fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30
Sabahçı: 11:30/16:30

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu Hakkında

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu kültürel farklılıkları kabul eden; öğrenmeye açık, hoşgörülü, sorumluluk bilinci yüksek, öz güvenli, kendini iyi ifade eden, sosyal, sorgulayan, uyumlu, keşfeden, problem çözebilen, mutlu, başarılı, bir üst yaş grubuna hazır çocuklar yetiştirmek amacındadır. Oyun; çocukların En Önemli Öğrenme Aracıdır. Oyun, çocukların çevresini keşfetmesine, öğrenmesine, duygu ve düşüncelerini ifade etmesine olanak sağlayan, aynı zamanda iletişim becerilerinin geliştiği doğal zamanlardır. Eğitimin temelinde oyun önemli bir yer tutar.
Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu'nda öğrenciler, öğretmen ve arkadaşlarıyla sosyal, duygusal, bilişsel, dil ve öz bakım becerilerinin gelişmesine olanak sağlayan, çağdaş eğitim yöntemleri ile desteklenmiş bir eğitim programı uygulanır. Sembol çalışmaları, ses çalışmaları ve anlama-anlatım çalışmalarından oluşan okuma yazmaya hazırlık programı 4-6 yaş arası öğrenciler için aşamalı olarak hazırlanmıştır. Okuma yazmaya hazırlık çalışmaları kapsamında el-göz koordinasyonunu destekleyen çalışmalar, parmak ve bilek kaslarının gelişimine yönelik çalışmalar, çizgi çalışmaları yapılmaktadır.
Özel Kardelenler Anaokulu bu çalışmalarda yönergeye uyma, konsantrasyonu arttırma hedeflenmektedir. 5-6 yaş hazırlık gruplarında, bu çalışmaların yanı sıra harf tanıma çalışmaları, ses çalışmaları ve yazmaya yönelik çalışmalar yapılır. Dönemin 2. yarısında 5-6 yaş hazırlık gruplarımızda ayrıca ilköğretim sınıf öğretmeni rehberliğinde okuma yazma becerilerinin alt yapısı oluşturulur. Yaptığımız bu çalışmalar, çocuğu tüm alanlarda ilköğretime hazırlayarak yumuşak bir geçiş yapmasına yardımcı olur. Matematik etkinlikleri olarak öğrenciler ile birlikte çeşitli nesnelerle serbest keşfetme, sıralama, gruplama, sayma, karşılaştırma, grafik oluşturma, sayıları algılama çalışmaları Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu'nda yapılmaktadır. Fen etkinlikleri öğrencilerin kendi başlarına buluş yapmalarına olanak tanır, fen ve matematik konularına karşı ilgisini artırır ve bu yolla öğrenmeleri daha kalıcı olur.

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 11:30 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu Yorumları (6)

  • YE

    Oğlumu gönderiyorum yaklaşık 1 aydır, çok memnunum. Öğretmenlerin güler yüzlü olması ve tabi ki oğlumun mutlu olması da okuldaki eğitimin kalitesini gösteriyor.Okulda sanıyorum bir güvenlik yok. Bunun olması daha güvenli olur diye düşünüyorum

  • Gg

    Her sabah büyük bir heyacanla oğlum okuluna gidiyor çok memnunuz her anlamda çok ilgili ve eğitim alaninda da başarılar

  • Pa

    Harika bir anaokulu tercih ederken kesinlikle gözünüz arkada kalmasın.. İçiniz rahat ederek kaliteli bir eğitim istiyor iseniz, Özel Bilgin Kardelenler Anaokulu en doğru yer..

  • Sg

    Kizimi gönderiyorum gerçekten çok memnunuz gözü kapalı emanet edebilirsiniz okulun öğretmenleri hepsi birbirinden anlayışlı güler yüzlü Rabia öğretmen favorimiz

  • SG

    3 yaşındaki oğlumun diksiyonunu kendine özgüvenini özellikle tuvalet eğitimini tamamlayan ilk öğretmeni Beyza öğretmene minnetle şimdi 4 yaşında Rabia öğretmenle devam ediyoruz ve devam edeceğiz.... Bütün öğretmenlerin hepsi güler yüzlü branş öğretmenleri hepsinden çok memnunum hepsini çook seviyorum ❤️Servis imkanı olmasını isterdim

  • Merhabalar ,ben Ömer Kıvanç' ın annesiyim Gerçekten beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir okul ,belki seneye ekstra yüzme kursu olabilir yaz okulu için

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gaziosmanpaşa Kardelenler Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Cad. No:65, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum