fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şemikler Anaokulu

Özel Şemikler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/12:00
Öğlenci: 12:00/18:00

Özel Şemikler Anaokulu Hakkında

Özel Şemikler Anaokulu, İzmir'in Şemikler bölgesinde kurulmuş olan ve okul öncesi eğitim vermekte olan bir kurumdur. 3 - 6 yaş arası eğitim veren okul, 08:00 ve 18:00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. Özel Şemikler Anaokulu'nda, öğrencilerin bireysel farklılıklarını ve bulundukları yaş özelliklerini dikkate alarak her yaş grubunda farklılaşan etkinlikler uygulanmaktadır.
Şemikler'de bulunan özel anaokulu 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilerine zeka oyunları temel eğitimleri sunumu yapmakta ve özellikle öğrencilerin görsel algı, algıda seçicilik ve alternatif çözüm yolları bulma becerilerinin gelişmesini sağlamaktadır. Özel Şemikler Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş grubu etkinlikleri çoklu zeka kuramını temel alarak hazırlanmaktadır. Bununla birlikte öğrencilerin çok yönlü gelişimlerine destek olmaktadır. Özel anaokulunda, öğrencilerin; çevresinde olanları fark etmesini, merak ettiği konulara ilişkin sorular sormasını, araştırmasını, keşfetmesini ve oynayarak öğrenmesini sağlamaya yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. Böylece ezbere dayalı öğrenme yerine anlamlı öğrenme gerçekleştirilmiş oluyor. Sunulan bilgilerin bütünlüğü ve kalıcılığını sağlamak adına çeşitli aktivite, faaliyet ve etkinliklerle eğitim programlarını desteklemektedir.
Özel Şemikler Anaokulu, öğrencilerinin besin ihtiyacını bünyesinde bulundurduğu yemekhane ile sağlamaktadır. Okulda organik besinlerle hijyenik ve sağlıklı ortamlarda hazırlanan yemekler, yemekhanede öğretmenler eşliğinde öğrencilere sunulmaktadır. Böylelikle çocuklar küçük yaştan sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazanmış olacaktır.
Bu kurum, öğrencilerine öğrenirken eğlenme imkanı vermekte ve fiziksel imkanlarına bağlı olarak çocukların fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimi için bir çok etkinlik ve aktivite düzenlemektedir. Bu bağlamda öğrencilerin gelişimi psikolojik danışmanlar tarafından takip edilmekte ve ince - kaba motor becerileri, el ve göz koordinasyonu, iletişim becerisi, duygu muhakemesi gibi kazanımları takip edilip, gözlenmekte ve düzenli aralıklarla ebeveynlerle toplantı yapılarak gelişim haritası paylaşılmaktadır. Bu kurum yaz - kış bütün sene eğitimine devam etmekte ve er dönem için oyun grupları bulundurmaktadır.

Özel Şemikler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Şemikler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şemikler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Şemikler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Şemikler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şemikler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Şemikler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şemikler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şemikler Anaokulu Yorumları (2)

  • Sg

    Kızım 3 yaş doğum gününü burada kutlayarak okul hayatına başladı... çok güzel, eğitici, sevgi dolu günleri geçti... canı istediğinde müdüre hanımın odasına gidip resim yapıyordu... rahat, kendinden emin... hala okulun yanından geçerken , içeriye girip öğretmenlerini görmek istiyor... kızım ilkokula başladı artık..emeği geçen herkese çok teşekkürler.

  • Af

    Herkese tavsiye ederim.neden mi.o kadar çok neden var ki:) öncelikle sevgi var kucak dolusu:)saygı var:) ilgi var:)var da var...o kadar güzel günlerimiz geçti ki öğretmenlerin,yönetimin ilgi ve alakası bir çocuğum daha olsa kesinlikle özel şemikler anaokulu derim:)mutlaka anaokulu düşünüyorsanız kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz:)biz çok mutlu ayrıldık:)mutlu ayrıldık derken çok üzüldük ama evladımdaki olumlu tutumları davranışları görünce çok mutlu olduk:)o güzel emekleriniz için,evladımın kalbine dokunabildiğiniz için gerek müdüre Zehra hanıma:) öğretmenlerimiz başta yelda hanıma ve esra hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız:) ve hep var olun:) sizleri çok seviyoruz:))Eksik yanlarının olduğunun düşünmüyorum. 4 4 lük okul:))

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şemikler Anaokulu İletişim Bilgileri

Şemi̇kler Mahallesi̇, 6275 Sokak, No:68/A, Karşıyaka / İzmir
0 232 335 1892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum