fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gülfidan Koleji Anaokulu

Özel Gülfidan Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30
Sabahçı: 09:00/12:30
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Gülfidan Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Özel Gülfidan Koleji Anaokulu 4 ile 6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitimi veren özel bir kuruluştur. Okulun sınıfları on iki kişilik olup sınıflar yaş gruplarına göre oluşturulmuştur. Psikolojik danışmanlık hizmetlerinin de bulundurulduğu okulun giriş saatleri sabah 08.00, çıkış saatleri ise akşam 18.00'dir. Yemekhanesi bulunan okulun güvenlik, rehberlik ve organik beslenme hizmetleri mevcuttur. Yabancı dil eğitimi İngilizce olan okul dört katlı bir binadan oluşmaktadır. Okul bahçesinde tüm park ve bahçe oyun araç ve gereçleri bulunmaktadır. Okulda yapılan zeka ve akıl oyunları ile çocukların beyinlerini daha verimli kullanmalarına olanak tanımaktadır. Okulun diğer etkinlikleri ilkokula hazırlık programları, botanik, bahçe bilimleri, mucitlik ve deney atölyesi, görsel sanat etkinlikleri, sıra dışı düşünme atölyesi, yüzme, okçuluk, buz patenidir. İlkokula hazırlık derslerinde çocukların yazma eylemini gerçekleştirebilmeleri için el motor kaslarını geliştirici etkinlikler düzenlenmektedir. Okçuluk, yüzme, buz pateni gibi etkinlikler ile çocukların farklı spor branşlarını tanıyarak fiziksel olarak gelişmeleri sağlanmaktadır. Özel Gülfidan Koleji Anaokulu'nda tiyatro etkinlikleri ve yaratıcı drama etkinliklerine yer verilmektedir. Bu etkinlikler çocukların yaratıcılıklarını geliştirmesini sağlayan etkinliklerdir.Okulun kendine ait bir amfisi bulunmaktadır. Okulda artık materyal çalışmalarına da yer verilimektedir. Okulda günlük faaliyetler sayesinde çocukların küçük kas becerileri geliştirilmektedir. Okulda üç öğün beslenme sağlanmaktadır ve beslenme şekli temiz ve içeriğinde kimyasal koruyucular bulunmayan özellikle sebze ağırlıklı beslenme şeklidir. Küçük sanat etkinlikleri ile çocukların el ve göz koordinasyonu oluşturması sağlanmaktadır. Bahçede yapılan jimnastik ve serbest zaman etkinliklerinde çocukların bedensel olarak gelişimleri de desteklemektedir Yaz okulu etkinliklerinde spor ve eğlenceli geziler düzenlenmektedir. At binme, yüzme, doğa gezileri, İngilizce eğitimine devam etkinlikleri, Türkçe dil çalışmaları gibi birçok etkinliğe yer verilirken, yaz okullarında bol bol günlük faaliyet çalışmaları da yaptırılıyor. Gezilerin yanı sıra piknik etkinlikleri de düzenleniyor. Özel Gülfidan Koleji Anaokulu 'nda özel gün ve haftalar ile alakalı değişik konsepte uygun faaliyetler yapılmaktadır. Yaz okulu etkinliklerinde okçuluk faaliyetleri de yapılmaktadır Okulda yapılan oyun etkinlikleri ile çocuklar eğlenceli vakitler geçirirken aynı zamanda öğrenmeye karşı istekleri de arttırılmaktadır.

Özel Gülfidan Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

Özel Gülfidan Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gülfidan Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Gülfidan Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Gülfidan Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gülfidan Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Gülfidan Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gülfidan Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Gülfidan Koleji Anaokulu Yorumları (5)

  • S

    Okuldaki düzen ve çocuklar için yapılan yemeklerden tutun aktivitelere kadar sekmeden devam eden sistem beni çok mutlu ediyor. Çocuklarımız ile ilgilenilmesi çok güzel, onlara para olarak değil, birer birey olarak bakıyorlar

  • HK

    Çocukların saygı ve toplum kuralları yönünde gelişmesi için çok verimli çalışmalar yapıyorlar. Bu yaşlarda biz tüm günümüzü onlara ayıramadığımız için okulların bu yönde bilgilendirmeler yapmaları ve sadece oyun evi gibi davranmamaları çok güzel

  • ÖA

    Hem geleneksel eğitime hem modern sanatlara ve yönelimlere eğilimi olan bir okul. Çocukları her yönden gelişmiş ve kendini geliştirmiş öz güven sahibi bir birey haline getiriyorlar. Oğlumun kişiliği tamamen kusursuz hale geldi mezun olduktan sonra

  • SA

    Okulun her öğretmeni çocuklara kendi ailesinden biriymiş gibi bir ilgiyle yaklaşıyor. Bulunduğu yer itibariyle biraz kötü konumda olsa da gerek ilgi alaka gerek öğretmenlerin tecrübesi hem çocukları hem biz velileri fazlasıyla mutlu ediyor.

  • FY

    Çocukları saygılı ve çevresine duyarlı hale getiriyorlar. Genel olarak toplumuzun alışkanlıklarını çocuklara kazandırıyorlar. Bahçede çocuklara ekim dikim yaptırarak onların yediği doğal gıdalarda payları olmasını sağlıyorlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gülfidan Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, No:15, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum