fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu

Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/15:45

Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu Hakkında

4 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim öğretim hizmeti sunan Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu İstanbul ilinin Büyükçekmece semtinde bulunmaktadır. Kurumda yıl sonu etkinlikleri düzenlenmektedir. Kurumda 4 ile 6 yaş öğrencileri yıl boyunca merakla, istekle yaptıkları çalışmaları yıl sonunda portfolyo sunumunda ailelerine vermektedir. Kurumda özel günler, anmalar ve kutlamalar gerçekleştirilmektedir. Kurumun amacı ana dili etkinlikleri ile çocuklara dili doğru ve etkili kullanma becerileri kazandırırken ana dili İngilizce olan öğretmenlerle doğal öğrenme ortamlarında yaparak, uygulayarak yabancı dili öğrenme fırsatı sunmaktır. Kurum her insan farklıdır, tektir, özeldir ilkesinden yola çıkarak eğitim vermektedir. Kurumda özgür kararlar alabilen, iyi donanımlı, öz güveni, öz saygısı gelişmiş öğrenciler yetiştirilmektedir. Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu'nda spor ve sanata önem verilmekte olup öğrencilerin gelişim özellikleri göz önünde bulundurularak onların kişisel, toplumsal yönden sağlıklı ve mutlu, dengeli bir kişiliğe sahip, yapıcı, yaratıcı ve takım ruhunu benimsemiş fertler olarak yetiştirilmeleri amaçlanmaktadır. Öğrencilerin görsel sanatlardan müziğe, karikatürden tiyatro ve dansa kadar pek çok alanda genel kültür sahibi olmalarına yönelik çalışmalar yapılır. Okulda psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilmektedir. Rehberlik birimi öğrencilerin yaş dönemi özellikleri de dikkate alarak, öğrencinin eğitim ortamından yeterince yararlanabilmesi, karşılaştığı güçlükleri soruna dönüşmeden çözümlemek konusunda yardım alabilmesi, zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal yönden bir bütün olarak gelişim sağlayabilmesi ve mutlu, uyumlu, duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunması amaçlamaktadır. Okulda öğrencilerin sağlıklı beslenmesini desteklemek amacıyla yemekler sağlıklı besinlerden yapılmaktadır. Ayrıca Yemekler hijyenik koşullarda hazırlanmaktadır. Okulda servis hizmeti bulunmaktadır. Okulun verdiği hizmetlerden bir diğeri de güvenliktir. Öğrencilerin okul içinde kendilerini güvende hissetmeleri için gereken güvenlik önlemleri alınmıştır. Öğrenciler velileri dışında kimseye emanet edilmemektedir.

Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 15:45 şeklindedir.
  • Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu Yorumları (5)

  • SS

    Çocuklarımıza sadece branş derslerinde gelişimini sağlamıyorlar kişisel, toplumsal yönden sağlıklı ve mutlu, dengeli bir kişiliğe sahip, yapıcı, yaratıcı bireyler olarak da yetiştiriyorlar.

  • KA

    Çocuğumun ikinci okulu önceki okulunda eğitim anlamında pek bir şey katmadığını gördükten sonra bu okula geçirmeye karar verdik iyi ki de geçirmişiz aradaki fark çok büyük önceki okulu resmen bakıcılık yapıyordu sadece burada çocuğum kısa zamanda çok şey öğrendi

  • EK

    Türkçeyi doğru ve etkili bir şekilde kullanmayı öğretirken İngilizcenin de temellerini almasını sağlıyorlar çocuklarımızın farklı kültürleri öğrenmesi açısından çok faydalı buluyorum. Dil dersleriin yanı sıra matematik fen doğa dersleri de var

  • MK

    Eğitim kalitesi ile kendisini kanıtlamış bir okul. Çocuğumu çevremizin de tavsiyesi üzerine bu okula göndermeye başladım derslere alanında uzman eğitmenler giriyor çocukların hem eğitim anlamında hem psikolejik anlamda hem de sosyal anlamda gelişimlerini destekliyorlar.

  • MK

    Eğitim kalitesi ile kendisini kanıtlamış bir okul. Çocuğumu çevremizin de tavsiyesi üzerine bu okula göndermeye başladım derslere alanında uzman eğitmenler giriyor çocukların hem eğitim anlamında hem psikolejik anlamda hem de sosyal anlamda gelişimlerini destekliyorlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Büyükçekmece Kültür 2000 Anaokulu İletişim Bilgileri

Karaağaç Mah., Sırtköy Bulvarı No:2 Büyükçekmece/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum