fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu Hakkında

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu, İstanbul'da yer alan Mektebim Okullarının Kartal bölgesindeki kampüsüdür. Kurumumuz 2015 yılından bu yana Kartal bölgesinde alanında lider bir okuldur. Atatürkçü düşünceyi kendine ilke edinen Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu çağdaş, yenilikçi, Atatürk sevgisi ile büyüyen nesiller yetiştirmektedir.
Alanında deneyimli uzman kadromuz ile 3-6 yaş grubu çocuklarımıza gelişimlerine uygun olan en iyi eğitimi vermekteyiz. Rehberlik birimimiz tarafından tüm çocuklar gözlemlenerek tüm gelişimleri yakından takip edilir ve desteklenir. Çocukların yaş ve gelişim alanlarına uygun olarak hazırlanan sınıf ve eğitim merkezleri bulunmaktadır. Çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda planlanan gelişimlerine katkı sağlayacak branş dersleri verilmektedir.
Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu olarak İngilizce dil eğitimini ikinci dil olarak benimseyen kurumumuz çocuğun yabancı dili kullanabilmesi için eyleme dayalı bağlamlar ve ortamlar oluşturmaktadır. Yabancı dil öğrenim sürecimiz çocuklarda öğrenme isteği uyarma amacıyla interaktif oyunlar yoluyla pekiştirilmektedir.
Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu bulunduğu konum avantajı ile doğa ve ormana oldukça yakındır. Duvarsız eğitim projeleri ile çocukları doğa ile bütünleştiren çeşitli gezi ve aktivite çalışmalarına yer vermektedir. Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu olarak çocuklarımızın gelişimleri için sağlıklı beslenmelerini önemsemekteyiz.
Kurum çocukların günlük kalori miktarlarının hesaplandığı yemek menüsü aylık olarak hazırlanmaktadır.
Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu olarak okul öncesi eğitimi en donanımlı imkanlar ile sürdürmekteyiz.

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Oyun Temelli Eğitim

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- STEM

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Sınıf Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Muhakeme Becerisi

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- Bağımsızlık

- Benlik Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu Yorumları (24)

  • Çb

    Bir çok okul araştırmamın sonucunda evimize uzak olmasına rağmen burası aradığım yer dedim ve Nilgün hanımla görüştükten sonra tamamen netleştik başta cansel öğretmenimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimize ve güler yüzlü çalışan herkese sonsuz teşekkür ediyorum 2. Senemiz daha nice senelere

  • Her anne baba gibi evladımız için en iyisini isterken yolumuz Mektebim Ailesi ve Arzu öğretmenimiz ile kesişti.İstediğimiz her an sorulara cevap veren,çözüm odaklı,yardımsever ve asla ticari bir kaygı gütmeyen bir idarecilik anlayışı,mis gibi pişen yemekler,renkli sınıflar,tertemiz bahçesi,hem eğlendiren hem öğreten eğitim anlayışı ve elbette güven dolu bir ortam.Bu yolu sizlerle yürüdüğümüz için birgün dahi pişman olmadık.Emeğiniz,sabrınız,şefkatiniz yavrularımıza gösterdiğiniz hassasiyet için tesekkürler Mektebim Ailesi.

  • Sk

    Sıcak kanlı , iletişimi çok güzel öğretmenleri sayesinde okula alışma dönemini rahat atlattığımız, istediğimiz anda bilgilendirme alabildiğimiz, akademik anlamda da gelişime önem veren, çocuğun özel durumu ile ilgili anlayışlı olup sürekli takip halinde olan kadrosu ile içimizin rahat geçtiği bir anaokulu dönemi geçirdik. Herşey için tekrar teşekkür ederiz.

  • SG

    Kızıma okul öncesi Hazırlık için tercih ettik Nilgin Hanım ın ilgisiydi tercih nedenimiz ve sonrasında başta Arzu Öğretmenimiz ve diğer betün öğretmenleriniz çok ilgili ve alakalılardı ,Koray hocamızın da sevgi dolu bir öğretmen oluşu sayesinde baleyi ve piyanoyu çok sevdi kızım.Çok teşekkürler

  • AK

    İlgili, yaratıcı ve sevgi dolu öğretmenlere, yardımsever yöneticilere sahip, bölgesindeki en iyi okulların başında geliyor. Sürekli etkinlik ve fotoğraf ile video paylaşımı çocuklarımızın okul hayatıyla ilgili oldukça yeterli bilgiye sahip olabiliyoruz.

  • idari kadrosu ve öğretmenleri çok özverili ve çok ilgililer gerçekten mükemmel bir eğitim veriyorlar ilgi ve alakaları son derece coook güzel hepsinin ayrı ayrı emeklerine sağlık.Herşey çok güzel düşünülmüş.

  • Ay

    Bulunduğumuz bölgede okul arayışındayken denk geldiğim okulunuza iyi ki gelmişiz. 2 yıldır kızımı severek ve güvenerek gönderiyorum çalışanların ve öğretmenlerin güler yüzlülüğü benim en büyük memnuniyetim mektebim ailesini çok seviyorum

  • dk

    Hem eğitimci hemde anne şefkatiyle hem oğluma hde okuldaki tüm öğrencilere bu şekilde yaklaşan başta Süreyya hanım Nilgün hanım ve tüm öğretmenlerimize okuldaki tüm kadronuza ne kadar teşekkür etsem az gelir gözüm arkada kalmadan oğlumu bıraktığım sıcacık bir yuva ve hepsi ayrı ayrı bir melek öğretmenlerimiz sizinle iyiki yolumuz kesişmiş iyi varsıniz okul eğitimine sizlerle başlamış olmak bizim.icin çok büyük bir şans.uzun yıllar sizinle birlikte oğlumun eğitiminde yürümek dileğiyle.oglum ve ben hepinizi çok seviyoruz.Fazlası var eksiği yok.

  • NS

    Eğitim önce aileden alınır fakat çocuğun gelişimi boyunca aldığı her türlü eğitim tüm yaşamını etkiler .. Bu nedenle okulumuz hakkında ne desem az kalır. Eğitimi kesinlikle çok kaliteli , kızım hergün çok mutlu geliyor eve.. özverileri, çabaları , insana verdikleri değeri çok fazla hissediyorsunuz zaten. Tüm ekip muhteşem , enerjileri çok güzel , keşke dediğim tek nokta da ; “ keşke ilköğretimde de aynı kadro ile devam edebilsek :) “ Kızım mutlu içim rahat ❤️

  • ET

    Çocuğum Mektebim Uğurmumcu Anaokulunda 3. senesini geçiriyor. Kayıt olmadan önce ilk düşüncemiz çocuğumuzun akran eğitimi alması yönündeydi fazlasını beklemiyorduk. Çocuğumuzun sosyalleşmesinin yanında farklı yönlerinin de geliştiğini gözlemlediğimiz çok kaliteli bir eğitim süreci geçirdiğini görmek bizi mutlu ediyor. Öncelikle Süreyya Hanım , Nilgün Hanım,Merve Öğretmenimiz,Nurdan Öğretmenimizin çocuğumuza yaklaşımını ve çocuğumuzun edindiği kazanımları takdir ve mutluluk içerisinde takip ediyoruz. Herşeyden önce çocuğumuz okulunda çok mutlu! Mutlu olan bireyin öğrenmeme gibi bir durumu olamayacağı gerçeğiyle beraber öğrenmeye ve eğlenmeye devam ediyoruz. Kurucusundan başlayarak mutfak çalışanına kadar tüm herkese canı gönülden Teşekkür ederiz.İyi ki karşılaşmışız, iyi ki varsınız

  • Çk

    Çocuğum için en iyisini isterken görüşmelerim sonucunda doğru karar verdigime emin olduğum bir okul yılların tecrübesiyle çocuğumu ilkokula hazır göndereceğim çok teşekkür ederim emekleriniz için

  • MD

    Büyük kızım 4 yıl boyunca burda okudu, dil gelişimi, İngilizce ve ilkokul hazırbulunuşluğu mükemmel Pek çok konuda çok başarılı çok verimli bir 4 yıl geçirdik

  • Np

    Sıcacık bir eğitim öğretim ortamında evlatlarınızı güvenle gönderebileceğiniz bir okul,tek pişmanlığımız kızımı daha önce o okula göndermemek sanırım kısacık bir sürede çok şey kattılar. Tabi hülya uysal aksoy öğretmenimizin emekleri yadsınamaz ,ilk öğretmenimiz kalbimizde sıcacık bir iz bıraktı❤

  • Güvenle en değerli varlığınızı teslim edebileceğiniz bir yer arıyorsanız en doğru adres mektebim bence... sevgi ile işini yapan eğitimcilerin yer aldığı, geç tanıştığım ama iyi ki gitmişiz dediğim bir yer. Oğluma çok şey kattılar ilkokulda hiç problem yaşamıyoruz sayelerinde.

  • Çk

    Mektebim okulu bizim için vazgeçilmez hem öğretmenimiz hem çalışanları mükemmel Tek kelimeyle harika bir okul

  • GY

    Bütün herkese tavsiye ettiğim bir eğitim kurumu diyebilirim . Büyük oğlum mezun oldu şimdi küçüğüm gitmekte ..Sosyallik iletişim eğitim konularında büyük Etkileri olmuştur. Müdürlerimizin Öğretmenlerimizin Güler yüzü ilgisi yadsınamaz bir gerçek. Yeri geldi birlikte ağladık yeri geldi güldük her konuda yanımızda oldular çok teşekkür ederiz.

  • A

    5 yıllık bir eğitimden sonra kizim mezun oldu ama kızımın ve ailesi olarak hala gidip gorusebildigimiz ailemizden olan öğretmenleri ve çalışanları ile harika bir okul. Bir gün bile gözüm arkada kalmadi çocuğumu bırakırken. Cunku her çocuğun bireysel ihtiyaçlarına gore eğitimini ve öğretimini veren özverili öğretmenleri ve yöneticileri ile diğer okullardan açık ara fark atan bir okul. Çocuklarınız burada çok mutlu olacaklar ki akşam okuldan ayrılmak bile istemeyecekler. Bizzat tecrübe edilmiştir

  • St

    İlk çocuğumu 2018 yılında ilkokula hazır mezun ettikten sonra ikinci çocuğum İçin düşünmeden tercih ettiğim anaokulu öğretmenlerinin tecrübe ve donanımıyla içinizin rahat olabileceği bir okul.içim sayenizde çok rahat teşekkür ederim

  • MD

    Çok güzel bir okul. Okulumuzdan çok memnunuz. Öğretmenimiz çok ilgili. Herşey için çok teşekkür ediyorum

  • MD

    Mükemmel kaliteli bir egitim sistemi var okulumuzun. Öğretmenlerimiz çok ilgili, çok bilgili. Çocuklarımız eve hep çok mutlu geliyorlar ve heyecanla öğrendiklerini anlatiyorlar

  • Ac

    Tartismasiz cevredeki en iyi anaokulu...yanımdan 1 saat ayıramadığım oğlumu rahatlıkla teslim ettiğim müthiş ogretmenli anaokulu

  • Ds

    okul binası ve bahçesi çok güzel olan anaokulu. kartal da anaokulu arayan anne babaların mutlaka gidip görmesi gereken bir yer.

  • FA

    Görüştüğüm diğer velilerde genel olarak memnun okuldan. verdiğiniz paranın bir önemi yok tabii ama iş eğitime gelince insan bir karşılık bekliyor ve bunu fazlasıyla veriyorlar.

  • GS

    HArika bir okul gerçekten. Oturduğumuz yere yakın olması bizim için çok büyük ayrıcalık oldu. Öğretmenler güleryüzlü öğrenciler rahat ve bizlerin gözü arkada değil daha ne olsun

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Uğur Mumcu Acet Bilim Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Uğurmumcu Mahallesi, Neslişah Sk Teknik Yapı Upcity Flats Anaokulu Apt.no.11 34882 Kartal/İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum