fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu

Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu Hakkında

Özel Pembe Balon Anaokulu'nda eğitim sistemi öğrenci merkezli olup yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli olan aktif öğrenme, Gems, Scamper, Regio Emillia, programlarına uygun olarak düzenlenmiştir. Yaratıcı düşünme programları geliştiren Özel Pembe Balon Anaokulu bazı dönemlerde velileri de programa dahil ederek çocukların ve velilerinin birlikte kaliteli vakit geçirmesine olanak sağlamaktadır. 2-6 yaş arası eğitim veren okul çocuklara tuvalet eğitimi de vermektedir. Okulun açılış saati sabah yedi otuz olup, kapanış saati akşam on sekiz otuzdur. Özel Pembe Balon Anaokulu'nda beş tam gün, beş yarım gün katılım seçenekleri vardır. Okulda psikolojik danışmanlık hizmeti mevcuttur. Okulda kamera sistemi bulunmaktadır. Öğrenci gelişimleri ile ilgili yılda iki kez öğrenci değerlendirme raporları veliye gönderilmektedir. Sene başı toplantılarında okul eğitim programları, branş derslerine giren öğretmenler, interaktif sunumlar ile okulu tanıtmaktadırlar. Bireysel görüşme toplantıları ile çocukların gelişimleri hakkında veliler bilgilendirilmektedir. Özel Pembe Balon Anaokulu'nda psikologu haftanın beş günü okulda bulunmakta ve gelişim raporları hazırlamaktadır. Ayrıca velilere yıl içinde çeşitli konularla ilgili seminer vermektedir. Okulda haftada 3 gün İngilizce, haftada bir gün müzik, mental aritmetik, satranç, bale,seramik, halk oyunları branşları alanında uzman öğretmenler tarafından verilmektedir. Ayda bir veya iki kez gezi, mutfak etkinlikleri, değerler eğitimi nezaket görgü kuralları programları uygulanmaktadır. Sınıf öğretmenleri çocuk gelişimi bölümü mezunu olup, yardımcı öğretmenlerle çalışmaktadırlar. Yemekler okulda hazırlanmakta ve okul kurucuları eşliğinde çocuklar özenle beslenmektedir. Desteğe ihtiyacı olan çocuklar, bire bir ilgiyle yedirilmektedir. Okulda tuvalet eğitimi de öğretmenler tarafından verilmektedir. Öğrenciler velileri tarafından getirilip alına bildiği gibi, ayrı zamanda okul araçları ile servis imkanı sağlanmaktadır.2-4 Yaş gruplarında, 5 tam gün, 5 yarım gün, katılım seçenekleri vardır.5-6 yaş gruplarında 5 tam gün önerilmektedir.

Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu Yorumları (8)

  • HB

    Kötü bir okul deneyimden sonra pembe balonda Havva hanımla tanıştık çocuğuma gostermıs olduğu ilgi şefkat ve güler yüzlülüğünden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.Oğlumun gelişimine çok katkı sağladılar okulun fiziksel ortamı rehberliği aile ile işbirliği öğretmenimiz gerçekten çok ıyı,ıkısenedır gönül rahatlığıyla cocugumu pembe balona Havva hanıma teslim ediyorum.

  • Ay

    Okul butik bir okul egıtım kalıtesı ve cocuklara yaklasım cok ıyı ozellıkle ılkokula hazırlık grubunda Ayse öğretmenden cok memnun kaldık tecrübesi ve Güler yuzlulugu ile çocuğumuzu okula bagımlı yaptı ,cok teşekkür ederım ıyıkı varsınız pembe balon

  • La

    Kızım Güneş 3 yaşında kötü bir kreş deneyiminden sonra Pembe balon ailesine katıldık. Kızım okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor. ve en önemlisi kendisi gibi olabiliyor.istemedigi bir şey oldugunda (mesela sevmediği bir yemek) öğretmenine hayır bile diyebiliyor ilk defa okula yazdıracak anne,babalara tavsiyem çocuğunuzu gözlemleyin sırf bir okulu sevmediği veya alismadigi diye başka bir okulu sevmeyecek anlamına gelmiyor.Demekki o okulda hoşuna gitmeyen bir şeyler var. Kısaca iyi ki diyorum Pembe Balon anaokulu ile yollarımız kesişti.Başta Fidan hanım, Kübra ve Melis öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. İyiki varlar...

  • BM

    Velilerin okulun bir parçası olduğu ender anaokullarından. Çocuğunuzla birlikte siz de okuyorsunuz yeniden desem yeridir. Hem çocuğun psikolojisi hem de anne baba eğitimi için oldukça verimli bir yöntem olduğu kanaatindeyim. Diğer okullara örnek olması umuduyla diyelim :=)

  • Her şeyden önce Atatürkçü eğitim sistemini benimsemiş olmaları bizim için çok önemli bir etkendi. Ağaç yaşken eğilir atasözünü kanıtlar nitelikte ilkokulda pembe balonun faydasını çok gördük diyebilirim. Arı gibi çalışkan çocuklar ve süper öğretmenler var.

  • EB

    Dinamik ve çalışkan bir öğretmen kadrosuna sahip anaokulu. Sürekli aktif bir biçimde okul öncesi çalışmalarla eğitim prgramını canlı ve aktif içeriklerle doldurmaya çalışan öğretmenler gerçekten de. Okmeydanı ve Şişli civarındaysanız arayın görüşün derim bu canayakın insanlarla.

  • AE

    Öğretmenlerimiz severek ve özverili bir şekilde mesleklerini icra ediyorlar çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda bilinçli eğitmenlerle çalıştığı için kurum yönetimine ayrıca teşekkür ederim.Fakat eğer ki sınıf mevcudunu biraz daha azaltabilirsek eğitim seviyesi çok daha yüksek ve tam anlamıyla tatmin edici bir seviyeye yükselir.

  • MS

    Okulumuzun eğitiimi, şartları ve eğitim seviyesi gerçekten üst düzey ve çok kaliteli.Bahçe çevresini taş yerine başka bir malzemeyi tercih ederdim, suni çim gibi.. Tehlike arz ediyor düşüncesindeyim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şişli Pembe Balon Anaokulu İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Teoman Sokak, No:24, Şişli / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum