fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu 2015 yılında Altunizade Semtinde Nagihan Yavan tarafından kurulmuştur. Kurucu temsilcimiz Nagihan Yavan, uzun yıllar Sınav Eğitim Kurumlarında Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık hizmetlerinde bulunmuş, yüzlerce öğrenciye kariyer planlanmasında ve meslek seçiminde destek olmuştur. Küçük kızları Lina ve Seteney'in doğumundan sonra çocuk gelişimi ve erken yaş çocukluk eğitimi konusuna odaklanmış, üçüncü üniversitesini Çocuk Gelişimi alanında bitirmiştir. Nagihan Yavan tarafından kurulan Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu, İstanbul'daki Sınav Eğitim Kurumlarına ait ilk bağımsız anaokulu olması yönüyle bir ilk olmuştur.

Özel Altunizade Sınav Koleji anaokulunda "öğrenen mutlu çocuk" ilkesi temel alınarak çift öğretmenin görev aldığı "Side to Side" programı uygulanmaktadır. Side to side programında ingilizce eğitim sistemimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Erken çocukluk döneminde ilgilizce ile karşılaşan öğrencilerimiz anadillerinin yayında İngilizceyi de yaşayarak öğrenmekte adeta ikinci bir ana dil olarak öğrenmektedirler. "Her dakika her saat, Side to Side için bir fırsat" ingilizce öğrenim programımızın ayrılmaz parçasıdır. Okulumuzda çocukluktan itibaren tüm gelişim becerilerinin göz önünde bulundurulduğu özgün bir günlük program uygulanmaktadır. Çocuklarımızın gelişim özelliklerinin ve bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurulduğu programımız sayesinde her öğrencimizin çok yönlü olarak fiziki, sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimleri hedeflenmektedir.

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulumuzda 36 aylık ve 68 aylık aralığındaki öğrenciler eğitim almaktadırlar. Anaokulumuzda hem Sınıf Öğretmeni hem de İngilizce Öğretmeni aynı anda bulunmaktadır. İki öğretmenin görev yaptığı sınıf ortamında çocuklarımız hem anadil becerilerin hem de ingilizce becerilerini hayatın ve sınıfın içinde yaşayarak öğrenmektedirler.

Dört dönemden oluşan okulumuzda eğitim programımız eylül ayında başlamakta ve haziran ayında bitmektedir. Ayrıca Temmuz ve Ağustos aylarında çocuklarımız için "Yaz Okulu Programı" yapılmaktadır. Yaz Okulunda İngilizce, Doğa Sporları, Buz Pateni, Bahçe Oyunları, Satranç, Akıl Oyunları, Yaratıcı Drama ve Spor programları uygulanmaktadır.

Robotik ve Kodlama eğitimi Özel Altunizede Sınav Koleji Anaokulunda erken yaşlarda başlamaktadır. Çocuklarımızın bilişimsel düşünme ve algoritmik öğrenme teknikleriyle ve yaşlarına uygun eğitim setleriyle bilgisayarsız robotik ve kodlama eğitimleri her sınıf düzeyinde yapılmaktadır.. Bu derslerimizde sorunları farketme, algoritmik ilerleme, sorunlara çözüm önerme, teknik sistem kurgulama, el becerilerini gelişimi hedeflenmektedir.

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulunda gün: 08:30'da başlamakta ve 18:00'da sona ermektedir. Çalışan anne babalar için öğrenciler 07:30'dan itibaren okulumuza bırakılabilmektedir.

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Metal

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Sanat Bursu

- Üstün Zeka Bursu

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu Yorumları (20)

  • GG

    Minik yavrularimizin kisisel gelisimine katkilarindan dolayi ögretmenlerimize sonsuz teşekkürler kOkul dişinda yapilacak sosyal aktivitelerin yaz okulundaki gibi olmasi ögrencilerin okula gelme isteklerini artiracagi kanisindayim

  • ÖK

    Başta müdüre hanım olmak üzere koordinatör öğretmenimiz Tuğçe hanım, sınıf öğretmenimiz Ahsen hanım ve tüm öğretmenlerimizin çok tatlı güler yüzlü ve ilgili olduğu bir okul :) Çok teşekkür ediyorumEllerinize emeğinize sağlık .. :)

  • GA

    Öğretmen ve Nagihan hanıma teşekkür ederim bütün öğretmenler çok ilgili ve alakalı

  • DF

    Başta Nagehan Hanım,Tuğçe Hanım ve Merve öğretmene çok teşekkür ederiz. Çok ilgili ve güzel bir kurum.

  • EP

    Altunuzade Sınav Anaokulunda 2. Senemiz gerçekten çok ama çok memnunuz iyiki yollarımız kesişmiş..Yemek menüsünde iyileştirmeler yapılabilir.

  • Hd

    Öğretmenlerimizin ilgisi çok güzel.eğitm güzelGeri dönüşümlü mataryellerle aktiviteler yapılması.dış geziler olabilirse çok iyi olur.

  • GK

    Muhtesem bir okul, tum ogretmenler cocuklarla kendi cocuklari gibi ilgileniyorlar. Cocugum yillardir gitmesine ragmen her sabah ayni heyecanla okula gitmek istiyor. Ogretmen ve egitim kalitesi cok cok güzel. Yemekler cok yeterli, ogretmenler buyuk bir ozveri ile cocugun yemedigi yemegi denemesi icin tesvik ediyorlar. Ingilizce egitim seviyesi de bu yas gruplari icin yeterli duzeyde. Bu zamanda guvenilecek, cocugunuzu emanet edebileceginiz okul bulmak cok cok zor, gozunuz kapali bir şekilde yazdirabilirsiniz:) saygi, sevgi, oyun, egitim hepsi bir arada:)) tum ogretmenlerimize cocuklara teker teker ozveri ile yaklastiklari icin cok teşekkürler..

  • Aa

    Çoçuğum güvenli ellerde öğretmenlerimiz bir harikaa

  • İİ

    İki çocuğum da Altunizade Sınav Koleji Anaokulu'ndan mezun.Tüm öğretmenleri çok kıymetli.Özellikle Șerife , Elif , Tuğçe öğretmenlerimiz ve Nagihan Hanım 'a çocuklarıma gösterdikleri ilgi ve güleryüzlerinden dolayı çok teșekkür ediyorum. Bu arada eğitim olarak çok iyi.Çocuklarım İngilizce öğrendiler.1.sınıfa hazır olarak ikisi de bașladı.Her șeyden önemlisi doya doya oyunlar oynadılar , mutlu gittiler okula.Hepinize ailem adına çok teșekkür ederim❤Dört dörtlük bir okul.İyi ki varsınız:)

  • CE

    Öncelikle gerçek ve etkili bir oryantasyon süreci yaşayabileceğiniz, çocuğunuza ve hislerine değer verilen değerli,sıcak ve güleryüzlü öğretmenlerin olduğu bir eğitim kurumu. Akademik yönü ve bunu eğlenceli hale getirerek uyguladıkları eğitim modeli çocuğunuzun gelişiminde çok önemli. Gerçekten konuşturan bir İngilizce eğitim modeli benimseniyor okulda. Çocuğunuzun etkili bir şekilde İngilizceyi öğrendiğine ve kullandığına şahitlik etmek ise ayrıca çok güzel. Ve vaad edilen her özelliğin gerçekleşmesi de kurumu ciddi ve güvenilir kılıyor. Aklınızın çocuğunuzda kalmadığı acaba? diye düşünmediğiniz bir okul. Yemek ve aktivite konularına bilakis hijyen ve temizliğe değinmeye gerek duymuyorum açıkçası, müdürümüz Nagihan hanım ve öğretmenimiz Tuğçe ve İrem hanımlar sizlerle karşılaşmak ne harika⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Akademik açıdan eğitim, İngilizce, eğlence, spor, müzik, rehberlik ve sayısız aktiviteler, lezzetli kendini sevdiren yemekler varken geliştirmeye yönelik bir husus aklıma gelmiyor açıkçası

  • CK

    Profesyonel, iletişime ve öneriye açık öğretmenler ve yönetim. Oğlum çok keyifli mutlu. Beklentilerimizi karşılıyor.

  • Re

    Çok bilinçli ve sevgi dolu eğitim veren bir okul hiç pişman olmadım bu okula çocuğumu kayıt ettirdiğim için

  • Gk

    Yuva sıcaklığında bir okul gönülden tavsiye ederim.Bir eğitimci olarak hep beklediğimden fazlasını buldum.Ilgi alaka akademik kadro iyi ki varsiniz

  • EE

    Biz gidip görüşmemizi yaptık çok güzel bir konumda, eğitimcileri çok alakalı ve sempatikler özellikle yemek konusu mükemmel kendileri yapıyorlar ve organik ürünler kullanıyorlar çok hoşumuza gitti. İnşallah kaydımızı yaptıracağız eğe canınızın parçasını güvenle, aklınız kalmadan verebileceğiniz bir anaokulu istiyorsanız orası burası.

  • AT

    Kardeşimi göndermiştik iki sene şehir değişikliği yapmamız gerekti üzülerek ayrıldık. Özellikle Yabancı dil eğitimi çok güzel öğrenirken beceri kazanmaları harika. Öğretmeleri çok ilgililer.

  • ck

    Okul çok temiz ve sağlıklı kaliteli bir eğitim veriliyor. Butik okul olduğu için öğrenci sayısı az bu da eğitimi olumlu olarak etkiliyor.

  • Okulun bakımı ve hijyene dikkat etmesi çok etkileyici bir etken bizim için. Müzik ekipmanları alıp bir kenara fırlatmayan okul bu ekipmanları çocuklara her daim kullandırıyor. Ritim duygusu ve sanatsal algılarının geliştiğini çocuğumda görebiliyorum

  • HO

    Çocuklarınız için sınıflarda her zaman ekstra öğretmenler bulunuyor ve çocuklar asla yalnız bırakılmıyor. Onların yalnız kalmaması benim okul tercihimde en önemli etkenlerden biriydi üstüne evime yakın olunca doğru okulu seçtiğimden emin oldum

  • YE

    Oğlumun ders ve eğitim konularına neredeyse hiç ilgisi yoktu. Fakat yuvan anaokulunda ilgi ve alaka arttıkça onun da ilgisi arttı. Artık evde bana satranç oynamayı teklif eder hale geldi.

  • KU

    Oyun alanının genişliği çocuklara büyük ölçüde hareket özgürlüğü sağlıyor ve onların daha mutlu vakit geçirmesine yardımcı oluyor. Fakat daha farklı etkinlikler olmalı. Çocuklar için eğitimler arttırılmalı

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Altunizade Sınav Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Altunizade Mah. Bayramağa Sokak No:11/1 Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum