fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/18:30

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu Hakkında

İstanbul Maltepe /Küçükyalı'de bulunan Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu çocukların İngilizceyi ana dili gibi konuşmasını sağlayan, mutlu ve kendine yeter şekilde yetişmesini hedefleyen bir eğitim anlayışına sahiptir. Okulda kadrolu çalışan yabancı öğretmenler sınıflarda öğrencilere eğlenceli edinim ortamı sunarlar ve çocuklar İngilizceyi gün içinde yoğun olarak okulun öğretmene sunduğu profesyonel erken İngilizce sistemi sayesinde dili cümle kurarak öğrenirler. 4 yaş üstü gruplarda ikinci dil olarak İspanyolca dersi de verilir.

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu'nda İngilizceyi minik devlerimize sunarken öğretmen başarısına terkedilmiş bir yöntem uygulamıyoruz. Yöntemin tek kolu değil her yönden destekleyen materyelleri bulunmaktadır. Neden Kidsacquire İngilizce sistemini tercih etmeliyim?

1) Kidsacquire puppet Drama System; 60 cm boyundaki 12 adet karakter kuklalarıyla dersler açılır. Kuklaların arasındaki çocukların yaşlarına uygun İngilizce tiyatral diyaloglar eğitmenler tarafından sınıfta uygulanır. Belli bir periyotla öğrenciler kuklaları oynatabilir ve haftanın yine belli günlerinde çocuklara özel dikilmiş kukla kıyafetlerinden giyerek sınıftaki kukla Drama köşelerinde canlandırma yapmalarına fırsat tanınır.

2) Her yaş grubuna özel farklı kurlar bulunmaktadır. Her kurun yaşa göre artış gösteren yıllık hedefleri vardır. Örneğin 4-5 yaş grubunun yıllık 850 kelime, 25 şarkı ve en az 3-4 kelimelik cümleler kurma yeteneği hedefi vardır. Grameri ve cümleleri yazmadan, okumadan, farkında olmadan edinirler ve Kidsacquire öğrencilerinin kelimeden ibaret bir İngilizceleri olmaz, hedef cümle kurmak ve kendilerini ifade edebilmeleridir.

3)Öğretmene adım adım ne yapacağını söyleyen acqusition manuel (öğretmen kitapları) okulumuz tarafından eğitmene sunulur ve sistemi adım adım doğru uygulaması için eğitmenler özel eğitimlerden geçerler. Ön mülakatlarda öğretmende aranan özellikler mükemmel telaffuz, çocuk sevgisi ve çocuklar ile iletişim becerisinin yüksek oluşudur.

4)Kidsacquire Acqusition Book For Little Giants (Minik devler için edinim Kitapları) ; Kidsacquire öğrencilerinin yıllık okulda kullandığı, çantalı olarak teslim edilen İngilizce edinim kitapları bulunmaktadır. Bu kitaplardaki karakterler kukla karakterleri ile aynıdır ve kitaplarda yazı bulunmaz. Öğrencilerimizin edinimlerini hızlandırmak için özel tasarlanmış kitaplar okulda kalır, 2.5 aylık periyotta kitap bittikçe eve gönderilir.

5) KidsAcrobatics; Fiziksel gelişim amaçlandığı, pilates, yoga, dans dersleri yine özel eğitilmiş eğitmenler tarafından İngilizce olarak verilir.

6) KidsSTEMatics; İngilizce matematik, Fen, Bilim derslerinin yapıldığı, eğlence ve yaşayarak öğrenmenin hakim olduğu bu derslerimiz yine İngilizce olarak verilmektedir. Çocukların beyinlerindeki sayısal yeteneği merkezini dil merkeziyle eş güdümlü uyarılmasını hedefleyen bir sistemdir.

7) Eğitmenin kullandığı database materyelleri; Yine okulumuz tarafında eğitmene sunulan, Eğitmenin işini sistematik bir şekilde kolaylaştıran görsel materyellerdir. Bu materyeller Flashcardlar ve yüzlerce oyun içeren aktiviteleri uygulamaya fırsat tanıyan , eğitmenin tasarlamak için vakit kaybetmediği, minik devler ile geçireceği vakti arttırmasına fırsat tanıyan KidsAcquire materyalidir.

8)KidsAcquire Homecoming; Kidsacquire sisteminin son kolu olan Homecoming sistemi daha çok siz velilerimizin de programı takip ederek, Minik devlerimizle İngilizce paylaşımlarda bulunabilmeniz için tasarlanmış bir sistemdir. Bunun için İngilizce bilmeniz gerekmez. Mükemmel telaffuza sahip değil iseniz konuşmanız tavsiye edilmez. Algıları çok açık olduğu için duyulan yanlış bir telaffuz yanlışı öğrenmeye sevk eder. Minik devlerimizin duyması gereken her şey sizlerle paylaşılacaktır. Bu kolda sizlere dönem başında veriler kuklaların yapıştırılacağı bir pano verilir. Bu panoya iki ayda bir karakter misafir olur. Bu karakterler ile ilgili görevler eğitmenler tarafında minik devlerimize anlatılır. Okulumuzda kullanılan müzikler, şarkılar ve drama diyalogları da sizlerle paylaşılır.

Okulumuz İngilizce ağırlıklıdır haftada 15 ders saati İngilizce Eğitim uygulanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı her okulda olduğu gibi verilmesi gereken Türkçe müfredatımız da mevcuttur. Okulumuzda istasyon sistemi uygulanmaktadır. İstasyon sistemi minik devlerin gün içinde farklı konseptlerdeki sınıflarda gezerek, değişik atölyeler ile tanışmasına vesile olur. Atölyelerimiz arasında sanat atölyesi, oyun atölyesi, mutfak atölyesi bilim atölyesi ve İngilizce atölyeleri yer almaktadır. öğrenciler gün içinde bu konseptlerin hepsinde bulunur, yaşayarak öğrenirler ve tüm gün aynı sınıfta olmadıkları için daha mutlu ve yüksek motivasyonla eğitimlerine devam ederler. her istasyonda minik devlere mutlaka 2 eğitmen eşlik eder.
Okulda verilen İngilizce sistemin yanı sıra Bale & modern dans, İspanyolca (4 yaş ve üstü) drama , müzik ve orff çalışmaları, kodlama eğitimi (4 yaş ve üstü) ve STEM eğitimi alanında uzman öğretmenler tarafında verilmektedir. Bu eğitimler ile çocuklar insanları, bilgiyi, çevreyi ve aileyi önemseyerek, manevi, fiziksel, zihinsel potansiyellerinin tamamına ulaşabiliyorlar ve daha iyi bir dünya yaratmaya yardımcı olabiliyor.
Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu'muzun mutfak bölümünde minik devlerin beslenmeleri de eğitimleri kadar önemsenmektedir. Her şey ev yapımı olarak okulumuzun mutfağında taze pişirilmektedir. Kışlık domatesler, fasulyeler, sabah kahvaltılarında hazırladığımız meyve çayları nektariler ve erikler okulumuz için özel kurulmuş olan Kandıra'daki bahçemizden temin edilip özel olarak hazırlanmaktadır. Hazır yoğurt tüketilmez yoğurt çiftlikten temin ettiğimiz sütten mayalanır. Tavuk eti yerine iki haftada bir hindi eti tüketilir ve beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketilmektedir.

Demo derslerimiz ve tanışma için her zaman okulumuza davetlisiniz.

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- (UbD) Understanding by Design

- Oyun Temelli Eğitim

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu Yorumları (12)

  • ET

    Every morning my daughter is very willing to go to the kindergarten, and every afternoon when I pick her up, she says she had a great time. I am really grateful to this school and all the teachers! ❤️

  • ÖK

    Herkesin çocuğu kıymetlidir, benim kızımı 3 yaşında size emanet etmeye başladık. Sonra siz bize emanet etmeye başladığınız bir sürece girdik

  • CS

    KidsAcquire bizim icin bir mucize oldu. Kizim 1 yasina gelmeden once ebeveyn katilimli basladigimiz bu mucize okul ile tam 5 yilimiz dolu dolu gecti. Sik sik ciktigim yurtdisi seyahatlerime ingiltere seyahatim esnasinda esim ve kizimla gittik. kizim 5 yasina girmisti ve 4 yillik KidsAcquire cocuguydu. Ingilterede bize yasattiklariyla gozlerimizi mutluluktan doldurdu. Her girdigimiz yerde insanlarla iletisime gecmesi ve donus yolunda ise bbize yasattigi son anisiyla gercekten gozlerimizi doldurdu. Biz esimle hararetli bir konusma yapiyorduk ve kizimin bize ne soyledigini duymuyorduk bile. Kizim birden "Listen to me! I am cold!" deyiverdi ve biz birden kulak kesildik. Bize turkce anlatmak istedigini duyurma turkce duyuramayan kizim ingilizcesiyle onu duymamimizi saglamisti!! Sonrasinda TED ronesansta hazirlik kismini atlamayi basaran kizimin artik kendi seviyesinde bir ikinci dili var. KidsAcquire sen bir harikasin!!!

  • BU

    Gerek yabancı dil eğitimi gerekse iletişim becerilerini geliştirmeleri yönünden verilen eğitim mükemmel.

  • CI

    Kızım iki buçuk yaşından beri bu okula gidiyor. Çok güzel edinimleri oldu. Okulda oluşturulan iklim çocuğun kendini rahat ifade edebilmesi ve sosyal zekasının gelişimi açısından çok başarılı. Eğitmenlerin çocuklarla diyalogları çok iyi. Ebeveyn olarak gözümüz hiç arkada kalmadı. Bunun yanı sıra İngilizce için de çok iyi bir taban oluşturuldu. Kızım özellikle yurt dışı tatillerinde restoran vb. yerlerde yardım almadan isteklerini belirtebiliyor ve temel ihtiyaçlar anlamında iletişim kurabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • KG

    Dolastigim okullar arasinda bana en guven veren ve icime sinen okul olmustu. Kayidimizi da yaptirdik ancak tayinim cikinca malesef baslatamadik bu okula. Su an Doguda gorev yapiyorum ve kizim İngilizce’den mahrum kaldigi icin uzgunum. Aklimda kaldin Kidsacquire.

  • Zv

    Aile sıcaklığı ile kurumsal kimliği harika bir şekilde birleştiren oğlumu 2 sene boyunca güvenle teslim ettiğim okula başlama sürecinden dolayı üzülerek ayrıldığım yuvamız. Sizleriçok özleyeceğiz. Betimlediğim her duygu için güvenle tavsiye ederim.

  • VE

    En dikkat ettiğim kısım işlerinin başında olan yöneticilerin olması... Daha önce başka bir okulu denemiştik muhattap bulamıyorduk, kötü tecrübelerimiz oldu ve kimse ilgilenmemişti. Neler yaşamak istemediğimi bilerek görüşmeye gelmiştim önce Senem Hanım ile ardından Zeliha Hanım ile 2 kez uzunca görüştüm. Zeliha Hanım'ın bir anne olması ve kendi çocuğunun da okulda olması benim içimi rahatlatmıştı. Beni şaşırtmadılar. Oğlumun alışma süreci kısa sürdü, 2 haftada alıştı. Benim için en önemli kısım okulunu seviyor olması. Yaz tatilinden sonra da kısa oryantasyon yaşayacağız inşallah, uzun bir tatil oldu :)

  • YT

    Kızımı bu okula iş sebebiyle İngiltere'ye yerleşecek olmam sebebiyle arkadaşımın önerisiyle tercih etmiştim. Arkadaşımın seçici olması sebebiyle pek de araştırma yapmamıştım açıkçası. Tek beklentim kızımın yurtdışına gitmeden önce İngilizce alt yapısı olmasıydı. 4 ay oldu İngiltere'ye geleli ve kızım hiçbir uyum problemi yaşamadı. Bana ihtiyacı olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor İngilizcesiyle. KidsAcquire okuluna minnettarım. Resmen ailem oldular, gözyaşlarıyla ayrıldık. Ama seneye yaz okulunda kesin birlikteyiz :( Seviyorum sizleri!

  • dz

    Dil egitimi konusunda cok emek verdikleri asikar. Once ebeveyn katilimli ingilizce oyun gruplariyla basladik. Haftada iki saat olarak katiliyorduk. İngilizce aktivitelerin cesitliligi ve egitmenlerin bunu uygulama becerisiyle hem eglendik hem ingilizce ogrendik. En keyif aldigimiz kismi 3 boyutlu kuklalarla derslerin acilmasi ve bazi derslerde bu kuklalari cocuklarin oynatmasiydi. Destekleyici metaryel olarak ekran uzerinde hicbirsey kullanmamalari da bu okulu tercih etme sebeplerimden biriydii. Hersey drama oyun ve sarkiyla ogretiliyor. Kizim bu yil anaokulu bolumunde daha yogun bir ingilizce egitim alarak devam edecek ve ayrica istasyon sisteminde bircok yeni atolye ile tanisacak, cok heyecanliyiz...

  • sy

    Okulun verdiği eğitim sisteminden öncelikli beklentimiz kızımın İngilizce öğrenmekten keyif alması ve kaliteli vakit geçirmesiydi. İlerleyen aylarda önce kelimeler gelmeye başladı, sonra cümleler. 3 yıl sonunda kızım koleje başladığında yabancı öğretmenle iletişim kurup arkadaşlarıyla öğretmen arasındaki iletişimi de sağlayacak hale gelmişti.Sadece İngilizce eğitim değil diğer bütün alanlarda ve yöneticilerin yaklaşımı konusunda da oldukça memnun kaldık.

  • Geçen sene torunumu bu okula göndermiştim .çok mutlu olduk..özellikle dil eğitimi ve hatice hnm’ın yemekleri muhteşem.Bu yılda torunum ayni okula gidecek Dede Hilmi şen

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Küçükyalı KidsAcquire 1 Anaokulu İletişim Bilgileri

Küçükyalı Mahallesi, Ferahlık Sokak, No:8, Maltepe / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum