fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu

Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:40/16:20

Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul da bulunan Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu Maltepe semtinde eğitim vermektedir. Kurum 1500 metrekare açık, 3500 metrekare kapalı alana kuruludur. Kurumda 19 sınıf, 408 öğrenci kapasitesi vardır. Kurum 2014-2015 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Kurum modern mimaride spor alanları, sosyal alanlar, müzik, resim, fen ve teknoloji sınıfları olmak üzere öğrencilere sunulan teknolojik, sosyal, akademik imkanlara sahiptir. Kurumda öncelikle öğrenmeyi öğrenmek amaçlanmaktadır. Tekrar ve performans uygulamaları ile etkinlikler yapılmaktadır. Kurumda deniyoruz hissediyoruz, görüyoruz algılıyoruz ve yabancı dil etkinlikleri yapılmaktadır. Kurumda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce verilmektedir ve dünya standartlarında olan TOEFL sınavları ile test edilmektedir. ERA Kolejinde öğrencilerin fiziksel gelişimi konusunda bir çok çalışma yapılmaktadır bunlar sağlıklı alışkanlıkları kazandırma, düzenli spor faaliyetleridir. Fiziksel gelişimde olduğu kadar psikolojik, zihinsel, akademik ve sosyal gelişimini de sağlamak için pek çok çalışma yapılmaktadır. Öğrencilerinin okul içinde mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşaması için bir çok hizmet veren okulda yemekler sağlıklı ürünlerden hijyenik ortamlarda yapılır. Öğrencilerin sağlık sorunlarında başvurabilecekleri revir bulunmaktadır. Eğer öğrencinin durumu ciddi ise en yakın hastaneye götürülerek tedavisi yaptırılır. Öğrencilerin hastalanmaması için temizliğe önem verilir. Tüm sınıflar, tuvaletler, yemekhane başta olmak üzere okulun deneyimli personelleri tarafından tüm okul temizlenir. Düzenli olarak kontroller yapılır. Tecrübeli ve güvenilir personellerle çalışmaya önem veren okul güvenlik görevlisi seçiminde ve servis hizmetinde çalışan personellerin seçiminde titiz davranır. Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu'nda her şeyden önce öğrencilerin güvenliği geldiği için öğrencilerin kendisine ve malına zarar verebilecek yabancılar okula alınmaz. Güvenlik görevlileri giriş çıkışları kontrol eder. Servisler öğrencileri okuldan alarak evine bırakır ve ulaşım sırasında oluşabilecek tüm kazalara karşı önlemler alınmıştır. Araçlar düzenli bakımdan geçer, araçlarda her öğrenci için güvenlik kemeri bulunur ve deprem çantası da mevcuttur.

Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:40 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu Yorumları (5)

  • EE

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum fiziksel imkanları bakımından eksiksiz bir okul. sınıflar temiz. yemekler güzel. güvenlik üst seviyede ancak eğitimi çok iyi değil daha tecrübeli öğretmenlerle çalışsalar keşke. sınıflar kalabalık olmamasına rağmen yeterli ilgi görmüyor çocuklar.

  • KE

    Çocuğumu ilkokulda buraya göndermiştim yine olsa yine gönderirim çok memnun kaldık. Eğitimi çok iyi okul yöneticisi çok disiplinli ve tüm personeller işlerini iyi yapıyor. fiziksel imkanları bakımından çok memnun kaldık yemekleri sağlıklı.

  • ŞA

    Branş derslerinde olduğu kadar sosyal aktivitelerde de iyi olan bir okul. ÖÖğrenci kulüpleri çok aktif ve uzman eğitmenler tarafından yönetiliyor. Öğrencilerini çok yönlü geliştirmeyi hedeflemiş bir okul. Bunu da en iyi şekilde yapıyor. eğitim kalitesine bakıldığında fiyatları gayet uygun

  • NK

    Egitim kalitesi gayet iyi. Sosyal aktiviteleri gayet iyi pek çok kulup var ve jimnastik derslerine önem veriliyor. Hijyen bakımından çok iyi değil maalesef orta düzeyde ve bu büyük sorun bence sonuçta çocuklarımızı gönderiyoruz bu konuda kendilerini geliştirmeleri daha hassas davranmalarını öneriyorum. Çağdaş, alanında başarılı öğretmenlerle çalışıyorlar. Oyun alanları dar ve fiziksel imkanları bakımından yetersiz. Okul yöneticileri işlerini iyi yapıyor ve velilere karşı son derece nazik bir tutum içindeler. Rehberlik servisi veriyorlar.

  • Eğitim kalitesi açısından çok başarılı bulmuyorum çünkü çok sık öğretmen değişiyor dolayısıyla çocuklar da bu durumdan etkileniyor. Bu konuda bir şeyler yapsalar iyi olurdu.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Maltepe ERA Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Zümrütevler Mah. Çilek Sok. No:14 Maltepe İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum