fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zümrüdü Anka Anaokulu

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 10:00/13:00
Öğlenci: 13:00/16:00

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu Hakkında

İstanbul Bağcılar'da bulunan Özel Zümrüdü Anka Anaokulu 36 - 68 ay aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir.

Okulun temel hedefi çalışkan ama aynı zamanda mutlu çocuklar yetiştirebilmektir.
Bu yüzden okulun kadrosu tecrübeli ve alanına uzman kişilerden oluşmaktadır. Okulda sınıflar yaş gruplarına göre oluşturulmuştur ve sınıflar 15 kişi ile sınırlı tutulmuştur.
3-4 yaş grubu çocukların bulunduğu sınıfta zihinsel ve fiziksel gelişimler ön plana tutularak eğitim verilmektedir. 5-6 yaş grubu çocukların bulunduğu sınıfta ise şarkılar , dans ve drama etkinlikleri ile çocukların bilgi ve becerilerini geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu kullanışlı bir binaya ve geniş bir bahçeye sahiptir. Okul binasında yemekhaneler , oyun alanları , sınıflar ve tuvaletler gibi çocukların kullandığı her alan çocuklar için özenle düzenlenmiştir.
Bağcılar, Kirazlı Mahallesi'nde bulunan okulumuz çocukların fiziksel , zihinsel ve bilişsel gelişimlerine oldukça önem vermektedir. Bu yüzden birçok eğitim verilmekte ve etkinlik düzenlenmektedir.
Çocuklar Özel Zümrüdü Anka Anaokulu 'nda güne sabah Jimnastiği ile başlamaktadır. Jimnastik ile çocukların bedenlerini tanımaları sağlanır ve bedensel olarak güçlenmeleri sağlanmaktadır. Türkçe etkinlik saatleri ile çocukların kendilerini doğru ifade edebilmesi ve dilimizi doğru kullanması sağlanmaktadır.
Okulda Öz Bakım Becerileri dersi ile de çocukların kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek hale gelmesi sağlanmaktadır. Matematik oyunları saati ile çocukların 4 işlem yapabilecek hale gelmesi ve bazı matematiksel kavramları öğrenmesi sağlanmaktadır. Okulda çocuklar için Manevi eğitim de verilmektedir.
Özel Zümrüdü Anka Anaokulu okulun bahçesini verimli bir şekilde kullanmaya çalışmaktadır bu yüzden iklim koşulları uygun oldukça çocuklar için sık sık bahçe etkinlikleri düzenlenmektedir böylece çocukların sürekli okul binası içinde kalmaması ve doğayı yakından tanımaları sağlanmaktadır. Okul gezi kulübü adı altında yaptığı etkinliklerle çocukları tiyatro , kültürel alanlar gibi yerlere götürmektedir ve çocukların gözlem yaparak öğrenmesi ve aynı zamanda keyifli zaman geçirmesi sağlanmaktadır.
Özel Zümrüdü Anka Anaokulu 'nun rehberlik hizmeti mevcuttur rehberlik ile çocukların gelişimi düzenli olarak takip edilmekte ve gerekli bilgilendirmeler velilere yapılmaktadır.
Okul çocukların gelişimine oldukça önem verdiği için çocukların beslenmesine dikkat etmektedir çocuklara aylık olarak yemek listeleri hazırlanmakta ve ailelere iletilmektedir. Ayrıca çocukların boy ve kilo ölçümü aylık olarak yapılmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu Yorumları (97)

  • n

    çocuklarımız için harika bir okul güvenle çocuğunuzu verebilirsiniz Sibel hoca diğer öğretmenlerimiz hepsi işini severek yapıyorlar hepsine teşekkür ederim :)

  • DA

    Okulumuz her çocuğu özel hissettiren , yemek, sağlık, temizlik konusunda hassas. Okulda ki çocukların davranışları ve gözlerinde ki ışıktan mutlulukları belli oluyor.

  • Gd

    Canım zümrüdüanka ekibi

  • Gy

    İki oğlumda buradan mezun oldu. Müdiremiz Sibel hocamız, sevgi ile şefkat ile yaklaşan öğretmenlerimiz var. Hiç bir yerde görmediğimiz alaka var. Bize kattığınız herşey için çok teşekkür ederim. İyi ki yolumuz Zümrüdüanka'ya düşmüş.Daha çok Zümrüdüanka şubelerinin olmasını isterim çünkü Zümrüdüanka felsefesi ile yetişen çocuklar lazım

  • Sa

    Zümrüdüanka sayesinde 1. Sınıfta zorluk çekmeyeceğiz. Harfler rakamlar renkler dualar birçok şey öğrenildi. En önemlisi çocuklar kendi potansiyelini keşfediyor. Evde bile çocugum okulda yapılan etkinlikleri yapıyor benzer renkler eş anlamlılar vs. Ana kuzusuyken toplumda bir birey oldular ve toplumda nasıl davranacaklarını paylaşmayı merhameti yardımlaşmayı öğrendiler. Sibel hanım ve kızlarına teşekkürler.Daha fazla din bilgisi olursa harika olur.

  • EK

    Başka okul sahibesi Sibel hoca olmak üzere tüm kadrosu tek kelimeyle mükemmel yaklaşık 3 sene kızımı onlara emanet ettim çalıştığım için bu süreçi onlarla birlikte çok güzel geçirdik. Kızımın üzerinde öğretmeni Tuğçe hanımın çok emeği var. Okul olarak tercih edebileceğiniz mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Onlarla birlikte asla unutamayacağım biriktiğimiz o kadar güzel anılar varki haklarını asla ödeyemem hepsinden Allah razı olsun

  • Ek

    Gerek müdürü olsun gerek öğretmenleri olsun harika insanlar o kadar candan ve sıcak kanlılar ki insan gözü kapalı çocuğunu teslim ediyor bi okul kreşten çok ev ortamı sıcaklığı ve samimiyeti var iyiki de varlar

  • Bağcılar Kirazlı da en iyi okulardan biri Güler yüzlü öğretmenlerile başarılar dilerim

  • TK

    Benim oğlumun ikinci yılı. Biz çok memnunuz . İlgi , sevgi , saygı ve hoşgörü var içeride . Allah razı olsun öğretmenlerimizden. Çok şanslıyız .

  • BA

    Benim ikizlerim gidiyor bu okula iyiki tanışmısız iyiki yolumuz kesişmiş basta sibel hnm olmak üzre hilal ve diğer tüm takım arkadaslarına cok tsk ederim kalpleri yürekli syrı güzel insanlar aizleri seviyorum

  • Sg

    İlk baştaki bütün tedirginliği geride bırakan bir okul oldu. İyi ki karşılaştık dediğim eğitimcilere sahip. Anaokul öğretmenliği sadece eğitim öğretim değil yürekten sevgi gerektiriyor ve okulun tüm ogretmenleri bu sevgiye sahip. Cocukla kişisel olarak ilgileniyorlar sınıf kontenjanları çok iyi. Eğitim programları dolu dolu kizlarim okula büyük bir sevinçle giriyorMontesorri etkinlikleri daha fazla olabilir

  • Okul müdürümüz Sibel hanım ve değerli öğretmenlerinin bizim değerli çocuklarımız için verdiği önem ve değer çok kıymetli iyiki sizi tanımışım

  • T

    Bağcılar çevresinde ne kadar okul gezerseniz gezin en güvenilir en kaliteli okullardan birisi bu okuldan daha iyisini asla bulamayacaksınız gözümüz kapalı kayıt ettirdik Gerek öğretmenlerimiz gerek müdürümüz çok güleryüzlüler her şeyin kat ve kat fazlasını yapıyorlar etkinliklerden çocuklara yaklaşımları, kapıda karşılamasından okul içindeki davranışları paha biçilemez ne kadar teşekkür etsem az gelir iyi ki yollarımız kesişmiş

  • Çocuğum severek okula gidiyor. Okulun verdiği eğitim çok kaliteli aile ortamında çocuklar mutlu ve eğlenerek öğreniyorlar.

  • Sp

    Tek kelime ile harika bir okul çocuğunuzu güvenle teslim edebilirsiniz tüm öğretmenlerimiz harika şefkatli ilgili sabırlı hoşgörülü güler yüzlüler hepsine tek tek teşekkür ederim Sibel hocamızın çabası ilgisi heyecanı bizi çok mutlu ediyor oğlum ikibuçuk yaşında konuşma ve odaklanma konusunda problemimiz vardı ve sadece 4 ayda baya baya ilerleme gösterdik

  • SC

    İlk kez attığımız bu yolculukta bize sonsuz sevgi ve sabırla yanısıra güler yüzle sadece kapılarıni değil kollarını açan okulumuza ve ekibinize sonsuz teşekkürler

  • Öç

    1 senedir egitim almaktayız gerek müdürümüz gerekse ögretmenlerimiz çok donamımlı ve harika insanlar her daim güler yüzlü ve çok anlayışlılar çok memnunum herkese tavsiye ederim

  • Sh

    3 senemiz ve bir okul dan öte aile olduk verilen eğitim cocuklarımın üzerinde çok katkısı oldu şiddetle tavsiye ediyorum 2 sene önce okadar okul gezdim bir zümrüdü anka gibi temiz tertipli ögretmen fazlalılıgı görmedim teşekkür ederimGayet herşey çok çok

  • MY

    Çok çok memnunuz iyi ki karsilasmisiz kızım okulunu çok seviyo tatilleri kabullenemiyor sevgileri ilgileri paha biçilemez iyi ki varsınız Sibel hocam ve kızları

  • AD

    Gerek öğretmen, gerek ortam, içerik ve eğitim kalitesi çok iyi. İlgi ve şakalarından ötürü hepsine şükranlarımı sunuyorum. Çok memnunum tavsiye ederim kurumu❤️

  • PA

    İlgi alaka o kadar iyi ki ilk gidişimizde bile sanki daha önceden tanışıklığımız var gibiydi. Sibel hanım ve ekibine oğlumuzu teslim ederken içimiz çok rahat. Oğluma kendi evini ve bizi aratmadığınız için çok teşekkür ederiz. ❤️❤️❤️❤️

  • Tertemiz özenle hazırlanan sınıfları, Her biri sevgi dolu öğretmenleri olsun çalışanları olsun insanı derinden etkiliyor. İnsanın en kıymetlisidir evladı, güvenle emanet edebilmek çok büyük mutluluk. Bizim çocuğumuzun çoklu besin alerjisi var ve ciddi boyutta, en az bizim kadar özendikleri için minnettarız. Kimseye emanet edemediğimiz oğlumuz okulunda güvenle yaşıtlarıyla bir arada bu herşeye değer. İyi ki var Zümrüdü Anka ailesi

  • At

    4 ay olduk tanışalı ama sanki yıllardır birlikteymişiz gibi güven oluşturdular sağolsunlar . Sibel hanım ve muhteşem öğretmen kadrosuna (Özellikle Sinem öğretmenimize) nekadar teşekkür etsem azdır❤️

  • SA

    Sibel hanıma ve orada çalışan tüm öğretmenlerimizin bizim meleklerimize anne şefkati ve sevgisiyle yaklaştıkları ve orayı sevdirdikleri için çok teşekkür ederim.benim gibi tereddütlü bir anneyi bile çocuğuma gösterdikleri ilgi ve şefkatle ikna ettiler...gönül rahatlığı ile bırakabileceğiniz bir yer...

  • YY

    Çok güvenilir özenli güler yüzlü başta sevgili Sibel hanım öğretmenler ve personelleri dahil gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızı teslim edebiliceginiz çevrenin en güvenilir kurumu

  • Öç

    Oğlumu güvenerek biraktıgım bir kurum çalışanşarıda bir harika insanlar kurucusu Sibel Hanım cıvıl cıvıl bir insan pozitif enerji veriyor.

  • Gd

    İkinci evimiz , içindeki değerli insanlar ise ailemiz

  • KT

    Zümrüdü Anka bizim için okul değil evimiz gibi her daim ilgili olan başta oğlumun öğretmeni tuğçemiz

  • TA

    Gönül rahatlığıyla yavrularımızı emanet ettiğimiz okulumuz Allah hepsinden razı olsun okul sahibemiz Sibel hanimcim başta olmak üzere Büşra öğretmenimize ve okul çalışanlarına minnettarız okulun kapısından girmeyen kızıma okulu sevdirip alistirdilar iyiki yollarımız kesismis iyiki varsınız

  • Kb

    Oğlumun konuşamama dikkat eksikliği vs. Problemleri vardı sibel ve gamze hoca başta başta olmak üzere o kadar güzel ilgilendiler uğraştılar ki çok kısa bi sürede çok güzel sonuçlar aldık bensiz kapının önüne bile çıkmayan oğlum her sabah koşa koşa gidiyor emeği geçen herkesten Allah razı olsun iyi ki Zümrüdüanka

  • DK

    Zümrüdü Anka sadece bir kreş değil, sevgi evi, huzur evi, güven evi. Sadece çocuklarımın değil ailemizin okulu. İki kızımı da neşeyle bırakıyorum. Müdüründen öğretmenine, temizlik personelinden aşçısına herkesin gönlü o kadar güzel, öyle güzel ağırlanıyor ki evlatlarım, kucak dolusu sevgiyle sarılıyorlar herbir öğrenciye. Sadece onlar da değil bende kocaman sarılıyorum her gittiğimde tüm ekibe. Yüreğinden öpüyorum hepsinin. Canım Sibel Hocam her veliye inci, her bir öğrencisine İncitanesi gibi davranır. Bir kreşten fazlasını arıyorsanız asla tereddüt etmeyin

  • TK

    Oğlum Zümrüdüanka ailesinde çok mutlu. Açıkcası ilk başladığı zaman sevemez durmak istemez sanmıştım . Ama oğlum alıştı . Arkadaşlarını öğretmenlerini çok sevdi . Gerçekten bir aile gibi güvenerek bıraktım oğlumu. Kadrosu çok iyi bir ev diyebilirim . Gözüm arkada kalmadı . Çalışan bir anne olarak içim çok rahat . İyiki böyle bir yer var ve ben oğlumu buraya gönderiyorum .

  • HY

    Çok zorlu bir süreçte bu okulla tanıştık, bu zorlu sürecimizin çocuğumuzu etkileyeceğinden çok endişeliydik ebeveyn olarak. Sosyalleşmesi açısından bir okul arayışına girdik bu şekilde yollarımız kesişti Okulumuz sayesinde hem sürecimizi cocuğumuzu etkilemeden geçirdik hemde çocuğumuzun gelişimine büyük fayda sağladı. İyi ki zümrüdü anka

  • ga

    gözüm arkada kalmadan kızımı gönül rahatlığıyla bırakıyorum iyiki varsınız ♥️

  • St

    Çalıştığım kurum sayesinde tanıştım Zümrüdü Anka ailesiyle kurumun çalıştığı bir okul daha var ama iyi ki de Zümrüdü Anka ailesiyle başlamışım. Sibel hoca ve bütün öğretmenler alışma sürecinde bize çok destek oldular. Kızım okula başlayalı kendini daha iyi ifade eden bir birey oldu. Herşey için teşekkür ederiz :)

  • NA

    Kızımızı zümrüdü Anka anaokuluna emanet ettik o kadar memnunum ki kızım 2,buçuk yaşında başladı ve Şuan 4 yaşına yaklaştı o kadar güzel şeyler öğrendi ki anne baba olarak çok ama çok memnunuz öğretmenlerimiz de bi o kadar anne şefkatli sevecen saygılılar hepsine sonsuz teşekkürler iyi ki zümrüdü ankadayız :)))

  • Öa

    Zümrüdüankaya iki oğlumuda gözüm arkada kalmadan gönderdim göndermeye devam ediyorum. İyiki tercihim Zümrüdüanka olmuş başta Sibel müdür olmak üzere tüm öğretmenler ve çalışanlar çocuklarla çok ilgili iyiki varsinizz ❤️❤️❤️

  • Hb

    Okula ilk kayıt olmaya gittiğimde guleryuzlu öğretmen ve müdüre hanımın kendine olan güveni beni çok etkilemişti önemli olan eğitimden önce daha göreceli sevgi ve saygıdır..iki yıldır kızımın öğretmeni Büşra hanimdan da çok memnunum

  • İö

    İşlerini severek yapan çalışanlarla dolu bir kreş yollarımız kesiştiği için nasıl şanslıyız. En değerli çocuklarımızı gözümüz kapalı gönderiyoruz aklımız kalmıyor çünkü kendi çocukları gibi ilgilenen öğretmenleri var iyi ki de varlar

  • EC

    Çok memnunuz gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz:) aile ortamı sunulması mükemmel

  • Hs

    Zümrüdü anka ailesindeyim kızım gidiyordu evde olduğum için yollamıyorum ama mükemmel bir sahibi var sibel hanım çok seviyorum ikinci çocuğum büyüsün onuda yollucam sibel hanım bir anne öğretmen herşey bizim için dost arkadaş her derdimize sorunumuza koşan koca yürekli insan çok srviyorum sizleri öğretmenleriniziHerşey mükemmel getek yok

  • GE

    Oğlum zümrüdüanka da iki yıl okudu şimdi birinci sınıfa gidiyor hala oranın güvenirliğini rahatlığını samimiyetini arıyorum. Öğretmenleri ve sibel öğretmenimiz merhametli insanlar ki bence en önemli konuda bu. Hem eğitim olarak hemde sosyal yaşantı olarak oğluma birçok değer kattılar tekrar dan çok teşekkür ederim.

  • DY

    Çok güzel bir yer her konuda çok samimi içten ve sevgi dolular çocuğumu o kadar gönül rahatlığıyla birakıuorum ki hiç aklım kalmıyor temizlik yemek anlamındada bir numaralar verdikleri eğitim ve yanında yürek dolusu sevgileriyle gönlümüze taht kurdular herbiri ayrı ayrı çok iyi güler yüzlü insanlar eğer çocuğum sevgi dolu bir eğitim alsın istiyorum diyorsanız kesinlikle tek adres burası şanslıyızki zümrüdüanka ailesine katıldık teşekkür ediyorum her birine ayrı ayrı ❤

  • BA

    Iyiki sizi tanimisiz iyiki ikizlerimi sizlere emin ellere emnet etmisim.Ozellikle Irmak kizim icin hpinizin seferber olarak onunla ilgilenmenizi kelimelere sigdiramiyorum.ikizlerimin kucuk yasta baslayip cok sevdigi okulu sibel hnm ve Aysun ogretmenimiz iyiki yolumuz kesismisGelistirmesini demiyelim de biraz daha öz bakima özen ve itina gosterilmesini rica ederim.

  • FA

    Çocuğumuzu gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz, ilgili, güleryüzlü, sevgi dolu, merhametli güzel yürekli eğitim kadrosuna sahip bir kurum. Biz anne baba olarak çok memnunuz. İyi ki tanımışız iyi ki onlarla karşılaşmışız.

  • Çok seviyorum hepsini güvenle bırakıyorum hiç unutmuyorum okulun ilk günlerini nekadar tedirgindim sonra içeri girdim okadar rahatladım ki çünkü çok güven verdiler hepsi çok sevecenler kızım ellerinde büyüdü çok teşekkür ederim tüm öğretmenlerimize ve çalışanlqra yardımcı ogretmenlere ve muduremiz Sibel hnma iyiki varsiniz Öğretmenlerimiz orda olsun yeter bize gayet herşey yerinde

  • DE

    Kurumun tüm ekibi işini büyük özveriyle ve gerçekten severek yapan insanlar, oğluma katkıları çok büyük. Verdikleri emek için öncelikle kurumun sahibi Sibel Hanım'a , Büşra ve Melek Ögretmenlerimize ve tüm ekibine çok teşekkür ederim.

  • EG

    Başladığımız günden bu yana oğlum severek gidiyor. Öğretmenleri ile arası çok güzel. Akşam sohbetlerimizde eğlenerek okul da geçirdiği vakitleri anlatıyor. Zaten okul müdürü ayrıca ilgili zaman zaman sıkıntılarımızın olup olmadığı çocuğun neyinin eksik görülmediğine kadar sorar. Tabi “Nasılsınız” diye sormayı hiç ihmal etmez öğrencileri dışında velilerinede sevgilerini gösterir. Sizinle iyiki tanıştık. Oğlumu emin ellerde Şu ana kadar güzel bi zaman geçirdik. Her geçen gün müdürümüz yenilikler eklemeye devam ediyor. Herşeye dikkat eden bir müdürümüz var bize söylenecek bişey kalmıyor. Teşekkürler

  • BK

    Bağcılar'da başka bir kresten geldik.orada yaşamış olduğumuz tüm sıkıntıların bir tanesini bile burada yasamadk ve hissetmedim..aslında duyusal olarak olarak rahat olmanız gerekiyor.herkesin soyledgi gbi canınızı birakiorsnz ama aklınız kalıyor dedikleri olay bu..şahsen ben hem akil hemde ruhen rahatım..bu da kreş için tek seçim seçeneği bile olması yeterlidir.iyi ki Zümrüdüanka diyorum

  • Çok seviyorum hepsini güvenle bırakıyorum hiç unutmuyorum okulun ilk günlerini nekadar tedirgindim sonra içeri girdim okadar rahatladım ki çünkü çok güven verdiler hepsi çok sevecenler kızım ellerinde büyüdü çok teşekkür ederim tüm öğretmenlerimize ve çalışanlqra yardımcı ogretmenlere ve muduremiz Sibel hnma iyiki varsiniz Öğretmenlerimiz orda olsun yeter bize gayet herşey yerinde

  • Cb

    bu sene de burada olmanın verdıgı güven ,huzur ve mutluluk hiç bir şeyde yok.gonul rahatlıgı ıle oglumu bırakabıldıgım tek yer.içeriden gelen mis gibi konular ve cocuk cıvıltıları eşliğinde bazen ben de ruhumu tazelemem için ziyarete gidiyorum.oglumla birlikte ben de cok geliştim ve değiştim.

  • YK

    Bu dünyada evlatan daha değerli daha önemli bir şey yoktur sanırım. İlk doğduğundan itibaren üstüne titriyorsun yemesi, uyuması ve rahatlığı için ellimizden geleni yapıyoruz işte Zümrüdü Anka okulunda da çalışan öğretmenler ve Sibel hanım tamda anne sıcaklığıyla yaklaşıyor çocuklarımıza. Yolumuz kesiştiği için çok mutluyum.

  • Nb

    Güven hissi vermeleri,şeffaf olmaları,tertemiz mis gibi olmaları daha ne isteriz ki...sevgi dolu emek vermeleri tüm ekip harika...❤

  • Sy

    Zümrüdü anka da benim için çok çok değerli insanlar çalışıyor. Hepsi özverili, sevecen hepsi işini hakkıyla yapan insanlar. Sibel hanımın sevgisi zaten tarifsiz. İçimin rahat olduğu, gözümün arkada kalmadığı öğretmenlerimiz iyiki varsınız.

  • Öğretmenlerimiz kıymetli müdürümüz Sibel hanım çocuklarımıza gözü gibi koruyup kollayan ikinci aileleri sadece çocuklarımıza değil bizlerede arkadaş kardeş dost sırdaş her zaman yanımızdalar iyiki varlar

  • SE

    Ebeveynlerin evlatlarını gözü kapalı emanet edebilecekleri bir okul. Okula başladığımızdan beri keşke dedirtmeyen bir kurum

  • kt

    güler yüzlü ve çok içten bi ekip ruhu var herşy o kadar içtenki ev ortamından hiç fark yok.

  • SA

    Öğretmenleri çok ilgili, çocuklara karşı çok sevecenler okul çok temiz ve etkinlikleri çok yararlı ve özenli.

  • çocuğumuzu güvenle emanet edebileceğimiz, çocuğunuzun okul temellerini sağlamca atabileceği; insani duyguların, merhametin, hoşgörünün, kısacası insan olmanın öğretildiği tek okul.

  • Çocuklarımızı güvenle birakabilecegimiz bir yer kreş gözüyle bakmamaliyiz işini hakkıyla yerine getiren güzel bir ekip varHer yönüyle mükemmel

  • Şk

    O kadar memnunumki anlatamam ve çok şanslı oldumu düşünüyorum iyiki okulu bulup cocugumu emanet etmişim

  • Öğretmenler çocuklara anneleri gibi sevkatle sevgi ile ve büyük bir ilgi ile davranıyor.. benim çocuğumda bu kadar hızla bir degisiklik hiç beklemiyordum . Çok çabuk uyum sağladı bana çok bağlıydı hiç bu kadar çabuk alisacagi aklıma gelmezdi . Öğretmenine çok bağlandı..Sibel hanım ve her bir çalışani çok güler yüzlü anaç ve ictenler .. her konuda çok beğeniyorum temizlik hijyen eğitim en önemlisi ahlaki değerler .. çocuğumu gözüm kapalı emanet ediyorum ki ben bugüne kadar çocuğumu hiç kimseye yarım saat bile emanet etmedim.. iyiki yollarımız kesişmiş iyiki varlar çok tşk ediyorum

  • Çocuklarımız için okul degil sıcacık yuva, ikinci evleri. Anneler içinse; Müdüremiz Mavişimiz Sibel hocamız önderliğinde, sevgi dolu güleryüzlü öğretmenlerimizle gözümüzün arkada kalmadan işimize gücümüze gidebildiğimiz adresimiz.

  • YG

    Türkiye genelindeki en bol aktiviteli en çok eğlenceli eğlenerek öğrenilen bol ve kaliteli yemekleri hijyen denetiminde her zaman tam not alan..çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet ettiğimiz her sabah ve akşam güler yüzü ile bizi karşılayan ve uğurlayan ailemiz

  • ZB

    Öğretmenlerimiz hep güler yüzlü, hep sevecen. Tıpkı biz anneler gibi Sınıflara kamera koysalar da kuzumu izlesem ozleyince

  • Kk

    Çocugumun bir okul içinde hem bir eğitmen hem bir anne kucagında oldugunu bildiğim için işte bu okuldayım,eğitim sadece harf ve sayılardan ibaret olmadıgını görebileceğiniz okulİnşallah daha büyük bir okul olur,daha geniş bir alanı olur

  • GE

    Güvenle çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir kurum. Sevgili müdürümüz sibel hanım bir annenin çocuğu için düşüneceği herşeyi öğrencileri için düşünür zaten.Her konuda memnunum okuldan.

  • EK

    Tamamen tesadüf eseri karşılaştığımız iyi ki yollarımız kesişmiş dediğimiz okulumuz.Müdürümüzle birbirinden iyi kalpli öğretmenlerimizle iyi ki Zümrüdü Anka Daha fazla şubesinin olması

  • SH

    Herşeyden önce çocuğuma verdiğiniz sevgi emek için çok teşekkür ederim

  • NA

    Çok ana okulu gördüm ama bu kadar çocuklara değer ve kıymet veren okul yoktur herhalde öğretmenleri hepsi ayrı ayrı çok değerli ve kıymetliler çok güzel etkinlikler ve önemli olan hiç bir günü kaçırmayıp her zaman en iyisini ve en güzelini yapıyorlar hepsine çok teşekkür ederiz çocuklarımızı gönül rahatlığıyla bıraka bileceğiniz tek yer ❤❤

  • TA

    Sevgi ve saygı dolu, güvenle yavrularımızi emanet ettiğimiz sicak bir yuva, egitimi temizligi yemekleri özverili

  • Öncelik olarak sahibi olan Sibel hanım in güler yüzü merhameti ilgi ve alakası öğretmenlerin o güler yüzü ilgisi iyiki yollarımız kesişmis temizliği düzeni disiplini ile harika takdire şayan hersey oglum mutlu ben çok mutlu iyi ki ZÜMRÜDÜ ANKA

  • İdarecisinden çalışanlarına herkes çok güleryüzlü ve enerjik insanlar. Veli taleplerine, yorumlarına da çok duyarlılar. Ben çok memnunum. Düşünen herkese tavsiye ederim

  • H

    Cok zor bır zamanımda bu okulla ve Sibel hanımla tanıstım.içeriye gırer gırmez bır huzur kapladı içimi.okulumuzdan cok memnunum ve en önemlısı de çocuğum cok mutlu.ıyıkı varsınız Şu an için herşey harıka gıdıyor ve ınsallah böyle devam eder.

  • GA

    Gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz, çocugunuzu kendi çocukları gibi koruyup kollayan ve seven, sevgiyle herşeyi öğreten kıymetli ögretmenlerin olduğu çok çok çok güzel bir okul.

  • Çocuğumun ikinci evi müdüründen öğretmenlerine saygıyla sevgiyle emekle çocuklarımıza hayatı öğreten adres gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz sıcacık bir okul sadece çocuklara değil bizlerede kucak açan canımız Sibel hocamız iyiki var iyiki

  • Okulda Kİ öğretmenler desen ilgili yardımcı oluyor okul müdürü desem müdür gibi değil ailenin bi ferdi gibi biz çok memnun kaldık tüm çalışanlardanBaşka bi kreş daha açıp daha fazla kişiye hitap edilmesi

  • GE

    Temiz hijyenik harika bir okul 3 senedir çocuğumu gönderiyorum hiç tereddütsüz herkese tavsiye ederim kurucu Sibel hanım vicdanlı merhametli çok kıymetli bir insan Her yönüyle yeterli bence

  • Nk

    Memnun olmasaydım 6 yıl arayla 2. Çocuğumu emanet etmezdim.Müdürümüz çok kıymetli ve saygı değer bir insan

  • Hb

    Çocuklar imizin gelişimi hakkında geri dönüt almak isterim. Veli toplantılarinin daha sık ve toplu etkinlikler okula olan aidiyet duygumuzu güçlendirecektir.

  • NK

    Oğlumu gözüm kapalı güvendiğim bir kurum. Hem çok titizler hem çok ilgili ve güler yüzlüler kurumsal bir kreş biz çok memnunuz gerek kursları aktiviteleri her şeyiyle çok güzel bir kurum

  • Dy

    Çok memnunuz oğlum çok seviyor ve çok mutlu gidiyorYok herşeyiyle çok ince düşünceliler ve hassaslar

  • AY

    Müdüresi işini aşkla yapan nadir insanlardan... Nice zümrüdü ankalariniza mavi hocam...

  • Ty

    Başta müdüremiz olmak üzere bütün öğretmenleri hatta çalışanları dahil hepsi çok Nadide insanlar gözüm ve gönlüm kapalı bir şekilde çocuğumu emanet ettiğimi söyleyebilirim sizinde içiniz rahat olsun çocuğunuz emin ellerde zümrüdü Anka bir ana okulu değil insanın evi gibidir

  • Nb

    Temiz hijyenik mis gibi okulumuz icten samimi şeffaflar içleri dışları bir çok ilgili insanlar...

  • Yp

    Sibel hanim harika bir insan harika bi eğitici biz çok memnunduk eşim 2. Çocuğumuza halime olunca bırakmak zorunda kaldık okulu harika güvenli bir ortam ve harika eğitici öğretmeneler sahip bir okul kesinlikle tavsiye edeceğim biryer başarılar sibel hanım ve ekibi

  • Ec

    Hem değerli öğretmenlerimiz hemde müdürümüz Sibel hanım çok ilgililer benim kızımla ve tüm öğrencilerle çok ilgileniyorlar ben saglikciyim mecbur izinsiz çalışıyorum ve kızımı bırakıyorum gözüm kapalı emanet ediyorum çok teşekkür ederim hemsinden kreşin temizliği hijyeni ve düzeni çok güzel tüm hepsine minetarim iyiki varsınız ❤️❤️❤️

  • ZK

    İkinci çocuğumuda tereddüt etmeden gönderdiğim samimi ve sevgiyle gülümseyen eğitmenlerin bulunduğu kaliteli bir kurum

  • Zd

    Kızım konuşamıyordu şimdi ufak ufak konuşmaya başladı anlatmakla bitiremem ki zümrüdü anka yı

  • GD

    2 yıldır oğlum bu okula gidiyor okulumuzdan öğretmenlerimizden verdikleri eğitimden çok memnunuz.Oğlumun gelişimine çok büyük katkı sağladı.herkese tavsiye edebileceğim guvenirlilikte bir okul.

  • Gy

    2 evladımı 2 yıldır bu muhteşem okula ve son derece merhametli öğretmenlerin eline gönül rahatlığı ile bırakıyorum. Müdürümüz Sibel hocamız son teknolojiyi ve eğitimi hizmetimize sunuyor. Değerli öğretmenlerimize buradan da teşekkür ediyorum

  • Öğretmenlerimiz sevgi dolu çocuklarımız mutlu okullarına isteyerek gidip geliyorlar bütün ekibe teşekkür ederiz

  • Hc

    En başta sahibesi Sibel hanım ve öğretmenlerinin güleryüzüve samimi tavırları güven duygusunu hemen hissettiriyor. Çok temiz ve özenli bir kurum.. hem okul öncesi becerileri hem de manevi ve milli bilgiler açısından kızımın neler kazandığına şahit oluyor çok mutlu oluyoruz

  • Ey

    Çok güzel temiz işini aşkla yapan öğretmenlerin olduğu muhteşem özveriyle çalışan insanların birarada toplandığı okul❤️❤️Çok güvenerek çocuğunuzu gönderebilirsiniz .Kurum müdürü Sibel hanımla tanıştığınız zaman doğru yer olduğundan emin olacaksınız

  • Cb

    3 yıldır güvenle çocuğumu teslim ettigim güzel okulumuz.samimiyeti , ilgisi ve guleryuzu ile kaliteli eğitimini harmanlayarak farkını ortaya koymuş bir okul.iyi ki varsın zümrüdü Anka

  • Gy

    2 senedir 2 evladımı bu okulda gönül rahatlığı ile gönderiyorum. Gelişimlerine inanılmaz katkı sağladı. Eğitim sistemi son derece güzel. Sebze sevmeyen çocuklarıma sebzeyi sevdirdiler

  • ZS

    okulun içinden gelen hijyen ve temizlik kokusu günün her saati mis gibi yemek kokuları ve hepsinden önemlisi çocuklarımıza daima sevgi ile gülümseyerek sarılan muhteşem bir ekip çocuğum evinde gibi hissediyor herkese çok teşekkür ederiz .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zümrüdü Anka Anaokulu İletişim Bilgileri

Kirazlı Mah. Zübeyde Hanım Cad. 1226. Sok. No:11/A, Bağcılar / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum