fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu

Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00

Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu Hakkında

İstanbul’un Eyüp semtinde bulunan Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu , 3-6 yaş aralığındaki çocuklara kreş ve eğitim hizmeti vermektedir. Sabah 07:30’da açılan kreş ve anaokulunda akşam 19:00’a kadar çocuklar için eğitici ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir program takip edilmektedir.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu, Özel Türk Okul Öncesi Kurumu kategorisinde yer almaktadır. Yaş gruplarına göre ayrılan 16 kişilik sınıflarda, tecrübeli eğitmenler tarafından uygulanan aktivite ve eğitim programı uygulanmaktadır. Yaş aralığına uygun şekilde hazırlanan programda, çocukların ince motor becerilerini geliştireceği eğlenceli aktivitelere ve spor egzersizlerine ağırlık verilmektedir. Yoga, yüzme gibi beden sağlığına yönelik aktivitelerin yanında, bale, tiyatro gibi sanatsal aktivitelerle de çocuk gelişimine katkı sağlanmaktadır. Fen ve doğa dersleri ile öğrencilere deneysel çalışmalar yaptırılmakta ve bilime karşı merakları pekiştirilmektedir. Temel İngilizce eğitimin verildiği eğitim programında, matematik ve Türkçe dersleri de verilerek, ileri dönemdeki eğitim hayatlarının temeli atılmaktadır.
Psikolojik danışman hizmetinin verildiği Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu'nda , çocukların gün içerisindeki dinlenme ihtiyacına yönelik uyku odaları bulunmaktadır. Bahçe ve oyun alanlarına sahip güvenlikli anaokulu binasının dışında da, piknik, çiftlik gezileri gibi aktivitelerle çocukların hem sosyalleşmelerini hem de doğa ile zaman geçirmelerini sağlayan aktivitelere yer verilmektedir. Öğrencilerin duyarlı yetişmeleri için, yaşlılar haftası, polis haftası gibi özel zamanlarda yapılan ziyaret etkinlikleri düzenlenmektedir. Yemekhanede öğrencilere sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Yıl içerisinde öğrencilerin hazırladıkları resim sergisi, dans ve tiyatro gösterileri ile öz güvenlerini geliştirecek etkinliklere imza atılmaktadır.
Eyüp ilçesi Akşemsettin mahallesinde yer alan Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu'na servis ile ulaşım hizmeti sunulmaktadır. Eğitim koçu ve her yıl farklı eğitimlerle bilgilerini zenginleştiren öğretmen kadrosuna sahip anaokulu, eğitim dönemi sonrasında da yaz okulu olarak da hizmetlerine devam etmektedir. Yıl boyunca geliştirdikleri yetenekleri yıl sonu gösterisinde sergileme fırsatı bulan öğrenciler, temsili kep töreni ile mezun edilmektedir. Okul yetkilileri kayıt öncesi merak edilen her soruyu cevaplamak ve ders alanlarını gezdirmek için velileri davet etmektedir. Eğitim alanlarındaki tüm mobilyalar, tuvalet ve lavabolar çocuklara uygundur.

Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu Yorumları (3)

  • HU

    Her yönden çok çok memnun kaldığım kızım için doğru karar verdiğimiz anaokulumuz. Müzik derslerine çok ilgi veriyorlar. Çocukların işitsel deneyimini arttırıyorlar

  • TU

    Okul gerçekten güzel tasarlanmış. Sınıflar geniş tutulmuş ve çocukların bir çok imkana ulaşması sağlanmış. Çocuklarla çok ilgileniyorlar. Özellikle kavrama ve dil çalışamlarından çok memnunum. benim için kızımın dil öğrenmesi çok çok önemli.

  • Ay

    Eyüp Alibeyköy bölgesinde planı tamamen okula uygun yapılmış olması. Diğer okullar gibi evden bozma bir yer değil. Bir de çocuk cerrahi uzmanı aylık sağlık taraması yapıyor. Çift yabancı dil uygulaması var

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eyüp Yıldız Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Akşemsetti̇n Mahallesi̇, Alperen Caddesi̇, No:59/1, Eyüp/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum