fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu

Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 12:30/16:30

Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu Hakkında

İstanbul Bahçelievler'de bulunan Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu kendi kendine yetebilen, mutlu bireyler yetiştirmeyi eğitim felsefesi haline getirmiş bir kurumdur. Okul kendine ait olan binasında eğitim hizmeti vermeye devam etmektedir. Binada 4 tane sınıf, 2 tane kapalı oyun parkı bulunmaktadır. Okul çalışan ebeveynler de düşünülerek sabah 07.30 – 18.30 arası hizmet vermektedir. Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu çocukların mental, fiziksel, bilişsel gelişimlerini desteklemek adına farklı alanlarda çocukların meraklarını giderebilecek birçok eğitim vermekte ve aktivite düzenlemektedir bu aktiviteler de çocukların etkin olarak rol alması önemsenmektedir. Değerler eğitimi ile çocukların değerlerini bilmesi, ahlak gibi konuları öğrenip ona göre davranması sağlanmaktadır. Özel anaokulunda verilen satranç dersleri çocukların stratejik düşünebilmesini sağlayan ve zihinsel gelişimlerini desteklemektedir. Okulda birçok akıl ve zeka oyunları oynanmaktadır bu oyunlar ile çocukların sorgulaması, araştırması, bilgi alışverişi yapması sağlanmaktadır. Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu çocukların bu yaşlarda fiziksel gelişimlerinin önemli olduğunu vurgulamaktadır ve bu yüzden Beden Eğitimi dersleri verilmektedir. Böylece çocukların yeteneklerini ve ilgilerini belirleyip farklı branştaki spor dallarını tanıma fırsatı bulmaktadır. 3-6 yaş aralığında ki çocuklar bu dönemlerde en meraklı dönemlerindedir bu yüzden okul bu meraklarını desteklemek için birçok gezi düzenlemektedir, bu geziler ile çocukların farklı ortamlarda bulunarak araştırıp, gözlem yaparak bilgi toplaması sağlanmaya çalışılmaktadır. El becerilerini gelişmesi, el motor kaslarının gelişimi için birçok etkinlik yapılmaktadır çeşitli kitap etkinlikleri, çizgi çalışmaları öğretmenler tarafından çocuklarla bire bir ilgilenilerek verilmektedir. Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu çocukların iyi bir gelişim gösterebilmesi için ailelerin ve öğretmenlerin de sık sık eğitim görmesini gerekli görmektedir bu yüzden dönem içerisinde öğretmenler için sık sık seminerler düzenlenmektedir. Haftalık raporlama sistemi ile de çocukların gelişimleri haftalık ve aylık olarak takip edilmekte ve ailelere gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kurum çocukların beslenmesine de oldukça önem vermektedir bu yüzden okulda çocuklar için yemekler hazırlanmakta ve çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca kurum 2019 yılında Beyaz Bayrak almıştır.

Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu Yorumları (5)

  • ab

    Bahçelievler bölgesinde Gezip gördüğüm okulların en temizi en düzenlisi göz yormayanı diyebilirim.

  • Hb

    Bahçelievler civarinda en temiz duzenli gordugum okul diyebilirm personelleri öğretmenleri ve yönetim kurucusunun guler yüzlülüğünu cok begendim. Çocuğum her aksam geldiginde mutlu temiz duzenli gelmesi benim icin en önemli kısmı

  • Bk

    Okul gördugum en temiz ve donanim bakimindan en donanimli okul galiba. Ogretmenlerde cok iyi ve ilgili. Çocugunuz icin istediginiz her sey burada mevcut. Yaptiklari Etkinlikler cocuklar icin cok faydali.

  • FK

    Kızımızı vermiştik , harika bir ortamda 2 yıl geçirdi, temizliği ve düzenliliği ile ilçede kesinlikle 1 numara bir okul , değerler eğitimi ve faaliyetleri son derece iyi , keşke dememek için en azından okulu gidip görmenizi tavsiye ederim.

  • Ak

    Ben oğlumu verdim. Ve eğitiminden de okulun düzeninden de çok memnun kaldım. Öğretmenimiz çok ilgiliydi. Onunlada hiç sıkıntı yaşamadım. Zaten okula gırdiğinde insan o kalıteyi anlıyor .İyiki de çocugumu vermişim. Hiç sıkıntı yaşamadım.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yasemin Çiçekleri Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, No:51/2, (Soğanlı Halkbank Üstü) Bahçelievler / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum