fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/19:00

Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu Hakkında

Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu donanımlı sınıfları, alanlarında tecrübeli eğitmen kadrosu, çocuk merkezli eğitim modelleri ve çocuklara sunmuş olduğu psikolojik danışman desteği ile modern bir okuldur. Okulun hedefi soru soran ve merak eden, fikirlerini korkmadan ortaya koyan, sorumluluk sahibi, değerlerini bilen, araştıran, donanımlı, yaratıcı, yetenekli bireyler yetiştirmektir. ''Beyin temelli öğrenme'' sistemi temel alınan Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu'nda bu sistem ile çocuklar tüm gelişim alanlarında yaratıcılıklarını kullanarak, keşfederek, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak anlamlı deneyimler kazanırlar ve bu sayede yabancı dil becerileri gelişmiş, teknolojiyi etkin kullanan, kendine güveni olan, başkaları ile olumlu iletişim kurabilen, problemler karşısında farklı çözüm yolları üretebilen, kendi öğrenme sorumluluğunu üstlenmiş, empati, işbirliği, paylaşma, saygı, barış gibi değerlere sahip bireyler olurlar. Anaokulu ve ilkokul eğitiminin sağlandığı okulda kırk iki adet derslik mevcut. Bahçe, açık ve kapalı basketbol sahaları, bilgisayar laboratuvarı, ilk ve ortaokullar için görsel sanat atölyeleri, ana okul için sanat atölyesi, müzik ve fen laboratuvarları, masa tenisi, yarı olimpik yüzme havuzu, mutfak akademisi, yemekhane ve çok amaçlı salon, BSK salonu, 3D odası, 2 adet revir, beş yaş anaokulu çocukları için okuma ve yazma dersliği, ikinci dil sınıfı ve oyun parkı mevcuttur. Okulda haftanın her günü farklı bir aktiviteye yer verilmektedir. Okulun güvenliği ve servis hizmetinin yanında rehberlik hizmeti de mevcut. Dört adet dil eğitimi veren Özel Halkalı Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almancayı yabancı dil eğitimi olarak tercih etmiştir. Sportif aktivite olarak yüzme dersleri verilmektedir. Sanatsal faaliyetleri olarak ise dekoratif sanatlar, İngilizce drama, görsel sanatlar ve el sanatları tercih edilmiştir. Okulun kulüpleri satranç, müzik, değerler, akıl ve zekâ oyunları kulüpleridir. Okulda uygulanan eğitim sistemleri kişiye özel eğitim sistemi modeli, halfday English, dijital eğitimdir. Ayrıca üstün yetenekli öğrenciler için üstün yetenekliler eğitim programı uygulanmaktadır. Okulun eğitim içeriğinde etkin ve destekleyici iletişim becerileri, projemi gerçekleştiriyorum, üst düzey okuma becerileri, yaratıcı drama gibi uygulamalar yer almaktadır. Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu eğitim branşları arasında değerler eğitimi, yaratıcı düşünce eğitimi, spotif koordinasyon eğitimleri bulunmaktadır. İngilizce drama derslerinde çocukların İngilizce diyalog potansiyelleri artırılırken, el ve vücut koordinasyonu sağlamasına yardımcı olunur. Çocukların makas kullanmasına izin verilerek ince motor becerilerini gelişmesi sağlanırken çizgi çalışmaları ile el ve göz koordinasyonlarına katkı sağlanmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu Yorumları (5)

  • PY

    Bu bölgede çocuğumuzu daha iyi bir okula gönderemezdik. Ki zaten Bahçeşehir Koleji kalitesini belli ediyor. Tecrubeli öğretmenlerle harika iş çıkartıyorlar. Çocuklar da çok mutlu.

  • B

    Çocuklara gösterilen ilgiden memnunuz. okulun kampüsü ve bahçesi çok güzel. İngilizce ve fransızca eğitimi var. güvenlik rehberlik ve yemekhane hizmetleri standartların üstünde

  • fa

    Erken yaştan itibaren çocukları bilimle tanıştıran, onları sıkmadan eğlendirerek yabancı dili çok iyi öğreten bir okul. Günümüzde okul öncesi eğitimi geleceğe yönelik bir eğitim yatırımı olarak gören bir kurum. Kayıt yaptırmayı düşünen velilere tavsiye ederim.

  • Halkalı ve civarında okul arayanlara tavsiye ederim. OKulu gidip görsünler karar vermeden önce. Sadece halkalı değil İstanbulun en donanımlı okullarından birisi.

  • na

    Kampüsümüz gayet güzel. Yağmurumuz okulunu çok seviyor. öğretmenlerimizi ve arkadaşlarımızı da çok seviyoruz. halkalı ve civarında özel anaokulu arayan anne babalara tavsiye ederim. Bahçeşehir kolejinin anaokulu olmasının avantajlarını gerçekten hissedebiliyorsunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Halkalı Anaokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mah. 240. Sok. No:3, Halkalı - Küçükçekmece / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum