fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools Hakkında

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools kaliteli ve ilkeli okul öncesi eğitim hizmeti vermek amacıyla kurulan bir anaokuludur. Çocukların yaş düzeylerine uygun olarak demokratik, sevgi dolu bir ortamda zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimlerini desteklerken bağımsızlık, yaratıcılık, sorumluluk ve paylaşma duygularını geliştirmeyi amaçlamaktadır. 1500 m2 kapalı alan ve 25 derslik ile MJS Anaokulu Türkiye’nin en büyük müstakil anaokullarından birisidir. Yaş gruplarının gelişim özelliklerine uygun olarak her yaşa göre ayrı olmak üzere sınıflar oluşturulmuştur. Her yaş grubunun yemekhanesi, uyku odası, tuvaletleri kendisine özeldir. Okulda 25 adet sınıf ve branş derslikleri, 2 adet yaş özelliklerine göre düzenlenmiş oyun odası, 6 adet yemekhane, 16 adet tuvalet, 4adet de uyku odası bulunmaktadır. Ayrıca yaş gruplarına özel olarak donatılmış bilim (science) sınıfı, sanat (art) sınıfı ve dil (language) sınıfı bulunmaktadır. 2-6 yaş arası öğrencilerin kabul edildiği anaokulunun kontenjanı 120 olarak belirlenmiştir. Kahvaltı, meyve saati, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 4 defa çocuklara yemek hizmeti verilmektedir. Öğretmenler hangi yaş grubundan olursa olsun tüm çocuklara oyun odalarına, tuvaletlerde, uyku saatlerinde rehberlik etmektedirler. Tam zamanlı çalışan İngilizce öğretmeniyle birlikte tam gün İngilizce eğitim verilmektedir. Ayrıca Müzik, Resim, Bale – Modern Dans, Halk Oyunları, Fen Doğa Bilim Dersi, Yaratıcı Drama, Pratik Matematik, Satranç dersleri de branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. MEB okul öncesi eğitim programını uygulayan anaokulu, bu programı high scope ve çoklu zeka programlarıyla zenginleştirmiştir. Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools kalite standartlarının garantisi olarak tüm velilerine sunduğu Şeffaflık ilkesi gereği kapıları ve uygulanan tüm faaliyetlerine açık kapı politası uygulamaktadır. Çocukların menüsünde bulunan tüm yemekler okul mutfağından hazırlanmaktadır. Gıda örnekleri 24 saat muhafaza edilmektedir.

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools Yorumları (15)

  • EK

    Sevgili Mjs Ailesi, 2 yıldır devam ettiğimiz okulumuzdan mezun olduk.İlk tanıştığımızdaki kaygılarımızı hatırlayınca gülümsüyoruz. İyi ki varsınız... Kötü tecrübelerden sonra sizlerle yolumuzun kesişmesi oğlumuz adına büyük şans oldu.

  • BA

    Civardaki en iyi okul,Çocuğumu içim çok rahat,öğretmen kadrosu ,ilgileri ,eğitimi,temizliği mükemmel,özellikle Pınar öğretmen dünyanın en tatlı öğretmeni diyebilirim,iyiki karşılaştık

  • ŞE

    MJS Şerifali anaokuluna kızımı 3,5 yıldır gönderiyorum ve bu yıl mezun oluyor. Kesinlikle tavsiye ettiğim, sevgi eksenli, A’dan Z’ye tüm çalışanlarının güler yüzlü ve samimi olduğu, kurucularının eğitimci olduğu ve okula girdiğinizde aile ortamını aratmayacak sevgi ve ilginin olduğu, evlatlarımızı emanet edebileceğimiz seçkin bir okul. Nice seneler başarıyla eğitimine devam etmesini dilerim.

  • NS

    MJS ANAOKULU ŞERİFALİ Msj Serifali Anaokullarını ; Sınırsız verdikleri sevgi için, Her sabah okula teslim ederken ve her akşam okuldan teslim alırken gösterdikleri güler yüz ve sevgi için Verdikleri Nitelikli Eğitim için Sağladıkları sonsuz güven için Çok Teşekkür ediyoruz. Genel olarak anlatacaklarımız ise şunlardır; 2017 yılı Haziran ayında kızım 26 Aylıkken kayıt yaptırdık. Kayıt yaptırmadan önce civar okulların çoğunu dolaştık. Özellikle her yaş grubunun ayrı katlarda olması ve bulundukları katlarda kendi yaş gruplarıyla birlikte yemek yemesi, fiziki ortamının çok elverişli olması nedeniyle tercih ettik. 3 Yıl boyunca her sabah bıraktığımda kızım öğretmenlerine koşarak gitti sarıldı kucakladı her akşam alırken de yine aynı şekilde öğretmenlerine sevgi ile sarıldı öğretmenleri de yine aynı şekilde içten samimi şekilde sevgi ile sarılarak öperek teslim ettiler. Komşuya ya da akrabaya bu yaştaki çocuğu oynamak için ya da kısa süre acil ihtiyacınız olduğunda bırakmak zorunda kaldığınızda bile bir tereddüttünüz olur acaba dersiniz. Biz bu üç yıl içersin de bir gün bile acaba demedik gönül rahatlığı ile işimize gittik. Her akşam aldığımızda çocuğumuzun güzel bir gün geçirdiğini gözlerinde gördük. Bu süre içersin de ilk kez kreşe başladığında kızımın ilk öğretmeni olan Ebru Hanım’ a , ikinci Yılında öğretmeni olan Nisa Hanım’a (Şu an Okul Müdürü olarak görev yapmakta) son yılında öğretmeni olan Berna Hanım’ a ; o güzel sıcak samimi içten sevgi dolu yaklaşımları için, ve verdikleri eğitim - öğretim için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca okulun kurucularına her öğrenci ile tek tek ilgilendikleri tüm öğrencilerini tanıma cabasında oldukları ve böyle bir anaokulu kurdukları için tek tek hepsine çok teşekkür ediyoruz.

  • Tavsiye üzerine gidip okulu çok beğendik ancak daha bilindik bir marka olsun diyerek güya marka! okulu seçtik. Ama maalesef yanlış karar olmuş şimdi mjs de de yer kalmamış, oraya da geçemiyoruz :( Kesinlikle mjs nin çok iyi fiziksel şartları ile beraber çok güçlü bir yönetim anlayışı var. Okulun yöneticilerinden kontenjanlarını artırmalarını rica ettik, burdan da bu talebimi iletmek istiyorum.

  • ZD

    Zaten birçok veli burda ya da başka sitelerde yazmış. Tartışmasız Şerifali'nin her anlamda en iyi anaokulu... Bunu 10 civarında okul gezen bir anne olarak söylüyorum. Gerçek bir okul sıcaklığı ile okul ciddiyeti görmek isteyen ailelere Mjs yi görmelerini tavsiye ederim. Zaten kendilerini çok iyi ve doğru ifade ediyorlar. Biz çok detaylı bir şekilde gezdik, dinledik, ikna olduk. Yani 1 saatten fazla zamanlarını aldık. Tavsiye üzerine gittiğimiz bir okuldu. Yılların birikimi işleyişlerine yansımış. Beni rahatsız eden tek şey okul bahçesinin akşamları veli kullanımına kapalı olduğunun söylenmesi oldu. Kendilerince haklı sebepleri olabilir ki açıklamalarına hak vermedim de değil ancak iş çıkışı kızımı alınca bir daha parka uğramamak, beş on dakika zaman geçirmek iyi olurdu. Ancak göz ardı edilmeyecek bir şey değil tabiki...

  • ST

    Aslında bu okulu instagram hesaplarından buldum , paylaşımlardan çok etkilendim. Bu sabah da görüşmeye gittim, inanılmaz sıcak bir eğitim yuvası. Okul binası dışardan göründüğünden çok büyük. Ama beni işlerine hakimiyetleri, dürüstlükleri ve kış bahçesi dedikleri yer etkiledi. Taşlı Okul sokağı, tarım bahçeleri, hayvanlar vesaire de çok hoş olmuş. 2014 ve 2015 kayıt dolmuş, artık o yaşlara öğrenci almıyorlar. Ben gittiğimde 2015'li bir veliyi bir sınıfta 15 sayısını aşamayacaklarını söyleyerek yolcu ettiler. Bu konudaki hassasiyetleri şaşırtıcı ve hayranlık uyandırıcı. Ben 2016 doğumlu kızım için görüştüm. İlk okul deneyimi olacak. Şimdi internetten araştırıyorum, okulla ilgili ciddiye alınacak olumsuz bir şey görmedim. Zaten kendi gözlemlerim benim için önemli ve oldukça ısındım sanırım burayı tercih edeceğiz.

  • MG

    Çok titiz bir anne olduğumu düşünmeyerek okul arayışına başladım ama o kadar kötü koşullarda, o kadar işinde acemi okullar gördüm ki ister istemez endişelendim. 4 sene işinizden ayrılıp hayatınızı adadığınız yavrunuzu vermek hiç kolay değilmiş. MJS Anaokulunu esasında olumlu yorumlarla duymuştum ama nedense gidemedim. gezdiğim okullardan mutlu ayrılmamış şekilde üzgün üzgün eşimle konuşurken o hatırlatınca arabada iken bir gideyim dedim. Allahım verdiğim en doğru karar olmuş. Uzun uzun anlatmayayım. Çok anlatılacak şey var, her şeyiyle çok farklı bir okul... Sonuçta her annnenin öncelikleri de farklı olabiliyor. Sadece şunu söyleyebilirim. Bu okul Şerifali için çok büyük şans... Bu güzel ekibe başarılar dilerim.

  • Za

    Herşeyin en iyisini istediğimiz minik kahramanlarımız için bizden fazlasını düşünen Harika bir ekip.. Samimi, güvenilir kadrosu ile her ayrıntı özenle düşünülmüş. Her yaş grubu için özel oluşturulmuş kat sistemi büyük bir ayrıcalık. Her katta ayrı mutfak, lavabo ve uyku odası miniklerimiz için oldukça güvenli. Okul öncesi eğitim için civarın en iyisi .

  • EK

    Biraz fazlaca titiz bir anne olarak Şerifali ve Ataşehir'de gezdiğim 7 - 8 okul içerisinde en çok içime sinen ve severek devam ettiğimiz okul burası oldu. Şerifali'nde bu derece kaliteli bir okul sürpriz oldu biraz. Kesinlikle görmenizi tavsiye ederim. Günlük süt, tam buğday ekmek, gerçek bitki çaylarına dikkat eden okulumuz son olarak bir de organik tavuk kullansa benim gözümde kusursuz bir okul olacak.

  • AY

    İnanılmaz ilgili, sıcakkanlı, profesyonel bir kadro. Ve her katın bir yaş grubuna ait olması bizim en büyük tercih sebeplerimzden oldu. Çok ilginç bir sistem...Şu ana kadar yok, inşallah olmaz da:)

  • SY

    Bu civardaki en iyi anaokulu her yönden. Etkinliklere ve aktivitelere verilen önemi sergilerden anlayabiliyorsunuz. Çocuklar hem mutlu hem de kendilerini geliştirebilecekleri sağlıklı bir ortam.

  • S

    Bu okulla ilk tanıştığımızda daha önceden yaşadığımız anaokulu tecrübesi yüzünden moralimiz çok bozuktu. Mobidik bize sıcacık kucağını açarken bizi olduğumuz gibi kabul edebilen gönlünde herkese yer olan bir kurum olduğunu ispatladı. Gün geçtikçe sizlerin kıymetini daha da çok anladık.

  • ÖY

    Bölgedeki fiziksel özellik olarak en nitelikli anaokuluAncak 2016 gerçekleştirilen yönetici değişikliğinden sonra eski başarısını göremiyorum

  • A

    Okulla tanıştığımız günden itibaren bize kendi ailelerine nasıl davranıyorlarsa öyle yaklaşan, evladımızı her şeyden önce tutan MJS okullarına en büyük şükranlarımı sunuyorum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel MJS Anaokulları Mobidik Junior Schools İletişim Bilgileri

Tatlısu Mahallesi Elalmış Akdağ Caddesi (Marmaris Büfe Karşısı) No:8 Şerifali/Ataşehir
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum