fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tomurcuk Güller Anaokulu

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu Hakkında

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu İstanbul Bahçelievler bölgesinde eğitim vermekte olan bir okuldur. Butik anaokulu olarak 10 yılı aşkın bir süredir eğitim vermekte olan Özel Tomurcuk Güller Anaokulu 2-6 yaş aralığındaki çocukları bünyesinde barındırmaktadır. Yaş gruplarına göre oluşturulan sınıflarda 15 kişi bulunmaktadır ve toplamda okulda 60 öğrenci kapasitesi bulunmaktadır.
Okulun temel hedefi zihnen ve ruhen gelişimlerini daima devam ettirebilen bir nesil yetiştirmektir.
Okul çocukların birçok branşta eğitim almasını sağlamaya çalışmakta ve her yönden gelişimlerini desteklemeye çalışmaktadır. Drama eğitimi ile çocukların hayal güçlerinin gelişimi sağlanmaktadır. Mutfak atölyeleri ile çocukların çeşitli şeyler yaparak hem besinleri yakından tanıması hemde el becerilerinin gelişmesi sağlanmaktadır. Mutfak atölyeleri aynı zamanda çocukların dengeli bir beslenme alışkanlığına sahip olması için etkide de bulunmaktadır. Ekolojik bahçe çalışmaları ile çocukların çevrede bulunan canlı veya cansız varlıkları tanımaları ve keşfetmelerine olanak sağlanmaktadır. Çizgi çalışmalar, okul öncesi kitap ve sanat çalışmaları ile çocukların kalem tutma gibi ince motor kaslarının geliştiren etkinlikler yapıp çocukların gelişip ilkokula hazır olması sağlanmaktadır.
Yabancı dil eğitimini ön planda tutan Özel Tomurcuk Güller Anaokulu İngilizce eğitimi vermektedir. Bunların haricinde verdiği değerler eğitimi ile bilinçli çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Eğitimde çocukların aileleri ile sürekli iletişim halinde olması gerektiğini düşünen okul, aile katılım programları ile çocuklar ve ailelerini buluşturan etkinlikler düzenlemektedir. Kurum rehberlik hizmeti de sunmaktadır. Rehberlik hizmeti ile çocuklara gelişim testleri uygulanmakta ve velilere gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.
Özel Tomurcuk Güller Anaokulu Montessori sınıfı ile çocukların bu eğitim sistemi ile eğitim görmesini sağlamaktadır. Bu sınıflarda çocuklar özgürce hareket edebilmektedir zaten bu görüş her çocuğun özgür bir birey olduğunu savunan bir görüştür. Cumartesi günleri akşam 17.00'a kadar hizmet vermektedir.

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tomurcuk Güller Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Tomurcuk Güller Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Tomurcuk Güller Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tomurcuk Güller Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Tomurcuk Güller Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tomurcuk Güller Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu Yorumları (1)

  • my

    ben de çocuğumu kaydettirdim ve yönetim ekibi seçil hanım olmak üzere öğretmenler amaç ve hedefi olup kendilerini eğitim alanıda geliştirmiş 3-6 yaş aralığı çocukları pedagojik durumunu anlayarak eğitim verdikleri bir yıl içinde gördüm ayrıca okul temiz hijyenik geniş ve ferah ortamda olup okulda Seçil hanım ve eğitim personelinin kazandırdığı milli maneve ve olumlu davranışları bizlerde evde uygulamaya başlamamız güzel örneklerdir, çocuğum dört duvar arasında eğitim almadığını global düşünme yeteneğini kazandığını davranışlarından bu aynı zamanda ilkokul ve ortaokul olumlu yansıyacağın da düşünüyorum İstanbul'da tercih edilecek okulların başında geleceğini ve ve iki yaşındaki kızımında bu anaokuluna vereceğimi herkesin bilmesini isterim. tekrar kurucumuz seçil hanım ve diğer eğitim çalışanlarımıza böyle bir ortam oluşturdukları için teşekkür ediyorumseçil hanım ve ekibi işini biliyor

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tomurcuk Güller Anaokulu İletişim Bilgileri

Şirinevler Mahallesi, Mahmutbey Cad. Sakarya Çıkması Sok. No:13, Bahçelievler/İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum