fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:10/15:35

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu Hakkında

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu 4-5 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitimi veren özel bir eğitim kurumudur. Okulun eğitim sistemi tüm dünyada kabul görmüş en iyi eğitim modellerinin özgün bir karmasıdır. Almanca ağırlıkta eğitim veren İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu'nda Atatürk ilkeleri doğrultusunda eğitim verilmektedir. Öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini, keşfetmelerini, hayal güçlerini geliştirmeyi sağlayan serbest yapılandırılmış oyunlarla becerilerini uygulamaları öğretilmektedir. Okulda çocukların ihtiyaçları ve çalışmaları takip edilerek, meraklı oldukları konular teşvik edilir ve başarıları ödüllendirilerek deneyerek öğrenmeleri ve karar mekanizmalarının gelişmesi sağlanır. Yabancı dil programı, Alman dilini ve kültürünü tüm güne yayarak oyun ve uygulamalı olarak çocuklara kazandırmak için hazırlanmıştır. Okulda yoğun olarak gün içerisinde Almanca konuşularak erken yaştan itibaren dil gelişimi sağlanmaktadır. Ayrıca Alman Kültürü’nü daha iyi tanımak adına Laternenumzug (Fener Alayı), Nikolaus Günü, Weihnachtsbasar (Yeni Yıl Panayırı), Fasching (Karnaval), Ostern (Paskalya) gibi çeşitli etkinlikler ve uygulamalar yapılmaktadır. Eğitim dönemi boyunca öğrencilere kazandırılması hedeflenen gelişim süreçlerinin takibi titizlikle yapılarak Gelişim Raporları ocak ve haziran aylarında velilerle paylaşılmaktadır. Yılda en az 4 kez gerçekleştirilen veli görüşmelerinin amacı öğrencilerin gelişim süreçlerinin her anından velilerin sürekli haberdar edilmesidir. Türkçe ve Almanca olarak hazırlanan eğitim programının içeriği Türkçe Dil Etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri, Fen ve Matematik Etkinlikleri, Okuma ve Yazmaya Hazırlık Çalışmaları, Oyun Etkinlikleri, Müzik / Orf Etkinlikleri, Drama Etkinlikleri, Akıl Oyunları, GEMS ve Erken STEM Uygulamaları ve geziler olarak sıralanmaktadır. Proje ve portföy sunumları gibi öğrencilerin kendilerini güçlü şekilde ifade edebilecekleri, sahne tecrübesi edinebilecekleri, gelişimlerini izleyebilecekleri çalışmalar bulunmaktadır. 5 yaş sınıflarında haftada 2 saat İngilizce eğitimi de verilmektedir. Alanında uzman, yaş grubunu tanıyan branş öğretmenleri ile öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfedebilecekleri haftalık branş dersleri yapılmaktadır. Ayrıca İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu 4-5 yaş grubu çocukları ilkokula hazırlarken onlara temel yaşam becerileri kazandırarak onları hayata hazırlamayı hedeflemektedir. Yemeklerin taze ve günlük hazırlanmasına önem verilen okulda yemekler aşçılar tarafından yemekhanede hazırlanmaktadır. Tam gün eğitim verilen okulda gün içerisinde çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek imkânı sunulmaktadır. Okulun yönetimi temizlik kurallarına büyük önem vermektedir. Okulun servis ve güvenlik hizmetleri mevcuttur.

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:10 - 15:35 şeklindedir.
  • İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-5
  • İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu Yorumları (4)

  • Almanca derslerinden çok memnunuz çok iyi öğretiyorlar çocuklar sıkılmıyor hiç derslerde. Öğretmenleri çok ilgili ve güleryüzlü. Bize de çok yardımcı oluyorlar.

  • KA

    Okulda GEMS uygulamaları yapılmakta ayrıca akıl oyunları, satranç gibi derslerle çocukların zeka gelişimine destek olup eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyorlar. Eğitimini çok beğeniyoruz. Okulun fiziksel koşulları da gayet iyi. büyük bir binaya sahip olmasına rağmen temizlik ve ısınma gibi sorunlarla karşılaşmadık.

  • AG

    Sanat ve spor derslerinin çeşitliliği fazla böylece çocuklar yeteneklerini keşfetmesi açısından çeşitliliğin bol olması çok büyük avantaj.

  • AS

    Öğrencilerine sorgulamayı, araştırmayı, öğrenmeyi öğreten bir eğitim anlayışları var. Tecrübeli ve alanında başarılı öğretmenlerle çalışıyorlar. Haliyle bu durum da eğitim kalitesini yükseltiyor. Okul fiziksel imkanlrı bakımından iyi. Isınma sorunu olmuyor sınıflar geniş olmasına rağmen.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu İletişim Bilgileri

Nişantepe Mah. Ensar Cad. No:4/1, Çekmeköy / İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum