fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu

Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu Hakkında

Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin var olduğu ve 2-6 yaş grubu çocuklara eğitim veren bir kurumdur. Okulda sınıf mevcutları otuzar kişilik olarak düşünülmüştür. Okulun giriş saatleri sabah dokuz olup okuldan çıkış saatleri akşam altıdır. Tüm gün eğitim veren okulda küçük çocukların uyku ihtiyaçlarını giderebilmek için bir uyku odası, beslenme ihtiyaçları için bir yemekhane, serbest etkinlik faaliyetleri için ise bir bahçe ve oyun alanı mevcuttur. Okulda güvenlik ve servis hizmetleri mevcuttur. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce’ nin yanı sıra Arapça eğitim de verilmektedir. sanatsal faaliyet olarak çocukların akıcı bir ifade şekli kazanması ve beden dilini geliştirmesi bakımından drama etkinlikleri düzenlenmektedir. Değerler kulübü ile çocuklara manevi değerler, saygı, sevgi, hoşgörü, paylaşımcılık gibi özel duygular aşılanmaktadır. İstanbul Başakşehir’ de bulunan okul arazi olarak geniş bir bölgede bulunuyor. Okulun oyun etkinliklerinin yapıldığı kapalı alanda küçük raflar mevcut. bu raflar sayesinde çocukların düzenli olması sağlanırken günlük yaşam aktivitelerini kendi adlarına yerine getirebilmesi sağlanmaktadır.Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu 'nun faaliyet sınıfında değişik renkte küçük dolaplar bulunuyor bu dolaplarda çocukların faaliyet malzemeleri muhafaza ediliyor. Ayrıca okulun faaliyet masaları oldukça geniş ve büyük kullanılmış. Okul bahçesinin etrafı büyük demir parmaklıklar ile çevrili. Okul bahçesinde çeşitli saksı bitkileri ve bahçe ekim alanları bulunmaktadır. Okulda her gün farklı bir aktiviteye yer verilmekte olup, arada bir bu aktivitelere velilerin de katılımı sağlanmaktadır. Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu 'nda drama dersleri dışında halk oyunları etkinlikleri de vardır. Uzman psikolog yardımı ile yıl içerisinde anne ve babalara yönelik konferanslar, seminerler ve çaylar düzenlenmekte olup, bu etkinlikler bazen gezilerle birlikte süslenmektedir. Okulda ORFF eğitimi de verilmekte olup tiyatro etkinlikleri ile çocukların bedeni kol ve bacak koordinasyonu sağlamalarına yardımcı olunmaktadır. İlk açıldığında tek bina ile eğitim veren okul, daha sonra ek bina ile eğitim kapasitesini büyütmüştür. Okulda değişik faaliyetlerin yanı sıra farklı yerlere geziler düzenlenerek çocukların merak duygusu açığa çıkarılmaktadır. Tüm bu etkinlikler sayesinde çocuğun ince ve kaba motor becerileri kendi seviyesinin en üst sırasına taşınır.

Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu Yorumları (7)

  • Gi

    Ben 3.5 yaşındaki oğlumun kardeş kıskançlığı internet bağımlılığı ve tuvalet eğitimini zamanında gerçekleştiremizden dolayı bir arayışa girmiştim.Araştırmalarım sonucu kurum hakkında yapılan olumlu yorumlar ne kadar bana reklam gibi gelsede gidip denemek istedim.Gittiğimde beni ve evladımı sıcacık karşılayan bir aile yaklaşımı tüm çocukların anneanne diye peşinde koştuğu Hatice hocamızla karşılaştım.Tabiki mükemmelliyetçi yapımı tatmin etmek için yeterli olmayan bu duygularım orada 3 yıl 2 çocuğunu aynı kuruma veren 2 yıl 2 kardeşi aynı kuruma veren ve neredeyse ilk okul 1.sınıfa kadar orda olan çocuk ve aile deneyimlerini birebir sohbetimizde duymamla tatmin etmiş oldum.Çocuğum orada kaliteli zaman geçiriyor hergün eve yeni birşeyler öğrenerek, birçok etkinliği severek yapmış ve karnı doymuş bir şekilde geliyor.Bir poşet çerez yiyen oğlum kendi elleriyle çerez poşetini bana zararlı diyerek reddediyor.Kardeşiyle uyumlu bir şekilde okulda kazandığı alışkanlıkları evde sürdürüyor.Ve ben bunlara hayretle tanıklık ediyorum.Sürekli psikolog gözetimde olan evlatlarımızın olumsuz davranışları Gözlemlenmiş ise psikolog tarafından birebir vip bir şekilde ağırlanıp çözüm odaklı görüşmeler yapılıyor.Çocuğumu babasına bile güvenemeyip emanet edemeyen ben gözüm kapalı gönderiyorum okula.Kendinize ve evladınıza bir iyilik yapmak istiyorsanız mutlaka bir uğrayın.iyiki varsınız mutlu çocuk akademisi ve ailesi♥️

  • N

    Merhabalar.Öncelikle bir eğitimci olarak Mutlu Çocuk akademisini tercih ettim.Eğitim öğretim de fillandiyayı örnek alması kurucusunun psikolog olması ve Annesinin Anne şefkatiyle yönetiyor olması Okulun tabanı kauçukla döşenmiş olması, dizaynı tamamen çocukların güvenliği için dizayn edilmiş olması güven verdi bana.Burdan Hatice hanıma psikog Kübra hanıma ve kocaman güzel ekibine gönülden teşekkür ediyorum.

  • BK

    Sistemli bir şekilde planlı bir eğitim anlayışları var. Çocuklara karşı da ayrıca özenli ve titizler. Bir hafta içinde çok kez öğretmeniyle irtibata geçip görüşlerini alabiliyoruz. Ayrıca danıştığımız da oluyor. Bu konuda çok desteklerini gördük. Teşekkür ederim buradan.

  • CK

    İyi bir gelecek için çabalayan bir yuva. Sadece çocuklara günlük güzel vakit geçirsin gözüyle bakmadım babası olarak. Önemli olan bu süre zarfında neler öğrendiği. Çünkü bu yaşlar çok önemli. Sağolsunlar çok özverili bir ekip.

  • IR

    Bir eğitimci olarak öncesinden iyi bir araştırma yaptım tabi ki. Bu süreçte okulun bahçesinin olup olmadığına sınıfların ferahlığına güvenliğine önem verdim. Ozel Cosan Sevgi bu konuda beklentilerimi karşılıyor. Elbette verilen eğitim kalitesi en başta geliyor. Yine bu konuda da sınıf için akitiviteler oldukca eğitici.

  • OT

    Okul değil ikinci evimiz. Bu sıcaklığı önce okulun vermesi gerekiyor. Sağolsunlar öyle de oldu. Güvenle emanet edebiliyorum. Sınıf içi aktiviteler, özenle hazırlanmış ve sistemli ilerliyor.

  • Veli

    Sevgiyle, ilgiyle alakayla çocuklarımıza en iyi eğitimi layık gören donanımlı eğitimli kadronuza binlerce kez teşekkür.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mutlu Çocuk Akademisi Anaokulu İletişim Bilgileri

Başak Mah. Şebboy Sok. V1 K 70 Blok No : 1 Başakşehir/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum