fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Biltan Anaokulu

Özel Biltan Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 25
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 13:15/17:00

Özel Biltan Anaokulu Hakkında

Özel Biltan Anaokulu İstanbul Gaziosmanpaşa’da eğitim ve öğretim hizmeti vermektedir. 2001 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Tecrübeli ve uzman kadroya sahiptir. Okulun kurucusu çocuk gelişim ve eğitim uzmanı olmakla beraber okul 3 adet ilgili bölümlerden mezun olmuş okul öncesi öğretmene sahiptir. Okulun kendine ait psikolojik danışmanı da bulunmaktadır. Öğrencilerin gelişim ve öğrenim konusunda takipleri yapılmakta ve ihtiyaçlara uygun çözümler sunulmaktadır. Bu çözümler üretilirken velilere bilgilendirmeler yapılmakta ve onların görüşlerine de başvurulup ortak çalışmalar çıkarılmaktadır. Okul aileler için de aile danışmanlığı servisine sahiptir. Bu servis ile çocuklar ile ilgili çalışmaların yanı sıra veliler ve aileler içinde çalışmalar sağlamaktadır. Veli bilgilendirmesi bunlarla sınırlı kalmayarak çocukların dönem içerisindeki yaptıklarının aylık listeleri verilmektedir. Ayrıca bu aylık yapılacak etkinlikler listesi okulun kendi sitesin üzerinden de yayınlanmaktadır. Site içerisinde okulun sanal turla gezilmesine olanak sağlayan bir program da bulunmakta ve velilerin yorumları yayınlanmaktadır. Okulun eğitim dönemi içerisinde yaz dönemi de bulunmaktadır. Resmi tatiller dışında okulun 12 ayı dolu dolu kullanan bir eğitim programına sahiptir. Verilen bu eğitim programın Atatürk’ün ülkemize kattığı manevi değerlerin de vurgusu yapılmakta ve ilkelerine göre hareket edilmektedir. Gün içinde dinlenmeye ihtiyaç duyan çocukların bu gereksinimlerine uygun uyku odaları hazırlanmıştır. Yemekhanesinde hazırladıkları yemekler beslenme uzmanlarının tavsiyelerine göre oluşturulmaktadır. Çocukların rahatça enerjilerini atmaları, eğlenerek öğrenmelerini sağlamak adına uygun bahçe ve oyun alanlarına sahiptir. Bahçesinde ve okul içerisinde temizlik ve hijyen konuları üzerinde oldukça hassas davranılmıştır. Aynı hassasiyet güvenlik konusunda da kendini göstermektedir. Çocukların okul içindeki güvenlik önlemlerinin yanı sıra okul ev arası ulaşımlarında onlara eşlik eden personellerle bu esnada da güvenlikleri sağlanmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce dersleri verilmektedir. Okulun aktif olarak görev alan biz gezi kulübüne sahip olması tiyatro, sinema, müze ve doğa gezileri düzenleyebilmesine olanak tanımaktadır. Çocukların öğrendikleri ve aldıkları eğitimi desteklemek adına yapılan bu gezi çalışmaları eğlenerek ve yaşayarak öğrenmeyi de kapsamaktadır. Okulun ayrıca müzik kulübü de bulunmaktadır.

Özel Biltan Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Biltan Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Biltan Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    25
  • Özel Biltan Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:15 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Biltan Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Biltan Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Biltan Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Biltan Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Biltan Anaokulu Yorumları (9)

  • Öi

    Okula 2. Oğlumuzu gönderiyoruz buradan da anlaşılacağı gibi çok memnunuz. Biltan her zaman yenilikleri takip eden kendini geliştirmeye özen gösteren ama benimsediği bir kaç kriterden de hiç kimse ve hiç bir şey uğruna vazgeçmeyen bir okul. Çocuklarım Biltan sayesinde insan ayırımı yapmamayı, elindekinin değerini bilmeyi, doğayı sevmeyi , iyi ve kötüyü ayırmayı doğruyu seçmeyi ve daha nice güzel şeyi öğrendi 2 numara devam ediyor öğrenmeye. Başta kurucu babaannemiz Nilgün Hanıma sınıf öğretmenimiz Aysu Hanım'a ve tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler

  • SG

    3 yıldır oğlumuzu gözümüz arkada kalmadan emanet ettiğimiz bir okul. Yöneticileri ve öğretmenleri samimi, sevecen, harika insanlar. Çocukalara yaşlarına uygun ve branş derslerle desteklenerek eğitim veriliyor. Sınıfların kalabalık olmaması çocuklarla bireysel olarak daha çok ilgilenmeyi sağlıyor. En önemlisi oğlum okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor.

  • Mc

    Gözü kapalı emanet ettiğim biltananaokulu. Öğretmenlerinin ve yöneticilerinin hepsi kaliteli ve samimi, veliyi anlayan ve dinleyen kişilerden oluşan işletme gibi değil gerçek bir okul gibi yönetilen aile hissi veren bir kurum İyi ki yollarımız keşişmis cocugumun kreşe mutlu gidip mutlu olarak okuldan çıkması bizi oldukca memnun ediyor..

  • Mc

    Biltananaokulu olmaktan çok mutluyuz egitim ve ögretim metaryallarını beğeniyoruz çocugum okulla mutlu gidip mutlu geliyor bunu sağlayan da tabiki öğretmenlerimiz bunun için ayrıca kendilerine çok tesekkür ederiz

  • AY

    Fiziksel imkanları oldukça iyi derslerin nitelikli işlenmesi için sınıflarda her şey mevcut sınıflar kalabalık değil her öğrenciyle tek tek ilgileniyorlar. İyi ki bu okulu seçmişim

  • MK

    İyi eğitim veren bir okul çocuk bakıcılığı yapmıyorlar sadece hem çocuklarımıza bakıyorlar hem de eğitiyorlar. Bir çok sanat ve spor dersi ile çocuklarımızn erken yaşta yeteneklerini keşfetmeleri sağlanıyor. Ekstra kursa göndermek zorunda kalmıyorum.

  • Veli

    Önce oğlumdan kaynaklı çok çekinkendim biraz sıkıntılın dönemler geçiriyorduk ancak sizinle tanıştıktan sonra kısa bir süre sonra kucağımdan inmeyen oğlum okulda arkadaşlarını görür görmez beni bile satar oldu . Ellerinize yüreğinize sağlık

  • Veli

    Talihsizlik olarak gördüğümüz başka bir okulda başlayan dönemi kısa bir süre sonra sonlandırıp, Bu sıcak ve güzel aileye katılmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bugün bir kez daha anladık. Hastalığı sebebi ile 2 gündür okuluna gidemeyen çocuğumuzu, arayan ziyaretine gelen öğretmenlere sahibiz daha ne olsun.

  • Veli

    Gözüm arkada kalmadan yavrumu size emanet edebilmenin tatlı huzuru içerisindeyim. Ayakları yere basan nesiller yetiştirdiniz, yetiştirmeye de devam ediyorsunuz bundan hiç şüphem yok. İyi ki varsınız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Biltan Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mah. Madalyon Sok. No:19-21, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum