fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu

Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:15/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/17:30

Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu Hakkında

İstanbul Esenyurtta Eğitim Öğretim veren 17 yıllık tecrübemizle 2. Şubemiz olan Özel Şirinler Anaokulu 2-6 Yaş grubuna tam gün, yarım gün ve oyun grubu şeklinde hizmet vermektedir. Anaokulumuz çift katlı olup geniş bir bahçe kapalı kış spor salonu ve Sinema salonuna sahiptir. Okul girişimiz 07:15- 19:00 saatleri arasındadır . Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak 3 öğün yemek verilmekle birlikte yemeklerimizi aşçımız tarafından yapılmakla birlikte, yemek numunelerimiz 72 saat okulumuzda saklanmaktadır. Özel Veliefendi şirinler anaokulu olarak tam zamanlı çalışan temizlik görevlimiz tüm bölümleri gün içinde sıklıkla ve hassasiyetle temizlemektedir.Özellikle sık temas edilen yerler (kapı kolları, lavobalar vb. ) antibakteriyel ürünlerle temizlenmektedir. Aile sıcaklığında ki samimi eğitim ortamlarında öğrencilerin kişilik gelişimlerini oluşturacak temel eğitimler , alanlarında uzman aynı zamanda anne olmanın tecrübesi ile verilmektedir. İlkokula hazırlık çalışmaları kapsamında öğrencilere okuma-yazma programları oluşturulmaktadır. Çocuklarımıza güvenilir bir okul ortamında mutlu, öz güvenli, saygı, sevgi, hoşgörü ve empatiyi hayatına dahil eden, yaşamın güzelliklerini fark edebilen, hayattan tat alan, fikri hür, milli değerlerinin bilincinde olan, vatanını ve bayrağını seven, yaşamın her alanında aktif olan çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Okul içi ve okul dışı etkinlikler düzenlerken çocukların yaş ve gelişim seviyelerine, ilgi alanlarına uygun olmasına, dikkat çekici ve eğlenceli olup okul içi programı pekiştirmesine ve güven arz etmesine özen göstermekteyiz. Özeliikle montessori eğitimin de kendi yaşam alanlarını oluşturup onların özgüvenlerini oluşturmayı hedefliyoruz. Anaokulumuzda günlük rutinimizi ve eğitim programımızı zenginleştirecek, renklendirecek branş derslerine yer vermekteyiz. Robotik Kodlama, görsel sanatlar, beden eğitimi, değerler eğitimi, drama vb. Branş derslerini alanında uzman kişiler vermektedir. Özel Şirinler Anaokulu eğitim kadrosu enerjik, dinamik, neşeli, öğrenmeyi ve öğretmeyi seven, merhamet duygusunu ön planda tutan okul öncesi öğretmenliği ve çocuk gelişimi eğitimi bölümü uzman öğretmenlerden oluşmaktadır. Çocuklarımızın güzel dünyalarına bir anı bırakmak bizleri çok mutlu edecektir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:15 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu Yorumları (9)

  • Gs

    Merhabalar öncelikle Emıne hanım ve ögretmenlerımıze teşekkür ederim güler yüzlü anlayışlı ve mükemmel bir eğitim kuruluşu iyiki yollarımız kesişmiş keşke daha önce tanısaydım şirinler anaokulunu emeklerınize sağlık gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızı emanet edebilirsinizOkulumuz tam anlamıyla mükemmel

  • S

    Yollarımız kesiştiği için kendimi ve ailemi şanslı hissediyorum. Hem oğluma hem de bana kattıklarınız için minnettarım. Sadece minnoşlara yol göstermekle yetinmeyen, aileleri de yönlendirebilen, profesyonel ve bir o kadar da dost bir ekip. Herhangi bir kurum değil, tam anlamıyla bir aile. Herşey için Teşekkürler...

  • BY

    Kızımı 3 yıldır Şirinler Anaokuluna gönderiyorum, gerek öğretmenleri gerek verdikleri eğitimle harika bir okul. Kızım Şirinler Anaokuluna başladığından beri büyük gelişim kaydetmiştir. Bir çok alanda faaliyetleri de mevcuttur. Dış aktiviteler, Sinema, Tiyatro, Resmi Bayramlar, Piknikler, Bahçe etkinlikleri gibi bir çok güzel organizasyonlar yapılmaktadır. Çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir okul olduğunu özellikle belirtmek isterim. Sevgiyle kucaklıyorlar çocukların tamamını. Ben bir Veli olarak çok memnun olduğumu özenle vurgulamak isterim.Herhangi bir eksiklik görmedim.

  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımız eğitimi ve öğretimi için bizler yılların verdiği tecrübeye rağmen bir şeyi daha ögretebilmek gayesi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaz okulu yaparak çocuklarımızı havuza at biniciliğine piknik alanlarına bunun gibi daha bir çok yerlere götürüyoruz sizlerin bu aktivitelerden ve bizlerden memnun kalması bizleri de çok memnun ediyor teşekkür ederiz.

  • BY

    Kurucusu ve öğretmenleriyle birlikte güler yüzlü, işini tutkuyla yapan, çocukların ruhuna işleyen, onları kendi evladı gibi görüp seven, eğitim ve öğretimde bir numara bir anaokul.

  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerin en değerli varlığı olan evlatlarımız sizler bırakıp gittikten sonra önce Allah’a sonra bizlere emanet bizlerde anne baba olgumuz için vicdanımızla beraber onları bizlere emanet ettiğiniz için sizlere teslim edene kadar kendi evlatlarımızdan daha değerli görüyoruz.

  • İg

    Bir anne olarak gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim oğlumu uzun zamandır gönderiyorum öğretmeni Bilge hanımı çok seviyor ,müdürümüz Emine yanımda işini severek yapan ilgili bir insan hepsine çok teşekkür ediyoruz :)

  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızı mutlu edebilmek ve bu mutluluğu siz değerli velilerimize yansımış olması bizler için bir onurdur biz teşekkür ederiz

  • Ma

    2 yıldır oğlum esenyurt veliefendi şirinler anaokuluna severek mutlu gidiyor bizlerde cok memnunuz öğretmenlerimiz nida hanim bilge hanim ve müdürümüz emine hanım cok iyi sevecan insanlar. Egitimleride çocuklarımıza karşı çok iyi oğlumun bilgisine her seferinde bir bilgi daha ekleniyor sayelerinde.

  • Ba

    Hangi yolu seçersem seçeyim, bana öğrettikleriniz her zaman zihnimde ve kalbimde yer bulacak. Dünyanın en harika Okulu ❤️

  • Sg

    Oğlumun okulu. Eşimle eğitim yaklaşımını çok başarılı bulduğumuz ve oğlumuzun gelişimine her gün tanık olduğumuz okul öncesi eğitim kurumu. Müdürü Emine öğretmenimiz yaptığı işi çok seven ve yıllarını miniklerimizin eğitimine adamış çok değerli bir insan. Şanslıyız.

  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerde bizim için çok değerlisiniz güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

  • Sg

    Sıcak kanlı, özverili, güvenilir,aile ortamı sunan bir anaokulu, oryantasyon döneminden başlayarak ne kadar profesyonel ve şeffaf olduğunu zaten hissediyorsunuz, süreci kolaylaştıran ve sizin tüm sorularınızı cevaplayan bir alışma dönemi, günden güne kızımıza kattıklarını da görünce tüm beklentimizi fazlasıyla karşılıyor. Başta Serdar Bey ve emine öğretmenim olmak üzere emeğini ve ilgisini çocuklarımızdan eksik etmeyen tüm öğretmenlerimiz ve çalışanlara çok teşekkür ederiz. Çocuklarını anaokuluna yazdırmayı düşünüp kararsız kalanlara sonsuz tavsiye ederim.

  • Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler 17 yıllık tecrübemiz ile çoçuklarımız için en iyisini yapma gayret ediyoruz .Bizlerden memnun kalıp bizleri tavsiye ettiğiniz için çok teşekkür ederiz .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Esenyurt Veliefendi Şirinler Anaokulu İletişim Bilgileri

Piri Reis Mah. 2064. Sok. No:7/A Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum