fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:00

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu, alanında uzman eğitim kadrosu ve zengin bilgi içeriği ile ön plana çıkmaktadır. Amaçları kaliteli hizmet sunmak olan bu okulda öğrenciler eğlenerek öğrenmenin güzelliğini fark etmektedir. Okul her öğrencinin özelliğinin farkında olup inovatif eğitim anlayışı ile değer üretme bilincindedir. 21. yüzyıl teknolojisinden yararlanan okul, öğrencilere sunduğu imkanlarla onların; araştıran, sorgulayan, yaratıcı ve girişimci bireyler olmasını sağlamaktadır.
Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu'nda öğrenciler okulun tüm imkanlarından yararlanabilmektedir. Okul bünyesinde yabancı dil eğitimleri de verilmektedir. İngilizce ve İspanyolca dilleri olmakla birlikte alanında uzman branş öğretmenler sayesinde öğrencilerle buluşmaktadır. Haftada 10 saat İngilizce eğitimi verilen okulda haftada bir saat olmak üzere aktif İspanyolca eğitim de verilmektedir. Çağın gerekliliklerinden birisi niteliğinde olan yabancı dil eğitimi konusunda okul, minik öğrencilere çeşitli yaklaşımlarla dil eğitimleri vermektedir. Okul öncesinde dil eğitimi öğrencilere oyunlar, tekerlemeler, şarkılar ve etkinliklerle aktarılmaktadır. Çeşitli akıl ve zeka oyunları ile öğrencilerin bilgileri desteklenir hali hazırda bulunan yetenekleri-kabiliyetleri geliştirilmesi durumunda çalışmalar da yapmaktadır. 3 ile 6 yaş arası öğrencileri bünyesinde barındıran özel anaokulu, öğrencilerin ilkokul seviyesine hazırlanmalarında etkili rol oynamakyadır.
Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu oyun grupları ve yaptığı etkinliklerle öğrencilerin okula hazırlık döneminde öğrencilerinin okula bağlılığını artırmayı amaçlamaktadır. Okul maksimum 15 kişilik sınıfları ile öğrencilerine rahat ve ferah bir ortamda ders işleme fırsatı sunmakta ve öğrencilerle bireysel ilgilenme konusunda rahatlık sağlamaktadır. Okulda tuvalet eğitimi bitmek üzere olan öğrencilere bu eğitim konusunda yardımcı da olunmaktadır.
Özel Çamlıca Çağlar Anaokulu, yenilikçi eğitim anlayışı ile öğrencilerin fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini destekleyerek sağlıklı bir okul yaşamı geçirmelerini sağlamaktadır. Öğrenciler, kendilerini rahat hissettikleri bir ortamda öğrenirken, önemli beceriler kazanmakta ve okula daha olumlu bir şekilde bağlanmaktadır. Bu da onların başarıya ulaşmalarını ve mutlu bir eğitim süreci geçirmelerini sağlamaktadır.

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu Yorumları (12)

  • ÖÇ

    Öncelikle herkes çok güler yüzlü ve içten. Kapıdan girişte bu sıcak havayı hissediyorsunuz. Öğretmenler alanlarında oldukça bilgili ve deneyimli. Ayrıca öğrencilerle mümkün olduğunca ilgililer ve okulun her öğrenciye teker teker değer verdiği belli. Benim için en önemlisi ise başta bu özel mesleği sürdüren öğretmenler olmak üzere okuldaki herkesin işini severek yapması.

  • Ed

    Daha ilk görüşmeye gittiğimizde Seden hanımın ilgisi sıcacık karşılaması bizim kafamızdaki tüm soruların cevapları oldu..anasinifinda tüm sabrını sevgini ilgisini oğlumuzdan ve arkadaslarindan esirgemeyen değerli cigdem öğretmenimize de çok teşekkür ederiz...okulumuz tüm öğrencileriyle tek tek ilgilenip tüm ihtiyaçlarını sevgiyle karşılayabilecek sıcacık bir yuvadir...

  • Öy

    Samimi ve sıcak bir ortamı var, öğretmenler idealist ve çokça emek veriyorlar… Veliler de aile gibi sanki yollardır arkadaşlarınızın gibiler, çocuklarımızın sevgiyle okudukları bi sene oldu, devamını da seneye :)

  • EA

    İlgi, tecrübe, iletişim ve çocuklar arasında bağ kurma , çocuklarınn yeterliliklerini keşfetme ve motivasyon sağlama on numara diyebilirim. İki çocugumda bu okulda biri 6. Sinifa geçti.Benim oğlum pandemi sonrası anasinifina dahil olmasına rağmen başta Çiğdem öğretmen ve diğer öğretmenlerimizin motivasyon ederek desteklemesiyle kısa sürede aradaki açığı kapatarak arkadaşlarıyla uyum saglamasina destek oldukları için biz çok memnun olduk. Birinci sınıfımızda aynı şekilde devam etmesi temennisiyle Çağlar koleji öğretmenlerimizi seviyoruz.

  • CG

    Öğretmenlerimiz çok özverili, iletişimleri iyi, güler yüzlü.Sıkıntıları çözme konusunda destekleyiciler.3 yıl aynı okulda eğitim gördü oğlum, önümüzdeki dönem de ilkokuluna başlayacak.

  • AD

    Güvenle çocuğunuzu emanet edebileceğiniz nitelikte bilgi ve donanıma sahip öğretmenlerin olduğu bir okul. Oğlum her gün okuluna severek mutlu bir şekilde gitti. Öğretmeniyle çok güzel bir bağ kurdu. Branş derslerine severek katıldı. Hem sosyal duygusal yönden hem de akademik anlamda 1. Sınıfa tam hazırlandı. Sene sonu gösterisinde çok başarılıydılar oğlumuzla gurur duyduk. Anaokulu eğitiminden çok memnun olduğumuz için aynı okulun ilkokul kademesine geçiş yaptık. Oğlumun karne günü "okulumu hiç unutmayacağım" demesi de doğru bir karar aldığımızı göstergesi oldu.

  • DK

    Benim kızım pınar hanımın sınıfındaydı biraz geç tanıştık ama iyiki tanımışım kızımla ve öğrencilerle çok ilgili gerçekten sevdiğini hisediyorsunuz iyiki vermişim ve iyiki öğretmenlerini tanımışım okuldayken aklınız da en ufak bi soru işareti kalmıyor güveniyorsunuz fotoraflar atılıyor okul kapandı kızım hala ben çağlara gidecem diyor çok özledim diyor kurduğu arkadaşlıklar burda da öğretmenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum iyiki varlarSaat leri çalışan velilere göre düzenlense çıkışı 17.00 olsa çok güzel olacak

  • ŞA

    Arkadaşımın ikiz çocukları gidiyor. Aile gibi sıcak bir atmosferi olduğunu söyler.

  • KE

    Merhabalar öncelikle anaokulu öğrenci velisiyim öğretmeninden yaptığı etkinliklerden çok memnunuz en önemlisi çocuğum severek ve isteyerek okuluna gidiyor ve ilkokulu da orada devam ettirmeyi düşünüyoruz genel olarak biz okulumuzu seviyoruz özellikle de öğretmenimizi çok seviyoruz böyle değerli öğretmenler iyi ki varlar Yemek konusunda biraz daha iyi olunabilir çeşitlilik açısından onunda dışında gidişat çok güzel sevgiyle kalın...

  • G

    Öğrencilerine önem veren küçük aile sıcaklığını yaşatan bir okul. 2 çocuğum ve yeğenim bu okulda anaokul öğretmenleri sevgiyle çocuklarıyla ilgileniyor

  • fi

    butik bir okul olduğundan çocukların kendilerini aile içerisinde hissettikleri bir okul

  • AV

    Anaokulu programı çok güzel öğretmenler hepsi çok değerliMüzik öğretmeni dersini geliştirebilir. Çocuklar müzik okumasını öğrensinler. Çocukken öğrenmek çok daha kolay.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çamlıca Çağlar Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Kısıklı Mah. Hanımseti Sk. No:21, Çamlıca - Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum