fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Natural Kids Academy Anaokulu

Özel Natural Kids Academy Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/12:00
Öğlenci: 12:00/19:00

Özel Natural Kids Academy Anaokulu Hakkında

Özel Natural Kids Academy Anaokulu Evka 3’de 1.400 m² alan üzerine kurulu depreme dayanıklı binası ile öğrencilerimizin huzur ve güven içinde eğitim alabileceği şekilde dizayn edilmiştir.
Çocuk yetiştirmede gerekli olan yaklaşımlar değerlendirilerek uzman kadromuzla çocuğumuza en faydalı olacağını öngördüğümüz eğitim sistemlerinden karma eğitim modeli benimsenmiştir. Bu eğitim modelleri içinde Montessori, Reggio Emilia, Waldorf, Çoklu Zeka gibi yöntemler titizlikle incelenmiş ve eğitim sistemimize dahil edilmiştir.
Amacımız çocuk merkezli bir eğitim sistemi benimsenerek ‘’Yaparak, Yaşayarak’’ doğal ortamda oyunla öğrenmesini sağlamaktır.
Sınıflarımızın her biri geniş, havadar ve güvenlidir. Kullandığımız eğitici materyaller çocuklarımızın gelişim düzeylerine göre, uzman psikoloğumuzun tavsiyeleri ile seçilmiştir.
Natural Kids felsefesi ile yemek ve temizlikte tamamıyla organik ürünlerden yararlanmayı hedefleriz. Öğrencilerimize sunulan her türlü besin organik malzemelerle kendi mutfağımızda yapılır. Yıllık salçalarımızı, turşularımızı okulumuzun mutfağında hazırlarız.
Öğrencilerimize dengeli beslenme alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla gün içinde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı sunulur. Tüm öğünler yaş gruplarına göre gerekli olan besin değerlerine göre hazırlanır. Okulumuzda şeker, Ayçiçek yağı ve pirinç tüketilmemektedir. Bunların yerine bal ve hurma ile tatlandırmalar yapılmaktadır. Sadece tereyağı ve zeytinyağı tüketilmektedir. Pirinç yerine ise bulgur tercih edilmektedir. Kahvaltılarda reçel yerine bal ve tahin tüketimi yapılmaktadır. Amacımız çocuklarımızı sağlıklı beslenerek organik olmayan ürünlerden uzak tutmaktır.
Eğitsel oyunlar, drama ve resim, zooloji, müzik ve ritim, satranç , jimnastik ve bale, ileri dönüşüm atölyesi,duyu atölyesi, mini parkur, fen doğa atölyesi, scamper çalışmaları, montessori atölyesi, orman atölyesi, sportif beceriler, robotik kodlama ve gelişen teknolojik yaklaşımlarla aktivitelerimizde öğrencilerimizin yaratıcı düşünen, düşündüğünü ifade edebilen bireyler olabilmesi için çalışıyoruz. Dört duvar arasında bunu başarmanın mümkün olmadığını biliyoruz ve bu sebeple yaz ve kış bahçelerimizde oyun ile öğrenmeyi, doğayla bütünleşmeyi sağlıyoruz.
Orman Okulu: Özel Natural Kids Academy Anaokulu'nda 3 adet bahçe bulunmasına rağmen hemen yanı başımızda bulunan ormanımızda yaz kış demeden etkinlikler yapıyoruz. Düzenli ders programı olarak belirlediğimiz doğa atölyemiz ile çocuklarımızın sportif beceri ve koordinasyonlarını arttırmayı hedefliyor ve orman keşifleri ile çocuklarımızla beraber yeni bilgiler öğreniyoruz.
Tam Zamanlı İngilizce: Okulumuzda her yıl eğitim dönemi başında belirlenen İngilizce yayınlarına bağlı olarak kendi programımız eşliğinde tam zamanlı olarak yabancı öğretmenler eşliğinde İngilizce dersi verilmektedir.
İkinci Yabancı Dil Fransızca: Okulumuzda son 4 yıldan bu yana ikinci yabancı dil olarak Fransızca dersi verilmekte ve çok güzel geri bildirimler alınmaktadır.
Çocuklarla Felsefe: Ayrıca Okulumuzda çocuklarımıza müdürümüz tarafından P4C pedagoji çocuk felsefesi branş dersi olarak verilecektir. Bu dersin ilk uygulayıcısı olan okullardan biri olarak uygulamanın amacı çocuklarımıza oyunlarla birlikte analitik düşünmeyi , çözümleme üretmeyi , empati kurmayı , farklı bakış açısı ile bakmayı ve yaratıcı olmayı hedeflemekte bu konuda çok güzel geri bildirimler almaktadır.
Okulumuzda EKID sistemi sayesinde velilerimizin telefonlarına yükledikleri uygulama ile öğrencilerimizin bilgilerine anlık olarak ulaşabilmektedir. Böylelikle veli iletişim defterleri kaldırılarak öğrencilerimizin gün içinde yaptıkları aktivitelerden yemek tüketimlerine kadar tüm detaylardan haberdar olabilmektedirler.
Özel Natural Kids Academy Anaokulu'nda düzenli olarak psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Aylık görüşme envanterleri çocuğumuzun ihtiyacı olduğu durumlarda kullanılmak üzere arşivlenmektedir. Psikoloğumuz her bir çocuğumuz için gelişim dosyası hazırlamakta ve her dönem sonunda velilerimiz ile bire bir toplantı yaparak paylaşımda bulunmaktadır. Ayrıca velilerimiz psikoloğumuz ile randevu alarak sürekli iletişim kurabilmektedir.
Ayrıca Özel Natural Kids Academy Anaokulu'nda ait servis aracımız bulunmakta olup servis personelimiz okulumuz bünyesinde çalışmaktadır. Çocuklarımızla mutlu bir aileyiz düşüncesini benimseyen Natural Kids Ailesi olarak sizleri de ailemizde görmekten mutluluk duyarız.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Natural Kids Academy Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Waldorf Pedagojisi

- P4C Eğitim Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

Özel Natural Kids Academy Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Natural Kids Academy Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Natural Kids Academy Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Natural Kids Academy Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Natural Kids Academy Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Natural Kids Academy Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Natural Kids Academy Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Natural Kids Academy Anaokulu Yorumları (34)

  • Ök

    Muhteşem bir program kullanıyorlar. Ekid+ çocuğun gün içerisinde sınıftaki tüm aktivitelerinin fotoğraf ve videoları oraya yükleniyor. Gün sonunda hepsini görüyorsunuz. Sevgi dolu genç ve dinamik bir öğretmen ekibi var. Ormana çok yakın her hafta ormanda vakit geçirmeleri çok güzel çocukların.

  • Nd

    Hem eğitmen hem de anne olarak şunu diyebilirim ki gözüm kapalı emanet ediyorum. Öğretmenlerimiz çok donanımlı, güler yüzlü ve sevecen. Çocuklarin doğayla iç içe olmaları ve enerjilerini atmaları çok iyi. Akademik anlamda oğlumda müthiş bir ilerleme var (zeynep öğretmenim sayesinde) . Natural kidsle iyi ki yollarımız kesişti

  • YD

    Çok ilgili bir okul. Çok memnun kaldık.Özel günleri velilere açık yaparlarsa şahane olacak.

  • Çocuğunuzu güvenle bırakacağınız, beslenmesinden eğitimine iyi ki tercih etmişiz dediğimiz okulumuz..

  • FK

    Oğlum 5 yaşında başladı bu okula, daha önce gittiğimiz okulların çok çok üstünde. Yönetim, öğretmenler herkes çok ilgili. Değişen durumlardan doğrudan velilerin haberi oluyor. Branş dersleri için gelen öğretmenler alanında uzman ve çocuklar için çok faydalı oluyor. Çocukların doğa gezisine çıkması farklı etkinlikler yapılması çocukların gelişimini oldukça olumlu yönde etkilemekte. Ayrıca sürekli kapalı alanlarda kalmaması hastalık oranlarını bile azalttığını gözlemledik. Severek okula devam ediyoruz. Yağmur öğretmenimizin enerjisi, çocuklarımıza yansıyor. Teşekkür ederizOkulun yöntemi, böyle güzel bir ekip kurarak bu sistemde ilkokul açması dileğiyle.

  • Ç

    Oğlumuz 4 yıldır natural kids e devam ediyor bu yıl son yılımız. Her anımız sorunsuz ve müthiş destekleyici geçti. Sahipleri, müdürümüz Deniz Hanım canımız Yağmur öğretmenimiz iyiki yollarımız kesişti

  • DA

    Gercekten tum kalbimle tavsiye edecegim sevgi dolu bir anaokulu. Tum yoneticileri, ogretmenleri ve danismanlari son derece sevgi dolu ve son derece donanimli. Cocuklar sevildiklerini, anlasildiklarini hissettikleri yerde buyurler ve cicek acarlar. Cok zor gecen baska bir okul tecrubemizden sonra, oglumun okula bakisini cok kisa bir surede tamamen degistiren ve isteyerek, hevesle gittigi bir kuruma donusturen ozellikle sinif ogretmeni Zeynep Hanim'a ve okulun tum calisanlarina minnettariz. Egitime bakislari, dogayla ic ice bir egitim anlayisinda olmalari, dogal beslenme sunmalari harika. Veliyi dinleyen, cocugu anlayan, iletisimi son derece iyi yoneten bir okul. Yolumuzun kesistigine cok mutluyum.

  • Ck

    Doğayla iç içe bir okul.Yağmur çamur demeden toprakla, doğayla ormanda aktivitelerini hep gerçekleştirir. Okulun bahçe ve oyun parkı haricinde çevresinin de tüm fiziki imkanlarını değerlendiriyorlar. Kayıt görüşmesine geldiğim ilk gün anne sıcaklığında karşılama hep devam etti. İlginize çok teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenler, personeller her bir çocuğa sevgiyle yaklaşması,tek tek her konuda ilgilenmesi önemli bir husus. Şeker konusundaki hassasiyeti ve özel uyku odasının yani her çocuğun özel yatağının olması tercih sebebimizdi. Kızım 2 yıldır her gün isteyerek okula gidiyor.üstelik çok mutlu dönüp yaptıklarını heyecanla anlatıyor. Her şey için çok teşekkür ederiz natural Kids ailesi. İyiki yollarımız kesişmiş.

  • ŞT

    3 yıldır natural kids okuluna devam etmekteyiz gözüm kapalı çocuğumu emanet ediyorum bu sene son senemiz oğlum çok severek okula gidiyor hic kötü bir anı duymadım oğlumdan, beslenmeden eğitime biz çok memnun kaldık.

  • şi

    Çok memnunum. Oğlum okula her gün keyifle gidiyor ve branş öğretmenleri de dahil tüm öğretmenlerini aşırı seviyor. Zemin yapısının sağlam olması ve bina yüksekliğinin düşük olması deprem açısından da içimi rahatlatıyor.Seçmeli ders konusunda seçenekler arttırılabilir.

  • Oğlum severek gidiyor. Bütün öğretmenlerini çok seviyor. Gelişimindeki ivmeyi arttıran bir okul.Bizim tüm ihtiyaçlarımıza cevap veriyor

  • FG

    Öğretmenler güler yüzlü ve ilgili, şefkatli, deneyimli. Ögretmenimizin iletişimi cok iyi.Okulun 3 yaş grubu için yeterli olduğunu düşünüyorum.

  • İK

    Doğanın içinde, huzurlu bir okul. Zincir anaokullarının aksine çocuğunuzla gerçekten birebir ilgileniliyor. Oğlum 1.5 yıldır devam ediyor, çok memnunuz.

  • Cn

    Ormana gidiliyor. Etkinlikler, branş dersleri çok düzenli, eğlenceli, eğitici. Çok memnunuz. Tüm ogretmenlerimizi, idarecilerimizi, calisanlari çok seviyoruz

  • Dy

    Kızım 3 yaşında Natural Kids okuluna başladı hala devam ediyoruz. Seneye ilkokula gidecek nasıl ayrılacağız bilmiyoruz. Okul kurucuları, Müdürümüz , Yağmur öğretmenimiz ve diğer tüm öğretmenlerimiz, Bütün personeller hangi birine ne kadar teşekkür etsem az iyi ki sizlerle yollarımız kesişmiş.Gerek eğitim sistemi, yemek programı, okulun konumu hiç bir kusur yok. Hiç düşünmeden Natural Kids okulunu tercih edebilirsiniz . Zaten başladığınızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız :) Çok ama çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız ..

  • DC

    İlk çocuğumdan sonra ikinci çocuğumu da gönül rahatlığı ile kayıt ettirdim. Butik olması, çocukların doğa ile temas halinde olması, beslenme sistemi benim için önemli kriterlerden ve Natural Kids ilk günden beri bu konularda taviz vermiyor.Yönetimin velilerle daha fazla iletişimde olması gerektiğini düşünüyorum.

  • MD

    Oğlumun severek gittiği haftasonu okul olmadığını öğrendiği zaman üzüldüğü öğretmenlerinin şevkatle bahsettiği güzel okulumuz iyki var

  • GA

    Kısa ve öz iyikilerimden bir tanesi de bu okul.Kesinliklikle tavsiye ediyorum.

  • Okul, doğa ile iç içe dersleri ve organik şekersiz beslenmesi ile tercihlerimde ilk sıraya yerleşti.. İçine girdikten ve nerdeyse 1 seneyi bitirmek üzere olduktan sonra iyi bir karar verdiğime yanılmadım..

  • Gm

    Okulumuzdan çok memnunum ve yağmur öğretmenimizden her konuya en ince ayrıntısına kadar ilgilendiği için ayrıca memnunuz Kızım öğretmenini çok seviyor❤️

  • TY

    Kızımın severek gittiği okulu, öğretmeni yönünden de çok şanslıyız. Her bir öğrencisi ile tek tek ilgili

  • My

    Merhabalar okul öncesi eğitimde evladımızı ilkokula tam donanımla özgüveni yüksek şekilde bir birey olarak hazırlayan bilime dayalı eğitim anlayışına sahip hijyen kurallarının en üst seviyede olduğu, eğitim sanat kültürel faaliyetlerin doğa aktivitelerinin bol bol olduğu ingilizce ve fransızca dil eğitiminin olduğu bu nadide eğitim kurumunda öncelikli olarak “ ZEYNEP “ öğretmenimize ve Çok değerli diğer branş öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum .Okulumuzda yeterli olarak aktivite,eğlence,ders olduğunu düşünüyorum ve bunların okul öncesi eğitim için yeterli olduğunu düşünüyorum gerekli tüm ihtiyaçlar materyaller okulumuzda mevcut daha ne kadar geliştirilebilir ki ? Tüm Natural Kids Academy Öğretmenlerimize sonsuz teşekkür edebilirim sadece

  • A

    Ben hayatimda boyle muhtesem egitimli bir okul gormedim.cok memnunuzHersey kusursuz.yoneticileri gerekli herseyi dusunmus durumda

  • MT

    Pandemi sonrası okul arayışımızda en çok içimize sinen okul oldu.Temiz hava,orman, şehir gürültüsünden uzak, organik beslenmeye dikkat eden (menülerinde pirinç pilavı tavuk  mısır ve şeker yok) evinde hissi veren tek okuldu bizim için. Harika bir öğretmene denk gelmiş olmamız ayrıca çok büyük bir şans oldu hatta Öğretmen değil ikinci annesi oldu Elif Hanım kızımın. (Hastalandığında biz gelene kadar  kucağına alıp sakinleştirdi sevgisi ve şevkati ile her zaman kucakladı) Bu sene son senesi ve doğru bir karar verdiğimizin meyvelerini alıyoruz. Keyifli anılar biriktirtirdi akademik olarak ta kendini geliştirdi. Bizim için bir okuldan fazlasıydı naturalkids... Sadece kendi öğretmenimize değil diğer tüm öğretmenlere çalışanlara(Emine Ablasının yemeklerini çok özleyecek kesin) kısaca emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Ellerinizde yetişen her çocuk çiçek!

  • Fk

    İki kızım devam ediyor ve gayet memnunuz, Elif öğretmen ise en büyük şansımız

  • Oğlum 2. Anaokulu buraya başladığımızdan beri severek gidiyor. gelişim açısından müthiş değişim var.Elif öğretmenimize ve diğer tüm öğretmenlerimize içten ilgi alakasından dolayı teşekkürler

  • CA

    Mükemmel bir okul ile çocuğumuzun eğitim hayatına başlaması en büyük şansımız oldu. Branş derslerinin her biri alanında uzman ayrı öğretmen ile sağlanmakta. Pedagogumuz her daim ilgili. Öğretmenimiz Elif Hanım idi bu yıl biz mezunuz artık 2023 2024 yeni eğitim döneminde kendisine denk gelecek öğrenciler ve aileler için tek diyebileceğim çok şanslı oldukları. Tüm Natural kids ailesine teşekkür ederiz.

  • KG

    Her yönüyle çok güzel çok başarılı , güvenli ve sevgi dolu bir okul. 4 yıldan bu yana devam ettiğimiz anaokulumuzdan mezun oluyoruz. Anaokul arayan velilere tavsiyemiz olarak muhakkak karar vermeden önce NKA yı gezin ve kurucuları ile tanışın . Zaten ne demek istediğimizi anlamış olacaksınız :)Kesinlikle ilköğretim okulunun açılmasını istiyoruz :)

  • Okulu tercih etmemizin en büyük sebeplerinden biri doğa ile iç içe ve sakin bir konumda yer almasıydı. Okulun arkasında bölge sakinlerinin düzenlediği ormanlık bir alan bulunuyor ve böylelikle çocuklar da ormanda etkinlikler için zaman geçirebiliyorlar. Ayrıca şekersiz ve doğal beslenme konusundaki özenleri de bizim için belirleyici bir faktör oldu. Son zamanlarda yapılan bahçe düzenleme çimlendirme çalışmaları da okulun fiziki şartlarını iyileştiren en güzel şeylerden biri oldu :-) Ayrıca sınıf öğretmeni ve yardımcı öğretmenin enerjisi, ilgisi ve güleryüzlülüğü de taktire değer :-)

  • TK

    Fiziki konumu , ferahlığı etkileyici. Okuldaki pozitif enerji ve içten gelen güler yüzlü samimiyete karşılık vermeden duramıyorsunuz. Buradan çocuklarımızın gitmek istememesini şimdi daha iyi anlıyorum. Mutlaka bir kahve içmeye gidin derim.Doğa ile içiçe oluşu çok iyi fakat arabınız yoksa birazcık spor yapıp yokuş çıkmak zorunda kalabilirsiniz :D

  • İkiz çocuklarımı 3 ay önce yazdırdım. Çocuklarım çok mutlular. Öğretmenleri ,stajyer öğretmenleri ,yöneticileri hatta servis şoförü bile o kadar iyi. Okul cok güzel. Bence verilebilecek daha iyi bir anaokulu yok .Okul yaşlarına kadar devam ettirmeyi düşünüyoruz.

  • HY

    Doğa ile iç içe oluşu güzel, okulun dış görseli, bahçeleri, eğitim anlayışı fark yaratıyor; öğretmenlerin özverili ve kibar oluşu da ayrıca takdire değerDaha merkezi bir yerde olabilseydi

  • BK

    Organik beslenmeye verdikleri önem benim için en önemli etkenlerden biriydi :) bahcesi ve ortamı çok sıcak , sahiplerinin cocuk konusundaki bilgileri takdire şayan...

  • A

    Okul çok ferah ve çok büyük. Çocuklarımız tek bir sınıfa bağlı kalmıyor. Böylelikle sıkılmıyorlar. Okulda her sey organik , temizlik ürünleri bile. Gıdalar köyden geliyor . Şeker tüketimi yok . okulun hemen yukarısında bölge sakinlerinin düzenlediği orman var. Burası oldukça güvenli. Cocuklarımız haftada 3 gün ormana etkinliğe gidiyorlar. Çalışanlar , yönetim çok cana yakın çok güleryüzlüler. Bir resmiyet yok daha çok aile gibiler. Bornova da gördüğüm en iyi okullardan birisi.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Natural Kids Academy Anaokulu İletişim Bilgileri

Erzene Mahallesi, 117/4 Sokak, No:1, Bornova / İzmir
0 232 335 1605
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum