fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu

Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:15/19:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu Hakkında

• Özel Avcılar Nefes Anaokulu, sağlıklı, mutlu, özgüvenli, yaratıcı çocuklar yetiştirmek amacıyla kurulmuş olup, 2,5 ile 6 yaş arasındaki öğrencilere hizmet vermektedir.

• Okul bünyesinde sunduğu yemekhane hizmetiyle öğrencilerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için organik besinlerden yemekler hazırlamaktadır.

• Yemekler yemekhanede toplu bir şekilde yenmekte bu sayede eğitim her an aktif olarak devam etmektedir.

• Özel Avcılar Nefes Anaokulu tam ve yarım gün eğitim vermektedir.

• Okulun tam gün saatleri 07.15-19.00 iken yarım gün saatleri ise 07.30-12.30 ve 12.30-17.30 şeklindedir.

• Çocuklara tuvalet eğitimi ayrıcalığıyla da ebeveynlere büyük kolaylık sağlamaktadır.

• MEB müfredatına uygun hale getirilmiş çoklu eğitim programıyla hizmet veren Özel Avcılar Nefes Anaokulu böylelikle öğrencilerinin ilkokula uyum problemi yaşamalarını engellemektedir.
• Okulun benimsediği Montessori Eğitimi, Reggio Emilia Yaklaşımı ve P4C Eğitim Sistemi sayesinde çoklu ve bütünleştirilmiş bir eğitim sunulmaktadır.
• Okul, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, öğrencilerinin hoşgörülü, saygılı, çağdaş, yenilikçi ve girişken bireyler olmasını hedeflemektedir.
• Okulda gerçekleştirilen sanatsal aktivitelerle öğrencilerin sanata ilgileri arttırılmakta ve yetenekleri keşfedilmeye çalışılmaktadır.
• Okul; İngilizce dil eğitimi, satranç eğitimi, akıl-zeka oyunları ve kodlama eğitimi gibi aktiviteler sunmaktadır.
Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan Özel Avcılar Nefes Anaokulu uzman eğitmen eşliğinde çocuk yogası ve jimnastik gibi sportif aktivitelerle de öğrencilerinin bedensel gelişimlerine katkı sağlanmaktadır.

Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- P4C Eğitim Sistemi

- MEB Odaklı Eğitim

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:15 - 19:00 şeklindedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu Yorumları (17)

  • DY

    Bu ikinci haftamızi tamamladık ilk gunden itibaren büyük gelişmeleri oldu oğlumdaki güzel gelişmeleri farkettim ilgi ve alakalarınizdan dolayı teşekkürlerYüzme konusu pandemiden dolayı olmadığı belirtildi ama kısa sürede faaliyete geçerse seviniriz

  • Merhaba, Özel Nefes Anaokulu 2 Yıldır Çocuğumuza Aile Olan Okul Olarak Görüyoruz Okul Öncesi Eğitimler Ćesitli Eğlenceler ve Çocuğumuzun Severek , Heyecanla Gittiği Bir Kreş. Yapılan Organizasyonların Paylaşilmaları ve Çocukların Mutluluğunu Görmek Biz Ebeveylerinde Mutlu Ettiğini Düşünüyorum. Emekleri ve ilgi Alakalari için Teşekkür Ediyorum.İngilizce için Çok Sevinmiştik, Yogunlaşabiliriz Benim Fikrimce. Ve Çocuğumuzun Bize Can You Give Water Demesi Hoşumuza Gitmişti :))

  • GG

    hem kızım hem ben çok memnunuz çok ilgili temiz düzenli ve kesinlikle seveceğiniz bir okul

  • EY

    Tam gün giden 3yasindaki kızım için mutlu bir aile yuvası desek yeri olur . Herşeyden önce evlatlarımiza sevkatle yaklaştıkları için insanı yönlerini en ön planda tuttukları için teşekkür ederim bütün kadroya. Gerek eğitim-aktivite gerek değerler eğitimi yonunden çok başarılı bir kurum. Kurumda hijyen gibi önemli şeylere dikkat ettikleri gibi doğal beslenme konusundaki ozentili davranışları takdire şayan... Kurumdaki herkesin emeği çok başta Buse hanım eğitim koordinatörü olmak üzere hocalarımız Merve hanım, Kübra hanım, Çiğdem hanım ve diğer mutfak çalışanlarına çok teşekkür ederim. Kızım güvenli ellerde gözünüz kapalı evladınız verebileceğiniz çok şirin bir kurumdur.

  • Fk

    Okulumuz ve ogretmenlerimiz mukemmel ben iki senedir gonderiyorum cok memnunum her yonden

  • Gy

    Herşeyden önce anne gibiler.. Çocuklarımın ikinci evi gibi olmuştu.. Buse Hocam, çok kıymetli bir öğretmen.. Ve bütün ekip çok güzel, sıcak bir yuva kurmuş.. İyi ki varsınız..Gönderdiğim yıllardan bu yana hep kendilerini ve okulu sürekli yeni tutan bir performanstalar.. Hep daha iyi nasıl olur diye sürekli çalışma halindeler.. Ben ve çocuklarım memnunduk..

  • GB

    Öğretmenleri çok ilgili ve sevgi dolu kızımı oraya bırakırken İçim çok rahatTiyatroya ağırlık verilirse çocukların gelişimi için çok güzel olur

  • BE

    Yaklaşık 2 yıldır oğlumun okulu.Birgun bile gözüm arkada kalmadan büyük bir güvenle oğlumu kendilerine emanet ediyorum. Hem öğretmenleri hem yöneticileri mükemmel insanlar.

  • EY

    Tam gün giden 3yasindaki kızım için mutlu bir aile yuvası desek yeri olur . Herşeyden önce evlatlarımiza sevkatle yaklaştıkları için insanı yönlerini en ön planda tuttukları için teşekkür ederim bütün kadroya. Gerek eğitim-aktivite gerek değerler eğitimi yonunden çok başarılı bir kurum. Kurumda hijyen gibi önemli şeylere dikkat ettikleri gibi doğal beslenme konusundaki ozentili davranışları takdire şayan... Kurumdaki herkesin emeği çok başta Buse hanım eğitim koordinatörü olmak üzere hocalarımız Merve hanım, Kübra hanım, Çiğdem hanım ve diğer mutfak çalışanlarına çok teşekkür ederim. Kızım güvenli ellerde gözünüz kapalı evladınız verebileceğiniz çok şirin bir kurumdur.

  • ss

    merhaba, ilk kres surecimiz yanlis bir kres de basladi ve kizim cok etkilendi.. kres arayisimiz devam ederken nefes anaokuluna denk geldim ve bir gorusme ayarladik... Buse hanimin verdigi bilgiler, (seffaf olmasi) ilgisi, okulun hijyen bakimindan icime sinmesi , ferah ve genis olmasi benim icin yeterli idi. Kizim okulunu cok sevdi ve gercekten kosarak gidiyor inanilmaz ;) ogretmenini fazlasiyla sahiplendi(ki bir ogretmen tramvasi vardi) ..okulumuzdan cok memnunum kizim cok mutlu ve eglendigi guzel vakit gecirdigi icin daha da mutluyum. Buse hanim, kubra hanim ve merve hanim ilginiz sevginiz anlayisiniz icin cok tesekkurler.. İyiki denk geldik..

  • Ea

    Tum veliler ilk gun cocugum okula gittiginde acaba nasil geciyor zman gibi tedirgin bekleyisim olsada gun sonunda cocugunuzun tebessumle yaniniza gelmesi ve ertesi gun okula gitmek icin heycanlanmasi herseyi ozetliyor aslinda...bir cocuk belki herseyi anlatamaz ama herseyi hisseder ...ayaklari onu okula geri goturuyorsa bilin ki hersey yolundadir..nefes okulumuz bunyesindeki basta merve hocamiz olmak uzere tum hocalarimiza tesekkuer ederiz

  • şs

    Çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz ilgili bilgili sevgi dolu öğretmenleri ile çocugunuzun gelişimini yakından takip eden sık sık iletişime geçip bilgi alabilen maddiyat değil maneviyatı önde tutan okul hepsine tek tek teşekkür ederim

  • Son derece ilgili ve merhametli öğretmenlerin olduğu bi okul Çok memnunuz. Verilen eğitimden gayet memnun kaldık. Okulda bu ikinci yılımız

  • FK

    Okul oncesi eğitimin ve çocuk ğelişiminin ne kadar önemli olduğunu ilgi ve destekleri ile bize her gun yaşatan sevgili buse hocam ve kadrosuna sonsuz teşekkürler. iyiki cocuğumuz sizlerin yanında. Sevgiler ...

  • ZB

    EM KIYMETLİ VARLIĞIMIZ EVLADIMIZ İÇİN İLGİ VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER BUSE HANIM VE MERVE HOCAM.

  • ET

    Coçugunuzu guvenle teslim edebileceginiz bir okul.

  • Eğitim olanakları, etkinlikleri ve güvenlik olayı gerçekten çok etkili Yüzme ata binme gibi zengin sosyal etkinlikleri uygun şekilde kazandırdıgınız için hocalara teşekkür ediyorum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Parseller İlkim Azra 2 Anaokulu İletişim Bilgileri

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yıldırım Beyazıd Caddesi, Kanarya Sokak, No:137, Avcılar / İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum