fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu

Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30

Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu Hakkında

İstanbul Kadıköy ilçesi Feneryolu mahallesinde faaliyetlerini sürdüren Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu vermiş olduğu nitelikli eğitim hizmetiyle bölgede yaşayan ailelerin tercih ettiği bir okul olarak ön plana çıkmaktadır.



Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu 08:00- 18:30 saatleri arasında 2-6 yaş grubu öğrencilere hizmet vermektedir. Okulumuzda zaman olarak 3 farklı eğitim seçeneği bulunmaktadır.

Tam gün programı 08:00 – 18:30 arasında sabah kahvaltı, ara öğün, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısından oluşmaktadır.

Yarım gün programı 08:00 -13:00 saatleri arasında sabah kahvaltısı, ara öğün ve öğlen yemeği şeklindedir.18-24 aylık öğrencilerimiz için oyun gruplarımız bulunmaktadır.

Oyun grubumuz ebeveynsiz ve sadece ara öğün içererek 10:00- 12:00 saatleri arasında 2 saatlik bir programdan oluşmaktadır.



Öğrencilerimizin sağlığı ve sağlıklı beslenmeleri bizler için elbette çok önemlidir. Beslenme programımız diyetisyen rehberliğinde öğrencilerin besin ihtiyaçları gözetilerek oluşturulmaktadır. Yemeklerimiz steril koşullarda kendi mutfağımızda yılladır bizimle olan aşçımız tarafından pişirilmektedir. Sebze meyve ihtiyaçlarımız ne kaliteli ve taze şekilde Göztepe’de bulunan Özgürlük parkı pazarından ve marketlerden haftalık olarak karşılanmaktadır.



Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu alanında uzman nitelikli ve deneyimli eğitim kadrosu, bireysel farklılıkları gözeten, eğlenerek öğretmeyi amaçlayan, çağdaş eğitim felsefesiyle, Atatürk ilkelerini benimsemiş, katılımcı, özgüven ve özsaygısı yüksek dil yeteneği gelişmiş, araştıran, sorgulayan, öğrenmeye meraklı, çevresine ve doğaya karşı duyarlı uygar bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Okulumuzda her sınıfta yabancı dil eğitmeni bulunmaktadır. Tam zamanlı olarak İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Programımızda her ay tiyatro, müze ve orman okulu gezilerimiz yer almaktadır. Kadromuz uzun yıllar birlikte çalıştığımız deneyimli personellerden oluşmaktadır. Öğretmenlerimizin ilk yardım eğitimi sertifikası bulunmaktadır. Okulumuzun depreme dayanıklılık testi mevcuttur.



Okulumuzun eğitim programı öncelikle her çocuğun bir birey ve her bireyin kendine özgü diğerlerinden farklı ‘’ biricik’’ olduğu anlayışına dayanır. Bu anlayışla her öğrencinin ilgi, yetenek ve gelişim düzeyine hitap edecek şekilde hazırlanmış çok yönlü gelişime, çoklu zeka özelliklerine ve güçlendirilmiş yabancı dil eğitimine dayanan bir eğitim programı uygulanmaktadır. Bu program zengin branş dersleri ( Müzik ve ritim, sanat, modern dans, satranç, kids pilates, işitsel dikkat, akıl oyunları ) ve İngilizce ‘’Native’’ eğitimi ile desteklenmektedir.

Tüm ders içerikleri ve sunum teknikleri yaş gruplarının gelişim özelliklerine göre özelleştirilmektedir.


Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu bünyesinde bulundurduğu Rehberlik ve Psikolojik Danışman Birimi ile öğrencilerin psiko-pedagojik gelişimlerini sürekli gözlemlemekte, oryantasyon süreçlerini yönetmekte veliler ile sürekli iletişim halinde olup sistematik olarak yaptığı bireysel envanter uygulamalarıyla her öğrenciye özel gelişim raporları sunmaktadır.



Okulumuz Feneryolu mahallesinde Feneryolu sokağının sonunda sakin ve nezih bir lokasyonda mimari özellikleri ile göze çarpan müstakil bir yerleşkede hizmet vermektedir. Binamız üç kattan oluşmaktadır. Her katta 2 sınıf ve her sınıfta tuvalet bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bağımsız yemekhanemiz ve uyku odamız mevcuttur.



Okulumuz öğrencilerinin, dört mevsim bahçe etkinliklerinde bulunmasını, doğa ile iç içe temiz havada bedensel- kinestetik faaliyetler gerçekleştirmesini çok önemsemektedir. Bu amaçla bahçemiz ferah, geniş, aydınlık ve üstü kapalı şekilde dizayn edilmiştir. Bahçemizde bulunan kış bahçesi ahşap mimarisi ile dikkat çekmektedir. Ayrıca bahçemizde park alanı, oyuncaklar, ahşap tırmanma modülü ve kum havuzu bulunmaktadır. Kaplumbağalar, tavşanlar, muhabbet kuşları ile golden retriever cinsi köpeğimiz Misha sevgili hayvan dostlarımız olarak bahçemizde oyun oynamak için bizleri beklemektedir.



Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu için okul ve öğrenci güvenliği çok önemlidir. Okulumuzda güvenlik kulübesi ve iki adet güvenlik görevlimiz bulunmaktadır. Okulumuzun dış demir kapısı sürekli kilitli tutulmaktadır. Velilerimiz güvenlik ve öğretmen eşliğinde öğrencilerimizi dış kapıdan teslim alıp vermektedir. Ayrıca okulumuzda güvenlik kameraları ile alarm sistemi de bulunmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Native Öğretmen

- Yüzme Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- Zeka Gelişimi

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Yönlendirme

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

- Okulun Kendi Aracı

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Resim Araç ve Gereçleri

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu Yorumları (29)

  • De

    3 yılımızın dolu dolu mutlulukla geçtiği kurumdur, öğretmenleri yöneticileri hepsi harika ve eğitim odaklı kişiler. Çalışan bir anne olarak çocuğumu gözüm arkada kalmadan güvenle bırakıyordum. Tam bir aile ortamı ve ev sıcaklığı bulunmakta, kızım yemeklerini çok beğeniyordu , ingilizce eğitimi sayesinde ilk okul 1 de hiç zorluk yaşamadık, gezileri organizasyonları da çok profesyonel.

  • Gb

    123 anaokuluna 22 aylık başlayan oğlum ilkokula dek 4 yıl devam etti. Tüm rğitim kadrosu, yöneticileri ve velileri ile mezun olalı 2 yıl olmasına rağmen mesut büyük bir aileyiz ve ilişkilerimizi devam ettiriyoruz. Çalışan ve, tek çocuklu bir anne olan benim 123 anaokulu iyikimdir! İyi ki varlar iyi ki yollarımız kesişti.

  • Öu

    Benim için en önemli şey çocuğumun okula severek ve mutlu gitmesi… keza diğer konularda da oldukça iyi bir kurum… gözüm hiç arkada kalmıyor teşekkürler bir iki üç anaokulu

  • Kızım 5 yaşında ve çok memnunuz okuldan. Gerek yabancı dil verişi,yabancı dil eğitmenleri ile çocuğumuzun diline ekstra katılan güzel dersleri,aktiviteleri,samimiyeti, okulun temizliği herşeyi ile 4/4 lük çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz Nilay hanımın da bilgi, tecrübe,samimiyet, yönetimi ile harika bir kadro ve okul. Aktiviteleri,değerli bilgili tecrübeli eğitmenleri ,okulun muhteşem fiziki şartları ile herkese tavsiye ederim.Herşeyi muazzam

  • Kızımın her sabah severek gittiği okul gözüm asla arkada kalmıyor benim icin yabancı dil cok onemli 3 tane yabancı dil eğitmeni var. İlgili personeli ve profesyonel öğretmenleri ile kızıma yaklaşımları olsun gun icinde etkinlikleri olsun dolu dolu zaman geçiriyor kizim

  • NK

    Mühteşem bie ekip hayatımın en büyük şansıydı nilay hm ve hakan by le tanışmak gözüm kapalı teslim ettigim bir kurumdu bir çocugum daha olsa yine yine hakan by ve nilay hm derdim yeni dönemin çocukları çok şanslı kı bu ekiple tanişmiş ❤️❤️❤️❤️

  • ÖA

    Okul öncesi verdiginiz egitimden dolayi torunum su an 3 sinifta ve her derste sizin sayenizde cok basarili.Iyiki varsiniz.Hepinizi cok seviyoruz

  • ÖA

    Oğlumun ilk okul deneyimi olduğu için, ilk başlarda adapte olmakta zorlansa da öğretmenler ve personel profesyonel yaklaşımlarıyla bu süreci kolay atlatmamızı sağladı. Oğlum okula severek ve çok istekli gidiyor. Öğretmeni de çok ilgili. En kıymetlilerimizi emanet edeceğimiz güvenilir bir okul..

  • HY

    Uzun yıllar eğitim hayatında olmaları oryantasyon dönemindeki yaklaşımları en önemlisi çocuğumuzun sevgi ile karşılanması bizim için yeterli oldu. Eğitim yaklaşımları, dolu dolu etkinlik programı güler yüzlü öğretmenlerimiz ile gün sonunda mutlu bir çocuk:) merak ettiğiniz herhangi bir konuda geri bildirimleri hızlı, öğretmenimiz çok içten ve samimi.İlk kreş deneyimimizde gözümüz arkada kalmadan rahatlıkla emanet edebiliyoruz teşekkür ederiz

  • Gb

    2,5 - 5,5 yaş arası 4 yıl gittiğimiz, mezun olduğumuz, bittiği için karalar bağladığımız; olsa seve seve ilkokuluna kaydolacağımız okulumuz☺️Evlatları gibi baktılar evladıma❤️

  • GG

    2 yıl boyunca güle oynaya gittiğimiz sevgi dolu bir okul

  • TT

    4 sene huzurla, mutlulukla, güvenle birlikte olduk, çocuklarımın sevgiyle andığı bir aileydik.. Yolumuz sizlerle kesiştiği için çok şanslıyız Sevgili 123 Anaokulu Hiç kötü bir tecbüre yaşamadık

  • ÖD

    Çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz adeta ikinci evleri olabilecek bir yuva. Müfredatları aylık olarak velilere bildiriliyor. İçerikleri oldukça etkin ve çocuklar için faydalı. Sonuçlarından da haberdar olabiliyorsunuz. Müzik, resim, satranç, dans, İngilizce gibi faaliyetler / dersler önemseniyor. Çocuğun gelişimi psikolog destekli olarak ölçümleniyor ve velilere birebir aktarılıyor. Okulun müdürü, öğretmenler ve diğer tüm çalışanlar ile yakın iletişim kurabiliyorsunuz. Adeta bir aile ortamı yaratılıyor. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • NU

    Çocuğumuzun başka bir okulda yaşadığı olumsuz ilk deneyim sonrası, okul yöneticisi Nilay hanım ile birlikte kıymetli Dilara ve Duygu öğretmenlerimizin de destekleriyle okul kavramıyla kısa sürede sağlıklı bir bağ kurabildik. Bir süre sonra da okulun tüm çalışanlarıyla kocaman bir aile olduğumuzun farkına vardık. Çocuğumuzun ilk eğitim tecrübesinin böyle bir kadronun ellerinde şekillenmesi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Yöneticilerine, öğretmenlerine, psikolojik danışmanına, nefis yemekleriyle aşçısına, güler yüzüyle her sabah kapıda karşılayıp akşam uğurlayan Osman amcaya ve tüm sayamadığım görevli personeline ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Umarım hep böyle başarılı ve aile sıcaklığı tadında bir kurum olarak uzun yıllar hizmet vermeye devam edersiniz.

  • ÖA

    Gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet ettiğim bir kurum. Hem idari kadro, hem eğitim yöntemi ve bulunduğumuz bölgede böyle bir fiziki şartlara, ahşap bir bahçeye sahip olan tek kurum diyebilirim.

  • ÖA

    Her konuda kafanızda soru işareti kalmadan güvenle tercih edebileceğiniz sayılı okullardan biridir.

  • ÖA

    Sevgili okulumuz, sevgi dolu öğretmenleri ile Derin'i mezun ettiniz. Nilay hanım başta olmak üzere tüm ekibe ve biricik öğretmenimiz Merve öğretmenimize cok cok tesekkur ederiz.Sizinle çıkmış olduğumuz yolculuğumuz sona erdiği için içim buruk olsa da, iyiki yolumuzun sizinle kesişmiş olmasının mutluluğuda apayrı. Yolunuzda başarılar dilerim. Hepinizi çok seviyoruz.

  • MO

    Bu sene mezun oluyoruz okulumuz ile 3 yıldır birlikteyiz burada ingilizce ile tanıştı ve bu sürede ingilizce öğrenmesi bizi çok etkiledi güzel eğitim veriyorlar eğitiminden çocuklara gösterilen sevgi ve özenden ve sicakliklarindan çok memnun kaldım sürekli kendilerini geliştirdikleri için yeniliklere açık bir okul. Okulda çok şey öğrendi şimdiden ilkokula hazır branş derslerinin olmasıda büyük avantaj

  • TT

    Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kızımı bu okula yazdırdım çok memnunum okul sahipleri ve öğretmenleri çok ilgili okulun temizliği gayet iyi her gün yaptıkları etkinlikleri hem intagramdan hemde kullandıkları sistemden takip edebilmek çalışan bir anne açısından çok avantajlı. Dolu dolu eğlenceli bir eğitim programları var.

  • ÖA

    Bir çok okul gezdim bu kadar samimi ve içten okul sahipleri ile tanışmadım. Karı koca çok insan canlısılar. Okulun bütün fiziki şartlarını çocukları düşünerek yapmışlar. Bahçenin üstünün kapalı olması yağmur yağsa bile bahçeye çıkmalarına engel değil. Her türlü güvenlik önlemleri alınmış. Bütün herşey açık ve net ne sorsanız açıkça gösteriyorlar o yüzden bu bize güven verdi. Herşeyden önce eğitimin önceliği çocukların mutluluğu olması benim için en önemli koşul oldu. Severek gidiyoruz güvenilir çocuğunun mutlu olacağı bir yer arıyan herkese tavsiyemdir.

  • d

    son derece güzel bir okul. yeğenim ilk senesinden son senesine kadar bu okuldaydı ve 1 gün bile ven gitmek istemiyorum demedi. şirin bahçesi, ve hayvanlarıyla tam çocuklara göre bir okul. okulun iç sistemi ve dizaynı son derece güzel. çocukların beraberliği ve dostluğu derslerle öğrenebileceği çok kıymetli bir okul. pişman olmazsınız.

  • NY

    Oğlum okulu çok severek gitti, eğitim, etkinlik ve eğitmenler gayet iyi, ortam ise sıcak ve güvenli. Bu okula çok sevdik, teşekkürler 1 2 3 Anaokulu.

  • T

    Tamamen çocuklara odaklanışmış çok yönlü bir eğitimleri var. Çocuklar için gerekli olan her ortam sağlanmış. Beslenme konusuna önem vermeleri oldukça güzel. Yönetimin ve okul psikoloğun sürekli çocuklarla iç içe olması ve her dakika iletişimde olmamız oldukç güzel. gönül rahatlığı ile bırakıyorum kızımı.

  • CG

    Okulda doğaya duyarlı nesiller yetiştirmek adına yapılan çalışmaları çok beğeniyorum. Çocukların hayvanlarla etkileşime geçtiği bir ortam sağlanması büyük avantaj onlar için. Çoğunlukla sanatsal aktiviteler yapılıyor. fiziksel aktivitelere biraz da yer verilebilir.

  • KG

    Çok sevdiğimiz okulumuz. Çocuğumuzu bu okula gönderiyoruz ve çok memnunuz. Ders çeşidinin fazla olması ekstra kurslara hocalara gerek bırakmıyor çocuğumuz hem aile ortamında eğitim alıyor hem de eğlenirken bir çok şey öğreniyor. Bahçesinin geniş ve ferah olması çocuklar için çok büyük avantaj sağlıyor.

  • MT

    Yeni başladık, alıştık, düzene girdik ve en önemlisi mutluyuz.İlgili ve güler yüzlü öğretmenleri adeta insanı evinde gibi hissettiriyor. Bol bol sosyal etkinlikler, geziler yapılıyor kızım her gün neler yaptıklarını anlata anlata bitiremiyor.

  • EB

    Çocuğum okula başladığından beri daha disiplinli olmaya başladı. hergün okulda yaptıkları şeyleri anlatıyor eve mutlu geliyor öğretmenleri çok ilgili.

  • OD

    Kızım okuldan çok mutlu geliyor bundan daha güzel ne olabilirki ilgi alaka üst düzeyde çok memnunuz. bu bölgede anaokulu arayan tüm velilere tavsiye ederim.

  • FY

    Oğlum okuldan çok mutlu geliyor bundan daha güzel ne olabilir demekki ilgi alaka üst düzeyde Teşekkürler bir iki üç anaokuluna...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Feneryolu Bir İki Üç Anaokulu İletişim Bilgileri

Feneryolu Sok. No:53 Kadiköy-İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum