fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beş Taş Anaokulu

Özel Beş Taş Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:00
Sabahçı: 08:30/13:00

Özel Beş Taş Anaokulu Hakkında

İstanbul Maltepe’de bulunan Özel Beş Taş Anaokulu’nda 3-6 yaş aralığındaki çocuklarımızın kendi olma yolculuklarında tüm duygu ve davranışları kapsanarak öğrenmeye hazır olmalarına oyunsu bir süreçle rehberlik ederiz.
Amacımız; çocuklarımıza sakin, şefkatli ve sımsıcak bir yuva ortamı oluşturarak hızla koşturan yaşamın, çok uyaranlı, yorucu karmaşasından korumaktır.
Özel Beş Taş Anaokulu’nda bir günümüz sanatla, oyunla, müzik ve hareketle beslenen bir akış ile geçmekte olup her çocucuğun bireysel farklılıkları ile öğrenme ihtiyacının biricikliği göz önünde tutularak Montessori materyal çalışmaları yapılmaktadır. Maltepe Zümrütevler’de bulunan okulumuzda güne kahvaltı ile başlayıp günaydın çemberinde birbirimize “günaydın, nasılsın” diye selamlaşarak oyuna başlarız, Montessori materyal çalışmalarımızı yaparız. Günümüz haftalık bir ritim ve rutin dahilinde devam eder. Bu ritimde sanat çalışmaları, müzik ve hareket, düşünce çemberi, ıslak boyama gibi çalışmalar yaparız.
Özel Beş Taş Anaokulu’nda müzik, drama, dans, matematik ve dil çalışmaları yaparız. Serbest oyunun gücüne inanır, oyunun çocuğun şifası olduğu bilgisiyle oyuna alan açarız. Bunların yanında her hava koşulunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki defa bahçede zaman geçiririz.
Maltepe Zümrütevler’de bulunan okulumuzda 7 derslik, atölyeler ve 350 m2 bahçemiz ile çocuklarımızın tüm ihtiyacına alan sağlanmaktadır. Bunlarla birlikte okulumuzda merdiven yoktur. Bu alanların tamamı düz ayak bir alana yayılmıştır.
Özel Beş Taş Anaokulu’nda sağlıklı beslenmeye çok önem veririz. Okulumuzda paketli ve hazır gıdalar asla tüketilmez. Her öğün okul mutfağımızda mevsiminde ve taze ürünler kullanılarak hazırlanır. Beş Taş Anaokulu’nda şekersiz ve glüteni azaltılmış olarak besleniriz. Tatlı ihtiyacımızı meyve ile karşılar, sıkça karabuğday, basmati gibi glütensiz yiyecekleri tercih ederiz. Okulumuzda sütü, yoğurt ve ayran olarak tüketir; yoğurdumuzu okulumuzun mutfağında kendimiz mayalarız.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beş Taş Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Metal

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Beş Taş Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beş Taş Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Beş Taş Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beş Taş Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beş Taş Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beş Taş Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beş Taş Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beş Taş Anaokulu Yorumları (6)

  • AK

    Çocuğumun kendi hızını kendi belirlemesi benim için çok önemli. Beş Taş’ta iki çocuğum da birbirinden çok farklı olsa da en huzurlu hissettikleri halleriyle ve kendi hızlarında olabiliyor.

  • Bir süre önce Maltepe civarında okul arayışımız başladı ve popüler gibi gösterilen okullarla da görüşmemize rağmen en çok içimize sinen okul canım Beş Taş oldu. İlk görüşmeden itibaren hiçbir okulda göremediğimiz ilgiyi, içtenliği ve güler yüzlülüğü bulduk. Ebeveyn olarak size karşı saygısı olmayan bir kurumun çocuğunuza da saygısı olmayacağını düşünüyorum, o nedenle bu içten yaklaşım ilk başta bizi çok etkiledi. Bunun yanı sıra hayatımıza, çocukların kendi becerilerini geliştirmelerine alan açan Montessori gibi harika bir kavram da girmiş oldu ve bunun kızım üzerindeki pozitif etkisini kısa sürede bile gözlemleyebildik. Bunda en büyük katkıyı da sevgili öğretmenlerimiz sağladı, hepsi birbirinden değerli, enerji dolu ve çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz öğretmenler. Okulun fiziksel koşulları da çok güzel, geniş bir bahçesi, tamamen cam ve aydınlık sınıfları, motor becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirecek özenle seçilmiş oyuncakları mevcut. Okulun kurucusu Hande hanım gıda mühendisi, yemekler konusunda da içimiz rahat :) Yaz okulu da mevcut, aynı düzende devam edebiliyor olmak bizim için kurtarıcı oldu. Kızım da öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok seviyor, orada zaman geçirmekten mutlu olduğunu çok net görebiliyorum. İçtenlikle tavsiye edebileceğim bir okul <3

  • Oğlumu güvenle emanet ediyorum her zaman. Sistemlerine, oğretmenlerine ve yaklasımlarına çok inanıyorum. Daha şanslı olamazdık

  • Gönül rahatlığı ile gönderebileceğiniz bir yuva, zaten okuldan içeri girdiğinizde aldığınız sıcaklık doğru yerde olduğunuzun sinyallerini veriyor. Okul dışında ki saatlerde bile aklınıza bir şey takılıdığında, tedirgin bir durumla karşılaştığınızda anında dönüş sağlamayıp öğrencinin bütün öğretmenleriyle görüşüp ortak görüş alıp, değerlendirdikten sonra size dönüş sağlayan caaanımm bir kadro. 3 senedir gidiyor olmak ve bu sene son senemizin olduğunu düşünmek üzüyor.

  • Kızım 3 yaşında iken ilk anaokulu olarak tercih ettik. Yaklaşik 1 yil devam ettik ve farklı mecburiyetler sebebi ile yolumuzu ayirmamiz gerekti fakat diyebilecegim tek şey: iyi ki ! Öğretmenlerinin bilgi seviyesi, çocuklara olan ilgisi ve gözlem yeteneği olağanüstü. Geri bildirim vermeleri ve yorumları, çocuğunuza dair öneri ve görüşleri çok ama çok önemli. Sağlıklı menüsü ve ekran karşıtı bir okul olmasi da cabası. Çocuk odaklı yaklaşımları harika. Çok teşekkür ederiz.

  • AC

    Tam zamanlı bir psikoloğun olması çok önemli

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beş Taş Anaokulu İletişim Bilgileri

Zümrütevler Mah. Yaban Lalesi Sok. Avlu Apt. No:3C, Maltepe/İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum