fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy Hakkında

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy ’de öğrenciler için dizayn edilmiş özenli ve güvenli fiziksel ortamlarda yaparak, yaşayarak, keşfederek, sorgulayarak öğrenmektedirler. Her yaş aralığının özelliklerine uygun olarak hazırlanmış donanımlar ile eğitim imkânı sunulmaktadır. Çocukların sonraki senelerdeki gelişiminin temelleri küçük yaşlardan itibaren atılır. Anaokulu küçücük çocukların temel eğitime hazırlandıkları eğitime başlangıç süreci olmasının yanında yaşıtları ile kaynaştıkları sosyalleştikleri, güven ve bağlılık duygularının geliştiği, öğrenmenin eğlenceli ve yönlerini deneyimledikleri bir ortamdır. Tüm bu nedenlerden dolayı Anaokulu seçimi çok önemlidir.

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy çocuklara verdiği kaliteli eğitim ile onların sonraki yıllarda alacakları eğitimlerinin sağlam temeller üzerinde inşa edilmesini sağlamayı hedeflemektedir. Anaokulu yaşındaki çocukların kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri sınıflar ferah, temiz ve keyifli olacakları, sosyalleşmelerini destekleyecek şekilde hazırlanmıştır. Çocuklar sabah kahvaltısı, öğlen yemeği (ana öğünler) ve ikindi kahvaltısı (ara öğün) olmak üzere üç öğün beslenmektedir. Menü, çocukların günlük kalori ihtiyaçları dikkate alınarak okulun mutfağında günlük olarak hazırlanmaktadır. Hazır, paketli gıdalar kullanılmamaktadır. Veliler, aylık menüyü, Okul Aile programından takip edebilmektedirler. Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy 'de insan sağlığına zararlı olmayan, bitkisel içerikli, antialerjik temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Senede 3 kez hava yolu ile hastalık bulaşmasını önleyen ilaçlamalar yapılmaktadır. Çocuklar tam gün ve yarım gün okula devam edebilmektedirler. Tam gün ve yarım gün olarak hazırlanmış oyun/eğitim programlarında eğlenerek öğrenme hedeflenmektedir. Program dâhilinde çocuklar öğrenme ortamında hem oyunlar oynayarak sosyalleşirler hem de yeni bilgiler öğrenirler.

Mehtap Özer Anaokulları olarak dünya da ve ülkemizde yaşanan virüs vakalarını dikkate alarak, okullarımızdaki çocuklarımızın daha hijyenik koşullarda eğitim görmesini sağlamak için , okulumuz açılmadan önce dezenfeksiyon ilaçlama uygulamalarımızı yaptırdık . Bu uygulama ile okulumuz nano gümüş teknolojisi kullanılarak, virüslerden ve bakterilerden arındırıldı. Bu işlem her 15 günde bir devam edecektir. Ayrıca her akşam düzenli olarak her yer dezenfekte edilmektedir. Yavrularımızın hastalıktan korunması için ve okula gönderen anne - babalarımızın gönül rahatlığı için dikkatli bir şekilde gerekli önlemler alınmaktadır. Sağlık Bakanlığı’mızın uygulamayı önerdiği tedbirler eşliğinde, okullarımızın tüm bölümlerinde bu hijyeni sağlamış olarak kurumumuz eğitim programına devam etmektedir. Yeni dönem için kontenjan sınırımız olduğundan kayıtlarımız dolmadan iletişime geçmeniz önemlidir.

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Klasik Sistem

- Oyun Temelli Eğitim

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy Yorumları (54)

  • ŞK

    Öncelikle iyi ki iyi ki Mehtap Özer Anaokulu. Eminim tüm aileler benim gibi Esenyurt bölgesinde bir okul bulmakta ve o kuruma güvenmekte çok zorluk çekiyordum ama gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başta çok kıymetli Arzu Öğretmen bir anne kaygısının ne olduğunu en içten şekilde anlayan her zaman çözüm odaklı yaklaşan saygı duyan okuldaki tüm öğrencilere sevgisini veren yöneticimize çok onun nezninde tüm okul personeline çok teşekkür etmek istedim. esenyurt ta böyle güzel bir kurum herşey için teşekkürler. iki aydır sizlerleyiz . iki yıl daha birlikte olmak ümidiyle.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • MD

    Tüm personelin güler yüzlü, sıcak kanlı olduğu bir okul, anneye yapışık gezen bir çocuğun bile alıştığı sıcacık bir yuva

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • FP

    Oğlum okula başladığından beri çok büyük bir gelişim kaydetti özel bir çocuk olmasına rağmen başta Arzu hanım olmak üzere Şirin hoca ve diğer tüm öğretmenleri çok seviyor hepimize teşekkürler

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • CK

    Verdiğiniz güven ve sağduyulu geri dönüşlerinizle kızımı gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Bu gidişle uzun yıllar birlikle olmak dileğiyle çok teşekkürler ☺️

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Eo

    Bütün öğretmenleri güler yüzlü kızımı korkmadan emanet ediyorum iyiki varsınız :)

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • 2021 yılında 4 yasına yenı girecek oglumu bu okula kayıt ettırdım ilk basta tabı bızımdı kaygılarımız vardı cocugumuz alısırmı dıye ama okadar cabuk alıstıkı konusma aksagını zayıftı ve suan oglumun gelmıs oldugu durum cok cok ıyı ıyıkı sızlerle Mehtap hanım olsun Arzu hanım ve tüm egıtımcıler hepsı güler yuzlu en ufak suphe olusturmuyor size en guzelide bu guvenılır bıyer ıyı ve kalıteli egıtım verıyorlar hepsıne sukranlarımı sunuyorum okul arayısındaysanız eger mutlaka tercıhınız Mehtap özer olmalı.Herseyınız le harıkasınız tek sorum ayda bırde olsa velılerın bırbırıyle tanısması adına ve sınıf ogretmenıyle yuzyuze gelıp gorus ve onerılerı sunma amaclı etkınlıkler yapılabılır diye dusunuyorum

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    ÖNERİLERİNİZİ DEĞERLENDİCEĞİMİZDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ. MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • MM

    Genel anlamda okuldam memnunuz. Kızımda okulunu seviyor. Tek şanssız konumuz bir kaç kez öğretmen değişimi oldu maalesef. Bunun dışında facebook grubunda kendi sınıfımımızla ilgili paylaşımların artmasıda hoşuma gider. Takdir edersenizki çocuklar küçük sabahtan akşama kadar uzun bir süre göremiyoruz çocukları. Kendi adıma gün içinde çocuğumun resim ya da videosunu görmek içimi rahatlatıyor.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HERŞEYİN EN İYİSİNİ TERCİH , EDİP EN KALİTELİSİNİ SUNMAK TEK AMACIMIZ.MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Be

    Kızım 7 ay oldu başlayalı çok memnunuz sıcacık bir ortam gözümüz arkada kalmıyor en önemlisi kızım mutlu ve severek gidiyor şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Ed

    Gayet güzel bir okul benim çocuğum beni bırakmıyordu şimdi çok iyi sabah kalkıp okula gidelim çok memnun kaldım

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • DG

    Kızım 2 yaşında ben işe başlamadan bir kaç yer gezdim ama gezdigim yerlere içim ısınmadi ve o yerleri tek tek inceledim oda oda sınıf bir anda mehtap özer anaokullarini gördüm inanki gezmedim Arzu öğretmenimizle görüşmeye gittik sadece konuştuk ve inanın mehtap özer anaokullarini gezme ihtiyaci bile duymadim çünkü konusmada bile içim çok ısındı fazlasiyla öğretmenlerimiz çok iyi mükemmel okulumuz çok eğitimimiz çok iyi çok güzel işe başladığım an kızımı da götürdüm ve kızımla ilk ayrılışımizdi ve gözüm arkada bile kalmadı ilgi eğitim asla gözünüzü arkada bırakmaz sadece ama sadece bir ogretmenlerimizle bile konuşma yetiyor gözü arkada birakmamaya çok mükemmel çok güzel çok iyi herseyiyle okulumuzun Rabbim öğretmenlerimizinde ayağına taş değdirmesinGayet gelisik sadece okul girişindeki merdivenlerden çocuk arabasından dolayi zorluk cekiyorum arabayı indirip kaldırmakta sadece merdivenlerinin olmamasıni isterim kendi adıma sadece o kadar

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    İMKANLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZA EN İYİYİ VE EN KALİTELİ ORTAMI SUNMAK İÇİN DAİMA GELİŞİM GÖSTERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Oğlum Eylül ayında başladı okula ilk günden itibaren çok severek gidiyor Zeliha öğretmenimize ayrıca çok teşekkür ediyoruz sevecen yaklaşımı için

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • DK

    Benim gibi panik bir anneye bile sakinlikle ve büyük ilgiyle yaklasabilen çocuğumu güvenle bırakabildigim eğitim konusunda çok güvendiğim öğretmenleri çalışanları ayrı ayrı ilgiyle yaklasan muhteşem bir okul. Kızım çok mutlu okuluna giderken. Her şey için teşekkürler

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Et

    Okulumuz esenyurt cevresinde cocugunuzu guvenle teslim edebileceginiz en iyi okullardan birisidir. Cocuklarimiza gostermis olduklari ilgi alaka icin ogretmenlerimize cok tesekkur ederim.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • 2 senedir kızımın gelişiminde beraber yol aldığımız okulumuzda şimdiye kadar her şeyden çok memnun kaldık. İyi ki sizinle birlikteyiz :)İngilizce konusunda biraz daha geliştirilmesini talep ediyorum

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HERŞEYİN EN İYİSİNİ EN GÜZELİNİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HER ZAMAN DEVAM ETMEKTEDİR.MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Es

    2 buçuk yaşındaki kızımız için ilk telefonla görüştüğümüzde arzu hanımla güreşmemizde sesindeki samimiyet ve sıcaklık beni etkileyen ilk adım oldu. Her anne gibi benim de kafamda soru işaretleri vardı acaba alışacak mı nasıl olacak vs. Ama şuan iyiki diyoruz 1ay içinde cok güzel iyi anlamda gelişmeler oldu dil gelisimi yemek yeme uyku düzenimiz cok iyi Cok şükür. Ve en önemlisi öğretmenimiz nurcan hanım iyiki varsınız çok teşekkür ederiz iyiki varsınız .

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • EY

    Başta Mehtap hanım ve arzu hanım olmak üzere tüm öğretmenlere çok teşekkür ediyorum ilgi alakaları için . Esenyurt bölgesinde guvenebileceginiz en iyi kreş Mehtap özer

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Kimsenin tavsiyesi üzerine gitmedik normalde kullandığımız bi güzergah üzerindeydi.Başta acabalarımız oldu tabiki çocuğunuzu onlara emanet edene kadar fakat henüz ikinci haftası olmasına rağmen çocuğumuzdaki değişikliklerden gayet memnunuz gerek öğretmenleri gerek idari kadrosu çok ilgili ve samimiler onlara tekrar emekleri için çok teşekkür ediyoruz ve kararsız kalan tüm velilere tavsiye ediyoruz

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • BK

    Mehtap Özer Anaokullarında 3. senemiz her zaman yakınlarıma tavsiye ettim. Çok memnunun iletişim çok önemli bir kez bile ulaşamadığım olmadı canınızı emanet ediyorsunuz ilke başta çok tereddüt etsenizde içiniz rahat olsun.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Ös

    2 yaşında bebeğime kreş ararken internet üzerinden bulduğum Mehtap Özer Ana okullarından Mehtap hnm ve Arzu hnm ile görüştüm. Bebeğimin tüm gün durmayacağı ile ilgili kafamda bir çok soru vardı , Arzu hnm ve Mehtap hnm o kadar sıcak bir karşılama yaptılar ki burdan tekrar tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum .

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • sy

    çok güzel aile sıcaklıği olan sevgi dolu bir kurum her anne gibi bende okul secerken tereddütlerim olmustu Mehtap Ozer okullariyla tanisana kadar.Gösterdikleri ilgiden alaka dan verdikleri egitimlerden cok memnunuz.Oglum ilkögretime baslamadan okumayi yazmayi ögrendi herseye ilgisi artti butun bunları bu güzel kuruma borçluyum Basta Mehtap hanim Arzu hanim olmak üzere tüm ögretmenlerimize tesekkür ederim.yok

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • İÖ

    Eylül başından beri kızım Mehtap Özer Anaokulu'na gidiyor. Bu okulu tercih etmemizin sebebi çağdaş bir eğitim sistemini benimsemiş olmasıydı. En başlarda acaba okula alışamayacak mı diye endişelendik ancak yönetim kadrosu ve öğretmeninin yardımıyla süreci çok rahat atlattık. Kızım hem öğretmenlerini hem de arkadaşlarını çok seviyor. İnşallah seneye de 4 yaş sınıfında yerimizi alacağız :)

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Te

    Kizim iki bucuk yasinda ve Daha bu kreşe başlayalı 3 hafta bile tam olmadı. Ama o kadar sıcak bir ortamki anlatamam.bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Yöneticilerden mutfakta çalışan personele kadar hepsi güler yüzlü. Özellikle Arzu Hanim çok ilgili bana kziizmi alıştırma sürecinde o kadar destek oldu ki bu kadarini beklemiyordum. Ve aynı zaman da ogretmenleri şindar ve çiğdem hanımların sicakligida bir o kadar etkili oldu. Inşallah uzun zaman birlikte oluruz teşekkürler özel mehtap kresi

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • NE

    Önce ailelerimizden farklı şehirde yaşamak zorunda kaldığımızdan dolayı mecburen Ayaz ı kreşe göndermek zorunda kaldık. Bir kreşle konuşup tanıştık, oğlum kısa bir süre bu kteşe göderdim. Malesef hiçbir şey başta konuştuğumuz gibi olmadı. Daha sonra Mehtap hanım la tanıştık, oğlum 2 yıldır mehtap hanım la . Şimdi anlıyorum ki kreş mecburiyet değil çocuğun sosyalleşmesi ve okul öncesi eğitim için ihtiyaç .Biz kreşimizden çok memnunuz. Ayazın birçok konuda özellikle yabancı dilde çok ilerlediğini görüyoruz. Çok güzel sosyal aktiviteler oluyor. Gerçekten çocuğumuzu güven ve memnuniyetle gönderiyoruz. İyi ki varsınız Mehtap Özer ve bütün ekip arkadaşları.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • SK

    Esenyurt bölgesindeki en iyi okul diyebilirim öğretmenlerimizden çok memnunuz cocuklarimizda emeği gecen herkese teşekkür ederiz

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Ba

    Yaklaşık 2 yila yakındır oğlumu gönderiyorum oğlum gelişim olarak inanılmaz yol katetti ve güvenip gözüm arkada kalmadan teslim edebileceğim bir yer Hi bir konuda bizi Kırmadan tüm ekibiyle ellerinden geleni yapıyorlar çok teşekkür ederim hepsine

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ŞH

    Öncelikle modern ve profesyonel eğitim sistemi, aynı zamanda şefkatli, güleryüzlü ve ilgili öğretmenleriyle annelik kaygılarımı hafifleten en doğru seçim diyebileceğim bir eğitim kurumu... Sorularımı, beklentilerimi her an en kısa sürede bıkmadan usanmadan cevaplayan Arzu öğretmenim, Eylem öğretmenim ve Mehtap öğretmenime sonsuz teşekkürlerimi, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum... İyi ki varsınız Mehtap Özer anaokulu, öğretmenleri ve çalışanları...

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ÜB

    Semt değiştirdiğimiz için ayrılmak zorunda kaldığımız anne şefkatiyle çocukların bakıldığı, profesyonel ve modern anlamda eğitim verilen güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir aile yuvası herkese tavsiye ediyorum

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • SE

    Oğlumun konuşması gecikmişti ve 1 yaş küçük kuzeninden başka oyun oynayabileceği arkadaşı yoktu. Sosyalleşmesi ve konuşmasının hızlanması için evimize yakın okul arayışına girişmiştim. Eve gelip giderken farketmiştim Mehtap Özer Rake Kids okullarını. Hemen kısa bir araştırma yapıp, Mehtap hanımdan randevu aldık. Görüşmemizden kafamızda hiç bir soru işareti kalmadan ayrıldık. Mehtap hanım her sorumuzu detaylıca cevaplayıp, eğitime gösterdiği özeni bize yansıttı. 2019 Mart ayından beri devam ettiğimiz okulumuzdan çok memnunuz. Oğlumuz daha ilk ayda konuşmaya başladı. Yemeklerini kendi başına yemeğe, kişisel bakımını üstlemeye bile başladı. 3 ay gibi kısa bir süre okula gitmesine rağmen sene sonu gösterisindeki performansını görmeniz lazımdı. Kendi oğlum diye demiyorum, bütün şarkıları, rontları harika bir şekilde kotardı. Hatta bizden bir 10 gün sonra okula başlayan 1 yaş küçük kuzeni de harikalar yarattı. İzlediğim en iyi sene sonu gösterisiydi. Bu sene yine hiç düşünmeden okulumuza başladık. Yazın çözmemiz gereken tuvalet eğitimini isteksizliği nedeni ile çözememiştik. Okulda 2 hafta gibi bir sürede eğitim tamamlandı. Artık yetişkin bir çocuğumuz var :) Oyunla eğitim içiçe en güzeli bu. Okulun çalışma saatleri çalışan anneler için ideal. Yemeklerini çok seviyır oğlum artık 2. tabak yemek istemeye başlamış. Bu kadar uzun süre çalışma saatlerine karşılık hep enerjik öğretmenler. Çok iyi ve nitelikli iletişim.Kedimizi çok şanslı hissediyoruz

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Ey

    Şans eseri böyle güzel insanlarla tanışmak nasıl bırakıcam çocugumu derken gıtmedıgı gunlerde üzüldüğüm bi yer güleryüzlü öğretmenleri arzu hocam zübeyde hocam her sorumu sabırla cevaplayan insanlar hiç düşünmeden tercıh edebılırsınız ❤️❤️

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • mk

    benim oglum cumle kurmuyordu cok konusmak istrmiyordu bu anaokulunu tavsiye uzerine gittim ve suanda oglum o kadar guzel kobusuyorki ben anaokulundan ogretmenlerinden herkesden cok guzel memnunum gozunuz arkada kalmadan cocugunuzu gonderebilirsiniz hersey icin tesekkur ederim

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • dA

    mehtap özer anaokulunda daha yeniyiz iki ay oldu başlayalı şuan da çok memnunuz kızım çok mutlu davranislari olumlu hale geldi okulumuzdan ogretmenimizden çok memnunuz göndermek isteyen tereddüt etmeden gönderebilir. seviyoruz sizi mehtap özer anaokulu

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ŞÇ

    Kızım için tüm annelerin olduğu gibi benimde isteğim iyi eğitim ,güvenli bir ortam ve kendini mutlu hisedeceği bir okul ararken Mehtap Özer anaokullarıyla yollarımız kesişti.Tüm bu beklentilerimi ve daha fazlasını karşıladığınız için Başta Mehtap hn'a ,her durumda bize yardımcı olan çok sevgili Arzu hanım'a ve herzaman güler yüzleriyle tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.Ilkokul çağına gelene kadar Mehtap Özer ailesiyle olmaya devam edeceğiz .Gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.❤

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • GS

    Kızım 10 aylıktı kafamda bir sürü sorular vardı önce mehtap hanım daha sonra öğretmenlerimiz eloşuma hem ev hemde okul oldunuz size karşı minnettarlığım anlatmakla bitmez sizin sayenizde çocuklarımız huzurlu güvenli mutlu bir ortamı paylaşıyorlar. Sayenizde aklımız çocuklarımızda kalmıyor. Sizleri çok seviyoruz hepiniz harikasınız ❤️❤️❤️

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Gi

    Bir eğitimci olarak gönül rahatlığıyla çocuklarimi emanet edebildiğim tek yer. Buyuk oğlum buradan mezun oldu ve şuan 2.sınıfa gidiyor okul öncesi aldığı eğitimden dolayı şuan sınıfının en iyi öğrencilerinden birisi.Gerek sosyal gerek egitim hayatında her yönüyle kendine güvenen bir birey bunu sağladıkları için Mehtap ÖZER başta olmak üzere emek veren tüm öğretmenlerime çalışan tüm personeline (Okul servisinden mutfağına kadar) ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu an Küçük oğlum 5 yaşında ve Mehtap Özer okullarında okul hazırlık sınıfında eğitim görmekte.Ayrica Derya öğretmenim'e çok teşekkür ediyorum bu kadar sevgi ve şevkat dolu olduğu için.Tum anne ve babalara diyebileceğim tek şey Mehtap ÖZER okullarını görmeden karar vermeyin

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ÖE

    Sıcacık bir Ev gibi güvenle Huzurla emanet ediyorum kızımı.. Okul öncesi eğitim için iyi ki dediğim öğretmenleriyle ve idarisiyle çok kaliteli bir okul.. kızımın mutlulukla okula gitmesini sağlayan ve kızıma hem eğitim hem de davranış yönüyle bir çok güzellik katan Mehtap Özer Anaokullarına çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:)

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • sy

    Güleryüzlü pozitif enerjisi olan bir okul.Bu bölgedeki en iyi okul diyebilirim her anne baba okul seçerken biraz kaygilanırlar bizde bu sureçten gectik ama düsundügumuz gibi olmadi oglum okula severek ve mutlu gidiyor bizim icinde onemli olan bu Başta Mehtap hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimize de ayrica cok teşekkur ederim.iyi ki sizleri tanımışız.Tam bir aile sıcakligi olan bir okul

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • SY

    Benim gibi evhamlı, çocuğu ile 3 yıl yapışık ikiz gibi gezmis bir anneyi öyle güzel yatıştırıp, sakinleştirdiler ki.. Çünkü her yönüyle tecrübeli, donanımlı, sevgi ve şefkat dolu liyakatli öğretmenleri bulunan değerli bir eğitim yuvası. İlk önceliği çocuğunun güvenliği, mutluluğu ve sağlığı olan ailelerin asla gözünün arkada kalmayacağı bir okul. Teşekkürler Arzu Hocam, Teşekkürler Nurcan hocam, Teşekkürler Gamze hocam .. İyi ki varsınız ♥♥Naçizane tavsiyem önümüzdeki yıllarda haftada bir gün jimnastik olabilir ama tabi bunun için geniş bir sınıf ve ekipman gerektiğini biliyorum

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Sy

    Gönül rahatlığıyla çocuklarımizı emanet edicegimiz bir okul.Güler yüzlü ögretmenler ilgileri alakalı herseyiyle mükemmel.Başta Müdürümüz Mehtap hanım ve güler yuzlü öğrermenlerimize cok tesekkür ediyorum.Her anne baba cocukları okula başlayacagi zaman kaygılanır bizde bu sürecten gectik ama Mehtap özer anaokuluna basladıgimiz andan ihtiberen bütün kaygilarimiz gecti.Okula severek giden bir oglum var bu da bizim en buyuk mutluluğumuz.Herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki tanimisiz sizleri.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • LK

    Eğitimi çocuklara karşı sevgi ve özverileriyle yıllardır gözüm kapalı kızımı emanet ettiğim bir okul başta Mehtap hanım olmak üzere Arzu hanım ve değerli öğretmenlerine çok teşekkür ederim

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • EA

    Sevgili Mehtap hanim ile Okulda ilk karsilanmamızdan itibaren güler yüz,  sabırla tüm soru ve endiselerimizi samimiyetiniz ile gidermeniz karar vermemdeki en önemli etkenlerden biriydi Kızımın hem fiziksel hem ruhsal hem sosyal hem duygusal gelişiminde büyük gelişim kaydetti bu yüzden ilk günden beri basta Mehtap Hanım

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • G

    Faydalı etkinlikleri - eğitimi yanı sıra çocuğumu güven ile teslim edebildiğim çocuğumun 2. Evidir mehtap özer anaokulları. Okul Kurucusu Mehtap hanım - tüm düzene vakıf ve her türlü desteği gösteren Arzu hanım ve şefkat dolu öğretmen kadrosu ile özellikle çalışan annelerin evlatlarını güvenle teslim edebildiği bu kadroya çok çok teşekkürler iyiki varsınız.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Ö

    İki yaşinda verdiğim oğlum şimdi 4 yaşinda hem fiziksel hem duygusal yonden bir anne evladına nasıl emek harcarsa bizim ilk gunden beri hissettigimiz bu gönül rahatlığı oldu gozum arkada kalmadan emanet ettigim tek yer aileden hic bir farkı yok iyi ki varsınız iyi ki tanımısız Sevgili Mehtap Hanım ,Arzu Hanım,Cansu Hanım,Bilge Hanım Çİğdem Hanım ve diger ögretmenlerimizin hepsine ayrı ayrı tesekkur ederiz emeklerinize sağlık sizi cok seviyoruz

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Bb

    Inanılmaz samimi inanılmaz içten ve inanılmaz sıcak bir yuva esenyurt bölgesinin şüphesiz en muhteşem okulu tüm öğretmen ve öğrenciler içice eğitim ilgi alaka mükemmel başta Mehtap hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • BE

    Tam bir sene önce oğlum için okul arayışına başlamıştık. Her veli gibi okula erken mi gönderiyoruz düşünceleri ile çok git gel yaşadık Eşim ile birlikte ilk görüştüğümüz okuldu aslında ilk görüşmede kararımızı vermiştik. Güler yüz, sıcak aile ortamı, pırıl pırıl bir okul. 2018 Eylül ayında başladı oğlum biz çok memnunuz öğretmenimiz Cansu Hanım'ı çok seviyoruz. Oğlum da güzel gelişmeleri gördükçe daha mutlu oluyoruz. Ben her zaman iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Her zamanda tavsiye ediyorum.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • BK

    Bu okulu bulmadan once cok okul gezdim ama hicbir okul mehtap hanim yani kurunun bana verdigi guveni vermedi. 2 oglumla 2 yildir bu okuldayiz ve cok mutluyuz huzurlu en onemlisi guvenilir bir okul. Okul mudurumuz mehtap hanim ve ogretmenlerimiz her zaman guler yuzlu ilgi ve alakali inanin ki cocuklarim okula seve seve gidiyorlar. Cocuklarim yemeklerinden cok memnun sebze yemeyen oglum suanda benden surekli sebze yemekleri pisirmemi istiyor

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • MD

    Biz 3 yıldır ailenin bir parçasıyız. Okula ilk başladığımızda oğlumun yemek yeme bozukluğu ve konuşma bozukluğu vardı. O dönemki öğretmenimiz dilan hanım oğlumla beraber ağlayarak ona yemek yedirirdi. Çok şükür ki yemek sorunumuz başka hiç bir yardım almadan sadece kreşimiz sayesinde düzeldi. Konuşma bozukluğumuz içinde bizi yönlendirdikleri psikolog yardımı sayesinde tamamen geçti. Şimdi biz ilk okul 1. Sınıf öğrencisiyiz ve sınıf birincisiyiz. Oğlumu teslim edeceğim kimse olmadığı için hala yarım gün kreşimizdeyiz. Mezun olmuş olmamıza rağmen kapılarını bize kapatmayan Mehtap hanıma sonsuz teşekkürler. Gözüm arkada kalmadan teslim edebildiğim ve koşulsuz güvendiğim tek çatı orası. İyiki yollarımız kesişmiş. Tüm okul çok özel insanlardan oluşuyor. Hepinize sonsuz teşekkürler.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • A

    Esenyurt bölgesinde araştırmalarım sonucu ulaştığım bir okul. Güleryüzlü işini bilen başarılı bir ekip ve bu ekip in yönetiminin başında olan sevgili Mehtap hanıma buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum her fırsatta bize düzenli bilgi iletişimi sunan çocuğumla katettiğimiz yolu düzenli takip eden çok başarılı bir yuva. Gözün arkada değil çok şükür Arzu Hanım , Mehtap hanım ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • HS

    Esenyut ta böyle kaliteli bir okul bulabileceğimi düşünmemiştim.Rakekids Academy e Bahçeşehir taraflarında okul ararken bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim.Okula girdigim anda temizliği,düzeni ve ögretmenlerin güleryüzü beni çok etkiledi.Kurum sahibi Mehtap Özer hnm. ile konustuktan sonra tamam dedim Çünkü Mehtap hnm. işine çok hakim çocukları çok seven ve çocukların mutluluğuna çok önem veren biri. kızım 2 yıldır Rakekids Academy-Mehtap Özer Anaokullarına gidiyor.Okulun egitim kalitesinden, branş derslerinden,yemek kalitesinden çok memnunum.Mehtap hnm ilk görüşmemiz sırasında konuştuklarımızın hepsinin arkasındayım ve eger eksik yanlış birşey olursa hemen gelin yanıma demişti ve gercektende okulla ilgili söyledikleri herşey konuştugumuz gibi çıktı.Herşeyden en önemlisi de cocuklara o kadar sevgiyle davranıyorlar ki bütün çocuklar cıvıl cıvıl mutlu.Kızım okula Cansu ögretmenine koşarak gidiyor.Mehtap hanıma çocuklarımıza bu kadar sevgi dolu bir ortam hazırladığı için teşekkür ederim.RakekidsAcademy Ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyumT.üm anne-babalara gönül rahatlığıyla tereddütsüz gönderebilecekleri bir okul olarak tavsiye ederim.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • CK

    BÜTÜN EKİP GÜLERYÜZLÜ VE ÇOCUKLARLA İLETİŞİM MÜKEMMEL

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • U

    Aslında değerlendirme 5 değilde %100 puan verirdim rake kids akademi aslında kreş değil bizim evimiz ailemiz den artık 2.5 yıl önce başladık okulumuza ve ben o ara yeni doğum yapmıştım kafam karışık güvenmekte zorlanıyorum daha hassas düşünüyorum her anne gibi ilk önce Mehtap hocam la tanıştık güler yüzlü her zamanki gibi tabi kız kardeşim yanımda onunla beraber gittik görüşmeye oda öğretmen olduğu için daha profosyonel açıdan bakıyordu onca gezdihimiz kreş ler hiçbir sorunuza cevap veremezken en basit yıllık günlük planlar Mehtap hn direk kendisi anlatmaya başladı hiç unutuyorum kardeşimle o an göz göze geldik işte bu dedik neyse biz başlamaya karar verdik çınar poyraz gitmeye başladı bu arada bizim problemimiz vardı yemek yeme bozukluğu ve konuşma gecikmesi hassas konulardi ben annesi diyorum çünkü O BİR MELEK SEVGİLİ ÖĞRETMENİMİZ ARZU HOCAM habersiz ce izliyorum mutfakta onlar bi baktım çınar ağlıyor arzu hocam da ağlıyor hadi oğlum ye hadi oğlum 1 kaşık daha çınar aç ne verse yiyor çünkü haftalarca sütü vermedik yasaktı alerji vardı yemek yemesi gerekirken hiç yemiyordu çok samimi söylüyorum kanuni araştırma Hastanesi de doc. Hasan bey beslenme ve metabolizma doktorumuz destekledi ve yemek yedirme alışkanlığı kazandırdığı için kreş yönetimi ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ettiler. Ben onları mutfakta öyle görünce içim öyle rahatladı ki inanırmısınız evdeki kızım daha kırklı ve eve öyle rahatlamis geldim gözüm arkada kalmadı benden daha ilgili ve en önemlisi bilinçli davranıyorlar çok güzel eğitim veriyorlar evdeki agresif davranışları bitti artık her yemeği yiyordu şükürler olsun

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    BİZ ÇOK GÜZEL BİR AİLEYİZ.MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Fs

    2.5 yaşındaki kızım İçin okul ararken tesadüf eseri giriş yaptığım ve iykide es geçmeden girdiğim okuldur.. 15.12.2017 yani henüz bugün ilk günü yanında bulunmamamıza rağmen kızımla okadar güzel ilgilendikleri gün içinde sürekli sağlanan Bilgi akışı sayesinde kızım Harika vakit geçirdi eve mutlu gelmesi benim için en önemli sebebti.. öğretmenlerin ve okul kurucusunun ilgi ve samimiyeti gerçekten muhteşem benim gibi çocuğu konusunda pimpirikli biri bile memnun kaldıysa Emin’im tüm Veliler memnun kalır.. tüm öğretmenlerinizi kutlar bu başarının devamını temenni ederim.. melisin annesi:))

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • GK

    Okula ilk başladığımızda her anne baba daki endişeleri biz de fazlasıyla taşıyorduk ancak öğretmenlerimizin sıcacık yaklaşımı ve sanki kendi çocuklarıymış gibi yavrumuzu benimsemeleri ayrıca kizim cok kucuk olmasina ragmen evindeki rahatligi ona sağlamaları tüm endişelerimizi kısa sürede unutturdu.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    GÖREVİMİZ ANNE VE BABALARIMIZIN HAKLI ENDİŞELERİ KARŞISINDA EN İYİ İLGİ VE EĞİTİMİ SUNABİLMEK . MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • SY

    rake academy bünyesine dahil olalı daha çok kısa bir süre olmasına rağmen iletişim de ve kişisel bakım gibi bir çok alanda inanılmaz yollar katettik. Bu başarınının sahibi okul yönetimi ve öğretmenlerimiz tabii ki. Ve oğlumuza olan inançlarını hiç bir zaman kaybetmemeleri bizi okula daha da çok bağladı. Bu okulla ilgili kafasında soru işareti olan varsa bir öğretmen olarak ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    BİZ KOSKOCAMAN BİR AİLEYİZ.MEHTAP ÖZER ANAOKULLARINI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • LK

    Okulla ilk tanışmamızdan itibaren güler yüzle karşılanmamız karar verme sürecinde diğer çevredeki diğer okullarda bulamadığım bir samimiyet olduğu için etkili oldu. Rake academy de karar kıldıktan sonra ailemizden biri haline gelen öğretmenlerimizle kaynaştıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimizi de anlamış oldum. Kızımızın ikinci yuvası, evi dışındaki ilk defa sosyalleşeceği yeni şeyler öğreneceği anaokulunun burası olmasından dolayı şimdi iyi ki diyoruz.

  • Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy

    Okulun Cevabı:

    MEHTAP ÖZER ANAOKULLARI'NI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mehtap Özer Anaokulları - Rake Kids Academy İletişim Bilgileri

Zafer Mahallesi, Tonguç Baba Caddesi, No:98/C6, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum