fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İstanbul International School Anaokulu

Özel İstanbul International School Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel İstanbul International School Anaokulu Hakkında

Özel İstanbul İnternational School ile çocukların bağımsız düşünme ve güven, muhakeme ve problem çözme uzmanlığı, yaratıcı ifade gücü, dil yetenekleri en üst seviyede ilerlemektedir. Okul İstanbul ’da, Anadolu yakasının yeşil alanlarından biri olan Çamlıca ilçesindedir. Eğitim sadece on iki öğrenci ile başlamış, 2015 yılında bu sayı üç yüz altmışa ulaşmıştır. Okul şu anda sağlamakta olduğu anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitim hizmetlerini birbirlerine çok yakın olan bağımsız yerleşkelerinde sürdürmektedir. Özel İstanbul International School Anaokulu 'nun eğitim sisteminde yaratıcı drama etkinlikleri, yaşayarak ve yaparak İngilizce eğitimi, okuma ve yazmaya hazırlık eğitimleri, çizgi çalışmaları, fen ve doğa etkinlikleri, çeşitli spor etkinlikleri, sanat etkinlikleri, modern dans eğitimleri, müzik ve orff çalışmaları, matematik etkinlikleri, satranç ve çeşitli zeka oyunları, serbest zaman etkinliklerine özel oyun grupları mevcuttur. Okulda yaz okulu etkinlikleri mevcuttur. Yabancı dil eğitimi çift ana dil esasına dayalı olarak bir derste iki öğretmen bulundurularak öğretim uygulanmaktadır. Okulda iki ile beş yaş arası çocuklar eğitim görmektedir. Okulda servis hizmeti bulunmaktadır ve öğrencilerin konforu, güvenliği ön planda tutulmaktadır. Araçlarda araç takip sistemi mevcut olup, deneyimli ve eğitimli personellerle çalışılmaktadır. Yapılan gezilerde öğrencilerin güvenliği ön planda tutulup, öğrencilerin farklı çevreleri keşfetmesi sağlanmaktadır. Okul ve veliler arasında işbirliği okulun olmazsa olmazlarındandır. Rehberlik hizmeti de ailelerle iş birliği halinde ve çocukların gelişimini ailelere rapor etmektedir. Rehberlik servisi; okul öncesi çağındaki çocuğun evde yaşadığı problemlerini ve gereksinimlerini, anaokulu ortamı gibi bir grup içinde olması gerektiği durumlarda yaşadığı problemleri ve gereksinimleri ile mukayese ederek belirler, çocuğun problem ve gereksinimlerini karşılayabilmek için evdeki kaynakları ile ilgi alanlarını, alışkanlıklarını, yeteneklerini ve okulda karşılaştığı fırsatları tespit eder, ebeveyn ve öğretmenlerin nasıl hissedip tepki vereceğini, çocuğunda karşılığında ne gibi tepkiler vereceğini tespit etmeye yardımcı olur. Özel İstanbul International School Anaokulu çocuklarınız kendine güvenmeyi, merak duygusu geliştirmeyi, kendi ihtiyaçlarını fark edebilmeyi, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmeyi ayrıca sorumluluk almayı, anlaşılır bir şekilde ve kendine güvenerek konuşmayı, hikayelerden, şarkılardan ve şiirlerden zevk almayı, sesleri dinleyip telaffuz etmeyi ve bunları alfabe ile ilişkilendirmeyi öğrenmesi hedeflenmiştir.

Özel İstanbul International School Anaokulu Soru - Cevap

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

Özel İstanbul International School Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İstanbul International School Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İstanbul International School Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel İstanbul International School Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İstanbul International School Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-5
  • Özel İstanbul International School Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İstanbul International School Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İstanbul International School Anaokulu Yorumları (6)

  • GA

    Kızımız bu okula gidiyor eğitim anlayışlarından o kadar memnunuz ki ilkokulda da seçimimiz İnternational School olacak. çocuğunuzun özgüveninin arttığını ve gelişimini gördükçe insan iyi ki diyor.

  • Çocuklar okulda kendilerini özgürce ifade edebiliyor ve her öğrenciye ilgi gösteriyorlar. Çocuklar kendilerini evinde gibi hissetmeleri için her şeyi düşünmüşler. Biz velilere karşı da her zaman içtenlikle yaklaşıyor tüm çalışanlar. Böyle bir ekibi bir araya getirdikleri ve böyle güzel bir eğitim verdikleri için çok teşekkür ediyorum.

  • SE

    Bir anaokulunda olabilecek her şey düşünülmüş. Dersler ve sosyal etkinlikler ne öğrenciyi boğan bıktıran derecede ne de sadece oyunla geçen bir programı var dengesini çok güzel bir şekilde tutturmuşlar.

  • Aileler de istedikleri zaman okuldaki etkinliklere katılabiliyor öğretmenlerle, ve yönetimle işbirliği halinde ilerliyorlar. Çocuklarımızın gelişimini birlikte takip ediyoruz. Eğitim anlayışı bakımından oldukça memnunuz okulun. Onun haricinde imkanları oldukça iyi çoğu anaokulundan daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

  • NS

    Köklü ve kendisini kanıtlamış bir okul gerek eğitim anlayışı gerek personelleri ve fiziksel yapısı. Dil eğitiminde oldukça başarılı çocuğunuzu boğmadan bunaltmadan iyi bir eğitim veriyorlar. Yaşayarak, eğlenerek öğrenme yolunu seçmişler ve aileler de öğrenciler de bu durumdan son derece memnun.

  • ah

    okulun yabancı uyruklu öğrenci sayısı oldukça fazla çok uluslu bir yapısı var ,buda sosyalleşme için çok iyi bir ortam hazırlıyor. Dil eğitim iyi bunun dışında fiziki imkanları da iyi.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İstanbul International School Anaokulu İletişim Bilgileri

Kisikli Mah. Turi̇sti̇k Çamlica Cad. No: 29 İç Kapi No: 1 Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum