu. Sonuç olarak hiçbir okul mükemmel değildir, hepsinin avantajlı ve dezavantajlı tarafları vardır ancak başta da bahsettiğim gibi bence ebeveyn olarak ne beklediğimizi bilmemiz ve sonuçta çocuk mutlu mu onu gözlemlememiz gerekir. Çocuk mutluysa ve seviliyorsa ve ona saygı duyuluyorsa diğer detaylar çözülür. Cansın ailesine teşekkür ediyoruz.

  • Dt

    2 senedir oğlumuzun gittiği okul.kesinlikle tavsiye ederim. Hem eğlenceli hemde eğitici bir yuva.yıl boyunca sürekli aktivite ve faaliyet programı ile donanımlı eğitmenler eşliğinde çocukların özgüven kazandıkları bir okul.

  • Kızımızın iki yaşında devam etmeye başladığı bu yıl anaokuluna başlayacağı için ayrıldığı güzel okulu. Bir zamanlar Göztepe’nin semt sakinlerinin aile yaşantısına tanıklık etmiş iki katlı sevimli yapısı, restore edilerek ailelerinin iş yaşantısı nedeniyle, küçük adımları ile arşınlayacakları okula dönüştürülmüş... Aslında bilindik oyun evleri ve okullardan biraz farklı anlayışı ile bizim üç yıl önce gönlümüzü fethetmiş, bebeklikten çocukluğa geçiş dönemindeki minikler için alternatif bir alan. Yönetimin harika iyi niyetli fikirleri ve aktiviteleri, biz ailelerin ve okul kadrosunun her zaman aktif katılımından payını alamasa da çocuklar için uzun vadede oldukça verimli sonuçları olacağını düşünüyorum. Özellikle okulun bahçesinin küçük bir bölümünde yapılan organik tarım faaliyeti, minik kümeste bakılan tavuklar, bahçenin davetsiz yavru kedilere yaşam alanı olarak teslimi, yaşadığımız vahşi metropol yaşamı içinde çocuklara istisnalar dışında, ebeveyn olarak sağlayamadığımız doğal yaşamın inceliklerini geçiren çok hoş ve anlamlı dokunuşlar... Beklentiniz çocuğunuzun duyarlı, samimi ve güvenli bir ortamda akranları ile sosyalleşebilecekleri bir alan ise Cansın bunun için biçilmiş kaftan.

  • OK

    Eğitimi ve yaptıkları faaliyetler bizi memnun ediyor. Okulun bulunduğu yer biraz kötü.

  • ÜI

    Müdürleri o kadar güler yüzlü o kadar içten, cana yakındılar ki daha ilk görüşmede bizi kazandılar. Kızımız da okulunu çok seviyor ve verilen eğitimin kızım üzerindeki etkisini gördükçe de ne kadar doğru bir karar aldığımızı görüyoruz. Çok iyi bir dile eğitimi, çocuklarımızı bilinçlendirmeye ve sosyalleştirmeye yönelik faaliyetlerle değil beş yıldız on yıldız benden:)

  • FE

    Eşim de ben de çalıştığımız için Cansın Preschoolla tanışmadan önce çocuğumuzu anaokuluna mı göndersek yoksa dadı mı tutsak çok kararsız kalmıştık. Öğretmenleri kendi çocuğuymuşcasına ilgileniyorlar ve yanında aldığı iyi eğitim cabası. ayrıca bir sürü güzel arkadaş edindi. çok memnun kaldık. iyi ki göndermişiz diyoruz.

  • SG

    Oğlumuzu bu okula yolluyorduk çok güzel bir dil eğitimi aldı çok memnun kaldık Şimdi başka bir yere taşınmak zorunda olduğumuz için ayrılmak zorunda kaldı okulundan ve aynı kalitede okul bulmakta resmen zorlanıyoruz.

  • AE

    Kızımız göz bebeğimiz orada okudu. Herkesin çocuğu onlar için çok değerli tabii ki de ama kızım alışır mı alışamaz mı diye çok korkmuştuk başta. Bizi hayal kırıklığına uğratmadı. müdürü ve çalışanları candan çocukları mutlu etmeye çalışıyorlar. Sosyal etkinlikleri, eğitimi olsun çok memnun kaldık.

  • SD

    Bir apartmanın otoparkının içinde bir yer,bahçesi falan değil. ayrıca çok bakımsız, eğitim sistemi var mı yok mu anlamadım. Kısaca beklentiniz düşükse gidebilirsiniz, sadece doğum günlerini kutlamışlar, başka etkinlik yok. tavsiye etmiyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Cansın Preschool İletişim Bilgileri

Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi No.82Köşk Göztepe, İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum