fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Erdem Koleji Anaokulu

Özel Erdem Koleji Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Erdem Koleji Anaokulu Hakkında

Çekmeköy’de ormanlık alana 50 metre mesafede geniş bir alana sahip olan Özel Erdem Koleji Anaokulu, hem şehrin merkezine yakın hem de doğa ile iç içe olan konumu ile öğrencilere, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği özgür bir çevre sunuyor. Okulun amacı; vatan sevgisi ile milli değerlerin özümsemiş, dünyayı tanıyan, özgür düşünen, sorgulayan, sosyal sorumluluk sahibi, spor ve güzel sanat aktiviteleriyle ilgili, genel kültür seviyesi yüksek, kendisini uluslararası platformda en az bir yabancı dille ifade edebilen erdemli bireyler yetiştirmektir. Özel Erdem Koleji Anaokulu'nda branş dersleri her öğrencinin farklı öğrenme kapasitesi olduğu göz önünde bulundurularak hazırlanan programlarla işlenir. Çocuklara ezberci bir eğitim vermek yerine merak ederek, yaşayarak, araştırarak öğrenme yolunu benimsemişlerdir. Okulda dil eğitimi verilmekte olup İngilizce eğitim programı yaş gruplarına göre ayarlanmıştır. İlk zamanlarda İngilizceyi tanımayı, sevdirmeyi ve benimsetmeyi amaçlayan, yabancı dile karşı gönüllü ve olumlu olmalarını sağlayan, öğrencideki motivasyonu arttırıcı bir dil öğretim çizgisi izlenir. Özel Erdem Koleji Anaokulu'nda jimnastik, yüzme, doğa yürüyüşü, eskrim, basketbol, voleybol, futbol gibi spor dersler ile çocukların motor gelişimini ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını kazanmaları amaçlanmaktadır. Okulda sosyal sorumluluk projelerine yer verilmekte olup çocukların çevreye duyarlı, doğayla barışık, yardımsever bireyler olmaları sağlanmaktadır. Okulda ayrıca rehberlik hizmeti verilmekte olup okulun uzman psikoloğu tarafından çocukların gelişimleri gözlemlenmekte, öğretmenlerine ve velilere bilgi verilmekte, danışmanlık yapılmaktadır. Özel Erdem Koleji Anaokulu'nda güvenlik konusunda hassas davranılmakta ve okul içinde ve dışında çocukların güvenliği üst seviyede tutulmaktadır. Okulda yemekler hijyenik koşullarda hazırlanmakta olup çocuklara dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak adına sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlanır. Tam gün eğitim programı uygulanmakta olan okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere çocuklara 3 öğün yemek imkanı sunulmaktadır.

Özel Erdem Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Erdem Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Erdem Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Erdem Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Erdem Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Erdem Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Erdem Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Erdem Koleji Anaokulu Yorumları (5)

  • NG

    İngilizce eğitiminde oldukça iyiler sayıları harfleri öğretmekten ibaret geçmiyor dersler. Konuşarak oyunlar oynayarak çeşitli materyallerle eğlenceli bir şekilde işleniyor dersler. Fiziksel koşullarından da gayet memnunuz. Okul tertemiz ve güvenlik çok sıkı.

  • EA

    okulda branş derslerinin yanında sosyal sorumluluk projelerine de yer veriliyor olması çok güzel. çocuklar çevreye duyarlı blinçli bireyler olarak yetişiyor. Kızımdaki gelişimi gördükçe gururlanıyor ve iyi ki bu okula göndermişiz diyorum. öğretmenlerine ve okul yöneticisine bu duyarlılıkları ve işlerini en iyi şekilde yaptıkları için sonsuz teşekkürler.

  • Oğlumu bu okula gönderiyorum daha yeni başlamış olmasına rağmen okuluna çok alıştı. Öğretmenleri ilk günden beri sevgisini ilgisini esirgemedi hem öğretmen hem aile oldular. Derslerini de çok seviyor ve pek çok şey öğrendi şimdiden. özellikle satranç derslerini çok seviyor.

  • SA

    Spor dersleri çok çeşitli hele diğer okullara nazaran daha çok saat ayırmışlar çocukların hem yeteneklerini keşfetmesi için hem de sağlıklı yaşamayı alışkanlık edinmeleri için çok faydalı. Branş derslerinde de iyiler alanında uzman öğretmenler giriyor derslere.

  • FS

    Disiplinli, iyi eğitim veren bir okul bunun yanı sıra okulda aile ortamı var Öğretmenleri çok ilgili kendi çocuklarıymış gibi ilgileniyorlar. Biz de bu durumdan çok memnunuz. Okulda her şey düzenli bir şekilde işliyor okul yönetimi bu konuda çok titiz. Velilerin görüşleri dinleniyor ve gerekirse çözüm üretiliyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Erdem Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. Beyzade Çıkmazı Sok. No:8, Çekmeköy / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum