fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çakıl Anaokulu

Özel Çakıl Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 11
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:30
Sabahçı: 09:00/16:00

Özel Çakıl Anaokulu Hakkında

İstanbul Bahçeşehir’de okul öncesi eğitim hizmeti sunan Özel Çakıl Anaokulu öğrencileri kişilik oluşumuna zemin oluşturmak için eğitim vermektedir. Eğitim programından ödül ve ceza uygulamasını tamamen kaldıran bir okuldur. Okulda verilen yemekler ev mutfağında pişer gibi özenli ve hijyenik bir şekilde pişirilmektedir. Yemeklerde margarin kullanımı söz konusu değildir. Çorba pişirilirken hazır çorba kullanılmamaktadır. Anaokulunda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek verilmektedir. Tüm öğünler sınıflarda yenilmektedir. Sınıflar yemek yemeye uygun hale getirildikten sonra çocuklar yemeklerini kendi servis tepsisine alır ve kendisi yer. Çocukların doymaması halinde tekrar yemek alması mümkündür. Ayrıca yemek yerken yardıma ihtiyaç duyan çocuklar için öğretmenler her an hazır bulunmaktadır. Her sınıfta iki adet öğretmen bulunmaktadır. Özel Çakıl Anaokulu eğitiminde sınıf öğretmeninin yanı sıra branş öğretmenleri de bulunmaktadır. Branş öğretmenleri drama, değerler eğitimi, görsel sanatlar ve İngilizce gibi pek çok ders vermektedir. Anaokulunda düzenlenen etkinlikler rahat bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Çocuklara kendi istediği şekilde bir yaşam alanı oluşturan anaokulunda çocukların gösteriler düzenlediği bir yıl sonu programı yapılmamaktadır. Yıl sonu programı yerine öğrenci ve velilerin yer aldığı bir yıl sonu etkinliği yapılması uygun görülmüştür. Özel Çakıl Anaokulu çocukların kendine özgü bir gelişme gösterebilmesi için rahat bir eğitim modeli tercih etmektedir. Öğrencileri ezberlemekten kurtaran Özel Çakıl Anaokulu'nda başkalarına saygı duyan, sorumluluk sahibi ve toplumla uyum içerisinde yaşayan bireyler yetiştirmektedir. 3 ile 6 yaş gurubu aralığındaki çocukların okul öncesi eğitim aldığı Özel Çakıl Anaokulu etkin öğrenme ve çok zeka eğitim modelini kendisine baz almaktadır. Her çocuğun ilgi alan, yetenek ve becerisi farklı olduğundan dolayı anaokulunda çocukların yeteneklerini ortaya çıkaracak eğitim programı kullanılmaktadır. Öğretmenler eğitim programlarını hazırlarken 3 ile 6 yaş aralığındaki çocukların ilgi alanlarını ve yaş gruplarını dikkate alarak bir hazırlık gerçekleştirmektedir. Anaokulunda servis hizmeti de verilmekte olup öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınabilmesi için hostesler yer almaktadır.

Özel Çakıl Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Çakıl Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çakıl Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    11
  • Özel Çakıl Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çakıl Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda yabancı dil eğitimi verilmemektedir.
  • Özel Çakıl Anaokulu yaş aralığı nedir?
    5-6
  • Özel Çakıl Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çakıl Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çakıl Anaokulu Yorumları (6)

  • GA

    4 yaşındaki kızıma okul ararken geçen hafta ziyaret etme fırsatı buldum. Doğayla iç içe olmaları bahçede fazlasıyla vakit geçirmeleri waldorf eğitimini kullanmarı beni cezbetti. Kaydımızı yaptırdık umarım güzel bir yıl olur.

  • İlkokula daha iyi hazırlanamazdık. Başarılı bir eğitim öğretim hayatı için bu bölgedeki her veliye tavsiye ederim.

  • VK

    ilk yılımızı tamamlıyoruz ve bu zaman kadar hiç bir yönden problem yaşamadık. Zaten öğretmenleri ile sürekli irtibat içerisinde kızım üzerinde geri bildirimler alarak sorunsuz bir gelişim içerisindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • EY

    Görüştüğümüz okullar içinde en iyisi. Bu bölgede sosyal etkinlikle akademik eğitimi en iyi dengeleyen okullardan biri.

  • ÖY

    Burada çocuklara zeka gelişimi konusunda çok şanslı. Öyle etkinlikler var ki zihinsel gelişimleri yaşıtlarına göre ileri seviyeye taşınıyor. Emeğinize sağlık.

  • KS

    Nice okullar gezdik buradaki eğitim sistemini görünce vakit kaybetmeden kaydımızı yaptırdık. Görüyoruz ki yanılmamışız. Teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çakıl Anaokulu İletişim Bilgileri

Başakşehi̇r 4. Etap 1.Kisim Mah. Ladi̇n Sokak, Ihlamurpark Si̇tesi̇ No:v-I K-19, No:8, Başakşehi̇r/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum