fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Küçümen Anaokulu

Özel Küçümen Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00

Özel Küçümen Anaokulu Hakkında

Kurumumuz; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 2012 yılından beri eğitim vermektedir. Sevgili kurucumuz Müge Baydemir, Marmara Üniversitesi okul öncesi öğretmenlik bölümünden mezun olup, 20 senedir mesleğini başarı ile icra etmektedir. Özel Küçümen Anaokulu 'nda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetimizi koruyan çocukların yetişmesini kendisine görev edinmiştir.
Amacımız kendine güvenen, mutlu ve huzurlu, çevreyi koruyan, yaratıcı, sosyal becerileri güçlü ve matematik zekası gelişkin çocuklar yetiştirmektir. 2 ile 6 yaş arasında , yaş grubuna uygun sınıflarda , uygun materyaller kullanarak, çocuklarımıza sevgi ve saygıyı aşılayarak eğitim vermekteyiz. Her bir sınıfımızda, işini sevgi ile yapan bir sınıf öğretmenimiz ve yardımcı öğretmenimiz bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin hepsi çeşitli üniversitelerde çocuk gelişimi üzerine eğitimlerini tamamlamıştır. İnandığımız eğitimi verebilmemiz için sınıflarımız kontenjanlıdır. Eğitim programlarımız her ay velilerimize mail olarak gönderilmekte ve o ay hangi konuların öğretileceğinin bilgisi verilmektedir. Bunun yanında klinik psikoloğumuz ile çocuklarımıza düzenli olarak gelişim testleri uygulanmakta ve sonuçları velilerimiz ile birebir görüşülerek paylaşılmaktadır. Okulumuz her sabah 07.45’te faaliyete başlamakta ve akşam 19.00’da kapanmaktadır. Hafta sonu veya akşam 19.00’dan sonra özel durumları olan ve desteğe ihtiyaç duyan velilerimize yardımcı olmaktayız. Ayrıca yaz okulumuz bulunmaktadır.
Binamız anaokuluna uygun olarak inşa edilmiştir ve bütün sınıflarımız güneş almaktadır. Bina içerisinde asansörümüz mevcuttur. Çocuklarımızla birlikte bahçemize domates, salatalık, maydanoz, dereotu ekerek onların doğa ile olan ilişkilerini güçlendirmek hedeflerimiz arasındadır. Yemeklerimiz ise kurucumuzun annesi tarafından anane eli değerek günlük olarak hazırlanmaktadır.
Okulumuzda beden perküsyonu, drama, satranç, seramik, akıl oyunları, dans ve kodlama branş dersleri ile birlikte İngilizce derslerimiz bulunmaktadır. Özel Küçümen Anaokulu olarak yabancı dil eğitimini önemsemekte ve çocuklarımızın erken yaşta İngilizce öğrenmelerine değer vermekteyiz. Dilbilimsel olarak çocuklarda yabancı dil kazanımı 2 yaşında anadil öğrenimi ile birlikte başlar. Bu bilimsel gerçeği göz önünde bulundurarak okulumuzda tam zamanlı, alanında deneyimli bir İngilizce öğretmeni ile yabancı dil eğitimi vermekteyiz. Çocuklarımıza , öğrendikleri konuları deneyerek, gözlemleyerek pekiştirme yapabilecekleri dış gezi imkanları sunmakta ve tiyatroyu seven bireyler olarak yetişmeleri için çocuk tiyatrosu gezileri düzenlemekteyiz.
İlkokul hazırlık sınıflarımızda ise dikkat ve konsantrasyon çalışmalarının yanında Çağla Koleji ilkokul sınıf öğretmenlerinin verdiği ses eğitimi derslerimiz bulunmaktadır. Özel Küçümen Anaokulu; kurucumuzun engin deneyimi, uzman kadrosu ve en önemlisi bir anaokulu olarak inandığı felsefesi ile sizleri bekliyor: "CANINIZ CANIMIZDIR."

Özel Küçümen Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Küçümen Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Küçümen Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Küçümen Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Küçümen Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Küçümen Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Küçümen Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Küçümen Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Küçümen Anaokulu Yorumları (23)

  • G

    Kızım 2 yaşında başladı ve bu yıl üçüncü senesi. Küçümen ailesi ile karşılaştığımız için çok şanslıyız. İlk yıllarında bez eğitimi ve uyku eğitimi konusında öğretmenlerimizin çok desteğini gördük. Müge Hanım çocuklar ile ilgili her konuda çok hassas bir yöneticidir ve çözüm odaklıdır, yol göstericidir. Şule Teyze bir tanedir :)) Sosyal aktiviteleri ve branş dersleri gayet tatmin edici. Kızım özellikle İngilizce ve Beden Perkisyonu derslerine bayılıyor. Sevgi dolu, güvenli ve huzurlu bir ortam..

  • DA

    Küçümen anaokulunda 1 yılımızı doldurmak üzereyiz.Her yönü ile çocuklarimiza değer veren bir okul.Alaninda uzman ögretmenleri ile verdikleri eğitim üst düzeyde. Müge hanim Şule teyzemiz ailemizden biri gibi artık.Hatice ögretmenimizin ilgisi sevgisi çok icten gönül rahatliği ile emanet edebiliyoruz.

  • FM

    Bazı şeyler para ile satın alınamaz. Sevgi evet çocuklarımız bizim nasıl kıymetlimiz ise Küçümen Anaokulunda da o kadar kıymetli ve değerliler tüm çocuklara nasıl hiç ayırmadan ilgi ve alaka gösterilebilir 4 sene boyunca hayranlık ile izledim. Eğitim tab iki çok önemli ,akademik başarı değerli her sene çağa ayak uyduran ,nasıl daha iyi oluruz diye kendi ile daima yarışan okuldur Küçümen Anaokulu . Tam bir Ailedir Küçümen Anaokulu. Çocuğunuzun koşarak gittiği ve akşamları da geldiğinde heyecan ile size tüm gün okul aktivitelerini anlattığı yerdir Küçümen Anaokulu. Aslında anlatılmaz yaşanır diyebiliriz. Müge öğretmenin sevgisi ,alakası, anne şevkati ,Şule teyzelerinin Annaneliği ve güzel yemekleri ,Sinem öğretmen ,Burcu öğretmen, Hatice Öğretmenin ilgi ve alakaları ile tam bir aile ortamıdır küçümen Anaokulu ... Şimdi diğer çocuğumun büyüyüp tekrardan bu aile ortamına girmek için gün saydığınız yerdir Küçümen Anaokulu.

  • MC

    2010 yılında ilk oğlum, 2018 yılında da ikinci oğlum eğitim hayatlarına Kucumen'de başladılar. Basta okulun sahibi Müge Hanim olmak üzere tüm öğretmenlerden ve çalışanlardan çok memnunuz. Bizim için gerçekten ikinci yuva oldu. Çocuğuna güvenli bir okul arayan herkese tavsiye ederim.

  • OC

    3.5 yasinda okula gitmemek icin kapiyi tutan kizim okul degisikligi ile KUCUMEN ile tanisti. Hicbir adaptasyon sorunu yasamadan benden once okul hazirligi yapan bir kiz oldu. Tum ogretmenlerin ilgi ve alakalari MUGE HANIM VE SULE TEYZEMIZIN her cocuk ile ayri ilgilenmeleri okul yerine 2. Ev kavramina daha cok uyuyor bence

  • MT

    Harika insanlar ve cok iyi egitimin bir arada oldugu bir kurum tanistiginiz andan itibaren iyiki yolum kesişmiş diyorsunuz oglum hala devam etmekte kardeside zamani gelince abisi gibi severek gidecek

  • MT

    Daha önce başka bir kreşte yaşadığimız olumsuz tecrübelerden sonra, tavsiye üzerine kızımızı Küçümen' e göndermeye başladık. Daha önce ağlayarak, korkarak okula gitmek istemediğini söyleyen kızım, ögretmenlerini ve arkadaşlarını ne kadar sevdiğini, okuldaki yemeklerin ne güzel olduğunu anlatmaya başladı. İngilizce ve satranç gibi branşlara bayılıyor. Aşırı resmi ve soğuk, yapay bir ortam yerine, bilinçli, şeffaf, yapıcı ve sıcak bir kurum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Ş

    Oğlumun gitmekten mutluluk duyduğu okulu. Müdürü, öğretmenleri kısacası okulda görev alan herkes güler yüzlü. En önemlisi ise hassas olmaları. Çocuk gelişimi, eğitimi, emniyeti konusunda çok dikkatliler. İşlerini severek yapan insanlarla olmak önemli, bir veli için ise daha çok iç rahatlatıcı...

  • MB

    2012 yılında büyük oğlumla yollarımızın kesiştiği 2019 yılında küçük oğlumla devam ettigimiz ikinci evimiz yuvamiz KÜÇÜMEN ANAOKULUNUNDA Buyuk bir aile olarak devam etmekdeyiz Müge ögretmenin En küçük problemimizde bile tüm içtenliğinle yanımızda olması oğullarımın Şule anneannelerinin tüm şevkatiyle ilgilenmesi okuldaki tüm Ögretmenlerin ve çalışanlarin özverili bir sekilde çalışmaları sanki sabahlari oglumu ikinci evimize gönül rahatlığıyla bırakıyorum.Temizlik,yemekler,branş dersleri Tam anlamiyla mükemmel özellikle ingilizceye verdikleri önemden dolayı çok memnunuz...

  • iu

    Bir kaç anaokulu maceramızdan sonra Küçümen ailesiyle tanıştık ve dünyamız değişti. Oğlumuzun Artık kendi odasında yatmaya başlayan, yemek seçmeyen ve yemeğini kendi yiyen, tuvaletini kendisi yapan fakat sanırım en önemlisi, mutlu, huzurlu, rahat, stressiz ve neşeli bir çocuk olmasında öğretmenimiz Sinem ve Kurucu Müge Hanım’ın katkıları çok büyük. Sanırım en önemlisi de bazen akşamları oğlumuzu almaya geldiğimizde öğretmenine sımsıkı sarılmadan çıkmaması, gösterilen sevginin en büyük kanıtı.Ayrıca kurucu Müge Hanım’ın ve okul psikoloğunun her sorunumuzda yanımızda oluşu, bizi yönlendirmesi ve yardımcı oluşu, sürekli iletişim halinde olmamız da içimizi rahatlatan diğer bir unsur. Küçümen Ailesinin bir ferdi olmaktan çok mutluyuz. iyi ki varsınız. teşekkürler.

  • BK

    Kızım iki senedir Küçümen Anaokuluna gidiyor, Öğretmenlerin ve okul çalışanlarının ilgileri çok iyi, Kızım öğretmenini, arkadaşlarını ve okulda olmayı çok seviyor, Öğretim, yapılan etkinlikler ve geziler, branş derslerinde verilen eğitimler çok memnun edici. Umarım bu kalite artarak devam eder.

  • iu

    Bir kaç anaokulu maceramızdan sonra Küçümen ailesiyle tanıştık ve dünyamız değişti. Oğlumuzun Artık kendi odasında yatmaya başlayan, yemek seçmeyen ve yemeğini kendi yiyen, tuvaletini kendisi yapan fakat sanırım en önemlisi, mutlu, huzurlu, rahat, stressiz ve neşeli bir çocuk olmasında öğretmenlerinin ve Kurucu Müge Hanım’ın katkıları çok büyük. Sanırım en önemlisi de bazen akşamları oğlumuzu almaya geldiğimizde öğretmenine sımsıkı sarılmadan çıkmaması, gösterilen sevginin en büyük kanıtı.Ayrıca kurucu Müge Hanım’ın ve okul psikoloğunun her sorunumuzda yanımızda oluşu, bizi yönlendirmesi ve yardımcı oluşu, sürekli iletişim halinde olmamız da içimizi rahatlatan diğer bir unsur. Küçümen Ailesinin bir ferdi olmaktan çok mutluyuz. iyi ki varsınız. teşekkürler.

  • Ak

    Kızım iki yaşında başladı ucuncu senesi Muge hanim ve ogretmenlerimizin guleryuzlulugu pozitif enerjileri sayesinde hic adaptasyon sorunu yasamadik , sizleri iyi ki tanimisim iyiki varsınız. Kizimi gozum arkada kalmadan emanet edebiliyorum.ıngilizce,santranc,drama,kodlama ,beden perküsyon vb.derslerini eve gelince heyecanla anlatabilmesi kısacası kizimin mutlu olması ne kadar doğru bir okul olduğunun kanıtı bence...Benim gözümde hiç bir eksiği yok .

  • G

    Anaokullarinda branş öğretmeni olduğum için birçok okulla çalışma fırsatı buldum.Ama Küçümen anaokulu gibi çocuğuzu güvenle teslim edeceğiniz ve aile sıcaklığıyla kucaklayan bir okul ile karşılaşmamıştım. Bu yüzden çocuğum okul çağına geldiğinde hiç düşünmeden Küçümen'e koştum. Öğretmenleri kurucusu harika bir yer. Onları ailecek çok seviyoruz. Ama en önemlisi de oğlum okulunu ve öğretmenlerini cok seviyor ve hergün koşarak okuluna gidiyor.

  • FT

    Atatürkçü, çağdaş eğitim yaklaşımı, Küçümendeki sevecen aile ortamı, etkin branş dersleri, eğitici öğretici gezileri, eğlenceli etkinlikleriyle okulumuzu seviyoruz ❤❤

  • K

    Küçümen anaokulu sevgileri , ilgileri , çocuklarla olan iletişimleri bambaşka. Öğretmenlerin , Müge hanımın ve Şule teyzemin sevgisiyle donatılmış gonul rahatlığıyla teslim ettiğim ve yok benim çocuğum bunu yemez bunu yapmaz deyipte sizi sevincle saskinliga sürükleyen güzel bir macera :) en zor zamanda yanınızda olan dost insanlar. Iyiki varlar iyiki tanımışım hepsini. Hatice öğretmenim müge öğretmen şule teyze iyiki varsınız.

  • DE

    En önemlisi okul yöneticisi ,öğretmenleri ve güvenliğine kadar tüm çalışanların çocuklarımıza vermiş olduğu sevginin ,mutluluğunu çocuğumuzun gözlerinden ve davranışlarından gözlemleyebiliyor olmamızdır.Benim için verilen sevginin samimi olması çok önemli bir unsurdur. Okulun vermiş olduğu eğitimlerin başında yemek yeme ,tuvalet eğitimi ve benzer örnekler gibi çocuklarımızda , gelişme gösteren ilk aşamaydı bizler için ( yemeğini kendisinin yiyebildiğini göstermek için videolarını bizlerle paylaşırlardı öğretmenleri ) İkinci bir çocuğum olursa ilk vereceğim okul küçümen olurduOkulun bahçesi küçük olabilir fakat geniş etkinlikler dış mekanlarda organize ediliyor . Valide bağ korusu vb. Okulun eksik yanı ile hiç karşılaşmadım.

  • СЕ

    Benim adim Simona bulgaristandan geldim ve Kucumen ailesi girdim . Emirin 3.5 yasinda ve artik inglisce sorular sarkilar ve cevablara veriyor, butun yemekleri begeniyor ve okul ogretmenleri seviyor! Ozelikle Hatice ogretmenimiz sagolsun o benim yerime tuttu ve kucucuk cocugum ellerine tutur ana okulu hayata oretti! Muge hanim bizi kapiya acildi gunundan itibaren o bizim mudur degildir o bizim en yakin arkadasimiz oldu ve hersey onula paylesip yapiyorduk. Herkese tek tek tesekur ediyorum butun ogretmenlere bizim ANNANNEMIZ sule teyzemiz ila beraber . Sizi cok seviyoruz ve iyiki varsaniz iyiki biz sizinle olduk Helal Hatice ogretmebleri allah razi olsun !

  • EB

    Küçücük oğlum bu yıl başladı bu okula artık kendi kendine yemeklerini yemeye başladı ve yemek seçmeyi bıraktı. Emekleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum sosyal dersler olsun branş dersleri olsun güzel bir eğitim veriliyor.

  • BB

    Küçük yaş çocukları güvenle emanet edebileceğiniz bir yer bence. ben oğlumu her gün hiç gözüm arkada kalmadan bırakıyorum. öğretmenleri sağolsunlar çok ilgililer. her zaman kapıdan alıp kapıya kadar getiriyorlar.

  • OK

    Okulun alanı ve imkanları çok gelişmiş olmasa da çoğu okulun oldukça üstünde. kendilerine özel bir yanları yok maalesef. standart olan eğitimi iyi şekilde veriyorlar sadece

  • ED

    Ailelere yönelik aile eğitimleri, bilgilendirici bültenler, portfolyo sunumları yapılıyor hem çocuklarla hem ailelerle ilgileniyorlar çok tatlı bir okul.

  • AF

    Bahçesi biraz küçük olsa da verilen eğitimle, yapılan sosyal etkinlikler, gezilerle bu eksiği kapatmışlar. Çok memnun kaldık iyi ki yollamışız çocuğumuzu diyoruz. kaliteli bir eğitim veriliyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Küçümen Anaokulu İletişim Bilgileri

Koşuyolu Mahallesi, Salih Omurtak Sokak, No:51, Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum