fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu

Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu Hakkında

Vizyonumuz Yüksek standart ve kaliteli eğitim ilkelerini benimseyen Açı İlkokulunun hedefi, geleceğin dünyasına liderlik yapabilen, toplum hayatına katkı sağlayan ve öğrendiklerini yaşama aktarabilen, çağdaş bireyler yetiştiren nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır. Misyonumuz Açı İlkokulunun amacı, öğrencilerin öz değerlerini yitirmeden, hoşgörülü ve saygılı, doğaya ve çevresine duyarlı, sorgulayan ve bilime ulaşma yollarını bilen, ana dilini doğru kullanan ve yorumlayan, yabancı dillere açık, kendine güvenen ve etik değerlere sahip, ruh sağlığı yerinde, öğrenmekten ve gelişmekten mutlu olan bireyler yetiştirmektir. Açı İlkokulunda öğrencilerin bireysel farklılıkları dikkate alınarak yaratıcılıklarını geliştiren, öğrenmeyi kolaylaştıran ve zevkli hâle getiren her öğrencinin farklı yöntemlerle öğrenebileceği proje tabanlı modern öğretim teknikleri uygulanır. Açı İlkokulunda eğitim-öğretim programları öğrencilerin akademik, kültürel, sosyal, fiziksel, bilişsel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılandırılır. Açı İlkokulu öğrencileri; araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, risk alan, bilgili, prensipli, duyarlı, açık fikirli, öz güveni gelişmiş, hak ve sorumluluklarını bilen, insana saygılı, çevreye duyarlı, iletişim becerileri yüksek değişime ve gelişime açık bireyler olarak yetiştirilir.

Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 1

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu Yorumları (42)

  • ÇA

    Öğrenciler ile ilgili alakalı..Eğitimi çok iyi çok kaliteli Öğretmenimiz Ülkülay Kartaldan çok memnunuz..

  • Açı İlkokulu ailemiz gibi. Çocuğumuz okulunda çok mutlu ve kendini değerli hissediyor. Bilgili, disiplinli, iletişime açık, sevgi dolu eğitmen ve yönetim kadrosunun çocuğumuzun akademik ve bireysel katkılarını gözlemleyebiliyoruz. Sınıf öğretmenimiz Ayfer Yıldırım'ın başarılı çocuklar yetiştirmek için gösterdiği çabayı, özellikle uzaktan eğitim dönemindeki fedakarlıklarını hiç unutmayacağız. Kendisine ve tüm emek veren öğretmenlerimize minnettarız. Çocuklarımızı sevgiyle, güleryüzle karşılayan, onların sorunlarını çözmek için çabalayan okul müdürümüz başta olmak üzere idari çalışanlarımıza, güvenlikten yemekhaneye kadar Açı Ailesinin birer parçası olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu sıcak yuvayı herkese tavsiye ediyoruz.

  • Gb

    Eğitim kalitesi , öğretmenlerin disiplin ve ilgisini ayrıca beğendiğimi belirtmek isterim

  • HS

    Merhaba! Binin iki çocuk Açı okulda okuyorlar. Biz çok memnunuz. Benim kızım koşa koşa okula gediyor,çünkü okul atmosfer çok rahat. Çocuklara saygılı davranıyorlar. Bütün soruları hemen çöziyorlar.Bütün çocuklarını ve velilerini öğretmenler ve müdür biliyor. Çocukları her zaman gülümsemeyle karşılıyorlar. Öğretmenler alanlarında profesyoneldir. Sadece okula başarılar diliyorum !

  • Kızım 3.sınıfta kayıtlı. Okulun fiziki şartlarını beğeniyoruz. Online eğitime çok hızlı adapte oldular. Öğretmenler ödev takibini düzenli olarak yapıyorlar. Kızım derse 5 dk geç kalsa veya derse ilgisini kaybetse hemen arayıp bilgilendiriyorlar. Alınan kitapların tamamı kullanılıyor. Bu zorlu süreçte sadece öğrencileri değil bizi de destekliyorlar. Milli bayramlar evden bile büyük bir özveri ve ciddiyetle kutlanıyor. Bu da bizim için önemli.

  • MA

    Gonul rahatligi ile cocuklarimizi gonderiyoruz . Kaliteli bir egitim verildiginden eminiz .

  • Bd

    3/A sınıfında okuyorum oğlum ayfer öğretmenimizden çok memnunuz çok ilgili oğlum korkmadan rahat bir şekilde anlamadaığını tekrar rahatça soruyor bu bizim için çok önemli

  • 2 çocuğumuz da 5 yıldır bu okulda eğitim alıyor. Sıcak, samimi ve bir aile ortamı içerisinde eğitim alıyor çocuklarımız. Bu yüzden çok mutlular ve kendilerini güvende istiyorlar. Bu durum okullarına karşı aidiyet duymalarına ve akademik, bireysel gelişimlerine de çok olumlu yansıyor. Bilgili, ilgili, duyarlı, iletişime açık , sevecen, güleryüzlü yönetim ve eğitmen kadrosuna sahip. Biz ailelerin gözü hiç arkada kalmıyor. Ana sınıfından ortaokula varan serüvenimizde yönetim, öğretmenlerimiz ve aileler olarak iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Her sabah çocuklarımızı içten ve güleryüzlü tavırları ile karşılayan yöneticilerimize, öğrermenlerinize, idari personelimize minnettarız. Ana okulundan beri emek veren tüm öğretmenlerimize, çocuklarımızın başarılı bir geleceğe sahip olmaları için çok çabalayan 3A sınıf öğretmenimiz Ayfer Yıldırım a , branş öğretmenlerimize ve korucularımıza, Okul Müdürümüz Nurşen Kıyak'a ve tüm Açı Koleji çalışanlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

  • Kızım Antalya Açı İlköğretim Okulu 3-A sınıfında öğrenci. Sınıf öğretmenimiz Ayfer Yıldırım, İngilizce öğretmenlerimiz Basiret Küçükçoban ve Begüm Akray 'dan çok memnunuz. Özellikle şu pandemi günlerinde büyük bir özveri ile çocuklarımızın eğitim ve ögretimleriyle uğraşıyorlar. Her konuda bize destekçi olan, yanımızda yer alan müdürümüz Nursen Kıyak ve tüm değerli öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.

  • Sınıf Öğretmeni Ayfer Öğretmenim den çok memnunuz.Özellikle Ayfer Öğretmen için okulumuza kızımızı gönderiyoruz.Ayrıca online eğitim de Ayfer Öğretmenim çok başarılı buldum.Rehber Öğretmen iletişimi başarılıydı.

  • TS

    Kaliteli eğitim , ilgi , alaka , veli bilgilendirme çok üst düzeyde, doğru adres de oldugumuza inandığımız için buradayiz

  • NB

    Açı kolejinden son derecede memnunuz..Tam beş yıldır bir aile gibi olduk tabi bu yakınlık sevgili öğretmenlerimizin anlayış ve bize olan yaklaşımlarından..Eğitim olarak da çok memnunuz öğretmenimiz mükemmel bir eğitimci..Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık çok küçük bir sorun dahi olsa hemen çözüm yolunu yoğun bir ilgi ile halletmeye çalışıyorlar..İki çocuğumuda kaygısız bir şekilde Gönül rahatlıyla teslim ediyorum.Yok.

  • Ek

    Okulumuz hem sosyal aktivite olarak hem de eğitim konusunda son derece başarılı .Çocuklar eğlenerek öğreniyorlar

  • Tüm ekibiyle samimi, çözüm odaklı, veli-ogretmen işbirliği içinde egitim-ogretimi sağlayan bir kurumdur.Yok

  • Se

    Okul kalitesi okul sahibinin ilgisi öğretmenlerin bilgisi kalitesi tartışılmaz hepsi on numara benim bu okulda okuttuğum ikinci çocuğum pandemi döneminde bile çocuklarımıza eksiksiz eğitim veriliyor öğretmenlerimizin hepsi Güler yüzlü sağlıklı günlerde tekrardan okulumuzda olmak dileğiyle....

  • AA

    Okulumuzu idaremizi ve öğretmenizi çok seviyoruz. Her konuda yardımcı olan ve kaliteli egıtım kurumu olarak Açı ailesinde olmaktan mutluyuz.

  • Öğretmenler işini severek yapıyor. Güler yüzlü ve ilgililer. Ihtiyaç duyulan konularda gereken destek veriliyor.

  • NY

    Özellikle bu sene online eğitimde hazırlıkları önceden yaptığı için aksamadan eğitim devam etti

  • MY

    Yalnızca öğretim değil eğitimde almak isteyenlere tavsiye ederim.Yalnızca örgün eğitimde değil pandemi sürecinde de dersler çok keyifli devam etti iyi ki Ülkülay öğretmeni tanıdık

  • Ek

    Okulumuz çocuklara hem sosyal aktivite olarak hem de eğitimin ciddiyetiyle her yönlü destek vermekte

  • İki çocuğum var kızım geçen sene mezun oldu oğlum devam ediyor biz okuldan ,yönetimden ve öğretmenlerden çok memnunuz.

  • YG

    Okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve destek hizmetleri personeli son derece ilgili ve profesyonel. Son derece sıcak ve güvenli bir ortamda çocuğumuzun eğitim aldığını biliyoruz. Oğlumuz da buradan mezun oldu ve Açı Ortaokulunda eğitimine devam ediyor. Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş bir anlayışla, son derece temiz ve yeterli fiziksel ortamda nitelikli eğitim veriliyor. Okulumuzu ve öğretmenlerimizi çok seviyoruz.

  • Çocuğumun hem eğitim anlamında ,hem hijyen ,ilgi ,aiaka anlamında bu okulda olmasından memnunum

  • TG

    Atatürkçü ve butik bir okul. Büyük kampüsünün olmaması belki bir takım olanakların eksik kalmasına neden olabilir ancak sıcak ve sevgi dolu eğitim verilmesine imkan sağlıyor. Öğretmenler çok ilgili. Çocuklarımızda, aklımız kalmıyor. Tüm velilere öneririm.

  • BB

    Çoçuklarımızın güvenli bir ortamda eğitim görmesi çok güzelÇok katlı olup çocukların asansörsüz sınıfa çıkmakta zorlanmaları

  • ÖÖ

    Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebileceğimiz özverili kadrosuyla çocuklarımız için ellerinden geleni yapan öğretmenlerimiz ve idarenin hakkını ödeyemeyiz

  • NA

    Çocuğumuzu güvenli bir ortamda,ilgili,sevgi dolu öğretmenleri ve vizyonlu bir eğitim anlayışı ile yetiştiren bir okul

  • MK

    Okuldan ve öğretmenimizden çok memnunuzOlumsuz herhangi bir durumla karşılaşmadım

  • SO

    Okul çok iyi. Öğretmenler çok ilgili. Sınıflar temiz ve düzenli. En önemlisi de disiplin var.

  • Fy

    Çocuklarım okulunu öğretmenlerini çok seviyorlar aidiyet duygusu çok önemli ve okul bunu sağlayabiliyor Problem yaşandığında geri dönüş çok önemli bizim için ve okul bu konuda sorun giderilinceye kadar iletişim halinde oluyor Başka bir özel okuldan Açı ya geçiş yaptık iyiki de yapmışız Bu yıl üçüncü yılımız ...

  • CU

    Öğretmen kadrosu ve fiziki koşulları ile gayet başarılı bir okul. Uzaktan eğitim sürecini iyi yönetiyorlar 1.sınıfta okuyan kızım verim alıyor. Okulumuz eğitim öğretime devam edebilmek için gerekli dikkat ve çabayı gösteriyor.

  • Her konuda öğrencileri ile ilgili bir okul. Öğretmenlerimize ve müdürümüze özverileri için minnettarız.

  • TK

    Öğretmenler ve çalışanlar cana yakın .İletişim kurmak her zaman kolay ve içten.

  • GD

    Eğitim olarak üst seviyede.Öğretmenlerin hepsi çok değerli ve öğrencilerle yakından ilgililer.

  • Biri ortaokul biri ilkokul 2 çocuğumda Açı okulunda. Müdüründen temizlik elemanına kadar bütün çalışanlar çok değerli insanlar. Hele öğretmenlerimizin ilgi alakası bambaşka gercekten. Velinin fikirlerine önem verip ellerinden geleni yapıyorlar. Biz hepsini aileden sayıyoruz. Şu pandemi bitsin okula dönmeyi dört gözle bekliyoruz.

  • TK

    Özel okul olmasına rağmen butik okul olarak hizmet verdiği için öğretmenler ve çalışanlar sıcak kanlı ve iletişim daha kuvvetli.

  • GE

    Okulumuzun aile ortamında olması, çocuğumuzda da aidiyet duygusunu artırıyor. Özellikle öğretmenimiz Ülkülay Kartal’dan çok memnunuz.

  • 3 yıldır aynı okuldayız.2 çocuğumda burda okuyor çok memnunuz. Eğitim aile ortamı sıcaklığında.

  • Ma

    Öğretmenler çok gayretli ve hevesli eğitim veriyor. Fakat eğitim olanakları az.

  • GA

    Gerek Öğretmen kadrosu gerek çalışan personellerin ilgi alakasından gayet memnunuz. Hem güler yüzlü hemde yardımsever bi Kadro. İyiki Açı Koleji :)

  • Akademik olarak eğitim yeterli, öğretmenlerin öğrenci ve velilere yaklaşımı çok güzel. Temiz ve yeniliğe açık bir okul.

  • İt

    Öğretmen ve çalışanların ilgisi çok iyi.Ozel olduğunuzu hissettiriyor.TesekkurlerYok

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Muratpaşa Açı Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Şirinyalı Mahallesi 1492 Sk. (Yaşam Hastanesi Arkası) Muratpaşa/Antalya
0 242 255 0227
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum