fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Uyum Anaokulu

Özel Uyum Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Uyum Anaokulu Hakkında

İstanbul'un Kartal bölgesinde oyun grubu ve okul öncesi eğitim olmak üzere iki çeşit eğitim vermeye devam eden Özel Uyum Anaokulu 0-3 yaş aralığında ki çocuklara oyun grubu olarak eğitim vermekte , 3-5 yaş aralığında ki çocuklara ise yarım gün ve tam gün seçenekleri ile eğitim vermektedir. Oyun grupları 8 kişilik , yarım gün 12 kişilik , tam gün ise 20 kişilik sınıflardır. Okulun temel amacı sorumluluk sahibi , özgüvenli , değerlerini bilen , yaratıcı bir nesil yetiştirmektir. Okul çocukların her yönden gelişebilmesi için eğitim vermektedir ve etkinlikler düzenlemektedir. Okul fiziksel olanak olarak , bahçe , uyku odası , yemekhane gibi olanaklara sahiptir. Çocukların farklı bir dille tanışabilmesi için okulda İngilizce eğitimi verilmektedir oynanan oyunlarla da desteklenen yabancı dil eğiitmi ile okul , İngilizce'nin ders olmadığını çocuklara aşılamaya çalışmaktadır. Dinamik bir nesil yetiştirmek için vücut olarakta çocukların iyi bir gelişim gösterebilmesi için her gün 9:30 ile 9:45 arası spor zamanı olarak vakit geçirilmektedir. Bunların haricinde çocukların gelişimi için birçok branş dersi bulunmaktadır. Özel Uyum Anaokulu 'nda verilen branş derslerinden biri de ekoloji dersidir , çocukların doğa ile tanışıp iç içe olmasını sağlayan derste çocukların doğayı daha yakından tanıması sağlanmaktadır. Çocukların müzik ve ritime kulaklarının alışması için ve sanat olarakta gelişmesi için okulda müzik atölyeleri de yapılmaktadır. Aynı zamanda çocukları sanatsal olarakta geliştirmeyi hedefleyen okul haftanın her günü bir saat sanat etkinliği düzenlemektedir. Bunların haricinde çocukların mental olarakta gelişmesi için okulda akıl ve zeka oyunları da oynanmaktadır. Yapılan oyun hamuru , lego saatleri ile çocukların el motor kaslarının gelişmesi sağlanmaktadır. Yapılan kitap çalışmaları ve dikkat çalışmaları ile de çocukların ilkokula hazır bir şekilde gitmeleri sağlanmaktadır. Bunların haricinde Özel Uyum Anaokulu çocukların beslenmesine oldukça önem vermektedir ve bunun için yemekler okulda yaş gruplarına göre ayarlanıp yapılmaktadır ve günde 3 öğün yemek verilmektedir bunlar ; sabah kahvaltısı , öğle yemeği , ikindi kahvaltısıdır.

Özel Uyum Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Uyum Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Uyum Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Uyum Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Uyum Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Uyum Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Uyum Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Uyum Anaokulu Yorumları (9)

  • zc

    Tek kelime ile harika bi okul diyebilirim. Öğretmenler çok ilgili sevgi dolu güler yüzlü ayrıca hafta içi her gün psikolog desteği mevcut. Yemeklerden, oyunlara, hijyenden, egitime, sosyal aktivitelere kadar herseyi askla yapıyorlar. Yolumuz iyi ki sizinle kesişmis,gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

  • SS

    Uzun araştırmalar sonucu bulduğum , kızıma ikinci bir yuva olan Uyum Anaokulu için her bir güzelliği ayrı bir başlıkta anlatmaya değer. Kızımın akademik gelişiminden önce sevgi, merhamet, aidiyet gibi önemli duygu ve değerlerinin gelişimi için doğru tercih yaptığımı düşünüyorum zira öncelikleri mutlu , uyumlu çocuklar yetiştirmek ki mutlu çocuk her şeyi başarır. Akademik anlamda da kendini sürekli yenileyen, ilgili öğretmenlerin etkisi ile kızım gözle görülür ilerleme kaydetti. Bilime, sanata verdikleri değer çocuğa da geçiyor ki örneğin kızım Einstein ı şimdiden çok seviyor. ☺️Dil eğitimine bilhassa önem verip bunun için profesyonel eğitmenler ile çalışmaya dikkat edilmesi de çok güzel. Okulun fiziksel koşullarını sonuna kadar kullanmaya gayret gösterip aynı zamanda okul sınırlarının dışına taşan eğitim anlayışları ise büyük bir takdiri hakediyor . Gelelim beslenme konusuna… İşte burada da 5 yıldızı hakediyorlar zira çocukların doğal beslenmesi için kollarını sıvamış büyükanne sıcaklığında bir anlayışları var.( ilik suyuyla çorba, ev yoğurdu, ev yapımı reçeller…. ) yani yuva sıcaklığında bir beslenme anlayışları var. Güvenlik ile ilgili de belirtmek isterim ki gözü kapalı teslim edilebilecek bir yuva. Ve son olarak tüm yönetici ve öğretmenlerine çocuklarımızı benimseyip onlara gerçek ilgi alaka gösterdikleri için buradan da teşekkür ediyorum. “İnsanın gayreti kanatlarıdır. “ demiş ya Mevlana, kanatlarını her daim çırpan insanların olduğu uyumlu çocuklar yetiştiren bu okulu çok seviyoruz.

  • AM

    Uyum Anaokulu ilgili ,güler yüzlü,profesyonel ,işini ve çocukları seven eğitimciler ile çalışıyor. Farkındalığı yüksek öz güvenli mutlu çocuklar yetiştiriyorlar. Yabancı Dil Eğitimleri gayet başarılı,çok önemsiyorlar.Yemek kalitesi,menüleri,kemik suyuna çorbaları çok güzel.Kızım yemek yemeyi Okulda sevdi. Kızım onlara emanet güvenle gönderiyorum.

  • AY

    Farkındalığı yüksek, sosyal, kendisiyle barışık, araştıran bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir okul bunu branş dersleriyle, sosyal aktivitelerle, gezilerle sağlıyorlar. Her alanda eğlendirme ve öğretme amaçlanıyor.

  • CD

    Branş derslerinde çeşitliliğe önem vermelerine rağmen spor dersleri yetersiz çok yönlü olsalar daha iyi bir okul olabilir. Fiziksel koşulları da uygun oysa ki.

  • ŞA

    Okulda güvenlik önlemleri çok sıkı tutuluyor kullanılan materyallerden giriş çıkışlara her şey detaylı bir şekilde düşünülüyor. Yemekler konusunda hijyenik ve sağlıklı olmasına dikkat ediliyor ve çocuklara dengeli beslenme alışkanlığı aşılanıyor.

  • DY

    Okulu tavsiye eden pek çok kişi olmuştu çevremde hepsi de öğretmenlerinin çok ilgili olduğunu söylemişlerdi. Gerçekten de gördük ki Hepsi güleryüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar her bir öğrenciye ayrı ayrı ilgi gösteriyorlar. Güvenilir ve iyi eğitim veren bir okul arıyorsanız bu okulu seçebilirsiniz.

  • FT

    Kızımızı bu okula gönderiyoruz her anne baba gibi biz de en iyisini istedik ve bu okulu seçtik. Başta okuldaki disiplin fazla gelmişti ancak zamanla gördük ki aslında bizim abarttığımız kadar değilmiş. Biz de okulda çocuğumuzla birlikte pek çok şey öğreniyoruz.

  • TY

    Okulda sosyal etkinlikler branş derslerinin önüne geçmiş durumda bu kimine göre iyi kimine göre kötü yorumlanabiliyor ancak benim gözlemlediğim kadarıyla yani kızımda gördüğüm çocuklar okulu çok daha fazla seviyor. Kendilerini rahat ifade edebiliyor ve pek çok şey öğreniyorlar. Farkındalıkları artıyor bunun dengesini çok güzel bir şekilde kurmuşlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Uyum Anaokulu İletişim Bilgileri

Çarşi Mah. Seyran Sok. Tari̇hi̇ Ayazma Cad. No:4/A Kat:bodrum-Zemi̇n Yakacik-Kartal/İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum