fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu Hakkında

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu’ndaeğitim programı dahilinde ,çocukların farklı düşünme yeteneklerini geliştirmek,sorumluluk bilinçlerini oluşturmak, hayal gücü sezgi, başarılı olma, düşünme ve özgün fikir potansiyellerini korumak için Scamper metodu uygulanmaktadır. Scamper metodu, anaokulundan başlayarak her düzeyde eğlenceli bir şekilde uygulanan,çocukların düşüncelerini geliştirip,onları keşif yapmaları için cesaretlendiren,aynı zamanda esnek düşünmeyi ve kalıplaşmış düşünceleri yıkmayı da hedefleyen bir eğitim modelidir. Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu öğrenciye bu alanlarda üreticilik ile ilgili ne kadar çok çalışma yaptırılırsa ,farklı düşünme becerisi de o alanda gelişmektedir. Scamper üretici düşünmenin geliştirilmesinde kullanılan uygulanması kolay eğlenceli bir beyin fırtınası yöntemidir. Okulda çocuklara temel insani değerleri kazandırmak ve değerlere karşı duyarlılık oluşturarak ,onları davranışa dönüştürme konusunda yardımcı olmak amacıyla değerler eğitimi verilmektedir.
Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu öğrencileri, hareket Özgürlüğü sağlama, dikkatini toplama, İlgilerini saptama, bedenini, Mantık Yürütme altına alma, karar verme ve öz denetim gibi gelişimleri sağlamayı amaçlayan bu etkinliğe ayrılan sürede, ilgi ve yaş gruplarına göre seçilen oyunlar ve hareket çalışmaları düzenlenir. Okuma-Yazmaya Yöneltici Çalışmalarında Öğrencilerin algılama, akıl Yürütme, Sorun Çözme, dikkat toplama, hatırlaya bilme, kas gelişimi, el-göz koordinasyonu, Eşleştirme, ilişki kurma gelişimlerini sağlamayı amaçlayan etkinliğe ayrılan sürede kitap, dergi, test çalışmalarına yer verilir.
Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu'nda çocukların sosyal, kişisel ve fiziksel gelişimler için bilgisayar, müzik, resim, tiyatro, folklor, seramik, kil çalışmaları, satranç, jimnastik gibi etkinlikler yapılmaktadır.

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu Yorumları (8)

  • ZM

    Gözünüz arkada kalmayarak çocuklarınızı rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir kurum.Öğretmenlerin tecrübesi,ilgisi,sevgisi tarif edilemez.Her çocukla tek tek ilgilenen ve biz velilere geri bildirim yapan özel bir kurum.Pek çok okulda bulamayacağınız ağaçlar altındaki bahçesi de çok büyük bir artı.Kızım için çok iyi bir başlangıç oldu.Başta Merve öğretmenimiz, müdürümüz Tuba Hn ve tüm Mavi Balon ailesine sonsuz teşekkürler.Emekleriniz paha biçilemez.

  • Zo

    Biz mavi balonla iki senemizi geçirdik ve herşeyiyle çok memnun kaldık.Ogretmenlerimizin güler yüzü samimiyeti okadar sıcakki kendi evlatları gibi ilgililer.Egitimi dini bilgi dersleri etkinlikleri çok şey kattı ve biz çok memnun ayrıldık iyikide mavi balon ailesini secmişiz bir kez daha herşey için çoook teşekkürler ederim.Sevgilerimle❣️

  • RA

    Bizim ikinci evimiz olmuştu gerçekten okul öğretmen gibi değil de ev ve içindekiler bizden birileri gibi olmuştuk, hep farkını hissettirmişlerdi iyiki mavi balon ailesine katılmışız. Öğrencinizle ilgili okulla ilgili her sorununuza çözüm bularak ilerleyen eğitim kurumu.❤️

  • YA

    Mavi balon bizim için çok özel çok değerli bir yuva oldu..iki kızımı da gönül rahatlığıyla gönderip her türlü ihtiyaçlarına her anlamda iletişimleri güçlü ve merhametli öğretmenlerimizle müdüremizle çok güzel bir 3 yıl geçirdik.. çoçuklarım severek ve isteyerek gönderdiğim okulumuzda eğitimin sevginin merhametin ilginin çokça olduğu yemeklerinin lezzeti sayesisinde çocuklarım yeni tatların ve yemek adabını en iyi şekilde öğrenmelerinde çok katkı sağladı ..bu yıl mezun ettiğim çocuklarımın en özel yaşlarında çok büyük kazançlar sağladığımız Mavi Balon ailesine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum ..

  • pi

    okul fiziksel yapısı, bahçesi ile tam çocuklara uygun bir okul. ayrıca öğretmenleri, yönetimi ile de mükemmel. Kızım hafta sonlarını okula başladıktan sonra sevmemeye başladı. Öğretmenlerin ve çalışanların çocuklara yaklaşımları, verilen eğitim bence mükemmel. İlk kızımdan memnun kaldıktan sonra küçük kızımda buraya gitti ve hep memnun kaldık. Anaokulu arayan velilere mutlaka öneririm.

  • pi

    okul fiziksel yapısı, bahçesi ile tam çocuklara uygun bir okul. ayrıca öğretmenleri, yönetimi ile de mükemmel. Kızım hafta sonlarını okula başladıktan sonra sevmemeye başladı. Öğretmenlerin ve çalışanların çocuklara yaklaşımları, verilen eğitim bence mükemmel. İlk kızımdan memnun kaldıktan sonra küçük kızımda buraya gitti ve hep memnun kaldık. Anaokulu arayan velilere mutlaka öneririm.

  • TK

    Harika bir okulumuz var.Öğretmenlerimiz sıcacık ,tecrübeli tek kelime süperler.Çocuğumun gelişimini her alanda sıkı sıkı takip eden harika bir Anaokulu.Fazla söze gerek iyi ki sizi tanımışız ,iyi varsın Mavi Balon .

  • CY

    müstakil binasıyla anaokulu eğitimine ve çocukların rahat rahat özgürlüklerini yaşayabilecekleri bir ortamın en iyi şekilde çocukların eğitimde kullandıkları için okul yönetimini tebrik ediyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İçerenköy Mavi Balon Anaokulu İletişim Bilgileri

İçerenköy Mah. Kavaklar Sok. No:5, Ataşehir / İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum