fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sare Anaokulu

Özel Sare Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Sare Anaokulu Hakkında

Özel Sare Anaokulu'nda Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde çocukların kendilerini geliştirme açısından, alanında eğitim almış uzman eğitimciler çalışmaktadır. Öğrencilerin, araştırarak, sorgulayarak, yaparak, yaşayarak, bilgi ve beceri sahibi olmalarını sağlanmaktadır. Çocukları gelişen dünyaya ayak uydurabilen başkalarının haklarına saygılı çevre bilinci oluşmuş araştırmaya önem veren, özgüveni yüksek, mutlu, aile ve toplum değerlerinin bilincinde özel bireyler olarak yetiştirmek hedeflenmektedir. Uzman bir kadro ile güvenilir bir ortam oluşturan Özel Sare Anaokulu, sınıfta uygulayacakları aylık, haftalık ve günlük eğitim planları uzman eğitimcilerin gözetimi tarafından yapılmaktadır. Bir çocuğa bir bilgiyi vermenin, bir alışkanlığı kazandırmanın en etkili yolu oyundur. Çocuk oyunla gelişir, öğrenir ve sosyalleşir. Çocukların yetenekleri en küçük yaşta keşfedilerek, ilgileri bilinçli bir biçimde yönlendirilir. Okulda Anadil metodolojisi, sürekli tekrar ve olumlu pekiştirmelerle hem kurs hem anaokulunda 3-6 yaş Anaokulu Programını yaparak, yaşayarak öğretilmektedir. Özel Sare Anaokulu programı yapılandırılmış ve tüm duyu organlarına hitap eden düzeydedir. Bu da çocukta kalıcılığı sağlar. benimsediği öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla geleceğin mutlu, neşeli, sorumluluk sahibi, kendini ifade edebilen, başkalarına saygılı, donanımlı ve başarılı bireylerini yetiştirmektedir. Okulda çeşitli etkinlikler uygulanmakta, geziler düzenlenmekte ve aktiviteler yapılmaktadır. Çocukların kişisel, fiziksel, sosyal ve dil gelişimlerini destekleyen yapılandırılmış aktivite ve programları oyun eşliğinde sunulmaktadır. Okulda akıl ve zeka oyunları ile çocukların bilişsel gelişimleri desteklenir. Ayrıca drama, origami, tiyatro, görsel sanatlar, el sanatları, dekoratif sanatlar gibi sanatsal aktiviteler de yapılmaktadır. Drama, dans, yüzme ve değerler eğitimi de verilmektedir. Kültürel ve ahlaki sorumluluğu ve duyarlılığı geliştirmek için değerler eğitimi dersi oldukça önemli bir yere sahiptir. Çocukları gelişen dünyaya ayak uydurabilen başkalarının haklarına saygılı çevre bilinci oluşmuş araştırmaya önem veren, özgüveni yüksek, mutlu, aile ve toplum değerlerinin bilincinde özel bireyler olarak yetiştirmek hedeflenmektedir. Özel Sare Anaokulu'nun bünyesinde çocukların beslenme ihtiyacını karşılayacak yemekhanesi bulunmaktadır. Okulda organik beslenmeye önem verilmektedir. Ayrıca okulda rehberlik hizmeti de verilerek çocukların gelişimleri takip edilmekte ve velilerle paylaşılmaktadır. Okul çocukların her türlü sağlıklı gelişimi sağlaması için tüm imkan ve olanaklarını sunmaktadır.

Özel Sare Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sare Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sare Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sare Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sare Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sare Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sare Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sare Anaokulu İletişim Bilgileri

Gümüşpala Mah. Çapari Sok. No:15, Avcılar / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum