fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu

Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:30/13:00
Sabahçı: 08:30/13:00

Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu Hakkında

İstanbul Bahçelievler'de hizmet vermekte olan Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu Mavi Umut Eğitim Kurumları'nın bir parçasıdır. Okulun temel hedefi yabancı dili etkin kullanan, öz güvenli, araştıran, manevi ve ahlaki değerleri benimsemiş bir nesil yetiştirmektir. Eğitim süresince çocukların zaman geçirdiği her alan oldukça önemlidir bunun bilincinde olan okul bu alanları çocukların verimli zaman geçirebileceği donanımlı alanlar haline gelmiştir. Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu çocukların yabancı dili en iyi şekilde kullanması ve kendini iyi bir şekilde ifade edebileceği şekilde eğitim verilmektedir. Yabancı dil eğitiminin özellikle erken yaşta önemini vurgulayan okul ezberci sistemden kaçınarak çocuklara eğitim vermektedir. Verilen jimnastik ve yoga dersleri çocukların yaş gruplarına göre düzenlenen program dahilinde verilmektedir. Çocukların çok yönlü düşünebilmesi, araştırıp sorgulamalarına fırsat vermek için akıl ve zeka oyunları oynanmaktadır bu oyunlar toplu olarak oynandığı takdirde çocukların fikir alışverişi ile olaylara farklı bakış açısı ile bakması sağlanmaktadır. Görsel sanatlar atölyesi ile çocukların el becerilerinin gelişmesi ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarması sağlanmaktadır. Müzik kulübü, Orff eğitimi birlikte yürütülen ritim ağırlıklı derslerdendir. Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu verdiği Folklor ve Modern dans dersleri ile çocukların eğlenceli zaman geçirmesini ve aynı zamanda ritim ile doğru bir şekilde hareket edebilmelerini sağlamaktadır. Okulda Mutfak etkinlikleri düzenlenmektedir bu etkinliklerde çocuklar oldukça keyifli zaman geçirmekte ve aynı zamanda besinlerin yapısı gibi çeşitli özellikleri öğrenme fırsatı yakalamaktadır. Fen ve doğa etkinlikleri ile çocukların deneyler yapması bilgileri kendileri bulması sağlanmaya çalışılmaktadır. Aynı zamanda eğlenceli vakit ile fiziksel gelişimleri destekleyen eğitimlerde verilmektedir. Bunlar buz pateni ve yüzmedir. Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu'nun yaz okulu alternatifi de bulunmaktadır. Yazın da çocukların eğitimine devam etmesini isteyen veliler için yaz okulu programı sitede bulunmaktadır. Bunların dışında çocukların erken yaşta beslenmesine önem veren okul okulda çocuklar için özenle yemek hazırlatmaktadır ve yemek listesini aylık olarak okul sitesinde yayınlamaktadır. Okulun aynı zamanda çocukların güvenli bir şekilde okula ulaşabilmesi için servis hizmeti de bulunmaktadır.

Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Klasik Sistem

- Klasik Sistem

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

- Okulda hazırlanıyor

Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu Yorumları (60)

  • EK

    Oglumun ilk okul öncesi deneyimi;verilen eğitim ve hizmetten,tüm calısanların ilgi ve alakasından memnunum tabiki canımız Semanur Uludağ ögretmenimizin de bunda etkisi büyük.Gerek ilgi ve alakasindan,özverisinden ve samimiyetinden dolayi iyikide Semanur ögretmenimiz diyoruz.Oglumun sosyal ve dil gelisiminde olan etkilerinden dolayı kendisine ayrica tesekkür ederim.

  • Ek

    Bahçelievler çevresindeki güzel olan nadir okullardan her gün ayrı bir heyecanla gidiyor oglum her şey için Semanur uludağ öğretmene çok teşekkür ederim emeğiniz çok büyük allah razı olsun

  • S

    Temiz düzenli bir okul çoçugumuza çok fazla şey kattı bize her zaman destek olan ilgılı güler yüzlü semanur Uludağ öğretmenimizin hakkını ödeyemeyiz iyiki sizi tanımışız her şey için teşekkür ederiz

  • SK

    Sevgili Seda Fil öğretmenimiz okula alışmamizda ki en büyük şansımız diyebilirim. Oğluma kattiklariniz, sevginiz, neşeniz, güler yüzünüz için teşekkürler Seda öğretmenimiz.

  • BG

    Okulumuzdan ve Seyda Koklu,cicek ogretmen, Teacher ogretmenimizden :) aslinda butun okul gorevlilerinden memnunuz.Oglum 2 yildir bu okulda ins dahada bu okulda olacak.

  • s

    Merhabalar. Benim oğlumun okulla tanışmasının ilk yılı. okuldan çok memnunuz gerek hijyen gerek eğitim kalitesi ve kadrosu çok başarılı. Güven bizim için önemli buda hakkıyla veriliyor. Sn Şeyda Yılmaz öğretmenimizin oğlumuzun üzerinde emeği çok büyük. İlk öğretmenimizin akademik açıdan bu kadar donanımlı olması bizim büyük şansımız. Mutlaka okula gidip bakmanızı tavsiye ederim.

  • N

    Temiz ve güvenilir bir kurum benim için.okul arayışımız sırasında tamamen tesadüfen karsimiza çıkan ve gezip gördükten sonra tamm burası dediğim yer.okulda 2. yilimiz ve herşey güzel gidiyor.emeklerinden ve katkılarından dolayı SEMA KOCABIYIK hocamıza cok cok teşekkür ederim.

  • Ek

    Güler yüzlü bir ekipleri var guvenle bırakıcagım tek adres aklım hiç kalmıyor öğretmenimizin sayesinde içimiz çok rahat her sey ıcın semanur Uludağ öğretmene çok tesekkur ederiz sizi çok seviyoruz

  • De

    İlk kreş deneymimimiz ve iyiki diyorum eda öğretmenimiz ve mavi umut la tanıştık anne sevkatiyle ilgiyle ilerliyoruz çok şükür eğitimlerimiz çok güzel konuşmayı çözemeyen kızım 3 ayda kelimeler kurmaya başladı teşekkürler eda öğretmen ve mavi umutŞuana kadar eksik bi yan görmedim

  • TK

    İyi ki mavi umut okullarını tercih etmişiz.. Seda hocam ve Sema hocam verdiğiniz eğitimler sayesinde gözle görülür bi ilerleme fark ediyoruz. Çok memnunuz. Gerek paylaşımlarınız gerekse çocuklarımızla ilgilenmeniz göz ardı edilemez. İyi ki sizleri tercih etmişiz. Müthiş bi ilerleme kaydettik her zaman olun iyi ki varsınız

  • Ç

    Mavi Umut yeni Bosna gidiyor oğlum çok şükür herşey yoluna girdi oğlum okula gitmek istemiyordu geçen senelerde bizim Sema öğretmenimiz şansımız diyebilirim oğlum okulu onun sayesinde sevdi. Temiz ve hijyen bir okul ve de müdüre hanım çok donanımlı bir bayan böyle öğretmenler oldukça Emin’im umudumuzu yitirmeyeceğiz .Hiç düşünmeden seneye göndermeyi düşünüyorum.

  • Bd

    30 aylıkken kızım başladı.keşke daha önce baslasaydik dedim.konuşması 2 ay içinde baya gelişti.ben kızımı içim rahat bir şekilde birakabiliyorum.ogretmenlerin hepsi gayet güler yüzlü.anlayışlı.sorunları kestirip atmıyorlar.aktiveleri bol.çocuk ve aile aktiviteside sağlanıyor.ben genel olarak memnunum.

  • YG

    Merhabalar; Kızımız, Yenibosna Maviumut'da eğitimine devam etmekte. Henüz 3 yaşında olmasına rağmen, iletişimi ve kendisini ifade etme hususundaki gelişiminin Maviumut'la birlikte çok hızlı ilerlediğine tanık oluyoruz. Genel olarak memnunuz. Ancak öğretmenimiz, Sn. Eda Öztürk'e ayrıca teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz ay düzenlenen, Karne Günü etkinliğinde kendisi ile bizzat tanışma fırsatı buldum. Eşim ile sürekli kontak halindeler. Çok müspet yorumlar duyuyordum kendisinden. Gerçekten kıymetli öğretmenimiz ve diğer idari yöneticiler mazhar oldukları tüm övgüyü sonuna kadar hakediyorlar. Kızımız okulunda çok mutlu! Bu durum evimizde hissediliyor. Dolayısıyla biz de çok mutlu oluyoruz. Çocuklarımıza gösterdikleri hassasiyetleri ve emekleri için tüm okula canı gönülden teşekkürü borç biliyoruz. Buna ilaveten, kıymetli Eda öğretmenimize ve değerli yöneticilere arz-ı hürmetlerimizi iletiyoruz..

  • üu

    Merhaba , kızımız için anne baba olarak okul arayaşımız da önceliğimiz güvendi, Mavi Umuta bu güveni kazandırdığı için ,sabırla sevgiyle yavrularımıza değerler katan sevgili öğretmenlerimiz Şeyda Yılmaz ,Çiçek Öğretmen Burcu Teacher ve Tugba Öğretmenize sonsuz teşekkürler, sevgi ve selamlar iyiki varsınız.

  • ED

    Eğer çocuğunuza Yenibosna'da bir okul arayışı içindeyseniz tüm okulları bir kenara bırakıp Mavi Umut Anaokulu'nu tercih etmelisiniz. Okula girdiğiniz andan itibaren ki güleryüzlü karşılama ve hijyen işte doğru adres burası dedirtiyor. 3 yaşındaki Kızım okula başlayalı üç ay oldu ve ilk bir ayda büyük gelişmeler gösterdi. Düzgün iletişimi, paylaşımı, kendi ihtiyaçlarını giderebilmesi, kendini savunması ve daha birçok gelişim gösterdi. Tabii ki burada en büyük teşekkürüm başta Seda hanıma. Güneşe kattığı emek paha biçilemez.

  • JA

    3 yıldır kızlarım için tercih ettiğimiz okulumuz. Çocuklara anne şefkati ile saran öğretmenimiz Seda ve Merve öğretmenlerimizi ve diğer tüm öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Teşekkürler Mavi Umut Ailesi

  • ME

    Hergün heyecanla ve neşeyle giden oğlumu görünce İyiki dediğim Mavi Umut çocuk akademisi. 2 yaşında tanıştığımız ilk öğretmenimiz Eda EFE ye çok teşekkür ederim okulu sevdiren ilgisi alakasıyla tek kelimeyle mükemmel bir yıl geçirmiştim. Şuan 4 yaşlarda Seda FİL öğretmenimizle eğlenceli neşeli bol hareketli bir yıl geçiriyoruz. Güler yüzü anlayışından enerji dolu olmasından dolayı Seda öğretmenimize teşekkür ederiz. Öğretmen seçimi konusunda gönül rahatlığıyla çocuğunuzu verebileceğiniz bir okul. Ulaşımı kolay temiz güvenilir eğitimi vs. Aklınıza gelebilecek her konuda çocuğunuzu güvenle verebilirsiniz.Sınıf sayısı 15*16 civarı. öğretmen sayısı artırılarak sayı düşürülebilir. Kışın hastalık durumlarında tekrarlanması can sıkıntısı olabiliyor.

  • SA

    Mavi Umut Ailesinde 2. Senemiz ve ben idareden eğitimcilere kadar çok özverili ve sevgi dolular. Bilhassa Seda Nur Fil hocamızdan çok güzel geri dönüşümler aldık ve onun enerjisi üretkenliği ve ilgisi ile kızım koşa koşa seve seve gidiyor.

  • DZ

    Çocukların eğitim ve gelişimi için en ince ayrıntıyı düşünüyorlar.Çocuğum her gün farklı bir bilgi ve değişimle dönüyor evine . Bu çatının altında herkesin sevgi ve şefkatini ilk adımda hissediyor ve görüyorsunuz. Enerji dolu,sabırlı ve faydalı olmak için çırpınan öğretmenlere oğlumu bırakmak içimi rahatlatıyor. Oğlumun arkadaşım dediği sevgili Seda Fil öğretmeni , Merve Öğretmeni her gördüğünde gözünde ki mutluluk doğru karar verdiğimizi gösteriyor. İstemeyerek başladığı okula elini sallayıp gülücükler saçarak gidiyor. Aynı zamanda çok dikkatli ve özverili davranıyorlar.Okulla tanıştığımızda ailemiz zor bir sınavdan geçiyordu , bu dönemde fark edemediğim eksiklerimi bile okudular oğlumun izlerinden.İyi ki varsınız , enerjiniz sevginiz daim olsun :)

  • ŞD

    Ben öncelikle öğretmenimiz seda hanıma çok teşekkür ediyorum. Biz dönemin sonuna doğru başladık geç olmasına ragmen kızım hemen alıştı sevdi sınıfını ve okulunu burda baş etken tabiki öğretmenimiz. Kızımla kurduğu ilişki ilgi onu daha çabuk alismasina olanak sağladı. Genel olarak Yenibosna mavi Umut Akademi ailesi gerek samimiyet gerek güler yüz ve içtenlikle özellikle çocuklarımiza gösterdikleri şevkatle doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.

  • An

    İlk senemiz Olmasına rağmen mavi umut anaokulu, yenibosna a s şubesinden Cok memnun kaldım kurumun ilgisi, cocugunuza verdiği değer, özgüven, eğitiminden cok memnunum..Öğretmen Cok önemli bu konuda Cok şanslıyım Şeyda öğretmenimiz oğluma Cok faydası oldu her açıdan ayazın 3 ay da değiştiğini, kuralları bilmesi, okulda öğrendiklerini bize Cok iyi yansıtması, Cobu konu da, Şeyda öğretmenimize de teşekkür ederim

  • ae

    okulumuzun anaokul bolumunden cok memnunm semanur hnm sayesinde oglumla bircok seyi astik kizim icinde egitiminde cok guzek felisimler oldu seda hnm ve semanur hnm ce yardimci ogretmenkerimizw tesekkur ederim

  • eo

    hic bir okulla kiyaslanamayacak kadar mukemmel bir okul semanur uludag hocamiza tesekkur ederiz

  • eb

    anlatma bitmez mavi umut okullu ne yonuyle mukemmel bir okul kurucusu ogretmenleri personelleri mudurleri muhasebecileri her bir calisani ayrı bir ilgilidir sizde mavi umut okullariyla biran once tanismalisiniz erken kayitlari baslamisken bir veli olarak herkeze tavsi ederim. seyda yilmaz ogretmenimizin yeride bizde baskadir tabiki

  • S

    Okul evimle karşılıklı ancak benim mavi umutu seçmemin nedeni görevini hakkıyla yerine getiren güler yüzlü anlayışlı en ufak sorunda çözüm odaklı bi kadro ile karşılaşmış olmamdı.burdan hepsine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.2 yıldır tercihimiz bu okuldan yanaydı.gelecek yılda değişmeyecek.

  • cb

    egitim ozguven denilince akla ilk gelen okul mavi umut okullari demek isterim ogulum talha nin ogretmeni seyda yilmaza cok tesekkur ederim

  • NM

    Kızım 2 yıldır Mavi Umut Anaokuluna gidiyor. 2. Yılımız olduğunu yinelemek istiyorum. Okuldan çok memnunum öğretmenlerimiz ve çalışanları güler yüzlü ve ilgililer. Kızım severek gidiyor ve mutlu benim için en önemli olan kısmı kızımın mutlu olması, Mavi Umut ve tüm ogretmen ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu kaliteyi kaybetmelerine dilerim. Kızımin eğitimi için emeği geçen herkese teşekkür ederim

  • Gg

    3 yaşındaki kızımın hem sosyalligi hemde dil gelişiminin artmasi icin mavi umutu tercih ettim. 7 aydır devam ediyoruz. Kızımın olumlu her anlamda farkını görüyorum tabiki semanur öğretmenimizin çabaları, güleryüzü ve özel ilgisinden çok memnunum.Hijyenik,güvenilir ve güleryüzlü ekibiyle güzel bir okul.

  • S

    Hem öğretmenler hem personel İşlerinde gayet iyi ve başarılar kendilerini tebrik ederim

  • Şa

    Benim oğlum 3 yıldır mavi umut çocuk akademisinde çok memnunuz evime yakın olması hizmeti okulun hijyen olması güler yüzlü öğretmenlerimiz ve eğitim sisteminden çok memnunuz. Ogretmenimiz ebru çakmak seviyoruz sizi iyiki çocuklarımızın böyle tatlı mesleğini hakkıyla yapan özverili bir öğretmeni var :)

  • AA

    2 çocuğumun da üçüncü senesi Mavi Umutta.buraya gelene kadar bir çok okul araştırdım,ama içime sinen,en güven veren okul burası oldu.hele öğretmenlerimiz Ebru öğretmen ve Serap öğretmen çok iyiler,çok memnunuz♥️

  • S

    Yenibosna civarındaki en iyi anaokulu, 6 yaşındaki kızım hergün koşa koşa gidiyor okuluna, eğitim kalitesi çok iyi , öğretmenlerin hepsi konularında çok iyi ve başarılı

  • LF

    Eğitimlerine,çocuklara olan ilgilerine ,sevgilerine güvendiğim,birçoğuna şahitlik ederek gördüğüm kesinlikle tavsiye edilesi bir okul.

  • A

    Eğitimden önce size önce güven sağlıyorlar. Titiz, güleryüzlü ve sıcacık bir ortama başladı kızım. Çok severek ve koşarak geliyoruz okula. Bu konuda önce öğretmenimiz Eda Efe’ye çok çok çok teşekkür ediyoruz. Emeği paha biçilemez. Ve diğer tüm kadroyu tebrik ediyoruz. Oturduğumuz çevrede güvenilir tek adres. İlk Anaokuluna başlayacaklar için uğramadan geçmeyin. :)

  • sy

    TEMIZIK ILGI EGITIM GULERYUZ DAHA NE SAYILIR KESKE KIZIMI MEKTEBIM VE CANADA KOLEJINDE PERISAN ETMEDEN ONCE BU KURUM ILE TANISSAYDIK 5 YASTA ORDAYDIK VE HALA COK SEY BORCLU OLDUGUMA INANIYORUM BU KURUMABENCE ZAM YAPMALILAR :))))

  • S

    Aradığınız özellikler hijjen yüksek derecede iyi fiziksel koşullar çocuklara ilgi öğretim ve eğitimde ileri seviyede bir kurum arıyorsanız mavi umuta çocuğunuzu rahatlıkla emanet edebilirsiniz . Ben çok memnunum

  • MD

    HER ÇOCUGUN İLGİ ALANINI OLUŞTURABİLİCEK BİR DÜZEYE SAHİP BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.

  • oo

    çok güzel temiz bakımlı

  • Gayet başarılı çok güzel bir okul

  • KE

    Küçük yaş eğitimi olarak çok başarılı bir okul güvenle verebilirsiniz çocuklarınızı Güler yüzleri sizi dinliyor olmaları çözüm yoluna gidiyor olmaları ile kalbimizi fethetti herkese öneriyorum çocuğum ve ben çok memnunuz

  • By

    Mükemmel tek kelimeyle ilgi bizim için çok önemli ve mavi Umut bunu fazlasıyla karşılıyor

  • Biz daha yeni 1 ay önce kayıt yaptırdık ve bu konuda ne kadar iyi bir tercih yaptığımızı anlıyoruz gün geçtikçe teşekkürler

  • By

    Okuldan çok fazla memnunuz herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz bir baba olarak bunu söylüyorum hepinize teşekkür ediyorum öğretmenlerim

  • mk

    yenibosna cıvarında en kalıtelı hızmeti veren guler yuzlu tecrubeli ogretmenlerıyle cocuklarımız ıcın guvenılır cok ıyı bır kurum butun personelıne cok tesekkur ederiz.

  • Ed

    Çocuğum 2 senedir Akademide devam ediyor yönetimden personele tüm ekibe teşekkür ederiz, her zaman bizi dinleyen çocuk odaklı bir yönetim, sevecen eğitimi fazlasıyla iyi anne şefkati olan serap öğretmen teşekkür ederiz, iyi ki sizleri tanıdık ilkokukda 4 yıl daha birlikteyiz

  • Mk

    4 yaşındaki kızım yaz okuluna gidiyor öğretmenlerden ve yapılan etkinliklerden çok memnunum alışamaz diye korkularım vardı ama öğretmenlerin ilgisiyle bu durumu hemen çözdük hepsine çok teşekkür ediyorum ❤️

  • Her alanı ile mükemmel bir okul

  • et

    oglum her sabah keyifle geliyor okuluna bızlerinde gozu arkada kalmıyor.tum ogretmenler anne sıcaklıgıyla yaklaşıyor evlatlarımıza cok memnumnz okulumuzdan

  • NA

    Okula ilk başlayacak olanlar için çok güvenilir bir okul. Gerek kadrosuyla gerek kurum yönetimiyle gözünüz arkadaş kalmayacak. Bu sene başlayan çocuğum için çok tedirgindim ama öğretmenimiz Eda öğretmen bize o kadar güzel yol gösterdi ki gözüm arkada kalmadı. Güven çok önemli çocuk emanet ederken. Çok teşekkür ediyorum kadromuza.

  • Nk

    oğlumu okula yollamaya karar verince evime yakın olan anaokullarını dolaşmaya başladık, gittiğimiz birçok okulda bize işleyişi anlatan görevliler vardı, aklıma yatan olumlu okullar oldu ama Mavi Umuta gittiğimizde herşeyden önce dikkatimi çeken bir durum vardı okul müdürü oğlumun göz hizasına eğilerek oğluma selam verdi ve onunla konuştu diğer okullarda böyle bir duruşla karşılaşmamıştım, çocuğa ne kadar değer verildiğini sanki o an anladım diğer detaylar teferruattı açıkçası, sonrasında kayıt yaptırdık ve iyikiii öğretmenimizle karşılaştık bize her konuda destek ve iletişim halinde 1. Yılımızı doldurmak üzereyiz umarım daha uzuun yıllar birlikte olacağız

  • ss

    Ben biraz çalışan anne gözüyle bakarak yorum yapmak isterim buraya, okul seçimi ebeveynlerin hayatlarındaki en önemli kararlardan biri sonuçta. Evladınızı, canınızın parçasını emanet ediyorsunuz. Bizim için en önemli şey güvenilir olmasıydı. Oğlum Esat Aras ikinci dönem başladı bu okula. Her anne baba gibi kaygılarımız vardı. Çocuğumuz alışabilecek mi ? okulun yaklaşımı ve tarzı nasıl ? sağlıklı bir iletişim ortamı olacakmı ? gibi sorularımız oldu.. Okulu gördük, idareyle ve öğretmenlerle tanıştık. Bize kapılarının her daim açık olduğunu söylediler. İstediğimiz zaman içeri girebileceğimizi, çocuğumuz alışana kadar bekleyebileceğimizi söylediler. Ancak yöneticimiz ve öğretmenimiz sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan birbirimize alıştık ve oğlumuz da hem okulunu hemde öğretmenlerini çok sevdi. İşini seven, özverili , her çocuğu kendi özelinde değerlendirip herbirine ayrı bir birey olarak yaklaşan bir okul olduğunu gördüm. Biz seneye ilkokula başlayacağız, Mavi Umut İlkokul'da devam etmesi için kaydımızı şimdiden yaptırdık. Çok değerli öğretmenimiz Ebru Hanım , değerli okul müdürümüz sevgili Gamze Hanım, başta olmak üzere emeği geçen tüm ekibe buradan bir kez daha teşekkür ederim... Çoook seviyoruz, severek geliyor gidiyoruz. Tesekkurler Mavi Umut Çocuk Akademisi❤️ SalkımAnne

  • NM

    Mavi Umut Çocuk Akademisi benim için kızımın mutlu olduğu yerdir. Kızım 2,5 yaşında bu yaş grubunda çocuğun anneden ayrılması çok zordur. Yaşayanlar iyi bilir kıyametler kopar yapışır bırakmaz. Çok şükür bu sorunu hiç yaşamadım. Güle oynaya okula gitti, Çocuğun okulunu sevmesi bence çok önemli Çocuğunuzun okula severek koşa koşa gitmesi. İlk başlarda çocuğum alışamazsa okulu öğretmenlerini sevmezse korkusunu yaşadım. Ama Gerek Müdüremiz Gamze hanım, gerekse uzman öğretmen kadrosu ve personelleri olsun çok ilgili, alakalı ve sevecenler. Çocuklara bu pozitifliği çok iyi aktarıyorlar. Çocuklarda bu yaklaşımı bence çok iyi anlıyor. Yakın çevremde ve gittiğim her ortamda konusu açıldığında okulu tavsiye ediyorum. Çünkü çok memnunum gözüm arkada kalmıyor. Herşey var oyun, eğlence, eğitim, öğretim, sıcaklık, güvenlik aradığınız herşeyi size sağlayan tertemiz bir okul

  • Şa

    5 yaşındaki kızım için yenibosna’da okul arayışına başladım, birçok okulu dolaştım yakınında başka bir okula başladık ama profesyonel olduğunu söyleyen o okulda eksik üstüne eksikler nedeniyle sonu hüsranla bitti öğretmen deneyimsizliği mi dersiniz, kafası ticaretten başka birşeye çalışmayan müdür mü dersiniz... Bu olaydan sonra Mavi Umut’la tanıştık 2 hafta gibi bir süreçte muhteşem Mavi Umut ekibi sayesinde kızım okula alıştı tüm sorunlar bitti, ekip çok güler yüzlü ve deneyimli en başta insanı rahatlatıyor, okulun bina yapısı Yenibosna’da başka bir okulda yok geniş ferah gidince göreceksiniz, üç kuruş az verip ya merdiven altı bir kreşte yada deneyimli olduğunu söyleyen saçma sapan ticari anlayışı olan okullarda başlamaktansa çocuğunuz için İlk adımı Mavi Umut’ta atın derim, ben bu hataya düştüm sizde düşmeyin çünkü çocuğum herşeyden önce geliyor

  • At

    Kendi çalıştığım kurumda anaokulu olmasına ve evime olan uzaklığına rağmen yinede hiç tereddüt etmedenn verdikleri kaliteli eğitimi bildiğimden dolayı oğlumun kayıt işlemlerini başlattım. Kayıt sırasında Öğrencilere ve velilere müşteri gözüyle bakmadiklarini ve ne kadar iyi bir karar aldığımızı eşimle tekrar anladık. Aylardır verdikleri eğitimden çok cok memnunuz Özellikle Esra şimşek öğretmenimizden.

  • Nm

    Çocuğumu okulunuza gönderen bir veli olarak; okulunuzdan çok memnunuz

  • mk

    Benim kizim 2 yildir yenibosna maviumut cocuk akademisine gidiyor...ilk günden itibaren bir an bile gözum arkada kalmadi.idarecisinden ogretmenlerine ve tum gorevli personele kadar tum okul sevgi ve guven dolu bir ortamda egitimlerini veriyor...hergun koşarak okula gidiyor ..benim icin en onemli olan sey mutlu ve guvende olmasiydi...ben istedigim seyi buldum ..

  • ÖA

    Tüm çalışanların bilinçli nazik ve çocuklara karşı sevecen olması harika.. Çocuğumu güvenle gönderiyorum tam 3 yıldır.. Gözüm asla arkada kalmıyor, her konuda bilinçliler ve sürekli kendilerini geliştiriyorlar, hep daha iyisini yapmak için.. çok şanslıyım

  • AE

    Oğlum bu sene bu okula verdim . Çok güvenilir bir okul.

  • KS

    Tek kelimeyle harika bir ana okulu.. cok arastirdim cok kararsizdim ilk baslarda ama iyki yollamisim. Egitimi olsun cocuk bakimi olsun her konuda super.. Tesekkurler mavi umut egitimcileri ;) tesekkurler Esra Şimşek :)

  • GK

    Her yönüyle öğrencilerine en iyi eğitimi veren çocuklarimizi kendi çocukları gibi gören mükemmel öğretmen kadrosu var.Kızimi gözüm arkada kalmadan bırakabiliyorum .Hergün dolo dolu çok keyifli vakitler geçiyor kızım.Cocuklarimiz dışında velileri de düşünüyorlar bizler icin etkinlikler planlayan bir okul:) Maviumut çocuk akademisini kreş arayan herkese tavsiye ediyorum...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yenibosna Mavi Umut Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi, Yay Sokak, No:7, Yenibosna/İstanbul
0 212 963 2071
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum