fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu İstanbul'da Eyüp ve Gaziosmanpaşa'da bulunmaktadır. Ay Koleji okul öncesi sınıfları, ilkokula oryantasyon programındadır. Okul öncesi yaş grubuna MEB müfredatı kolej kültüründe işlenir.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu okul öncesi programında da uluslararası bakalorya ilk yıllar (PYP) programından yararlanır. On saatlik İngilizce dersi, spor, görsel sanatlar, müzik, drama ve el becerilerini geliştiren atölyeler branş öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri eşliğinde işlenir. Okul öncesi sınıflarımız 15 kişiliktir, kontenjan sınırlıdır. Yemek, sabah kahvaltısı, öğle ve ikindi kahvaltısı şeklinde verilir. Yemeklerimiz hijyen konusunda "TSE belgesi" almış okulumuzda kurum çalışanları tarafından kaliteli yiyeceklerle hazırlanır. Okul öncesi sınıflarımızın kampüs içindeki alanı, bahçesi, etkinlik atölyeleri ve tuvaletleri ayrıdır.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu'nda eğitim hayatına başlayan öğrencilerimiz, "Çocuğu merkeze alan eğitim modeli" sayesinde hayatları boyunca başarılı olurlar. Kurumda uygulanan eğitim programında sorgulamak, öğrenmenin temel parçası olarak kabul edilmektedir.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu'nda öğrencilerde var olan potansiyelin en üst seviyelere çıkarılması hedeflenmektedir. Kurumda bedensel, görsel, doğa, müzik zekâsı gibi çoklu zekâ eğitim alanları kullanılmaktadır. Çeşitli eğitim materyalleri ile çocukların sosyal, bilişsel, dil, duygusal, psikomotor, küçük ve büyük kas becerilerini destekleyecek etkinlikler yapılmaktadır. Öğrencilerine verdikleri hizmetlerde en iyisini yapmayı amaçlayan okulda güvenlik, rehberlik, yemek ve temizlik hizmetleri de velilerden tam not almaktadır.
Psikolojik danışmanlık hizmetleri profesyonel ekiple verilir. Butik okul olmanın avantajları ölçme değerlendirme çalışmalarında da gözlemlenir. Rehberlik çalışmalarını yürüten kadro, öğrencileri gözlemleyerek onlarla oyunlar oynayarak gelişimleri hakkında velileri bilgilendirmektedir.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu Yorumları (2)

  • SS

    İyi ki varsın ay koleji... Şu zorlu süreçte her zaman yanımızda olduğunuz için çocuklarımız ve biz çok şanslıyız.. içtenlikle herkese tavsiye ederim...

  • E

    Oğlum 8.sınıfta katıldı Ay kolejine pandemi döneminin başına denk geldik. Okulun tüm öğretmenleri çok değerli ama ben size Özge hanımdan bahsetmek istiyorum. Bu dönemde çocuklar ergenlik döneminde olduğundan nasıl davranacağımızı bazen bilemeyiz işte o zaman Özge hanım hemen devreye giriyor. Kendisinin özverili ve sevgi ile yaklaştığını hiç bir zaman sorularınıza cevapsız kalmadığını ve emin olun bir psikolog olarak ilgilendiğini göreceksiniz kendisine çocuğuma ve bana kattıkları için sonsuz teşekkürler. Herşeyden önce çocuğunuzun neye ihtiyacı var sorusunun cevabını kendisinden öğrenebilirsiniz. Keşke 5.sınıftan başlayabilseydik imkanlar işte... Çocuğunuza ve size müşteri gibi değilde gerçek öğretmen ve veli işbirliğinin en güzel kanıtıdır Ay kolejinden yıllar sonra bile aklımda kalacak tek isim belkide Özge hanımdır sonsuz teşekkürleri borç bilirim saygılarımla

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1058. Sokak, No:40, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum