fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu Hakkında

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu İstanbul Kartal 'da bulunmaktadır. Yakacık Susam Sokağı Anaokulu 'nun geniş ve ferah sınıflarında sınırlı sayıda öğrenci ile eğitim kalitesinin hep yüksek tutulması hedeflenmektedir. Kartal Yakacık 'ta bulunan okulumuzda öğrencilerin ilgi alanları ve bireysel farklılıklarına dikkate alınarak MEB müfredatına uygun eğitim verilmektedir. MEB müfredatının yanında Yakacık Susam Sokağı Anaokulu 'nda ingilizce, drama, kodlama, jimnastik, müzik dersleri alanında uzman branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Yakacık 'TA bulunan okulumuzda yaz okulu ve kış okulu uygulaması bulunmaktadır. Güven ve sevgi dolu bir ortamda eğitim verme amacıyla yola çıkan Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu MEB'e bağlı bir eğitim kurumudur.
Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu çocuklara sağladığı ortam ve eğitimler ile özgüvenli ve yaratıcı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen okul 3-6 yaş gruplarına eğitim vermektedir ve okul içerisinde sınıfların ayrımı bireysel farklılıklar ve yaş aralıklarına göre düzenlenmiştir. Yoğun şehir hayatı içerisinde büyümekte olan çocuklara daha huzurlu ve sakin bir ortam yaratmak amacıyla okulun bahçesi aktif olarak kullanılmaktadır.Yakacık Susam Sokağı Anaokulunun bahçesinde çocuklar güvenli bir şekilde zaman geçirebilir ve doğa ile iç içe olabilmektedir. Bahçede düzenlenen çeşitli fidan dikme gibi etkinlikler ile çocukların ekolojik yönden de gelişmesi sağlanmaktadır.
Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu'nda sıkça mutfak atölyeleri düzenlenmektedir. Bu atölyeler ile portakal suyu , kek , kurabiye gibi besinleri çocukların yapmasına fırsat verilmektedir. Mutfak atölyesinin en önemli yanı çocukların besinleri tanıması ve eğlenceli vakit geçirirken el becerilerini geliştirmesidir.
Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu 'nda çocukların ilkokulda gerçekleştirecekleri okuma ve yazma eylemleri için temel oluşturacak aktiviteler düzenlenmektedir. Görsel sanatlar başlığı altındaki bu etkinlikler çocukların renklerle ve kalemlerle tanışmasını sağlamaktadır. Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu eğitim anlayışının temelinde oyun olmakla birlikte kurumun hedefinde geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı, özgüven sahibi mutlu bireyler yetiştirmek vardır. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren Yakacık Susam Sokağı Anaokulu günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu Yorumları (45)

  • SY

    4 yaşında Erkek çocuğum 3 aydır yakacık susam sokağı A.Okuluna gidiyor ve çok memnunuz. ilk görüşmemiz okul müdüresi ve sahibi Öznur hanım ile oldu ailecek okulu gezdik ve beğendik. Sınıf öğretmeni Canan hanım çok ilgili ve başarılı bir eğitimci. Okulun müstakil arsa içinde 3 katlı bina içinde bahçesi Park oyun alanı olması çok güzel,Tereddüt etmeden çocuğun kaydını yaptım ve memnunum. Bir okulun dış görünüşüne reklamına aldanmayın bence önemli olan içindeki huzur,mutluluk ve eğitim sistemi. Öznur hanım, Canan hanım ve ekibine başarılar diliyorum. Doğubey...Tüm eğitim yuvalarında olması gereken çocuklarımızın yarınları için sağlıklı nesiller için okullar da belli zamanlarda paketli gıdaların ve hazır yiyeceklerin zararlarını çocuklarımıza anlatacak bilinç altına kazıyacak diyetisyen V,S uzmanların çocuklara belli dönemlerde eğitim vermesi.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz değerli velilerimizin çocuğunuzun nasıl ortamda eğitim aldığını görüp içinizin rahat etmesi için biz okul olarak velilerimizi olabildiğince eğitimimize dahil ediyoruz. Böylece öğretmenlerimizi daha iyi tanıma fırsatı bulabileceğinizi düşünüyoruz. Çocuklarımız ve siz değerli velilerimiz bizim için çok kıymetlisiniz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Egitim kalitesi çok güzel tüm Öğretmenler teşekkür ederimYabancı dil ingilizcenin yanında dört beş yaş grubuna isteyen velilere kuran egitimi yapilmasi en azından dua ve sureler ogretilmesi

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Düşünceleriniz bizim için çok kıymetli dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz.

  • Ty

    İlgi ve alaka cok guzel cocuklara yaklasim ogretmenlerin tutumu muthis 2 yildir devam ediyoruz heleki kurum sahibi öznur janim mukemmel bir insan sagolsun her konuda destekcimiz. Emeklerine saglik. Gonul rahatligiyla cocuklarinizi emanet edebilirsiniz.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederiz.

  • Me

    Öğretmenlerimiz de yetkilerle de çok ilgili ve çok güler yüzlüler. Çocuğum ilk başta farklı bir ortam olduğu için 1 hafta okula gitmekte zorlandı ama öğretmenlerimiz sayesinde hafta sonu bile okula gitmek istiyor artık.Sınıfları etkinlikleri ilgi alaka herşey çok güzel iyi ki bu kreşe denk geldim.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızı mutlu görmek ve sizlerin güvenini kazanmak her zaman önceliğimiz oldu. İyi ki ailemize katıldınız. Çok teşekkür ederiz.

  • KB

    Gerek kıymetli Öznur hanım gerek kıymetli öğretmenlerimiz sayelerinde kızım artık hem sakin hem uyumlu hem de mutlu bu degisimini gördükçe bende çok mutlu oluyorum bu güzel okulu tercih ederek okadar iyi etmişim ki birkere güven çok önemli gönül rahatlığıyla gönderiyorum kızımı çevreme çok tavsiye ediyorum❤❤❤❤

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz değerli velilerimizden bunları duymak bizi çok mutlu ediyor. Çok teşekkür ederiz.

  • YD

    Müdüründen personeline kadar çok şey borçlu olduğum bir kurum her sabah severek gidiyoruz öğretmenimiz Zeynep Hanım ve sevgili müdürümüz Öznur Hanım'ı çok seviyoruz

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Önceliğimiz çocuklarımızın mutluluğu ve siz değerli velilerimizin güveni. Biz de çocuklarımızı ve sizleri çok seviyoruz:)

  • HY

    Nihayet çoçuğumu güvenle bırakacağım bir okul buldum.Tüm personeller çok ilgili ve güler yüzlüler.Geniş ön ve arka bahçesi çoçuklar için dizayn edilmiş.Okulunuz diğer anaokulları arasında en iyisi.Emekleriniz,sabrınız ve hassasiyetiniz için ne kadar teşekkür etsek az .iyiki varsınız

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • Güvenilir,güler yüzlü öğretmenleri ve çocukların eğlendiği bir okul.Okul öncesi çocuklar için daha farklı geliştirilebilir eğitim yöntemleri olabilir.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • Hk

    Okulun kapisindan girer girmez bambaska bir dunyaya giriyosunuz sanki, portakal elma ayva agaclari arasinda yemyesil bir doga ortaminda kaybolmus cok şirin bir okul, gerek okul sahibi öznur hanim ve gerek diğer çalışanlar gerçekten çok samimi çok sıcak insanlar ,tavsiye üzerine 8 aydır bu okulu tanıdım ve çocuğumu kayıt ettirdim ,diğer okullara nazaran şeffaf ve dönem boyu süpriz para talepleri ile karsilasmayacaginiz bir okul ,önceliklerinin sevgi olduğu gerçekten çok açık şekilde belli oluyor ,özellikle öznur hanimin çocukları anlatırken ogrencilerim değil de çocuklarim diyerek cümlelerine başlaması ne amaçla bu işi yaptığının ince bir işaretiydi, okul arayışı olanlara hiç düşünmeden tavsiye edebilirim

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • My

    Öncelikle okul sahibesi Öznur hanimla başlamak istiyorum, çocuğumu 1 yıldır gönderiyorum ve gerçekten cok memnunum, Öznur hanım gerçekte cok naif cok güler yüzlü birisi,sohbet ederken de dönem boyu hal ve hareketlerinden de önceliğinin para değil meslek aşkı olduğunu cok rahat anlayabiliyosunuz, çalışanları da ona göre seçtiği cok belli, böyle bir zamanda paranin değil meslek sevgisinin öne çıkması gercekten beni şaşırttı ve mutlu da etti,ayni zamanda şeffaf bir okul, hiç cekinmeden zaman zaman okul etkinliklerine velilerini davet edip tüm gün okulu gozlemleme şansını da veren bir hanfendi, okul arayışınız varsa mutlaka bir çayını içmeye gidin derimYok

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • İÖ

    Çok anlayışlı ve hoşgörülüler aile ortamı gibi sıcak birliği var eğitimi de güzel

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • SS

    İki yıldır oğlum Susam Sokağı Anaokuluna gidiyor gözüm hiç arkada kalmadı.Öznur hanım çocuklarımıza bir anne şevkati ile yaklaşıyor Normalde bende her anne gibi çok tedirgindim okula ilk başladığımızda bahcede oğlumu beklerken bizzat şahit oldum her çocuğa sevgi ile yaklaşıyorlar.ilgileri ve sabırlari için Öznur Hanım ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim iyi ki tanimisim sizleri ilkokula kadar çocuğum sizlere emanet ❤️Herkese tavsiye ederim.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • YK

    Cocuğumun her sabah hevesle gittiği bir okul,her anını dolu dolu gecirdigi icin cok mutlu oluyorum, etkinlikleri hem eğlenceli hem de öğretici.❤

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • F

    Kızım 4 aydır bu kuruma geliyor.Kızımın konuşması davranışları olumlu yönde değişti. Arkadaşlarıyla bir sorunu olmadı.Öğretmeni olsun diğer hocalar olsun gayet ilgililer mennunum ve herkese tavsiye edebilirim.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tesekkür ederiz.

  • BM

    Okula çocuğumu kayıt ettirmek için gittim gayet güzel bi okul etkinliklerini izledim çocuklar için çok iyi bir anaokulu olduğunu düşünüyorum çoçuğumu kayıt ettirmeye karar verdim

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • EU

    Öğretmenlerinden personeline kadar hepsi güler yüzlü, anlayışlı ve çok tatlı insanlar. Diğer öğretmenlerimizde dahil olmak üzere özellikle en genç öğretmenimiz Funda hanıma ayrıca çok teşekkür ederim. Yaşı genç olmasına rağmen çok anlayışlı, güler yüzlü ve sabırlı bir insan. İyi ki tanımışız, iyi ki yollarımız kesişmiş.

  • ÖT

    Ben çocuğumu susam sokağı anaokuluna gönderiyorum öğretmenlerimiz gayet ilgili çok memnunum Öznur hanıma ve arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • MT

    Geçen yıl çocuğumu gönderdim çok memnun kaldım çok ilgililer öğretmenlerimiz.Ben geliştirmesini düşündüğüm yerlerin olmadığını düşünüyorum.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler.

  • DB

    İşini özverili ile yapan bir kurum. Çalışanları oldukça guleryuzlu ve ilgili. Eğer iyi bir okul arayışınız varsa degerlendirebilirsiniz.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Ac

    Bence çok ilgili güzel ve kaliteli bir okul herkese tavsiye ederim öğreyitmenleri ve eğitmenleri çocuklarla gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler.

  • SC

    Son Derece İyi Ve İlgili Önceden Tereddut Ve Korkularim Vardi Ama Kisa Sürede Guven Saglandi Gayet Memnunuz Tavsiye Ederim

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • GY

    Çevremdeki okul arayışındaki en memnuniyet içeren kreş diyebilirim

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • MY

    Oğlum başta gitmek istemese de şuan da evde kalmak istemiyorHer şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz,

  • 2 Yıldır çok zor hiperaktivite rahatsızlığı olan oğlumuzu gözümüz kapalı emanet ettiğimiz, öğretmenliğin yanı sıra yarı annelik yapan kendi evladı gibi ilgili bir okul sahibesi ve çok tatlı iyi huylu merhametli Canan ve Funda öğretmenleri ile ikinci bir aile oldular oğlumuza ❤️kendilerine bu devirde bu güveni sağladıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum okul öncesi deyince çocukların çok yorucu eğitim sisteminden ise gerçekten yuva sevgisi önceliği olması gerektiğini düşünüyorum ve bunu bize yaşattıkları için minnettarım ❤️❤️

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz tesekkür ederiz. Hep söylediğim gibi biz bir aileyiz size bunu hissettirebildiysek ne mutlu bize:)

  • Zg

    Cocugum bu kreşte gayet mutlu ve neseli hergün mutlu bir şekilde gidiyorHer yönüyle gelişmiş bir kres hijyenik ve temiz

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • SH

    Okul güzel eğitimde.iyi seviyelerde okul.müdürü ilgili güvenerek gönderebileceğiniz bir kuruluş

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • My

    Harika bir eğitim yeri çocuğumu gelişimine bizzat şahidim öznur hanıma herşey için teşekkür ediyorum ☘️

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz:)

  • Ya

    Çocuklarımızı güvenle emanet ettiğimiz güler yüzlü,donanımlı anne şefkatinde bir ortam.Başta Öznur hocamız olmak üzere Canan hoca ve Funda hocaya sonsuz teşekkürlerDestek bi psikolog olabilir

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz:)

  • EU

    Başta öğretmenleri olmak üzere çok tatlı bir okul.Özellikle okul müdiresi Öznur hanım Yapılan etkinliklerin (ilkokula hazırlık) biraz daha arttırılmasını isteriz tabiki.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz , düşünceleriniz bizim için çok kıymetli.

  • AG

    Kresi mutluka tavsiye ederim gözünüz kapalı emanet edebilirsenizBnm kızım çok az kelime söylüyordu okulun sayesinde artık kendisini rahatlıkla ifade edebiliyor

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz:)

  • Fz

    2 haftaya rağmen cocugumun konusması biraz düzeldi ilgilenmeleri çok güzel severek isteyerek gidiyor kızım okula bende bundan dolayı çok mutlu oluyorum

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • CD

    Okulumuz öğretmenlerimiz çok iyi okulumuza çocuğumuz severek gidiyorOkulda Çocuğunuz çok mutlu her gün okula gitmek istiyor Cumartesi Pazar da gitmek istiyor

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • Dy

    Yeni bir başlangıcımız ve tanışmamız olmasına rağmen yönetimden tut da tüm öğretmenlerimize varana kadar sıcaklığı samimiyeti güveni hissedebiliyor olmamız en önemlisi bizim için ikinci yuvamız oldu

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne mutlu bize. Çok teşekkür ederiz.

  • Mm

    Ben çok memnunum gayet mutavazi ilgili alakalı çok samimi öğretmenler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bana göre biraz daha çocuklarda aktivite olabilir motor gelişimi olsun zeka yada beceri gelişimi olabilir bu benim düşüncem tabi müdür hanım daha iyi bilir.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Yorumlarınız ve düşünceleriniz bizim için çok kıymetli.

  • GD

    Herhangi bir problem yaşamıyorum gayet ıyı ve ilgililer kendı çocukları gıbı davranılıyor bugün ozellıkle ıç ıçe idik gözlemledim çocuklara çok dıkkat edılıyo

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Dk

    Öznur hocamın sıcak kanlılığı ile başladı hikayemiz.kendisi hala bilmiyor ama annemle markette tanışıyorlar öncelikle ve anneme yardımcı oluyorlar eşi ile birlikte

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz beni çok duygulandırdı çok teşekkür ederim. Benim için de çok güzel bir anı olacak.

  • SO

    Öğretmenlerimiz ve ilgilenen arkadaşlar çok iyiler kendi çocukları gibi çocuklar sürekli kucaklarında ve hepsi ile ayrı ayır gerçekten içtenlikle ilgileniyorlar benim kızım hep ağlayan bir kız buna rağmen kapıdan girdikten sonra herşey farklı oluyor içeriden gülerken resim yaparken resimleri geliyor

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velilerimizin böyle güzel yorumları bizi cok mutlu ediyor. Çok teşekkür ederiz.

  • Sıcak kanlı değerli öğretmenler ve çalışanlar kızımın ilk okul macerasına susam sokağı ile başladık ıyiki sizi tercih etmişiz

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • SO

    Güvenilir aile ortamı 1)Etkinlikleri izleyebileceğimiz canlı kamera yada daha çok video kaydı aileler ile paylaşılabilir. 2)Aylık çocuk gelişim değerlendirme kapsamında bireysel veli görüşme toplantısı yada online toplantı yapılabilir.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz velilerimizin görüşleri bizim için her daim önemli. Zaten yeni dönemde velilerimizin de eşlik edeceği etkinliklerimiz olacak bu sayede çocuklarınızı okulda yerinde gözlemleyecek ve bulunduğu ortam hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz.

  • HD

    Öznur hanımla tanışalı 2ay oldu, gayet güler yüzlü ilgili. Öğretmenlerimizde güler yüzlü sıcaklar kızım severek gidiyor. Susam sokağı ailesine teşekkürler.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz.

  • İlgili alakalı hocalar en ince detayına kadar herşeyin bilgisini paylaşıyorlar

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler.

  • YT

    Bahçeli sakin ve temiz bir ortamda çocuğumun güvende mutlu olduğunu düşünüyorum. Alışma süresinde korkularım olmasına rağmen sadece 1 gün kapıda bekledim. Öğretmenlerinin özverili davranması ilgilenmesi sayesinde oğlum kısa sürede alışma dönemini tamamladı. İyi ki Susam Sokağı♥️

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler.

  • YO

    Harika güvenli samimi bir ortamda çocuklarımız vakit geçiyor.Daha çok resim video paylaşılmasını beklerim

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Sb

    Okula oğlumu gönderdiğimden beri oğlum ve biz çok memnunuz.Özellikle oğlumun öğretmeni Öznur Hanım çocuklara karşı sabırlı ilgili ve sevgi dolu.Eğitim konusunda da çok başarılar.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • KB

    Oğlumuzu geçen sene göndermiştik biz memnun kaldık gerek eğitim den gerekte çocukların bakımından. Kartal civarında anaokul arayanlara tavsiye ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yakacık Susam Sokağı Anaokulu İletişim Bilgileri

Hürriyet Mah. Turna Sokak No:14 Kartal/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum