fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu

Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu Hakkında

İstanbul'da bulunan Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu Beylikdüzü semtinde eğitim vermektedir. Okul 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti vermektedir. Okul eğitim verirken öğrenci merkezli ilerlemektedir ve okulun temel amacı sorgulayan, araştırmacı, hoşgörülü, gelişen çevreye ayak uydurabilen bir nesil yetiştirebilmektir. Okul fiziksel olarak Final okulları kampüsü içerisinde bulunmaktadır. Okulda havuz, spor salonu, yemekhane, kütüphane, bilgisayar odası gibi birçok olanak bulunmaktadır. Okul teknolojik olarak donanımlı bir yapıya sahiptir. Okul çocukların zihinsel ve fiziksel olarak gelişebilmeleri için birçok eğitim vermekte ve etkinlik düzenlemektedir. Çocukların en iyi şekilde eğitim alabilmesi için okul kadrosunu tecrübeli ve alanında uzman kişilerden oluşturmuştur.
Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu eğitim verirken farklı eğitim sistemlerinden etkilenmiştir. Bu eğitim sistemleri; Gardner’in Çoklu Zekâ Kuramı, High Scope, Montessori ve Regio Emilia Yöntemidir. Bu eğitim modellerinin temelinde çocuklar ve onların istekleri vardır. Bu eğitim modelleri aynı zamanda çocukların sorgulayan birer birey olmasını sağlamaya çalışmaktadır. Çocukların fiziksel gelişimlerini oldukça önemseyen okul bu gelişimi desteklemek için beden eğitimi ve sportif faaliyetler ile çocukların spor dallarını ve kendi bedenlerini tanıması sağlanmaktadır. Okulda yüzme eğitimi zorunlu tutulmaktadır. Çocukların ritim duygularının gelişebilmesi sesleri tanıyıp temel müzik eğitimlerine sahip olabilmeleri için okulda müzik atölyeleri düzenlenmektedir. Çocukların zihinsel gelişimini desteklemek için satranç dersleri verilmektedir. Satranç dersleri çocukların sorgulamasını, çözüm üretmesini sağlayan bir derstir bununla birlikte çocukların matematiksel yönden gelişimleri içinde destek olmaktadır.
Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu yabancı dil eğitimi olarak İngilizce ve Almanca eğitimi vermeyi tercih etmiştir. Yabancı dil eğitimi anaokulu döneminde dinleme ve edinme odaklıdır. 5-6 yaş gruplarındaki çocukların ilkokula hazır olarak gidebilmesi için okulda ilkokula hazırlık eğitimleri verilmektedir. Okuma yazmaya hazırlık etkinliklerinde çocukların okuma ve yazma eylemlerini gerçekleştirebilecek yetilere sahip olmalarını sağlanmaktadır. Çocukların yazı yazabilmesi için el motor kaslarının ve ince kaslarının gelişimini tamamlaması gerekmektedir bu yüzden okulda yapılan kesme, yapıştırma, çizgi çalışmaları bu gelişimi desteklemektedir. Okulun psikolojik danışmanlık hizmeti de bulunmaktadır. Bu hizmet ile çocukların gelişimleri yakından takip edilmekte ve ailelere gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. Özel Final Okulları Anaokulu çocukların beslenmesine oldukça önem vermektedir bundan dolayı çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere çocuklara 3 öğün yemek hizmeti sunmaktadır. Yemek listeleri diyetisyenler ile birlikte hazırlanmaktadır çocukların günlük besin ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır. Yemek listeleri ailelerinde takip edebilmesi için okul sitesinden yayınlanmaktadır. Okulda çocukların güvenle okula gelip okuldan gidebilmesi için servis hizmeti de bulunmaktadır.

Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylikdüzü Final Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi, No:64, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum