fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu

Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu Hakkında

Sabah 08.00 saatleri ile 18.00 saatleri arasında eğitim vermekte olan Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu İstanbul Sarıyer’de eğitim vermekte olan son derece modern ve teknolojik olan özel bir anaokuludur. Okul tek katlı bir binadan oluşmaktadır ve okulda çocukların güvenliği için her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülerek ve planlaması yapılarak dizayn yapılmıştır. Okulun eğitim yaş gurubu 3 yaş ile 6 yaş aralığında olmaktadır. Okulda servis, güvenlik, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri mevcuttur. Beslenmelerde ürünlerin vitamin değerine, organik olmasına ve dengeli beslenme kurallarına uymasına büyük önem gösterilmektedir. Yemekhane ve tuvaletler büyük bir titizlikle ve kaliteli malzemeler kullanılarak temizlenmekte ve sürekli olarak denetimden geçmektedir. Sınıflarda kullanılmakta olan malzemeler sağlıklı ve doğal ahşap malzemelerden üretilmiştir. Sınıfların ve ortak kullanım alanlarının temizliğine oldukça önem verilmektedir. Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu 'nda bulunmakta olan psikolojik danışmanlık hizmeti ile okula ilk başlangıçta uyum sorunu yaşamakta olan, arkadaş edinmekte ve anlaşmakta zorluk çeken çocuklara destek sağlanarak yardım edilmektedir. Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce eğitimi verilmektedir ve bu eğitim uygulaması her yaş grubuna göre ayrı bir şekilde özel olarak çocuklara aktarılmaktadır. Örneğin; 3 yaş gurubu çocuklara oyunlara yönelik eğitim verilirken 5-6 yaş grubu çocuklara etkinlik ve faaliyet içerikli eğitimler verilmektedir. Okulun sanat etkinliklerinin yerine getirildiği sanat atölyesinde çocukların el becerilerini geliştirmelerine olanak sağlanmaktadır. Rehberlik hizmeti Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu 'nda haftanın sadece 1 günü verilmekte, bunun dışında kalmakta olan tüm eğitim zamanlarında çocuklar psikolog danışman tarafından gözlemlenmektedir. Düzenli olarak veliler ile görüşme sağlanıp çocukların bireysel gelişimi ve durumları hakkında veliye detaylı bir şekilde bilgi verilmektedir. Anaokulunda belli aralıklar ile yapılan gezi düzenlemelerinde tiyatro, müze, sergi gezileri ve doğa yürüyüşleri ile çocuklar hem eğlenirken hem öğreniyor. Ayrıca gezi düzenlemelerine velilerin de katılımı sağlanmaktadır. Günlük ve haftalık olarak yapılmakta olan faaliyetler ile çocukların doğal gelişimine destek olurken aynı zamanda el becerilerini geliştiren etkinlikler yapılmaktadır. Çocukların ilgi alanları ve el becerileri göz önünde bulundurularak yapabilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri etkinlikler verilir.

Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu Yorumları (5)

  • ÇD

    Yeni Çocuk Montessori Anaokulu Tarabya Şubesi iyi ki iyi ki siz diyorum iyi ki yollarımız kesişti ve kızımızı sizlere emanet ettik. Okulunuz çocuğa değer veren eğitim öğretim anlayışı ile çocukların dünyasını aydınlatan onların mutlu birer çocuk olarak yetişmesini sağlayan çocuklardaki güzellikleri ortaya çıkaran değerli bir eğitim kurumu. Okulumuz sevgili okul müdüremiz ve sevgili öğretmenlerimiz okulumuzda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler hep olun varolun daha nice çocuklara ulaşın inşallah daha nice çocukların yolları size çıksın. Pandemi süreci ve sonrasını da o kadar güzel idare ettiniz ki teşekkür ederiz ve şuan çocuklar okulda o güzel bahçenizde çok mutlular :) Önceliğiniz her zaman çocuklar olduğu için her zamanki güzel özveriniz için sonsuz teşekkürler. Herkese tavsiye ediyorum okulumuzu çocuklarını kesinlikle size gözleri arkada kalmayacak şekilde gönderebilirler. İyi ki ailemizin bir parçası oldunuz iyi ki ailenizin bir parçası olduk sizi çok seviyoruz sevgiler :))

  • ES

    Çocuğumu bu okula gönderdim çok iyi bir ön hazırlık oldu ilkokul için şimdi ilkokulda ve hemen alıştı. Dil eğitimi de iyi olduğu için okulun hiç sorun yaşamıyor arkadaşlarından bir adım önde diyebilirim.

  • EE

    Oğlumu bu okula göndermeye bşladık bu ikinci okulu.daha önceki okulunda öğretmenleri çok ilgisizdi ve kaba davranıyorlardı. Yeni Çocukta öyle bir sorunuz yok öğretmenleri güleryzlü

  • EB

    Çok güzel bir eğitim, iyi arkadaşlıklar, sevgi dolu bir aile ortamı gördü. Okula başladığından beri daha disiplşinli dah merak eden bir çocuk oldu

  • Eğitimi çok iyi Ders çeşitliliği çok. Öğretmenler alanında uzman ve güleryüzlüler çocuklarla kendi çocuklarıymış gibi ilgileniyorlar.Kızım yemekleri çok beğeniyor. Verdikleri hizmetlerden de gayet memnunum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tarabya Yeni Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Tarabya Mahallesi, Sümer Korusu, Jale Sokak, No:2/1, Sarıyer / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum