fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahar Çocukları Anaokulu

Özel Bahar Çocukları Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Bahar Çocukları Anaokulu Hakkında

İstanbul Bağcılar'da bulunan Özel Bahar Çocukları Anaokulu 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti vermektedir. 3-6 yaş aralığına ki çocuklara branş dersleri ve oyun odaklı eğitimler verilmektedir. Çocukların her yönden gelişimine destek olan okul; fiziksel, mental ve bilişsel gelişimi destekleyici birçok eğitim vermekte ve aktivite yapmaktadır. Çocukların fiziksel gelişimleri için Jimnastik ve Dans dersleri verilmektedir. Bu dersler ile çocukların bedenlerini tanımaları ve gerekli fiziksel gelişimi gösterip iç disipline sahip olması sağlanmaktadır. Çocukların merak duygularının en fazla olduğu dönem bu dönemdir bu yüzden kurum bu merak duygusunu desteklemek için Fen ve Doğa etkinlikleri düzenlemektedir bu etkinlikler ile çocukların merak ettikleri konularda deneyler yapması , gözlem yapması sağlanmaktadır. Yapılan gezilerde bunları desteklemektedir , geziler ile çocukların araştırarak , gözlemleyerek öğrenme fırsatı bulmaktadır.
Çocukların ilkokula hazır olarak gidebilmeleri için Mental Aritmetik ve Okuma ve Yazmaya Hazırlık çalışmaları oyunlarla öğretilmektedir. Mental Aritmetik dersleri ile çocukların sayı sayabilir hale gelmesi , toplama çıkarma gibi temel matematiksel işlemleri yapabilecek hale gelmeleri sağlanmaktadır. Çocukların yazı yazabilmesi için temel gereklilik el kaslarının yeterli gelişimi göstermesidir. Yapılan etkinlikler ile bu gelişimler desteklenmektedir.

Özel Bahar Çocukları Anaokulu çocukların doğa ile iç içe olmasını oldukça fazla istemektedir bu yüzden iklim koşulları elverdiği müddetçe sık sık bahçe etkinlikleri düzenlemektedir bu etkinlikler sayesinde çocukların farklı alanlarda zaman geçirerek sıkılmaması sağlanmaktadır. Okul yabancı dil olarak İngilizce eğitimi vermektedir. Bu eğitimi oyunlar ve şarkılarla destekleyerek kalıcı hale gelmesini sağlamaktadır.

Özel Bahar Çocukları Anaokulu çocukların dengeli bir beslenme alışkanlığına sahip olmasını istemektedir bu yüzden okulda yemekler çocukların günlük besin ihtiyaçlarına göre hazırlanmakta ve yemek listeleri okul sitesinden duyurulmaktadır. Çocukların gelişimlerinin düzenli takibinin yapılabilmesi için okulda rehberlik hizmeti tarafından sık sık testler yapılmakta ve ailelere gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. Güvenli ve konforlu bir yolculukla çocukların okula ulaşabilmesi için okulun servis hizmeti de bulunmaktadır.

Özel Bahar Çocukları Anaokulu Soru - Cevap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Öğrenme Modeli

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Bahar Çocukları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahar Çocukları Anaokulu Yorumları (21)

  • Vi

    Okul yetkilisi arzu hanım öğretmenlerimiz Leyla teyzemiz ile tam bir aile ortamı , gerckten çocukların gelişimine önem veren muhteşem bir okul iyi ki bu okuldayız iyi ki gelmişiz ❤️

  • YA

    Gerçekten sorumluluk sahibi işini seven bir müdür ve ekibi bulunuyor. Bu yüzden gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebiliyoruz.Kamera uygulamasınin tüm velilerin izleyebileceği şekilde aksiyon alınabilinir. Yani bizlerde istediğimiz zaman çocuklarınızı telefondan ara ara kamera desteği ile görmemiz için uygulama yapilabilinir.

  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    güzel yorumlarınız için cok teşekkür ediyoruz.kamera talebiniz meb tarafından ysaklanan bir durum ki öğrenci mahremiyeti için aslında alınmış doğru bir karar şimdilik bziler tarafından yapılan paylaşımlar olacak ve daha da artacak merak etmeyin . :)

  • Gc

    İlgili ve güler yüzlü egitimcilerimizle çocuklarımız gayet mutlu gelisimlerine oldukça güzel etkisi oluyor.Kendilerini sürekli geliştiriyorlar zaten

  • Gs

    Ennn guvenilir enn merhametli enn aktif okul iki cocugumda bu ana okulunda herkese tavsiye ederim gözünüz kapali yavrularımızı teslim edebilirsinizPark bahce kismi biraz daha bakimli olabilir

  • Özel Bahar Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için cok teşekkür ederiz, sizler ve cocuklarımız için gelişmeye geliştirmeye devam edeceğiz. bahçemizde çok yakında düzenlemeler olacak :)

  • Samimi bir ortam var öncelikle. Okul hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadı bize. Bu çalışan anne babalar için çok önemli. Öğretmenler de hoş insanlar, çocuklar öğretmenlerini seviyorlar. ( Medine öğretmenimize selamlar:) ) Etkinlikler yapılıyor bolca. Bahçesi çok büyük bir artı, bu çevrede bunun gibi bahçesi olan başka bir okul görmedim aşıkcası.

  • Is

    Güler yüzlü anlayışlı işlerin de başarılı güçlü kadınlar grubu emekleri çok ilgileri mükemmel teşekkür ederiz

  • Gk

    Bugune kadar en keyif aldigimiz bir okul dönemiydi bizim için oğulum ordayken çok mutlu bir vakit geçiriyor kreş olarak cok eğitici aktivitler,etkinlikler ve anne gibi ögretmelere sahip her sey için çok tesekkür ederim...

  • Dk

    Mrb kızım amineyi 3 yaşında bahar çocukları okuluna vermeye başladım okadar memnundumki gözüm hiç arkada degildi çünkü arkamda hem arzu hocamız hemde makbule hanım vardı kızım bronşit hastasiydi okadar özenle bakiliyorduki Allah razı olsun. Oğlum Abdullah 4 yaşında ve oda bahar çocukları okuluna başladı hiç şüphe duymadan çocuklarınızı emanet edeceğiniz bir okul arzu hocamızı tanısanız anlarsınız .

  • RA

    oğlumun yazın bile okula gitmesine sebep olan Harika öğretmenleriyle kocaman bir aile Gibi hissettiren yer iyiki varlar.

  • Ds

    Hem okul olarak hem de öğretmenri olsun mukemmel cocugum okul dayken gozum asla arkada kalmiyor butum öğretmenlerimiz sonsuz teşekkürler iyi varsiniz.Bence gayet iyi

  • Bölgenin açık ara en iyi EĞİTİM kurumu. Çocukların sağlığı, güvenliği, kişisel gelişimleri ve eğitimleri için her şey düşünülmüş. Öğretmenler ve Leyla hanım anne şefkatindeler iyi ki varsınız

  • Ak

    Oğlum Şubat ayından buyana bahar çocukları anaokuluna gidiyor .Okul müdürümüz Arzu Hanım ve öğretmenimiz Betül Hanım dan çok memnunum her konuda yardımcı oldular ve her sorun da ellerinden geldiğince hemen çözüm ürettiler.İyi niyetli ve samimi olduklarını ilk görüşmede anlayabilirsiniz çocuğum da okula kısa sürede uyum sağladı bu sayede bir çok şey kavradı bunu evde de görebiliyoruz.Biz açıkçası okulumuzu çok sevdik .Emekleri için okul yönetimine teşekkür ederiz

  • İB

    İki kızımda Bahar Çocuklarından mezun, gözüm arkada kalmadan bıraktım hep. Her konuda çok özenli değerli öğretmenleri ve yöneticileri var ve her zaman iletişime, işbirliğine açıklar. Çağdaş bir anlayıştalar.Yapılan aktivitelerin olumlu katkilarini halen cocuklarda gözlemliyorum.Fiziki ortam olarak da öyle bir bahçe Bağcılar'da bırakın anaokullarini çoğu parkta bile yok.

  • Öm

    Biz 2 yaştan beri bahar ailesindeyiz çocuğun önde olduğu ve kıymet verildiği gösterişten uzak çocuklarımızın ikinci evi❤️❤️Bahçe düzenlemesi sadece...

  • NB

    İki kızımı bahar çocuk a gönderdim şimdi üçüncü kızımda sevgili öğretmenlerimize emanet hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.Biz ilgilerinden sevgilerinden çok memnunuz. Herkese tavsiye ettiğim bundan sonrada edeceğim tek okul teşekkürler.

  • AG

    Daha önce neden vermemisim diye pişmanlık duyacak kadar HARİKA bir okul

  • çd

    Kızım asya 1 yaşından itibaren bahar çocuk evinde eğitimini tamamladı okulumuz temiz düzenli ve güvenilir bir okul ögretmenlerimiz güler yüzlü anne şevkatiyle disiplini saglayarak eğitim verdiler biz çok mutlu olduk öncesinde şuan 18 yaşında olan yeğenim elif ve 14 yaşinda olan yegenim ender 11 yasinda olan yegenim şafakta bahar çocuk evinde eğitimlerini tamamladı şimdi ise okulumuz bitmesine rağmen kopmadık ..arkadaşlarimin cocuklari devam ediyor ..ben bundan sonrasindada ihtiyaci olan herkese tavsiye ederim ...başta makbule hanim olmak üzere tüm ögretmenlerimize teşekkür ediyorum...basarilarınin devamini diliyorumm....

  • SN

    Bizim icin egitimden oteydi.Bizimle birlikte iki cocugumuda hayatin ilk donemlerine en iyi sekilde hazirladilar haklari odenmez.Iyiki varsiniz Bahar anaokulu.

  • Bc

    Anaokulundan çok çocuğumu sıcak sevgi dolu egleneceği aynı zamanda da öğrenebileceği bir yuvaya bıraktığımı hissettiğim ailemizden bir yer

  • SS

    2010 yılından bu yana 2 çocuğumu gönül rahatlığı ile beraber büyüttük. Hem hijyen kurallarına uyan hemde çocuğa değer veren sevgi ve saygı içerisinde büyüttüler evlatlarımı. Bende başkasının tavsiyesi ile buldum Onları çok minnettarım.

  • Okul sahibi, öğretmeni, servis amcası ve leyla teyzesi ile mükemmel bir okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahar Çocukları Anaokulu İletişim Bilgileri

Çinar Mah. 802. Sok. No: 42 Bağcilar / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum