fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Lider Çocuk Anaokulu

Özel Lider Çocuk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Lider Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Lider Çocuk Anaokulu Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak 1200 M2 lik alan içinde kurulu olup 850m2 bahçeye sahiptir. Bahçede Kiraz, Kırmızı erik, Can eriği, Kayısı, Nar, elma, Ayva ağaçları bulunmakta olup meyvelerini öğrenciler toplayıp yemekte ya da daha sonra tüketmek için kullanmaktadırlar. Bahçede sadece meyve veren değil yabani ağaç çeşitleri de bulunmaktadır.. Belirli bir organik tarım alanı öğrenciler için tarım atölyesine ayrılmış olup burada; Domates, Salatalık, Biber, Maydanoz, Fasulye ,Kabak, Çilek… vs..yetiştirilmektedir. Çocuklar içi büyük bir yeşil alan bahçe de bulunmakta oyun saatlerinde özgürlüğün tadını yemyeşil bahçede çıkartmaktadırlar. Anaokulu 2-6 Yaş grubuna eğitim ve öğretim vermektedir.
Özel Lider Çocuk Anaokulu 350M2 olup 8 adet sınıf bulunmaktadır. Bunların 5 tanesi derslik , 1 tanesi müzik ve orff,1 tanesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık 1 tanesi de oyun ve beceri geliştirme olarak kullanılmaktadır.
Özel Lider Çocuk Anaokulu sayesinde öğrenciler uygulamalı faaliyetlerde bulunarak bilgiyi hafızada daha iyi tutabiliyorlar, çocuklar zamanlarının bir kısmını açık havada ,geniş bahçede geçirme imkanı bulabiliyorlar. 5 tam gün İngilizce dersleriyle dil gelişimi desteklenmektedir. Ayrıca çocuklar Lider Çocuk Anaokulu sayesinde Sosyal gelişim, Beden gücünü arttırma ,El becerisini geliştirme, risk değerlendirme ve iyi bir vücut dengesi kurma gibi hayat becerileri de kazanabiliyorlar.
Anaokulunun doğal ortamı ve mimari yapısının uygunluğu sayesinde, çocuklar sağlıklı bedenler ve daha güçlü bir bağışıklık sistemi kazanıyorlar. Daha rahat ve stresten uzak bir ortamda eğitim almaları çocukların bilişsel fonksiyonlarının gelişmesine katkı sağlıyor. Özel güvenlikli yüzme havuzunda yüzme eğitim görevlileri ile bire bir eğitim alarak yüzme dersi verilmektedir.
Okulumuzda oyun grubu, 3 tam gün, 3 yarım gün, 5 tam gün ve 5 yarım gün şeklinde eğitim hizmeti verilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Lider Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Yönlendirme

- Rehberlik

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Lider Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Lider Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Lider Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Lider Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Lider Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Lider Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Lider Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Lider Çocuk Anaokulu Yorumları (24)

  • Bk

    Lider çocuk anaokulunda kayıtlı çocuğum bulunmamaktadır. Arkadaşımın 3 yıldır çocuğunu gönderdiği bi kurum.eğitim ve kadro olarak kaliteli olması çocukların severek isteyerek gidip geldiği bi okul olmasi taşdelen civarinin en iyi okulu dedirtiyor.dikkat ve koordinasyon oyunları çok basarili.gelisim destekli bir programlari var.tavsiye ederim

  • DG

    Lider Çocuk ailesinde olmaktan çok mutluyum. 2 yıldır güvenle ve gözüm arkada kalmadan çocuğumu emanet edebildiğim bir okul. Öğretmenimizi çok seviyoruz. Akşam çocuğumun mutlu mutlu okulda yaşadıklarını anlatması bizi de çok mutlu ediyor ve ne kadar doğru karar verdiğimizi görüyoruz. Pandemi döneminde de titiz çalışmaları bizi okulumuza daha da bağladı. Tanıdığım herkese öneriyorum.

  • BG

    Lider Çocuk çatısı altında üç yıldır birlikteyiz.çocuğumun okuldaki her anı benim için çok kıymetli. Bizler anne baba olarak bu pandemi sürecinde tedirgin olsakda gerek lider Çocuk gerek velileri hassasiyetle tüm önlemleri alarak endişelerimizi en aza indirdiler .Güvenli okul ortamına çocuğunuzu gözü kapalı bırakabilirsiniz .tavsiyemdir.

  • kk

    İdari kadro ve Eğitim kadrosu oldukça başarılı bir okul. önemli olan çocugumun mutlu bir şekilde okulda yaptıklarını anlatması benim için öncelik çocugumun mutlu olması. çok rahat bir oryantasyon geçirdik. eğitim kadrosu çocuguma içerde güvenli ortamda bulundugunu hissetiriken,içerde hatice hanım ve kurum psikoloğu okula alışma döneminde bana destek oldular. çok teşekkür ederiz.

  • KG

    Okulun yapısı ve fiziki şartları çok güzel. Hatice hanım, Füsun hanım ve Büşra öğretmenimizden çok memnunum. Çocuklara yaklaşımları,sevecenlikleri herşey çok güzel. Kızım çok mutlu ve okuluna severek gidiyor. 5. Ayımızı dolduruyoruz okulumuzda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Herşey için özelliklede gönül rahatlığı ile çocuğumu sizlere emanet edebildiğimden çok teşekkür ederim...

  • AK

    Öğretmen kadrosu ve Hatice Hanım'ın pozitif yaklaşımı ve okulun sunmuş olduğu aktivite sının çok olmasından memnunuz

  • SK

    Deneyimli kadrosu ve güler yüzlü hizmetinden memnunuz. Kızımın akşam eve mutlu olarak dönmesi bizi mutlu ediyor.Bu güne kadar karşılaştığımız büyük olumsuz durum yok. Sorun olduğunda hızlı çözüm sunuldu.

  • A

    Lider Çocuk Anaokulunda 4. Yılımız .Kurucu Hatice hanım a şey için çok teşekkür ederiz.Eğitime ve Öğretime verilen önem,çocuklara gösterilen sevgi ve ilgi, velilere gösterilen saygı ve ilgi bu okulu bizim için çocuğumuzun yuvası yaptı. İyiki bu okuldayız. Teşekkürler Lider Çocuk Anaokulu.

  • PK

    İki çocuğum da Lider Çocuk Anaokulu'na gidiyor. Çok mutlu güvenle gönderdiğim bir olul sahibi Hatice hanım ve öğretmenlerimiz müdürümüz olsun hepsi ile her konuda destek alabildiğimiz bir okul olup herkese tavsiye ederiz.

  • Lider Çocuk Anaokulunda ilk senemiz. Hatice Hanım, Fusun Hanım , Büşra öğretmenimiz Tüm okul öğretmenlerimiz çocuğumuza güler yüzlü , samimi ve sıcak karşılamaları ve sahip çıkmaları içimizi rahatlatıyor ve gözümüz arkada kalmadan işimize gidiyoruz. Eğitim ve Öğretimleri çok iyi bir şekilde öğretebiliyorlar. Okuldan aldığım zaman mutlu ve eğlendim diyor. Biz okulumuzdan memnunuz teşekkür ederiz herşey için LİDER ÇOCUK ANAOKULU

  • şz

    öğretmenleri çok ilgili, yönetim çok yardımcı, 2 yaş grubu büşra öğretmenimiz inanılmaz memnunum şiddetle tavsiye ederim :)

  • Ma

    Yıllardır eğitim sektöründe olan bir veli olarak çocuğumu gönül rahatlığı ile güvenerek bıraktığım bir okul.kisa zamanda cocugumdaki gelişimi fark ettikten sonra birkez daha nekadar doğru bir karar verdigimi gördüm. Yönetiminden öğretmenine yemekhane görevlisine kadar özverili ve sıcakkanlı yaklaşımlarından dolayı hepsine teşekkür ederim. Egitim kurumlarında referans olmak hernekadar zor olsa da gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir kurum.

  • SA

    Bir eğitimci olarak oğlumu güvenle emanet ettiğim gözümün arkada kalmadığı okuldan öteye sıcacık bir yuva. Öğretmenimiz Büşra Hanım, kurucumuz ve müdüremiz dünya tatlısı insanlar. Okuldaki bütün çocukları tanır hepsine ismiyle hitap ederler ve hepsiyle birebir ilgilenirler. 1 gün okula gitmesek hemen ararlar yemek yemese yemedi derler dürüstlük en önemli ilkedir ve fazlasıyla dürüst davranırlar. Akademik olarak ne yapıp ne öğrettiklerini veliyle her zaman paylaşırlar. Takip etmenizi sağlarlar. Çevredeki bütün okulları araştırıp gerçekten en iyisi olduğuna emin olarak oğlumu gönderiyorum. Vitrin bazen sizi yanıltır önemli olan içeriktir. Hem vitrini hem içeriği dolu bir okul. Sonsuz teşekkürler

  • DG

    Bu sene tanışmak nasip oldu lider çocuk ailesiyle. Gerek verdiği eğitim gerekse sunduğu ortam sayesinde yarı yılda bile gönlümüzü kazanmayı başardı. Tatlı dilli müdiremiz kilometrelerce öteden. Bi telefonla karar vermemi sağladı. En büyük korkumuzdu esasında okul öncesi çocuğumuzu okula hazırlayacak güvenilir bi yer bulabilmek.?özelliklede Öğretmen. Ama hepsini yendik okulumuz ve dünya tatlısı Merve öğretmenimiz sayesinde. Tüm gün gönül rahatlığıyla emanet ettiğim ikinci yuvası oldu başta okul sahıbesi olmak üzere tüm çalışanlarına teker teker minnet duyuyorum

  • sy

    çocugumu güvenle emanet ettigim evdeki aile ortamımızı aratmayacak sıcak güvenilir bir anaokulu tesekkurler liderçocuk

  • KK

    Lider Çocuk Anaokulu da 2.yılımız.Bir arkadaşımızın referansıyla tanıştık bu aileyle. Gözümüz hiç arkada kalmadan çocuğumuzu teslim ediyoruz.Kurucusu Hatice hanım her çocukla ayrı ayrı ilgileniyor.Okul idaresi sürekli okulda ve her zaman bir muhatap bulabiliyoruz.Aylık bültenlerimiz,yemek listelerimiz düzenli olarak elimize geçiyor.Böylece eğitim öğretim sürecini , beslenmesini takip edebiliyoruz.Hijyen konusundaki hassasiyetleri de bizim için çok önemli bir kriter. Eğitime öğretime ve en çokta çocukların mutlu olmasına önem veriliyor.İyi ki bu kurumla tanışmışız.Teşekkürler Lider Çocuk Anaokulu.

  • PK

    Çoğumu Gözüm arkada kalmadan Teslim edebiliyorum.Bahçeciyle , etkinlikleriyle çocuğumun psikolojik ve sosyolojik ihtiyaçlarının çoğu burda karşılanıyor.Okul dışında düzenlenen etkililerle desteklenen eğitim öğretim anlayışları çocuğumun mutlu gelip isteyerek gidiyor olmasın da büyük etken.Temizlikleri ve düzenleri konusun da da içim çok rahat.Teşekkürler Lider Çocuk Anaokulu.

  • Okulun Fiziksel Şartları Okul Öncesi Eğitim için çok uygun.Güvenlik anlamında ciddi önlemler alınmış.Öğretmenler güler yüzlü.İstediğiniz her an idareyle iletişim kurabiliyorsunuz.Materyal olarak çok donanımlı.Hijyene ciddi önem veriyorlar.Çocuklarımızı gözümüz arkada kalmadan teslim edebiliyoruz.Hatice Hanım size ve Personelinize çok teşekkür ederiz.

  • S

    Cocugumuzu icimiz rahat birakip emanet ederek ise gittigimiz, simdiye kadarki en guvenilir anaokul. Kesinlikle tavsiye ediyorum

  • dc

    Sevgili okulumuz, sevgili Hatice öğretmenimiz... Bu yıl sizinle üçüncü yılımız ve de ilkokul öncesi son yılımız... Çocuğumu güvenle teslim ettiğim güzel idealist insanlar... yediği yemeklerin nasıl olduğunu kafama takmadığım, her malzemeyi özenle tek tek elleriyle en iyisini seçerek alan okul sahibimiz Hatice öğretmenimiz, kış sabahları çocuklarımıza yedirdiği ev yapımı pekmez, bitki çayları ile hasta olmamaları için elinden geleni yapar. Tüm öğretmenlerimiz de aynı özveriyle çalışıyor. Oğlumdaki gelişmeleri heyecanla izliyoruz... Doğru bir okul seçimi yaptığımızdan gerçekten eminiz, birlikte yaşadığımız tecrübelerden , kazanımlarımızdan bu sonuca varıyorum. İyi ki varsınız iyi ki karşılaştık...

  • fa

    Lider çocuk anaokulunun ortamı çok sıcak ve özenerek yapılmış bir okul.Öğretmenlerin çocuklara yaklaşımları çok güzel ve içten.Özellikle kurum sahibi Hatice hanımın çocukları kendi çocukları gibi benimseyip onları sahiplenmesi harika bir şey.Ayrıca okulun kocaman bahçesinin olması çocukların yaşayarak ,eğlenerek öğrenmelerine fırsat sağlıyor.Çocukların gelişiminde anaokulu önemli bir etken buyüzden lider çocuk anaokulunu bir değerlendirin derin:)

  • çm

    Oğlumu 3 sene boyunca hiç düşünmeden gözüm arkada kalmadan birakabildigim tek yersiniz çevre okullardan birçok olumsuz tecrübe yasayıp çocuğumu mutsuz ettikten sonra sizinle tanışmış olduğum için cok mutluyum.cocukların özel durumlarını beceri ve yeteneklerini bizden daha iyi anlayabilen okul yetkilisi değil aileden biri gibi ilgilenen,öğretmenleri ve çocuklara davranışları ile birebir takip eden okul sahibimiz Hatice hanıma şimdi ilk okula giden oğlum Kayra yi çok iyi hazırladığı için verdiği emekleri için çok çok teşekkür ederim

  • ao

    idari ve güler yüzlü eğitim kadrosuyla başarılı bir okul. daha önceki okul deneyimizde okula alışma sürecimizde zorluk yaşamıştık. Lider çocukta 1 hafta da oryantasyon dönemimizi tamamlamış ve 5 aydır lider çocuk ailesi ile eğitime devam etmekteyiz :)

  • DC

    Kapinizdan iceri girdigimiz heran bize kendi evimize gelmisiz hissini verdiniz. Hatice Hanim, cok az insan vardir ki islettigi bi isletmeye ekonomi olarak bakmadan o yuva sicakligini versin. Her zaman oglumuzu renasimizi hic cekinmeden sizlere teslim ettik, oglumuz hastalandiginda siz pekmezinizle guzel ogretmenimiz Hulya hanim ayva cayiyla oglumuza cok guzel baktiniz. Ki renas hala sizleri anlatiyor.. Guler yuzunuzu bizden sevginizi ilginizi oglumuzdan hiic eksik etmediginiz icin minettariz.. yureginize emeginize saglik.. ailecek hepinizi cok seviyoruz.. en cokta Bestemizi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Lider Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Güngören Mahallesi Sultan Nigar Sokak No 8 Taşdelen / Çekmeköy / İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum