fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel ADM Çocuk Akademi

Özel ADM Çocuk Akademi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30

Özel ADM Çocuk Akademi Hakkında

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Özel ADM Çocuk Akademi donanımlı sınıfları, teknolojik alt yapısı, atölyeleri, kaliteli eğitim programları ve alanlarında uzman eğitmen kadrosu ile birlikte 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim vermektedir. Okulda değerlerine bağlı, sosyal becerilere sahip, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, etkin iletişim kurabilen, öz güveni tam, ana dilini ve en az bir yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilen, değişimlere uyum sağlayabilen, bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Atölye eğitimi uygulanmakta olan okulda bu sayede çocuklara ilgi çekici gelen, merak ve ilgi uyandıran ortamlar yaratılmaktadır. Özel ADM Çocuk Akademi'de bulunduğunuzda atölyelerde şarkı söyleyen çocukları, mutfaktan gelen kek kokularını, deneyler yapan çocukları, bahçede yapılan eğlenceli aktivteleri, ekoloji atölyesinde bitki yetiştirmenin mutluluğunu yaşayan çocukları, bilgisayar başında program yapan ya da Legolarla robot yapan çocukları, strateji oyunları oynayan çocukları ve drama atölyesinden etkinliklerde bulunan çocukları görmeniz mümkündür. Okulda akademik eğitimin yanı sıra çocukların eğlenceli aktivitelerde bulunmaları ve bilgiye yaşayarak, görerek, tecrübe ederek ulaşmaları sağlanmaktadır. Okul içerisinde çocukların ilgi alanlarını keşfetmeleri ve yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla STEM, mutfak, sanat, ekoloji, yaratıcı sanat ve drama atölyeleri bulunmaktadır. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce eğitim tercih edilen Özel ADM Çocuk Akademi 'sinde yabancı bir dilin ezberletme yoluyla değil, öğrencilerin aktif ve akıcı bir şekilde İngilizceyi iletişim dili olarak kullanabilmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. İngilizce programı, çocukların yaşlarını, fiziksel, duygusal ve sosyal becerilerini esas alarak yaratıcı, eğlenceli ve dili kullandırmaya yönelik metot ve materyaller kullanan öğretmenler tarafından uygulanmaktadır. Robotik kodlama eğitimi verilen okulda bu eğitim ile çocuklar matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazanmaktadır. Kodlama eğitimi alanında uzman eğitmenler tarafından 4-6 yaş grubu çocuklara verilmektedir. Ayrıca Özel ADM Çocuk Akademi 'sinde çocuklara erken yaşta değerler eğitimi de verilmektedir. Değerler eğitiminde çocuklara saygı, sorumluluk, paylaşma, sevgi, mutluluk, sabır, dürüstlük, adalet ve hoşgörü kavramları öğretilmektedir. İyi bir değerler eğitimi akademik başarıyı da etkilemektedir.

Özel ADM Çocuk Akademi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel ADM Çocuk Akademi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel ADM Çocuk Akademi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel ADM Çocuk Akademi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel ADM Çocuk Akademi yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel ADM Çocuk Akademi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel ADM Çocuk Akademi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel ADM Çocuk Akademi Yorumları (1)

  • SB

    Sizin aracılığınızla tanıştığımız Admçocuk akademi anaokulunda öte çocuğumuza fazlasıyla değer veren gelişimi için hertürlü çabayı gösteren bir kurum teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel ADM Çocuk Akademi İletişim Bilgileri

Akevler Mahallesi, 1061. Sokak, No:11, Adm Pramit Residence, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum