fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var

Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu Hakkında

Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu, 1994 yılında kurulan Başakşehir - Bahçeşehir / İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Öğrenci servisleri ve güvenlik hizmetinin bulunduğu okulda öğrencilerin okula kayıtları öncesinde, okula kabul sınavına katılmakta ve sınav sonucuna göre okula kabul edilmektedir. Okulda eğitim sistemi oluşturulurken yabancı dil eğitimi, Beyin Temelli Öğrenme Modeli, Bilişimsel Düşünce Eğitimi, Kodlama Saati uygulaması, Bahçeşehir Sportif Koordinasyon ve sanat etkinlikleri ile çocukların zihinsel ve fiziksel gelişiminin desteklenmesi hedeflenmiştir. Öğrencilerin eğitim süreci içerisinde yararlanabileceği birçok fiziksel ortam oluşturulmuştur. Spor etkinlikleri için açık ve kapalı basketbol sahası ve masa tenisi imkânı bulunmaktadır. Ayrıca okul içinde bahçe, oyun park alanı, konferans salonu bulunmaktadır. Yine birçok atölye okul içinde bulunmakta ve öğrenciler istekleri doğrultusunda atölye etkinliklerine katılabilmektedir. Rehber öğretmenler tarafından öğrencilerin zihinsel, sosyal, bedensel, fiziksel gelişimi tarafından sürekli takibi yapılmaktadır. Okulda öğretmenlerin ve velilerin öğrencileri takip edebilmesi için bir öğrenci takip sistemi oluşturulmuş olup bu sistem üzerinden öğrencilerin yabancı dil çalışmaları ve bireysel gelişim raporları takip edilebilmektedir. Ayrıca rehberlik çalışmaları, yemek listeleri, mali ve finans bilgileri de bu sistem üzerinden izlenebilmektedir. Okulda öğrencilerin sağlıksal durumlarına ilişkin olarak da düzenli aralıklarla okulda bulunan bir doktor, haftanın altı günü okulda hizmet veren iki hemşire görev yapmaktadır. İki adet revirin bulunduğu okulda her öğrencinin ilaç kullanım formu bulunmakta olup öğrencilerin düzenli kullandığı ilaçlar ve rahatsızlığı durumunda kullanılabilecek ilaçlar okul tarafından oluşturulan öğrenci sistemine kaydedilmektedir. Öğrencilerin sağlıksal durumuna ilişkin olarak yapılacak her müdahale ve ilaç kullanım durumunda ailenin onayıyla işlem yapılmaktadır. Öğrenci kıyafetleri öğrencilerin ihtiyaçları düşünülerek modacı Bahar Korçan tarafından tasarlanmıştır. Okulda öğrencilerin en sağlıklı şekilde beslenmeleri amacıyla öğrencilere sabah, öğlen, ikindi olmak üzere günde üç öğün yemek verilmekte olup ayrıca bir kantin bulunmamaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu Yorumları (4)

  • CE

    Öğretmenlerinin özellikle yüksek pozitif enerjileri okulun kalitesini ilk andan hissettirmişti. Bu kadar beklemiyorduk. Büyük yarar gördük sizden. Teşekkürler Bahçeşehir Koleji.

  • Okulun en muhteşem özelliklerinden biri yabancı dil edinimini sağlaması. Harika bir öğretim metodları var. Güvenli ve temiz bir kurum. Daha ne olsun. Okulun sistemli yapısı ve geniş imkanlarıyla takdire şayan. İyi ki dediğimiz şeylerden biri Bahçeşehir Koleji.

  • RS

    Başka okullarla kıyaslamaya hiç gerek duymadan tercih edilecek bir okul. Anaokulu en azından böyle. Nasipse önümüzdeki sene ilkokula başlayacağız burada. Okulun belirli bi çizgi üzerinde aynı yerden devam etmesi zaten büyük bir avantaj sağlıyor.

  • BS

    Okulun sosyal imkanları sınırsız. Bu konuda gözümüz hiç arkada değil zaten. En başta okula adapte olmada problem yaşadı kızım. Bunu da öğretmeniyle o kadar kolay atlattık ki sağolsun elinden gelen her şeyi yaptı. Şimdi o kadar alıştı ki önümüzdeki senelerde inşallah beraberiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anaokulu İletişim Bilgileri

Başakşehir 1. Kısım Mahallesi, Marmara Caddesi, No:1, Bahçeşehir / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum