fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu

Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/15:30

Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu Hakkında

Bilgi odaklı eğitim yerine çocukları araştırmaya, denemeye ve soru sorma becerilerine yönelik teşvik etmekte olan Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu kaliteli eğitmen kadrosu ve kendine özgü eğitim programları ile Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi, değerlerini bilen, saygılı, hedefleri olan, temel becerilere sahip, çalışkan ve çevresi ile iyi ilişkiler kurabilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu kendi rehberlik servisine sahiptir. Bu servis öğrencilerin bireysel başarı ve potansiyeli üzerinde çalışan aktif bir programa sahiptir. Sadece akademik gelişmeyi değil sosyal olarak çocukları hayata hazırlamayı hedeflemektedirler. Okul İstanbul Sarıyer bölgesinde hizmet vermektedir. Sınıf içi çalışmalarının yanı sıra çocuklar için eğitici ve öğretici geziler düzenlemektedir. Okul öncesi eğitim ve öğretimde her öğrencinin kendi potansiyelini ve kişiliğini göz önünde bulundurarak ona uygun eğitim programı hazırlamayı esas almıştır. Çocukların ilgi alanlarını ve bireysel özelliklerini saptayıp o yönde eğitim ve öğretim görmelerini sağlamaktadır. Yöntem olarak tematik ve iletişimsel yaklaşımlar sergilemektedir. Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu fiziksel imkanlar olarak yemekhane, müzik odası, bahçe, açık ve kapalı oyun alanlarına sahiptir. Yaş grubuna uygun, sınıftaki her öğrencinin katılabileceği, program ve temalar arasında bağlantıya sahip geziler planlamaktadır. Bu geziler yıl içinde işlenecek olan konularla bağlantılıdır. Ayrıca doğa gezileri, sergi, fuar ve festivallere de geziler düzenlenmektedir. Velileri bilgilendirme ve takip kolaylığı sağlayacak olan çalışmaları bulunmaktadır. Bu çalışmalar her Cuma eve gönderilen hafta sonu takip listesi, dönemsel olarak değerlendirilen kazanım ölçme listesi, planla yap değerlendir takip listesi ve portfolyo takip listesi şeklindedir. Okul 3 ve 6 yaş arasındaki çocuklara uygun bir sisteme sahiptir. Sınıf içinde birebir çalışma, küçük grup çalışmaları, halı üzerinde toplanma ve büyük grup zamanı gibi etkinlikler düzenlemektedir. Çocuklara verilen değerler eğitimiyle de dürüst, saygılı, sorumluluk sahibi, üretken, duyarlı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek amaçlanmıştır. Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu'nda fen ve doğa etkinliklerinde kullanılan meyve, sebze, kuruyemiş ve makarna gibi toplanan bir çok gıda sosyal sorumluluk etkinliği adı altında ihtiyacı olan bölgelere gönderilerek çocuklara paylaşımın önemi aşılanmaktadır. İhtiyaçlara göre yardım toplama ve mektuplaşmalar da bu etkinliğin bir parçası halini almıştır. Okul sonrası etkinleri içerisinde aikido dersleri, jimnastik, basketbol, sanat, satranç, piyano, kolektif müzik gibi dersler ve etkinlikler mevcuttur. Çocuklara eğitim veren öğretmenler kendi alanlarında uzman kişiler tarafından seçilmektedir. Bedensel gelişimi desteklemeye yönelik sportif faaliyetlere oldukça önem verilmektedir. Temizlik ve güvenlik konusunda da oldukça hassas davranılmaktadır.

Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 15:30 şeklindedir.
  • Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-5
  • Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu Yorumları (5)

  • Veli

    Çocukların mutlu ve başarılı olmaları için çalışan, Atatürk İlke ve inkilaplarına bağlı, herkese kapıları açık gelip görmeniz gereken bir kurum.

  • Veli

    İyi ingilizce eğitimi var butik olmasının avantajlarından birisi de bu. Görüştüğüm velilerde okuldan memnunlar.

  • Veli

    Doğayla içiçe bir kampüste, mutlu çocuklar yuvası

  • Veli

    Kızım hazırlık öncesi sınıfında ve şu anda ingilizceyi çok iyi anlıyor ve cümleler kurarak konuşabiliyor. Etkinlikler çocukların yaş grubuna uygun. Bazı okullardaki gibi gereksiz yükleme yapılmıyor. Okulun sahibinin velilerle yaptığı toplantıda, sınav sisteminden uzak olduklarını belirttiler. Okul eşofmanları okulun ilk haftası bize verildi, birer açı çantasıyla. Kitap okumak çok önemseniyor. Öğretmenler genç ama zaten temposu yüksek. Evet jimnastik ve satranç ücretli ama haftada 3 saat spor dersi var müfredatta. Öğretmenler çocuklara yardım etmiyor çünkü bağımsız bireyler yetiştiriyorlar. Kızım ayakkabısını bağlıyor, montunun önünü ilikliyor ve dolabına eşyalarını yerleştiriyor. Evde de bu tip işleri çok rahatlıkla yapıyor. Sadece 5 yaşında. Beklentilerimizi karşıladı.

  • İY

    Değişik bir eğitim sistemleri var. Çocuklarımızı yarış atı gibi görmezler. Erken yaşta dil eğitimi önemli diyenler için doğru bir seçenek ama ilerde sınavlara hazırlık konusunda çok zayıflarmış. Öğretmenler genç ve çok tecrübeli değiller.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeköy Açı Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeköy Merkez Mah. Valide Sultan Cad. Yüzyıl Işıl Sok. No:2, Sarıyer/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum