fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu Hakkında

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu 2015 yılından beri MEB’e bağlı olarak 07.30-18.30 saatleri arasında, 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir.

Kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi öğünleri okulun kendi mutfağında hijyenik şekilde hazırlanmaktadır. Diyetisyen onayı ile planlanan menüler çocuklara uygun porsiyonlarda sunulmaktadır.
İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bulunan okul, orman içindeki geniş bahçesi ile çocuklara doğayla iç içe bir eğitim-öğretim deneyimi sunmaktadır.

Çocuklar bahçe içerisinde bulunan ekim-dikim alanlarında tarım faaliyetleri yapmakta, hayvan bakımını yaparak yaşayarak öğrenmekte, sabahları kümesten taze yumurta toplamaktadır.
Oyun parkı, kum havuzu, spor salonu ve atölyelerde özgürce hareket etmektedir.

İngilizce, satranç, jimnastik, robotik kodlama, yoga vb branş dersleri uygun ortamlarda, zengin materyaller ve uzman eğiticiler ile yürütülmektedir.

Her ay gezi ve sanat etkinlikleri yapılmaktadır.

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu ’da, MEB müfredatına uygun olarak yaparak yaşayarak öğrenmeye dayalı güncel ve özgün aylık eğitim programları kullanılmaktadır. Programlar, çocuk gelişimi ve psikolojisi alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmakta, okulun deneyimli ve yetkin öğretmenleri tarafından uygulanmaktadır. Yapılan faaliyetler okulun eğitim koordinatörü tarafından takip edilmektedir.

Sihirli Orman’da çocukların her yönden gelişimlerinin desteklenmesi önemsenmektedir. Bu nedenle öğrenciler okul psikolojik danışmanı tarafından düzenli olarak takip edilmekte, bireysel ebeveyn danışmanlığı yapılmakta, velilere yönelik olarak eğitim/seminerler düzenlenmektedir.
Çekmeköy, Merkez Mahallesinde bulunan Sihirli Orman’da özgüvenli, merak eden, sorgulayan, araştıran, deneyen ve bol bol oynayan çocuklar yetiştirmek hedeflenmektedir. Bu nedenle eğitim alanındaki yenilikler takip edilmekte, öğretmenler hizmet içi eğitimler ile güncel eğitim faaliyetleri konusunda bilgilendirilmektedir.

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu'nda öğrenme merkezleri sürekli güncellenmekte, çocukların ilgileri hep canlı tutulmaya çalışılmaktadır. Anaokulunda bulunan öğrencilerin aktiviteler ile hem eğlenmesi hem öğrenmesi, hem sorgulaması hem de çözümler üreterek becerilerini geliştirmesi yapılan aktiviteler sonunda beklenmektedir. Anaokulu öğrencilerinin sanat ve bilişim alanlarında eğitimlerini belirlemek, geliştirmek ve velileri yönlendirebilmek adına 2005 yılında Herkes İçin Sanat Kulübü açmıştır. Anaokulu kendi öğrencileri dışında öğrenci ve velileri de kabul etmektedir.
Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu öğrencilerine eğitime tüm sene devam etmek amacıyla yaz okulu hizmeti de sunmaktadır. Eğitim materyallerimiz arasında İngilizce kitaplarımız da mevcuttur. Yabancı dil eğitimine kurumumuzda büyük özen gösterilmektedir. Bizleri yakından tanımak için Okul.com.tr üzerinden iletişime geçebilirsiniz..

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Koordinasyon Aletleri

- Müzik Aletleri

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu Yorumları (16)

  • EM

    Ögretmenler ilgili ve sevgi dolu çocuklarla ilgili gerekli bilgiler ve genişmelerden haberdar ediliyoruz. Atatürkçü  Çağdaş düşünen, sevgi dolu ,temiz ve bakımlı bir Anaokulu kesinlikle tavsiye ederim. Eğitim progamı ve Rehberlik hizmeti çok iyi. Gözümüz hiç arkada kalımıyor . Benim Oğlum çok mutlu okulunda ,okul öncesi kesinlikle Sihirli Orman Anaokulu.

  • Oğlumun çok severek gittigi bi okul bende içim rahat bi şekilde bırakıp işime gidiyorum gözüm arkada değil bir çok okul araştırmış bir anne olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim kayıt olunca beni daha iyi anliycaksiniz sihirli orman ailesine iyiki katilmisiz hepsine teşekkür ederim oğlum mutlu ben mutluyum

  • Ne

    Şuan kayıtlı değiliz ama 2 sene önce 3 senelik uzun bir kreş hayatını burda güzel bir şekilde tamamlayıp ilk okul dönemine hazır bir şekilde sonlandırdık.eğitimiyle çocuklara yaklaşımlarıyla gayet başarılı bir okul,gözünüz kapalı yavrularınızı teslim edebilirsiniz.Ben bir annane gözüyle zaten her konuda donanımlı bir okul olduğunu düşünüyorum. Daha detaylı gelişimleri annelere bırakıyorum ☺

  • Sihirli Orman anaokulu gerçekten sihirli

  • Mf

    Kızım mutlu biz mutluyuz teşekkürler sihirli ormanAynı çizgide devam etsinler hersey çok güzel

  • DF

    Kızım okulda çok mutlu. Etkinlikleri çok yoğun ve harikan. Kreş çocuklarına ve velilerine fazlasıyla hıtap eden gözümüzü arkada bırakmayan güzel okulumuz

  • Fk

    Öncelikle okul da olması gereken kuralların hepsine sahipler temiz samimi güler yüzlü insanlar var tam bir aile ortamı kızım ordan mezun oldu ve orda aldığı eğitimin şimdi meyvelerini topluyoruz branş dersleri olsun diyer dersler hepsi çok iyi ve başarılı

  • SA

    Kızım sihirli ormanda 3 sene boyunca eğitim aldı ve şuan ilkokul 2.sınıfa gidiyor.her aksam ödev yaparken sihirli orman ekibine dua ediyoruz işimizi bukadar kolaylaştırdiklari ve egimimizin temelini oluşturduklari icin.ögretmenlerimizin anaç ruhları çocuklari aile sıcaklıgı ile sevip benimsemeleri herşeye bedel.iyiki siz yine olsa yine siz :)

  • SB

    Okulumuz gerçektende tam bir aile yuvası.Gerek öğretmenlerimizin gerek çalışan arkadaşların çocuklarımız a verdikleri değer paha biçilmez.Gozumuz arkada kalmadan evladimizi emanet edebileceğimiz saygın bir kurum.Oğlumun Filiz öğretmenine olan sevgisine gıbte ile bakiyorum.Sunulan ek branşlar oldukça basarili. Sihirli orman ailesinin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz.Herşey tam anlamıyla mükemmel.iyiki varsınız

  • K

    Hiç gözüm arkada kalmadı mükemmel bir okul kızım ilk kayıt tarihinden itibaren severek gidiyor keşke daha fazla imkanım olsa da oğlumu gönderebilsem çekmeköy sihirli orman ailesine katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

  • P

    Kaliteli hizmet müşteri memnuniyeti, bu kalitedeki hizmeti bu fiyata nasıl veriyorlar şaşırıyorum. sihirli orman sahibi olan pınar hanıma çok teşekkür ederim..

  • EK

    Bu bölgedeki okullarla kıyaslandığında fiyatı başta fazla gibi gelse de alınan eğitim hizmeti, öğretmenleri, fiziksel koşulları göz önüne alındığında az bile diyorum. Çünkü bir anaokulunda olması gereken her şey bu okulda mevcut.

  • PK

    Eğitim hizmeti açısından sayılı olan okullardan biri fiziksel imkanlarından bakılırsa bu bölgedeki en iyi okul. Oğlumu bu okula gönderiyorum oğlum da ben de okulu çok seviyoruz. Rehberlik hizmeti de çok iyi bize danışmanlık yapıyor çocuğumun her sorununda sevecenlikle yaklaşarak yardımcı oluyorlar.

  • NE

    Çocuklara yarış atı gibi bakılmıyor işlerini ustalıkla yapıyorlar. yaşayarak, görerek, deneylerle ve oyunlarla öğrenme yöntemini benimsemişler. Okul fiziki anlamda kusursuz diyebilirim. yemekleri sağlıklı ancak çeşit az.

  • ÇS

    Sanat ve spor derslerine önem veriliyor okulda öğrencilerin yaratıcılığının gelişmesi ve sağlıklı yaşam alışkanlığı edinmesi için çok faydalı. Eğitim programı çok iyi düzenlenmiş oyun ve ders dengesi çok iyi. Alanında uzman oldukları için ortaya böyle kaliteli sonuçlar çıkıyor. bir çocuğum daha olsa bu okula gönderirdim hiç bir zaman pişmanlık duymadık.

  • NU

    Çocuğum okulun bahçesini gördüğü anda aşık oldu zaten çok meraklıdır yeşilliğe onun için çok güzel oldu. Okul temiz ve bakımlı eğitimi iyi gayet memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mah. Keçiağlı Cad. Elçin Cıkmazı No:6, Çekmeköy / İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum