fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:00/17:30

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi Hakkında

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi, 18 yıllık tecrübe ile Çocukların Güven İçerisinde Sevgi İlkesinin Sürekli Hissettirildiği Tertemiz Bir Ortam da 0 ve 6 yaş aralığındaki çocukları bünyesine kabul eden okul öncesi eğitim kurumudur.
Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi’nin amaçları arasında:
• Yaratıcı Özgüveni Olan,
• Paylaşmayı ve Sevmeyi Bilen,
• İletişime Açık Öğrenmeyi Benimsemiş,
• İçinde Yaşadığı Dünyayı Seven,
• Çevre Bilinci Gelişmiş, Yetenek ve İlgilerin Farkına Varmış,
• Sosyal İletişim Kurallarını Öğrenmiş,
• Ruhen ve Bedenen Sağlıklı Olarak Yetişmelerine Katkıda Bulunmak Yer Almaktadır
Kurumun eğitim programları Gems ve High Scope yaklaşımı doğrultusunda hazırlanmaktadır. Bu yaklaşım doğrultusunda çocuklar eğitim sürecinde etkin rol oynamakta ve fiziksel gelişimleri desteklenmektedir. Okulda bulunan oyun ve spor alanlarında düzenlenen etkinlikler ile öğrencilerin bedensel gelişimlerinin yaşlarına uygun seviyede tutulmasına özen gösterilmektedir.
Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi, esnek çalışma saatleri ile çalışan ailelere büyük kolaylık sağlamaktadır. Kurum tarafından sunulan servis hizmeti sayesinde öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımları sağlanmaktadır.
Maltepe Gülen Dünya Çocukevi'nin fiziksel imkanları arasında uyku odası, yemekhane, kütüphane, müzik odası, oyun alanı, bahçe, mutfak atölyesi gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca, güvenlik ve rehberlik hizmetleriyle minik bireylerin emniyeti ve yönlendirilmesi sağlanmaktadır.
Okulda sunulan dil olanakları arasında Almanca ve İngilizce dersleri bulunmaktadır. Sportif ve sanatsal etkinlikler ise dekoratif sanatlar, origami, modern dans, drama, görsel sanatlar, İngilizce drama, jimnastik, dans, el sanatları, orff, yüzme gibi alanlarda minik bireylerin kendilerini geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanımaktadır.
Kurum ayrıca, çocukların gelişimine yönelik özel çalışmalar yapmakta ve tuvalet eğitimi gibi önemli konularda da destek vermektedir. Rehberlik servisi tarafından yapılan çalışmalarla öğrencilerin özel ihtiyaçlarına yönelik yönlendirmeler ve aile görüşmeleri yapılmaktadır. Eğitim materyalleri ise fen ve matematik eğitici materyaller, akıl ve zeka kutu oyunları, robotik kodlama materyalleri, Montessori materyalleri, resim araç ve gereçleri, müzik aletleri gibi geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Müzik Aletleri

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi Yorumları (27)

  • DG

    İyiki gülen dünyalıyız:) öğretmenlerimiz şahane

  • Oğlum 16 aylıkken kreşe vermek zorundaydım ve bu konuda çok büyük endişelerim vardı.Ancak Gülen Dünya’nın öğretmenlerinin bu işi ne kadar severek yaptıklarını gördüm.Yönetim kadrosu alanlarında çok bilgili ve deneyimli.Hertürlü konuda bilgilendirme ve destek alabiliyorsunuz.Öğretmenler çocuklara sevgiyle bakıyorlar.Oğlumun okulda ne kadar mutlu olduğunu gözlemliyorum.Bence gerçekten övgüyü hakeden bir kurum.Herşey için teşekkürler.

  • GY

    Bir yaş arayla 2 kızımı anne şefkatiyle ,özeniyle ve güveniyle büyüten çok kıymetli bir kurumdur.Çocuklarımın gerek psikolojik gelişimleri için önemli olan sevgi ,ilgi alması bakımından gerekse yaşlarına göre verdikleri eğitim ve sorumluluk bakımından güzel bir eğitim kurumudur.

  • SK

    Her konuda güvenilir bir okul sevgi saygı üst düzeyde 2 çocuğum da burada ilk okul hayatını geçirdi

  • ŞK

    Oğlumuzun bebeklikten beri devam ettiği kreş.Görüşmeye gittiğimiz ilk gün güleryüzleri ve anaçlıklarıyla kalbimizi fethetti Nezahat ve Ayten hanım artık ailemizden biri gibiler bizim için.Hiç aklımızın kalmadığı son derece ilgili bilgili öğretmenlerin bulunduğu eğitim kurumu.Kreş arayışındaki herkese gözümüz kapalı tavsiye ederiz.

  • FY

    Kızımın ilk kreş deneyimiydi. Yaklaşık 6 aydır gidiyor. Çok memnunuz. Alışma sürecimiz çok zordu fakat okuldaki öğretmenlerle bu süreci çok güzel atlattık. Kızım şu an her gün severek gidiyor. Güvenle bırakıyoruz. Hiçbir sorun yaşamadık. Tavsiye ediyorum.

  • RS

    KıZım şuan 25 aylık 18 aylıkken başladık biz Gülen dünyaya kızım ve kendim için aldığım en doğru karardı her durumda haber verip en özel durumlarımda bile çok yardımcı oldular Ayten hanım ve Nezehat hanım teşekkürler bir anne olarak çok Zor güvenerek başladığım okul hayatına suan iyiki diyerek devam ediyorum ❤️

  • Sa

    2. Çocuğumu yine aynı yöneticelerin eline teslim etmekten dolayı inanılmaz içim rahat. Gerçekten çok sıcak kankı ve ilgililer. Ayten hanım ve nezahat hanıma çok teşekkür ediyorum.Bence veliler istedikleri zaman öğrencilerini izleyebilmemiler

  • Ek

    En önemlisi ve güzeli iletişim kurmak Ayten hoca ve nezahat hoca her daim ulaşılabilir olmalı ve güleryüzlü iletişim halinde olmaları Aynı kurumda 2. Yılımız yolunuz açık olsun

  • ZT

    Kurucularını yaklaşık 15 yıldır tanıyorum.3 çocuk annesi olarak 3. Çocuğumu da güvenle teslim ettim.Güleryüzlü öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ederim.

  • Kızım 22 aylıkken bu aileye katıldık şuan 3.5 yaşında hala devam ediyoruz , gerek ilgi ve alakaları olsun gerek çocuğumu sahiplenmeleri olsun herşeyden çok memnunum. Çocuklarımızı kendi evlatları gibi gören hassas ve ilgili bir kurum. Hiç süphe etmeden evlatlarınızı emanet edebilirsiniz. (Cemre Yaz’ın annesi)Belki bir okul uygulaması satın alınarak (velilerden minimal bir ek ödeme alınarak) öğretmenin gün sonunda mesai bitiminden sonra bir yarım saatini ayırarak çocuklar hakkında daha kişisel detaylı bilgi sağlayabileceği bir bilgi platformu alınabilir.

  • Ka

    Tam bir yıldır kızım kreşe devam ediyor,anne ve baba olarak asla gözümüz arkada değil,gerçekten sıcacık ve samimi bir ortamı var,okulun yöneticileri,öğretmenlerimiz ve diğer çalışan arkadaşlarımızin hepsi cok özverili çalışıyor ve güleryüzlü bir ekip

  • EA

    Kızım 19 aylık başladı ta ki ilkokula başlayana kadar Halen de dostluklarımız devam ediyor Tek bir gün tatsızlık huzursuzluk yaşamadık Kuzuma aile oldular İyi ki Gülen Dünya :)Herşey harika ❤️

  • AI

    Gulen dunya ile 2016 yilinda tanistim buyuk oglum oradan mezun kucukoglumda oraya basladi hic terettut etmeden emanet edebulecegim ir yer her kosulda evim gibi iyiki tanimisim sizi gulen dunya

  • DG

    2019 da büyük oğlumun kreşe başlaması sebebiyle okulun müdireleri Ayten ve Nezahat hanımla tanıştım. Oğlum duygusal bir çocuktu. Onların uzman yaklaşımı sayesinde çok güzel bir adapte süreci geçirdik şu an oğlum oldukça sosyal ve başarılı bir çocuk. Şimdi de küçük oğlum yaklaşık 6 aydır Gülen Dünya da eğitime başladı. Oğlumu gözüm kapalı kendilerine emanet ediyorum. Benim gibi çalışan ve çocuğunu kreşe gönderme mecburiyetinde olan biri için onlar büyük bir nimet. En değerlinizi emanet ediyorsunuz. Hem sosyal hem duygusal anlamda destekler. Kesinlikle arayışta olan velilere tavsiye ediyorum

  • ŞÇ

    Oğlum 22 aylıktı kreşe başladığında gelişimsel olarak harika geri dönüşler aldık

  • ÇÇ

    Okul öncesi iki yıl kızımı gönderdiğimiz okulu, biz çok mutlu memnun ayrıldık ve ilkokula başladık, hem öğretmenlerimiz hemde okulun sahipleri ve müdürü tamamen çocuk odaklılar, ayrıca buradan Nebahat teyzemize de çok teşekkür ederiz güzel yemekleri için ; sayesinde kızım tüm sebzelere alıştı ve yemek seçmemesi gerektiğini öğrendi.

  • Şk

    Çocuğumun öz bakımını ilgiyle yapılması, etkinliklerinin çocuğumun gelişimine fayda sağladığı için teşekkür ederim.0-2 yaş grubuna kitap okuma saatinin artırılması

  • ET

    İlk çocuğumuzuda bu okulda büyüttük ,şimdi sıra ikincisinde o da orada büyuyor,çok memnununz

  • TA

    Özellikle müdürleri olmak üzere tüm öğretmenleri ve çalışanları gerçekten çok ilgili, sevecen,deneyimli ve değerli. Gözünüz arkada asla kalmaz.Gösterilere veliler de katılsa çok güzel olur.

  • fk

    Başta Ayten hanim ve Nezahat hanım in ilgisi, sevgisi ve anlayışlı tutumları ile üç buçuk yaşında başladığımız eğitimin bu sene son senesi. Gerek ilgi gerek yemek asliskanligi, gerek gelişimleri açısından öğrenci ve veli odaklı olup çok mutlu 2 sene geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Tavsiye niteliğinde değil de çalışan bir anne olarak gönül rahatlığıyla birakacaginiz bir kurum.Teşekkürler

  • NT

    3 cocugumuda gonul rahatligi ile emanet edebildigim cok degerli ogretmenlerin ozverili guler yuzlu ve disiplinli egitim verdigi cevredeki okullara gore benim icin 10 numara bir okul.her yonuyle 10 numara. mukemmelll

  • Mk

    Gözünuz kapalı gönderebileceğiniz bir kurum çok çok memnunum Herşeyi ile mükemmel

  • Sy

    Oğlumu 21 aylıkken vermiştim bu yıl anaokulundan mezun olacak okul müdürleri Nezahat hanım ve Ayten hanım o kadar ilgililer ki işlerini severek yapıyorlar çocuğum emin ellerde biliyorum eğitim kalitesi temizlik hijyen disiplin olarak da çok memnunum herkese tavsiye ederim..

  • SU

    Benim için 6 yaşındaki oğlumu güvenle emanet edebildiğim bir eğitim yuvası oldu. Oğlum hem eğlendi hem öğrendi. Öğretmenler ve müdire hanımların deneyimli ve güvenilir olduklarını anlamak için kısa bir sohbet etmek yeterli. Gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye ettim, etmeye de devam edeceğim. Teşekkürler Gülen Dünya Ailesi

  • GT

    Kendinize Yabancı Gelmeyen, Özveri ile Çalışan, Önceliği ve Hedefi Daima Çocuklar Olan Güzel Bir Aile Gülen Dünya...Biz Okulumuzu Çok Seviyoruz...

  • DE

    Oglum Gulen Dunya'da 3.senesinin icinde, herseyiyle cok memnunuz. Iyi ki tanimisiz sizi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Maltepe Gülen Dünya Çocukevi İletişim Bilgileri

Bağlarbaşı Mahallesi, Şahin Şokak No:8, Maltepe / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum