fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu

Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul Başakşehir'de bulunan Özel Petek Koleji Anaokulu eğlenceli, öğretici, yaratıcı ve yenilikçi bir eğitim sistemi ile ayrıcalıklı çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Çocukları merkeze alan eğitim programları ile gün içerisinde kendilerine ve çevrelerine karşı farkındalıklarının arttırıldığı onlarca aktivite gerçekleştirilmektedir.
Okul içerisinde tüm gün çocuklarla birlikte jimnastik, müzik, görsel sanat, atletizm, el sanatları, dekoratif sanatlar, dans, müzik, halk oyunları ve zeka oyunları aktiviteleri yapılmaktadır.
Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu'nda küçük yaşta çocukların sevi, saygı, paylaşma, yardımlaşma, sadakat gibi manevi değerlerini öğrenebilmelerini sağlamak amacıyla değerler eğitimi verilmektedir.
Bu aktiviteler dışında dönem boyunca çocuklarla Sonbahar mevsim şenliği, kültür şenliği, spor şenliği, pijama partisi, jenerasyon günü, şapka partisi, doğum günü kutlamaları ve daha bir çok etkinlik yapılmaktadır.
18 kişilik sınıflarda donanımlı, alanında uzman eğitmenler ile birlikte çocuklara sosyal, akademik, sanat, estetik, spor, entelektüel ve sosyal eğitimler verilmektedir.
Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce ve Arapça dilleri tercih edilmektedir.
Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu’nda özellikle riskli dönemlerde düzenli sağlık kontrolleri ve ateş ölçümü yapılan revirde ilaç takibi, aşı kontrolü gibi konularda veli bilgilendirmesi yapılarak, veri tabanı sistemi ile öğrencinin sağlık bilgileri her an ulaşılabilir şekilde saklanmaktadır. İlk müdahaleler hemşire gözetiminde yapılır.
Çocukların yoğun ve hareketli olduğu ortamlarda dikkat edilmesi en önemli konulardan birisi de kaliteli bir havalandırma sistemi bulunmasıdır. Bu sayede hassas, alerjenlere açık çocukları dönemsel değişikliklerin etkilerinden korumak daha kolaydır. Değişken gaz basıncı sayesinde enerji tasarrufu sağlayarak, kullanıcının konforunu en yüksek seviyede tutan bir sistem ile eğitim ortamları hep ferah ve havadardır.
Rehberlik biriminin uyguladığı çoklu zeka envanteri sayesinde yetenekleri ve ilgi alanları keşfedilen öğrencilerle çeşitli faaliyetler yapılmaktadır. Dönüşüm projeleri ile doğaya saygı ile yaklaşmak, yerli malı tüketimine yönlendirme projeleri ile emeğe ve kendi değerlerine sahip çıkmak, atık gözüyle bakılan eşyaların değerlendirildiği projeler ile objeleri farklı bir gözle yeniden algılamak gibi özellikler kazanan öğrenciler hayatta daha farkında adımlar atmaya erken yaşlarda başlamaktadırlar. Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu 'nun tüm ayrıcalıklarından yararlanan çocuklar ortak kullanım alanlarından, atölyelerden ve spor salonundan diledikleri gibi faydalanabilmektedirler. Günlük kalori ihtiyacı göz önünde bulundurularak oluşturulan menüler, organik gıdalar ile hazırlanır; evdeki özen ve hijyeni en az veliler kadar önemseyen deneyimli aşçılar tarafından çocuklara sunulmaktadır. Kalitesinden emin olunmayan hiçbir ürün kullanılmaktadır. Okulun sağlamış olduğu hizmetler arasında servis ve güvenlikte bulunmaktadır.

FARKLILIKLARIMIZ
(Yeteneği keşfeden ve işleyen okul)

Yetenek Okulu
Spora, müziğe, resime, şiire, sanata, tiyatroya yetenekli çocuklarımızın bu yeteneklerini keşfeden atölyelerimiz onların bu yeteneklerine yatırım yapıyor ve bu alanda onları hayata hazırlıyor. Onlar yetenekleri doğrultusunda sanat eserleri üretirken, sizler de onların bu yeteneklerini keşfetmenin sevincini yaşayacaksınız. Her çocukta açığa çıkmayı bekleyen bir yetenek gizlidir!

Yaşam Okulu
Hayatın içinde, gelecekte ona gerekecek ne varsa Petek Koleji sunmaya hazır. Yaşama becerisinin sadece akademik eğitim ile sağlanamayacağının bilincindeyiz. Bu doğrultuda terzilikten tutun, aşçılığa, çiftçilikten tutun ev ekonomisine kadar her şeyi burada öğrenecekler.

Sorumlu Okul
Atık pil toplama , yardımlaşma kolu faaliyetleri , bilinç çalışmaları, bültenler, dönüşüm çalışmaları (plastik, kağıt) , yarışmalar - ödüller , huzur evleri, sokak hayvanları, sokak çocukları gibi konularda onları bilinçlendiriyor ve Sosyal sorumluluk çalışmaları yaptırıyoruz. Sorumlu bireyler, liderliğe adım adım ilerliyor!

Her anlamda Güvenli Okul (Covid 19 Önlemleri)
Çocuklarımızın sağlıklarına önem veriyor ve güvenliklerini tehdit edecek tüm tehlikelere karşı onları koruyor ve bilinçlendiriyoruz. Okul ortamlarımızı tamamen onların güvenliğini sağlayacak şekilde dizayn etmiş olup, çocuklarınız bizim çocuklarımızdır felsefesiyle gelecek nesilin üzerine titriyoruz. Kovid 19,Pandemi kapsamında da okulumuzda tüm önlemler alınmış olup bu kapsamda tüm öğrencilerimiz okul bahçesine girdiği andan itibaren ateşi ölçülerek alınmakta, sosyal mesafe kurallarına göre sınıf ve koridorlarda yürümeleri sağlanmaktadır. Velilerimizin kaygıları ve Milli Eğitimin tavsiyeleri dikkate alınarak okulumuzda doktor velilerimizden müteşekkil Pandemi Sağlık Kurulu oluşturulmuş olup alınacak önlemler kapsamında istişareler yapılmaktadır. Okul aile birliğinin ve doktor velilerimizin tavsiyeleri dikkate alınarak okulumuzda tüm sınıflarda dezenfekten çalışmaları her gün düzenli olarak yapılmaktadır. Öğrenci mevcudu azaltılarak sınıflarımızın mevcudu azaltılmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekecek ve pandemi farkındalılığını sağlayacak görsellerle donatılmıştır. Öğrencilerimiz yemekhanede sosyal mesafe kuralına uygun olarak yemeklerini almaları sağlanmakta ve şeffaf siperatörlerle bölünmüş olan alanlara oturmaları sağlanmaktadır. Özellikle küçük yaş gruplarının olduğu sınıflarda masalar tek kişilik dizayn edilmiş olup siperatörlerle sosyal mesafe sağlanmıştır. Okulumuzda Revir hizmetinin ve sürekli hemşiresinin bulunması, olası durumlarda ilk müdahale yeri olarak hizmet vermesi velilerimizin de güvenini sağlamaktadır. Petek okullarımız her bir kademesinde Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul kapsamında olup covid sürecinde de yapmış olduğu pandemi hazırlığı ile TSE “Okulum Temiz” projesi kapsamında da çalışmalarını yürütmektedir.

Petek Okullarında Yemek Hizmeti Bir Başkadır.
Yemek hizmeti tamamen doğal olarak tereyağı ve sıkma zeytinyağı ile üretilmekte olup sabah öğlen ve akşam atıştırmalığı şeklinde üç öğün olarak öğrecilerimize sağlıklı ev yemeklerini sunmakta, kantinsiz okul olarak hizmet vermektedir.

Çevreci Okul
Okulumuz doğacı eko okul kapsamında projeler yürütmekte olup geniş ferah alanlarıyla öğrencilerimize birçok farklı hizmeti birlikte sunmaktadır. Her öğrencimizin hobi bahçesi uygulaması,hayvanat bahçesi ile adeta doğa ile iç içe ve doğal hayatı öğreten ortamlarıyla öğrencilerimizi kuşatmaktadır.

PETEK OKULLARINDA REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK Altı Basamaklı Petek Eğitim Modelimizin ayrılmaz bir parçası olan rehberlik ve psikolojik danışmanlık çalışmaları; çağdaş, bilimsel, yenilikçi anlayış ile çocuklarımızın ilgi ve ihtiyaçları temel alınarak sürdürülmektedir.
AMACIMIZ
Her bir öğrencimizin biricik ve özel olduğunun farkında olarak, kendilerini keşfetmelerine ve sosyal çevrelerine uyum sağlamalarına katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz. Öğrencilerimizin problem çözme becerilerini güçlendirmek, akademik ve sosyal özgüven kazanmalarına yardımcı olmak, zamanı etkin kullanarak planlama ve organizasyon yetilerini pekiştirmek, empatiye dayalı ve duyarlı bir arkadaşlık ilişkisi oluşturma konusunda öğrencilerimize destek olmak çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Bunlarla birlikte, en önemli gayemiz çocuklarımızın mutlu ve üretici bireyler olarak yetişmelerine rehberlik yapmaktır.
TEMEL PRENSİPLERİMİZ
• Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz her öğrencimize açıktır ve öğrencilerimiz ile velilerimiz için erişilebilir olmak önceliğimizdir.
• Her öğrenci özeldir, bireysel farklılıkları önemli ve değerlidir.
• Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri kapsamında gerekli durumlarda okul dışı uzmanlarla iş birliği içerisinde çalışmalar sürdürülür.
• Rehberlik ve psikolojik danışmanlık kapsamında yapılan görüşmelerde gizlilik ve gönüllülük esastır.

1. ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÇALIŞMALAR:
Her öğrenci kayıt sürecinden başlayarak rehberlik ve psikolojik danışma birimimiz tarafından değerlendirilir, görüşme ve tanıma sürecimiz başlamış olur.
Öğrencilerimizi çok boyutlu olarak tanımaya yönelik bireysel ve sınıf düzeyinde yıl boyunca çalışmalar devam eder.Öğrencilerimize ortaokulda;
• Görsel ve işitsel dikkat testleri ve çalışmaları,
• Kendilik ve aile algısına yönelik destekleyici envanter uygulamaları, arkadaşlık ve sosyal iletişim becerilerine yönelik çalışma ve etkinlikler,
• Geleceklerini; ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirebilmeleri için kariyer rehberliği yapılmaktadır.
2. VELİYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR:
Öğrencilerle yapılan çalışmalar kapsamında velilerimizle iş birliğine önem verilmektedir. Bu doğrultuda;
• Bireysel görüşmeler
• Bilgilendirici yayınlar
• Seminer, konferans ve atölye çalışmaları yapılmaktadır.

-Çocuk Odaklı Aile Olma
-Çocuklarda İletişim Becerisi ve Sosyal Nezaket Geliştirme
-Dijital Çağda Ebeveyn Olmak
-Kitap Atölyesi,
-Çocuklarda Doyum Erteleme ve Öz Denetim Oluşturma

3. ÖĞRETMENLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR:
Öğretmenlerimizle düzenli olarak sene başında ve dönem içersinde müşavirlik çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmaların amacı:

• Okuldaki uygulamaların eşgüdümlü olarak yürütülebilmesi,
• Öğretmenlerin ortak bir rehberlik anlayışına sahip olması,
• Öğrencilere uygulanacak olan rehberlik etkinliklerinin planlanması,
• Okuldaki tüm olanakların öğrencilerin yararına olacak amaçlarda kullanılmasını sağlama
• Öğretmen motivasyonunu artırma ve eğitimin kalitesini artırma amaçlanmaktadır.

Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu Yorumları (21)

  • MS

    Çok beğendiğim ve sevdiğim bir okul Öğretmenler çok ince davranıyorlar Bir yabancı çocuk geliştirmek için ellerinden geleni her şey yapıyorlar Ve gerçekten büyük bir gelişme gördük Okuldan, özlem öğretmeninden ve bütün öğretmenlerden çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim .

  • Bd

    Disiplin anlayisi ve kurumsal kulturu olan bir okul.Okula kayit islemleri icin gittigimizde sicak bir ortamin olusu icimizi ısıttı.anaokulunda uygulanan müfredat bizzat velilere iletisim yoluyla bilgilendirildigi gibi uygulama kisminda da eve getirilen materyallerle verilen odevlerle destekleniyor.severek ogretmek severek ilgilenmek bir anne sefkatiyle cocuklarimizi emanet edebilmek gonul rahatliyla evladimizi birakabilmek artik cok zorken icimiz rahat birakabiliyorsak Özlem öğretmenimizin katkisi cok buyuk.aylik veya haftalik konulari en guzel en anlasilir sekilde cocuklarla etkinlik yaparak sarkilarla danslarla materyallerle isleye isleye ogrenmelerini sagliyorlar.eve her gelisinde ogrendigini anlatmasi biz veliler icin onem arz eden bir husur.okulda hayvan sevgisini asilamak icin bircok hayvan cesitlerinin olmasi okulu sevdirmek icin okul cikislarinda daha cok vakit gecirebilmek icin cok guzel bir avantaj.baharda okul cikislarinda arkadaslariyla vakit gecirmek icin parka gitmeye gerek olmadan okul icinde oyunlar oynayarak ev sicakliginda bir yer olmasi biz veliler icin ayri bir avantaj. Petek kolejini dusunenler icin tavsiye ederim.

  • Rb

    Başakşehirde çok fazla anaokulu araştırmama rağmen petek kolejine göndermeye karar verdik. Oğlum 5 yaş anaokulunda şuan,hem okuldan hem de Sıdıka ve Kübra öğretmenimizden çok memnunuz,işlerini profesyonelce yapıyorlar. Oğlum da çok severek ve istekli gidiyor okuluna. İyi ki tanışmışız petek ailesi ile…Öğrencilerin etkinlik esnasında video ve fotoğraflarının daha fazla aileler ile paylaşılması konusunda biraz daha gayret edilebilir. Mesela jimnastik derslerinin nasıl geçtiğini hiç bilmiyoruz çünkü hiçbir görsel paylaşılmadı,ilk yarı bitmesine rağmen

  • ŞT

    Oğlumun sağlık problemleri dolayısı ile taşınma ve kurum değişikliği yaptık fakat 2 senedir merve öğretmenimiz gibi canı gönülden yaklaşan bir hocamız olmadı Rabbim hiçbir eğitimcimizi başımızdan eksik etmesin ama merve hocamda sabır samimiyet sevgi ve disiplin çok başkaydı. Oğlumu 2 senedir gören öğretmeninden daha iyi tanıyor, hala ne sorsak sıcakkanlılıkla cevaplıyor. Oğlumun temeli çok sağlam. İyi ki anaokulu gibi kritik bir dönemde Peteği tercih etmişim.

  • Çi

    Öğretmenimiz Merve hanım işinde çok başarılı çocuklarla içten samimi davranarak güzel ilgilendi benım oglum daha merve öğretmenini sayıklıyor

  • TD

    Herşeyi ile mükkemel di.Ozellikle Merve hocaya çok çok teşekkür ediyorum. Keşke hep çocuğum anasınıfı kalsaydı.

  • Okulun yatay düzlemde tek katlı olması ve yeşillikler içindeki kocaman bahçesi en önemli tercih sebebimiz. Aynı zamanda ekoloji dersiyle kendi bahçelerini ekip biçiyor, mini hayvanat bahçesinde hayvanları gözlemleyip sevebiliyor, binicilik kulübü ile at biniş derslerine katılabiliyorlar; bu imkanların hepsini okul bünyesinde bulmak hem zaman hem ekonomik açıdan çok büyük kolaylık sağlıyor. Akademik eğitimde de derslere tecrübeli branş öğretmenleri giriyor, özellikle İngilizcede öğrencimin fark edilecek şekilde ilerlediğini gözlemliyorum. Spor ve sanat derslerine çok severek katılıyor öğrencim. Tüm bunları değerler eğitimi ile desteklemeleri de çok güzel. Sorunumuz olduğunda yardımcı olmaya çalışan öğretmen ve idarecilere kolayca ulaşabiliyoruz. Öğrencimiz okulunu çok seviyor, düşünen velilere tavsiye ediyoruz.

  • MY

    Anaokulu velisi olarak başta öğretmenimizden çok çok çok memnunuz. Eğitimi, fiziki şartları, sosyal imkanları açısından zengin bir okul. Çocuğumuzu içimiz rahat bir şekilde bırakabiliyoruz.

  • Zk

    Kızım geçen seneden beri bu okulda. Ablaları da açıldığından beri buradalar. Çok memnunuz her yönden harika. Özellikle fiziki şartları harika bir okul. Akademik eğitim, ilgi alaka çok güzel.Şimdiye kadar olumsuz bir durum yaşamadık. Sıkıntı olunca kolaylıkla iletişim kurabiliyoruz.

  • EK

    Eğitim kalitesi olarak gerçekten Başakşehir de bulunan iyi okullar arasında bas sırada yerini alabilecek bir okul . Sıcak ortamı, temizliğe gösterdikleri özen oldukça güzel . Bahçesindeki kum havuzu ,parkı ,çocuklara ait ekim alanlarının olması , gezen tavuk kaz ailesi gerçekten efsane

  • Oğlum Yusuf anaokulunda Merve Hocadan istifade etti. Biz memnun kaldık. Fiziki imkanları da iyi

  • AB

    Güleryüz, neşe, eğlence, sevgi dolu bakışlar, şefkat ve SABIR. İşte anaokulu öğretmenimiz Merve Özcan’da bütün bu özellikler fazlasıyla vardı. Okula gitmekten korkan oğlum onun sayesinde okul sevgisiyle doldu. Bütün hocalarımız çocuklarımızı şefkatle sarıp sarmalayıp yetiştirdiler. Okulun geniş ve ferah fiziksel ortamları da beklentimi fazlasıyla karşıladı.

  • Zk

    3 yıldır bu okuldayız. Anaokulundan itibaren tüm personelin çocuklara yaklaşımı çok itinali, şefkat dolu ve profesyonelce. Yönetim velilerin düşüncelerini önemsiyor ve talepleri dinleyerek kısa sürede geri dönüş yapıyor. Özellikle anaokulunda Merve öğretmenimizin mesleki bilgi beceri ve yeterliliği bu okulda devam etmemizde çok etkili olmuştur. Teşekkür ederiz :)

  • BT

    Sınıf öğretmenimiz Merve hn her anlamda çok donanımlı idi. Ayrıca drama & spor & ingilizce & müzik gibi derslere branş öğretmenlerinin girmesi büyük bir artı idi.

  • Fb

    Kızım ve oğlu bu okulda okuyor ana okulu bölümünü bitirdiler ilk okula geçtiler ana okulundaki sorumluluk ilgi ve sevgi çok iyi ana okulundaki Merve öğretmenimiz kendini öğrencilerine adamış sevgi dolu çok kibar bi öğretmen onunla karşılaştığımız için çok şanslıyız

  • Mb

    Profesyonel ve güler güzlü eğitimcileri ile kızımı okula alıştıran, hatta okuldan çıkmak istemeyen bir çocuk haline getiren, çocuğumuzun her eve geldiğinde öğrendikleri ile bizi şaşırtmasını sağlayan okulumuza çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

  • Ls

    Çok sevdim diğer velilere tavsiye ediyorumÇok iyi eğitim veriyorlar sınıf çok sevdim

  • FD

    Basaksehirin en guzel konumunda genis bahcesi ile cocuklara rahat bir ortam saglayan,sosyal ve kulturel etkinliklere onem veren,genis ve tecrubeli kadrosuyla guvenebilecegimiz en ozel kurumlardan biri olan Petek Koleji Anaokulunu tum velilere gozum kapali tavsiye ederim. Gecen sene kizimin okul surecindeki ilk donemini anaokuluna alistirma konusunda sabirli ve tecrubeli ogretmen kadrosuyla psikologlari ile cok rahat atlatmistik. Sonrasinda covid salgininda da uzaktan egitim ile herzaman birebir ilgi ve alakalarindan da cok memnun kalmistik. Simdi de yine tercihimiz her zaman anne sefkati ile yaklasan,disiplinli kadrosuyla egitimine yon veren bu kurumla devam etmektir. Asla pisman olmuyacaginiza emin olabilirsiniz.

  • Zk

    Petek Koleji anaokuluna şu an ikinci çocuğum gidiyor. Büyük Kızıma çok çok iyi gelmişti. Şimdi de çok memnunuz. Öğretmenlerin ilgisi, iletişimi çok samimi. Sınıf ortamı, fiziksel şartlar zaten başka hiçbir okulda yok. Tek kat üzerine düz ayak, bahçe ile iç içe bir ortam. Eğitim olarak da bizi ve çocuğumuzu tatmin edecek kalitede. Okul çıkışlarında dahi çocukların okuldan ayrılmak istemedikleri, bahçeden zorla eve götürdüğümüz bir ortam daha ne diyeyim ☺️

  • OM

    Sosyal ve olanakları tam çocuklara göre bir okul öncesi kademesine sahip, Özellikle Yaz okulu'nda verilen Kur'an eğitiminin çocuğumuz üzerindeki olumlu etkilerini hemen görmeye başladık. İnşallah böyle devam eder hem bilimsel hem manevi olarak güçlü bir eğitim sistemleri olduğu zaten okulla tanıştığınızda aşikar hale geliyor.

  • SA

    Başakşehir civarında farklı opsiyonlarda çeşitli olanaklara sahip farklı isteklere cevap bulma olasılığınızın yüksek olduğu bir lokasyon. Ancak Petek Koleji'nin eğitim sistemi ve kampüsüyle bir adım daha önde gördüğüm için tercih ettim. Her şey güzel gidiyor şimdilik.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başakşehir Petek Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Başak Mah. Yeşil Vadi Cad. Saray Sok. No:1/A, (Metrokent Karşısı) Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum